Találatok a következő kifejezésre: Mi a a 3d-s és a (42 db)

Mi kell ha a gépen 3d-s en akaork játszani? Van hozzá egy jo vidi kártya de azon kivül mikellene egy szemüveg és egy olyan monitor ami tud 3d-s vetiőő vagy mi?

Legjobb válasz: 3D-t tudó videó kártya, szemüveg ,3d-s monitor, elvileg ez a 3,de nem minden játék vagy film mûködik vele, Nvidia-nak van erre specializálódott pack-ja. De lehet bármilyen monitor jó hozzá.

3D-t tudó videó kártya, szemüveg , 3d-s monitor, elvileg ez a 3, de nem minden játék vagy film mûködik vele, Nvidia-nak van erre specializálódott pack-ja. De lehet bármilyen monitor jó hozzá.
A kérdező hozzászólása: nekme nvidia gtx 550ti vivikarim van és azzal jó cxsak nem tom mi kell hozzá?

Van egy Dell Inspiron N5110-es Laptopom, láttam rajta egy 3D-s beállítást a videókárytával kapcsolatban, mire való az?

Esetleg a játékokat tudom 3D nézeben játszani?(máshogy nem tudom megfogalmazni) Nvidia GeForce GT 525M a videókártya.

Legjobb válasz: igen 3d-be fut a játék ha egy adott billentyû kombinációt lenyomsz, engedélyezed a NVidia menübe és a játék támogatja a funkciót ill. ha van 3d-s szemüveged

igen 3d-be fut a játék ha egy adott billentyû kombinációt lenyomsz, engedélyezed a NVidia menübe és a játék támogatja a funkciót ill. ha van 3d-s szemüveged
Mert nem mindegy, hogy milyen és mekkora 3D-rõl van szó. Biztos tudnál olyan anyagot küldeni a TV-re, amit az 1.1-es kábel nem bírna el.
Pl.ha optikai kábelen keresztül a TV-re kötsz egy 7.1 házimozi erõsítõt a DVD lejátszót és a TV összekötõ 1.1 kábel nem fogja átvinni még az 5.1-es hangot sem normálisan azért kell 1.4.


A kérdező hozzászólása: 100-110 cm *
Igazából egy 200 Hz-es már simán jó, de ha nincs ennyi pénzért ilyen akkor a 100 Hz-esre sem lesz panasz. Konkrét típust most nem tudok ajánlani. Ambilight meg szerintem nagyon hangulatos tud lenni néha, bizonyos videóknál nagyon jó, de egy lassabb filmnél általában felesleges, de ha zavar akkor úgy is ki tudod kapcsolni.
Passziv 3d egy kaka az aktivhoz képest.

Felmásoltam egy 3D-s filmet a pendrive-ra, csatlakoztattam a tv-hez, elindul és 5 másodperc után leáll! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: töröld le, formázd le, és másold rá újra. lehet csak másolási hiba. esetleg elõtte próbáld meg, hogy a pc lejátsza-e.

töröld le, formázd le, és másold rá újra. lehet csak másolási hiba. esetleg elõtte próbáld meg, hogy a pc lejátsza-e.

Nemrég lett újratelepítve a gépem, és azóta, ha játszani akarok rajta, vagy csak a képernyőkímélőknél a 3D-s képek közül kiválasztok egyet, akkor azonnal újraindul a gépem. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: valószínûleg a videokártya driverével lehet a gond. keress rá neten a típusnak megfelelõ legújabb driverre, és telepítsd fel. ezenkívül windows is legyen updatelve. jobb ötletem perpillanat nincs, látni kéne, hogy pontosan mi a gond. nézd meg az eszközkezelõben, hogy melyik hardvernél van probléma! vezérlõpult / rendszer / hardver / eszközkezelõ

valószínûleg a videokártya driverével lehet a gond. keress rá neten a típusnak megfelelõ legújabb driverre, és telepítsd fel. ezenkívül windows is legyen updatelve. jobb ötletem perpillanat nincs, látni kéne, hogy pontosan mi a gond. nézd meg az eszközkezelõben, hogy melyik hardvernél van probléma! vezérlõpult / rendszer / hardver / eszközkezelõ
windowst nemkell updatelni vga driver frissítés, ha nem mûködik videókártyacsere

Vettünk egy samsung ue40es full hd 3d led tvt de a csatorna beállításoknál csak 3 adót ad ki az m1 m2 és duna tv-t kábeles keresést folytattunk és nem alap Tarr Kft-s csomag van. Mi a probléma miért írja ki a többi csatornánál pl RTL hogy kódolt jel?

Legjobb válasz: A beállítások menüben a bemenetek kiválasztásánál a kábel,azon belül a secam módot kell kiválasztani. Ekkor szépen végig zongorázza az egész frekvencia sávot. Villszer.

A beállítások menüben a bemenetek kiválasztásánál a kábel, azon belül a secam módot kell kiválasztani. Ekkor szépen végig zongorázza az egész frekvencia sávot. Villszer.

Mi az a BluRay és 3D s filmeket hogy lehet megnézni TV-n, lejátszón?

Lehet rossz helyre írtam a kérdést, de nem tudom hova illik. Az lenne a kérdés. Nem vagyok otthon a témában, és valaki elmagyarázná érthet?en, és egyszer?en... Hogy itthon, tehát nem moziba hogy tudok megnézni egy filmet 3D-ben, mint a moziban szemüveggel? Mármint sok filmet felraknak torrent oldalakra, és látom, hogy 3d és BluRay, és nagyon sok giga szokott lenni 5-10 gigák. - Ha azt letöltöm mire kell kiírnom, mármint gondolom nem DVD re. És m?ködne a TV-men? Full HD tVm van Mármint milyen TV kell hozzá? Meg milyen lejátszó? Gondolom DVD lejátszóval nem érek semmit 3 dimenziós filmeken. És olyan szemüveg is kell hozzá? Jó az a sima papír piros-kék, vagy olyan kell mint a 3D-s TV hez árulnak 15-20 ezerért?

Legjobb válasz: blue rayhez kell 1 lejátszó és akkor nagyon szép lesz a kép ,ha 1080pixelben nézed meg a filmet.a 3d hez pedig 3d-s tv kell és egy speciális szemüveg.3d-s film nemhiszem ,hogy lenne kiadva maximum természetfilmek. Én javaslom ne vegyél 3d tv-t ugyanis több a negatívuma mint a pozitívuma.pl fejfájás hányingerszédülés stb stb..

blue rayhez kell 1 lejátszó és akkor nagyon szép lesz a kép , ha 1080pixelben nézed meg a filmet.a 3d hez pedig 3d-s tv kell és egy speciális szemüveg.3d-s film nemhiszem , hogy lenne kiadva maximum természetfilmek. Én javaslom ne vegyél 3d tv-t ugyanis több a negatívuma mint a pozitívuma.pl fejfájás hányingerszédülés stb stb..
És egy bluray lejátszóhoz nem árt egy fullHD tévé is, különben teljesen felesleges.

Most vettem 3D tv-t és nincs 1.4-es hd mi csatlakozó tehát akkor a 3D képet ugyanúgy konvertálja a tv mint a 3D-s BD lejátszó? Vagy van különbség?

Legjobb válasz: Nézz meg egy 3D-s filmet ha még nem láttál, utána egy konvertált 3D-set. Ezután biztos nem mondanád, hogy elsõ osztályú.

Nézz meg egy 3D-s filmet ha még nem láttál, utána egy konvertált 3D-set. Ezután biztos nem mondanád, hogy elsõ osztályú.
Elméletileg igen, gyakorlatilag ugyanúgy hulladék a konvertált 3D, akármi lehet a forrás.
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam h nem jó! itthoni körülményekhez képest szerintem egy 130 cm-es plazmán elsõ osztályú!
a kérdezõ nem a minõségre mondja hogy elsõ osztályú, hanem a hazai lemaradott körülményekhez képest drága válaszoló..
A kérdező hozzászólása: kedves második! láttam 3D filmet moziban Titanic, Bosszúállók, Prometheus! a Titanicot itthon is ki tudtam próbálni mostmég ugyan csak dvd-rõl konvertálva és mondhatom neked egészen újszerû élmény!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!