Találatok a következő kifejezésre: Mi a a 3000 (128 db)

A kiskönyvemben a cervix score oszlopban mit jelent a 3000, illetve a 3100, mint érték?

Legjobb válasz: A 3000 azt jelenti, hogy nincs megrövidülve a méhnyak, 3 ujjnyi, valamint mindhárom méhszáj zárt. Az elsõ szám a méhnyak hossza, a második a külsõ méhszáj állapota, a harmadik a középsõé, a negyedik a belsõé. Ennek megfelelõen a 3100 azt jelenti, hogy a méhnyak még mindig 3 ujjnyi, de a külsõ méhszáj már kezd nyílni, egy ujjnyira nyitott. Terhesség elején 3000-essel kezdünk, szüléskor a méhnyak teljesen megrövidül, eltûnik, a méhszájak pedig öt ujjnyira (kb tíz centire) nyílnak, hogy a baba kiférjen.

A 3000 azt jelenti, hogy nincs megrövidülve a méhnyak, 3 ujjnyi, valamint mindhárom méhszáj zárt. Az elsõ szám a méhnyak hossza, a második a külsõ méhszáj állapota, a harmadik a középsõé, a negyedik a belsõé. Ennek megfelelõen a 3100 azt jelenti, hogy a méhnyak még mindig 3 ujjnyi, de a külsõ méhszáj már kezd nyílni, egy ujjnyira nyitott. Terhesség elején 3000-essel kezdünk, szüléskor a méhnyak teljesen megrövidül, eltûnik, a méhszájak pedig öt ujjnyira (kb tíz centire) nyílnak, hogy a baba kiférjen.

Pontosan mi változik a 3000 lakos alatti falvak esetében? Mit veszünk mi (lakosok) ebből észre majd?

Egyáltalán mikor lép hatályba ez az új törvény? Mármint ez az összevonás, vagy nem tudom pontosan.

Legjobb válasz: A polgármester és a testület maradna, ha jól tudom, viszont a polg.hivatal megszûnne (jópár ember kirúgásával), és több kisebb településnek lenne egy hivatala.

A polgármester és a testület maradna, ha jól tudom, viszont a polg.hivatal megszûnne (jópár ember kirúgásával), és több kisebb településnek lenne egy hivatala.
Hogy egy részének se iskola se óvoda se semmilyen szolgáltatás, és csõ!
A kérdező hozzászólása: Itt 1400-an laknak kb. és pl. az iskolát nemrég újították fel. Van ovoda, meg új bicikliút, meg új szabadidõpark. Adóssága nincs a falunak. Viszont a 3km-re lévõ 3200fõs falu(amivel 20évvel ezelõttig összevoltunk vonva) mégis "fejlettebb". Ez esetben mik a kilátások? A polgármestert és a testületet mennyiben érinti ez?

Nintendo DS vagy Sony PSP? Mi a külbönbség a PSP 2000 és a PSP 3000 között?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp psp. A 2000 és 3000 között az a különbség, hogy a 3000-ben van mikrofon, és (állítólag) jobb a képernyõje, de én nem nagyon vettem észre különbséget. Ez a leglényegesebb, de kisebb dolgokon még lehet változtattak. Ja és ha új alaplapos 2000-t (már mindenhol csak ilyet árulnak) vagy bármilyen 3000-t veszel, vigyázz, hogy 5.03 vagy az alatt legyen az fw-je (de ezt csak ha be van kapcsolva a psp akkor lehet megtudni)

Szerintem mindenképp psp. A 2000 és 3000 között az a különbség, hogy a 3000-ben van mikrofon, és (állítólag) jobb a képernyõje, de én nem nagyon vettem észre különbséget. Ez a leglényegesebb, de kisebb dolgokon még lehet változtattak. Ja és ha új alaplapos 2000-t (már mindenhol csak ilyet árulnak) vagy bármilyen 3000-t veszel, vigyázz, hogy 5.03 vagy az alatt legyen az fw-je (de ezt csak ha be van kapcsolva a psp akkor lehet megtudni)
psp= jobb grafika, zene, nagyobb kép nintendo=JOBB játékélmény!!!!!!
NDS-es kb. egy hétig nagyobb a játékélmény, amíg meg nem unod az érintõképernyõt. Én pl. akármennyit játszok psp-n a patapon-nal, loco roco-val, stb-vel, hogy még mindig nem vagyok képes megunni. De nekem mindegy, hogy mit vesz a kérdezõ, a lényeg hogy én jól választottam, nem fogok sírni, ha valaki más nem psp-t vesz.
Megnéztem boltban mind a kettõt. A Nintendo DSi a nyerõ. Árban és tudásban is egyaránt. PSP-ben 1 darab elõny van összesen és az a grafika. De amúgy többet kell rá költeni a "chicken" módszeres flashelés valami borzalmas (10 perc minden indításnál minimum, hogy tudj játszani azzal a 3-4 játékkal ami felfér a flash kártyára). DSi-re költessz köbö 10 ezret még plusszba és kész is, játszhatsz bármivel, fényképezhetsz, netezhetsz rendesen, zenét hallgathatsz, filmet nézhetsz és játszhatsz egy csomó játékkal. Egy játék max 128 megás nem ilyen 1.1 Gb mint PSP-nél ahol a 8 GB-os flash kártya 10K A DS-hez meg 6K a microsd ami 8GB és arra felfér több órányi film meg sok játék, zene, könyebb kezelni az internetet is ugye az érintõképernyõ miatt, stratégiai játékokhoz kiváló a dual screen miatt, interaktív. Neten youtube-os videót is lehet nézni mindenféle plusz külsõ program nélkül
inkább használom a dual screent érintõképernyõvel, mint a kocka, háromszög nyomogatást. a psp csak a divat miatt olyan amilyen, amúgy az ár/érték aránya nem a leg megfelelõbb... ugyanúgy, mint bármelyik sony terméknél...
Ha utaznál akkor inkább a PSP viszont ha szinte csak otthon vagy akkor Nintendo Jah és ha Nintendo-t veszel akkor Wii-t
nekem a psp jönbe nem a külsõje miatt hanem ha mondjuk nem tudok gépezni vagy nem vagyok itt hon akkor elõveszem és az jól el szórakoztatt:D


A nagyáruházakban árult olcsóbb szintetikus és félszintetikus motorolajak valóban felújított regenerált fáradt használt olajak? Illetve mi a különbség az 1000. -Ft-os és a 3000. -Ft-os olaj között?

Legjobb válasz: igen az olcsóbbak azok, sõt, a legtöbb gyári olaj is, pl a LL04 bmw olaj is. a 3000/l az már minõségi olaj. mivel kb évente cserélem, inkább ilyet töltök bele.

igen az olcsóbbak azok, sõt, a legtöbb gyári olaj is, pl a LL04 bmw olaj is. a 3000/l az már minõségi olaj. mivel kb évente cserélem, inkább ilyet töltök bele.
Hát ja, de sok márkás olajat is hamisítanak, ha jól tudom a Castrol Magneticet elõszeretettel, mert mindenki azt pakolja bele. Egyébként nem tudom pontosan mi a különbség, de mivel egy évben egyszer van csere nem fogok sajnálni pár ezer forintot az autótól.
nem is azzal a 300000-rel volt gond, hanem a következõ 300000rel
Én az elõzõ autómba míg meg nem lett csináltatva a motorja, elõszeretettel vettem bele ezeket a tescos ásványi olajokat 3000ft/5liter. Folyt is belõle az olaj, ette is. kb 5-6000 km után nem volt olaj a motorban, így arra nem akartam drága olajat hogy megzabálja. Erre a célra tökéletes az újrahasznosított. Miután rendbe lett téve a motor én is minõségi olajat tettem bele.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a kérdésemet arra alapoztam, hogy hogy közel 300000 km-t mentem egy MB E220 cdi-vel teljes szintetikus Tesco-s olajjal, és és soha egy gramm olajat nem evett az autó. Ennek ára egy 5 literes kannával 5000.-Ft körül van. És minden paramétere megegyezik, vagy jobb az elõírtnál. Persze senkit sem akarok erre biztatni, mindenkinek legyen ez saját döntése.
Egyszer kaptam egy kanna olajat, nosza csere. aztán olvastam az oldalán, hogy fáradt olaj felhasználásával újrahasznosítva, stb...leengedtem, csere..átöntöttem a bevásárlós kispolszkiba...

Mi a címe a 3000 osztálya c. mese főcímdalának?

A Cartoon Networkon van.

Legjobb válasz: Sztem King of the Jungle, nem? Amúgy nézd meg Andre 3000 honlapján és rajongói oldalain...

Sztem King of the Jungle, nem? Amúgy nézd meg Andre 3000 honlapján és rajongói oldalain...

Mi a véleményetek erről? ATI Radeon™ HD 3000 viszi a Call of duty 2-őt, és a 4-et? :D

Viszi a Call of duty 2-őt , és a 4-et? :D És ha valaki megmondaná a fizikai memóriáját annak is örülnék :D előre is kösszi....

Legjobb válasz: HD 3000? Mutass már egy ilyen típusu VGA-t ha lehet. Am nem nem fogjuk mivel ilyen pontosan nincs is. Ez egy széria, és tagjai között a belépõszint is a HD3450-tõl indult.

HD 3000? Mutass már egy ilyen típusu VGA-t ha lehet. Am nem nem fogjuk mivel ilyen pontosan nincs is. Ez egy széria, és tagjai között a belépõszint is a HD3450-tõl indult.
Játékra nem fog ártani valami "izmosabb". Mennyibõl veszel gépet?
A kérdező hozzászólása: :)
Akkor én nem szóltam a HD3650el kapcsoltba
A kérdező hozzászólása: Maximum olyan közép minõségü grafikába szeretnék játszani... :D
A kérdező hozzászólása: Értem én , de szeretnék összerakni eggy új gépet és az Infole.hu-n egy http://infolex.hu/index.php?termekID=IX05478&n=asus_m5a78l-m.. Integrált VGA-ja egy ilyen: ATI Radeon™ HD 3000
Ja igen, az integrált. Az meg van akkor. Fizikai memóriája nincs, majd a ramból elveszi. Amúgy nem sokat ér, multimédiára még talán, lehet minen el "kodozol" vele, de sokat ne várj tõle.
Nekem a HD3650 512mb vitte
A kérdező hozzászólása: http://infolex.hu/index.php?termekID=IX05478&n=asus_m5a78l-m..
A kérdező hozzászólása: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-h..
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs :DD athlon X2-es proci lessz benne , az az alaplap amit linkeltem, és 4 gb memória, 160 gb vinyó

Miben külömbözik a Sony PSP 3000 Fat és a Sony PSP 3000 Slim? Melyik jobb, miért?

Legjobb válasz: A slim vékony kialakítású, ebbõl következtethetõen jobban néz ki és kevesebb helyet foglal... ja és drágább.

A slim vékony kialakítású, ebbõl következtethetõen jobban néz ki és kevesebb helyet foglal... ja és drágább.
PSP 3000 fat és psp 3000 slim nem létezik. A fat 1000, a slim 2000, a bright pedig a 3000.
Elõzõ vagyok. Itt van egy leírás: http://psphungary.hu/e107_plugins/content/content.php?conten.. De ha olvasol olyat, hogy nem lehet feltörni, azzal ne foglalkozz, már az összeset fel lehet törni (de attól is függ 3000 esetében, hogy milyen fw van rajta). És itt egy videó ami a 2000 és a 3000 közti különbségrõl beszél: http://reviews.cnet.com/consoles/sony-psp-3000-black/4505-10.. De nem nagy a különbség, kicsit jobb képernyõ, de a 2000 sem panaszkodhat.
Helo!Igen lehet flashelni.De a PSP 2000-et véglegesen is lehet, a PSP 3000-et pedig csak ChickHEN-nel.
PSP Slim & Lite újdonságai, adatai: * Jobb Wi-Fi kapcsolat. * Rövidebb töltési idõ az UMD-adatok átmeneti memóriába való mentése által. * Belsõ memória (RAM) 32 MB-ról 64 MB-ra duplázódott. * Megnövelt akkumulátor-élettartam az alacsonyabb energiafogyasztásnak és az USB-porton keresztül történõ töltésnek köszönhetõen. * 33%-kal csökkentett tömeg. (Csupán 189 g az össztömeg a 260 helyett.) * 19%-kal csökkentett vastagság. (Kb. 18, 6 mm vastag 23 helyett.) * Videókimenet. (TV) * Újratervezett D-pad és gombok. * A WiFi kapcsolója átkerült a konzol tetejére. * Új UMD-tálca design. * Nincs többé infravörös port. * A hangszórók új helyen vannak, a képernyõ tetejéhez közel. * A Memory Stick bõvítõhely új helyre került, bár így sérülékenyebb, mint a régi változatnál.

Ez mit jelent? C:3000, álló burok, kop. A bemenet felett.

főleg a kop. érdekelne, az mi? 21+4 hetes köszi :)

Legjobb válasz: 3000- teljesen zárt vagy még. Álló burok- nem folyt el a magzatvized, (még jó....), minden oké. Koponya a bemenet felett- MÉG nincs beékelõdve,(nem is kell neki ennyi "idõsen") az a "koponya a bementenél".

3000- teljesen zárt vagy még. Álló burok- nem folyt el a magzatvized, (még jó....), minden oké. Koponya a bemenet felett- MÉG nincs beékelõdve, (nem is kell neki ennyi "idõsen") az a "koponya a bementenél".
A kérdező hozzászólása: 21 hetesen a doki érzi, hogy a baba feje ott van lenn a méhszájnál? nem volt UH :O csak manuálisan megvizsgált.
A kérdező hozzászólása: szupi, hogy ennyi mindent tudtok, köszi, ment a zöld kezem.

Mi a véleményetek arról, hogy a jobbik rendezvényén 3000 voltak?

Elvileg a jobbik tábora amióta a fidesz van hatalmon, azóta dinamikusan n?.

Legjobb válasz: Tavaly 50 ezren voltak kb. Nem hinném hogy reális ez a 3000.Amúgy a Fidesz,MSZP gyûlések létszámát is megtudod mondani biztos forrásból?

Tavaly 50 ezren voltak kb. Nem hinném hogy reális ez a 3000.Amúgy a Fidesz, MSZP gyûlések létszámát is megtudod mondani biztos forrásból?
Esküszöm, hogy semmi, pedig foglalkoztat a politika! Hiszem, ha látom , hogy a Jobbik kormányképes! Minden megmozdulásról annyit hazudnak a felek amennyi az érdekükbe belefér!!
Várt valaki ennél többet? Az ország kétharmada jobbikos. Persze.
Az soknak számít? Komolyan kérdem!
Én mindent szoktam olvasni, az indextõl a kurucig a stoppon át.
Jobbikos vagyok, de én személy szerint nem csak kuruc.info-t olvasok hanem pl. FN-t is.
"MSZP rendezvényén 1500, a Fideszén 14.000, míg a Jobbik nagygyûlésén 50 ezer ember gyûlt össze." A Fidesznek nem is volt nagygyûlése.
Nézd csak a cikk címét. :)
" Ezt honnan vetted?RTL vagy TV2?Esetleg ATV?" még a közismerten jobbik ellenes index is 3-5 ezer emberrõl beszélt savanyú a szõlõ mi? jobbik tábora növekszik
Ennyire fontosak ezek a számok? A Jobbik potenciálisabb lesz, ha 15.000 embert írnak? Ki foglalkozik velük még egyáltalán? Érdekes: amióta a média pont leszrja õket, a divatemberek elpártoltak tõlük. Csak nekem furcsa ez? Divattá tették a hatalommegdöntést, ellenállást, rendõrdobálást. Most meg ülnek csendben, támogatás nélkül.
"Hiteles origó..." há ja... Érdekes, ha valódi híreket akar az ember olvasni, nem csak Obbán-istenítést, akkor csak a kuruc.info -nál köt ki :P
Akkor ha kell visszatérek az origós cikkedre, amit elkezdtem olvasni, és egybõl fals híreket találtam benne. A Gárdistákat az Új Magyar Gárda tagjainak hitték, azért oszlatták fel a rendezvényt, amikor ez a Magyar Nemzeti Gárda volt, az Új Magyar Gárdától egy teljesen független szervezet. Szerintük az Új Magyar Gárda egy feloszlatott szervezet, ami szintén nem igaz. link hozzá: http://barikad.hu/v%C3%A9gre_%C3%BAjb%C3%B3l_%C3%A9letre_h%C.. Nem avatásról volt szó, hanem egy szimpla megemlékezésrõl. plakát: http://www.gardamozgalom.org/sites/files/Marcius15.jpg Folytassam? Hiteles origó...
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:33 teljesen mindegy, mindenki tudja hogy nem 50 000-en voltak kint tavaly. DE hogyha 50 000 ember is volt kint a 3000-es hozzá képest elég gyér adat. Bírom mikor a jobbikosok megkapják a magukét rögtön próbálják terelni az adott témát.
"Elvileg a jobbik tábora amióta a fidesz van hatalmon, azóta dinamikusan nõ." Gyakorlatilag meg folyamatosan csökken, illetve stagnál. Azóta, amióta benn vannak a Parlamentben, csupán a cigányozással képesek felhívni magukra a figyelmet.
Most akkor mégse 100 hanem 50 és nem a barikád szerint, hanem Pörzse Sándor szerint. Helyesbítsünk...
A kérdező hozzászólása: "16.22: Pörzse Sándor bejelentette: a félvihatalos becslések szerint az MSZP rendezvényén 1500, a Fideszén 14.000, míg a Jobbik nagygyûlésén 50 ezer ember gyûlt össze." "Jobbik nagygyûlésén több, mint 50 ezer ember vett részt, a világhálón pedig mintegy 30 ezer ember követte a JobbikTv élõ közvetítését." láttam ott 100 000-es számokat is, gondolom összeadták a kettõt. (márha 50 000ren voltak kint). Ha tényleg 50 000-en voltak, ahhoz képest a 3000 szerintem visszaesés.
A kérdező hozzászólása: tavaly a barikád szerint 100 000-en voltak.
A kérdező hozzászólása: http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20110315-tudositas-..
Ezt honnan vetted?RTL vagy TV2?Esetleg ATV?
A fidesz egyetlen jó pontja, hogy visszafogja a jobbikos csürhét.

Mi a különbség a psp 3000 és a psp 3004 négy között? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Régió szám! 3004 az európai változat! Valahol 3000 írnak de az igazából 3004!

Régió szám! 3004 az európai változat! Valahol 3000 írnak de az igazából 3004!
a gyártás idõpontjára utalhat
Hozzá nemértõk nem tudom miért akarnak találgatni. Amúgy semmi különbség, csak a régiókra utal, 3001 az US, 3002 EU, 3003 Ázsia, 3004 nemtom mi Amúgy nem így van a sorrend
a kontines töll fûgg
a régió hülyeség barátomnak 1000res pspje volt és itt vette nekem pedig 1004es és szintén itt egy másik barátomnak 3000res van és õ is itt vette
Elõzõ: Amcsiból is szállítanak be Mo-ra, de attól azt még hivatalosan ott árusítják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!