Találatok a következő kifejezésre: Mi a a 21 és a (314 db)

23(L) és ö is 23(F).
23/L és 27/F
Elnézést, hogy közbe szólok, nekem nincs párom sem, nemhogy eljegyzés, de légyszi írjátok oda mikor lesz az esküvõtök, iszonyúan furdal a kíváncsiság :D
23/L , 28/F
nekem 20 évesen kérte meg a kezem a 24 éves barátom, utána 25 évesen a 26 éves barátom, utána 27 évesen a 31 éves barátom és egyikbõl sem lett esküvõ és most vagyok 28.
19:25 Most 25 vagyok a párom 30 és idén lesz az esküvõnk Varadero-n és a koszorúslányaink a két 18 hós ikerlányaink lesznek :) ))
nekem 19 évesen a 30 éves barátom, esküvõ nem lett...
19 éves voltam (egy héttel a 20. elõtt ) férjem meg 22 1 évre rá az esküvõ a 4. évfordulónkon
19 voltam, párom szintén 19 volt, most 1 éve vagyunk házasok 23 évesek vagyunk.

Hogyan kell megoldani ezt a feladatot? Mi annak a vas-oxidnak a képlete amelyben a vas és az oxigén tömegaránya 21:8

Legjobb válasz: M(Fe)=56 g/mol M(O)=16 g/mol x*56+y*16=M x/y=21/8 Mivel M nincs megadva (a molekula móltömege), ezért favágó-módszert kell alkalmazni. Ha y=1, akkor FeO összegképlet esetén x-nek 28-nak kéne lennie, nem megoldás. y=3: Fe2O3, x=126. Ez nem egész számú többszöröse a vasnak, nem megoldás. y=4: Fe3O4, x=168, ez egész számú többszöröse (3) az 56-nak, tehát ez a megoldás. Ellenõrzés 1 mol esetén: 21/8=(3*56)/(4*16) 21/8=168/64 21=168/8 21=21

M(Fe)=56 g/mol M(O)=16 g/mol x*56+y*16=M x/y=21/8 Mivel M nincs megadva (a molekula móltömege), ezért favágó-módszert kell alkalmazni. Ha y=1, akkor FeO összegképlet esetén x-nek 28-nak kéne lennie, nem megoldás. y=3: Fe2O3, x=126. Ez nem egész számú többszöröse a vasnak, nem megoldás. y=4: Fe3O4, x=168, ez egész számú többszöröse (3) az 56-nak, tehát ez a megoldás. Ellenõrzés 1 mol esetén: 21/8=(3*56)/(4*16) 21/8=168/64 21=168/8 21=21
Elnézést... x*56/(y*16)=21/8

FONTOS! Mi a 21, 38 és 54 közös nevezője?

Legjobb válasz: 21 = 3 × 7 38 = 2 × 19 54 = 2 × 3^3 [21; 38; 54] = 2 × 3^3 × 7 × 19 = 7182

21 = 3 × 7 38 = 2 × 19 54 = 2 × 3^3 [21; 38; 54] = 2 × 3^3 × 7 × 19 = 7182
21, 38 és 54 igy is irhato: 2138/100 es 5400/100 A 100 az nem a legkisebb kozos nevezo ugyan, de kozos nevezokent hasznalhato. A legkisebb kozos nevezo 50, 2-vel valo egyszerusites utan: 1069/50 es 2700/50 alakban
jó tanács: ha nem látszik a számokon egybõl, hogy mi a közös nevezõjük, akkor szorozd össze õket. ha van legkisebb közös többszörösük, akkor a végén úgyis egyszerûsíthetsz.

Ciklusaim 32 naposak mióra abbahgagytam a gyógyszer szedését. A 21. napon együtt voltunk és a 24-25-26. napon barnázásom volt. Kicsit van is még. Ma van a 27. nap. A hasam elkezdett kicsit fájdolgálni, de nem vészes. Lehetek terhes?

Nem vettem észre semmi rendkívülit csupán ez a barnázás, ami eddig soha nem fordult még el?. Nem tudom, hogy mi lehet! Ha reggel csinálok tesztet kimutatja már? Vagy legyek türelmes?

Legjobb válasz: Csak a 21. nap voltatok együtt? Mert ha igen, akkor utána pár nappal még tuti, hogy nem a terhesség miatt barnáztál. Amúgy a 21. nap feltehetõen már túl voltál a peteéréseden. Szerintem inkább felborult a hormonháztartásod. Nekem is volt ilyen most nyáron, hogy ciklus közben 1 hétig barnáztam.

Csak a 21. nap voltatok együtt? Mert ha igen, akkor utána pár nappal még tuti, hogy nem a terhesség miatt barnáztál. Amúgy a 21. nap feltehetõen már túl voltál a peteéréseden. Szerintem inkább felborult a hormonháztartásod. Nekem is volt ilyen most nyáron, hogy ciklus közben 1 hétig barnáztam.
Hát 32 napos ciklusnál nekem a 15. nap volt pé-m! Persze nem kizárt a 21. nap sem, csak kisebb eséllyel. De ha össze is jött, ilyen korán ettõl nem barnázhattál! Tesztet csak akkor csinálj, ha már késik!
Hát figyelj csinálhatsz egy tesztet a mostani helyzetben is. Vannak már olyan tesztek ami kimutatják a korai terhességet. Ha ez neked megnyugvást okoz akkor vegyél egyet és csinálj
A kérdező hozzászólása: Azóta sem történt semmi, teszt negatív és meg sem jött... Mitõl lehet?? Nincs semmi tünet, fájdalom, semmi. Csak nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg és azóta petevészek gyulladást is megállapítottak viszont nem volt semmi UH vagy semmi ilyesmi csak a háziorvos állapította meg. Megnyomkodta a hasam és ennyi. Lehet, hogy terhes vagyok de a teszt nem mutatja ki vagy esetleg ciszta?? Nem tom mi lehet... :(
A tesztnek már mutatnia kellett volna!
sztem inkább össze szedtél valami csúnya bacit :/

Mi a különbség úgy általánosságban a kb 17 és 21 éves fiúk közt?

Legjobb válasz: a 17 évesnek nem biztos, hogy kiadják a cigit--> a 21 évesnek kiadják

a 17 évesnek nem biztos, hogy kiadják a cigit--> a 21 évesnek kiadják
USA-ban már kaphat sört a boltban
A 21 éves már nem középiskolás, a társasága is javarészt felnõtt emberekbõl áll. Jó esetben elkezd komolyan gondolkozni, komolyan tervezni az életben. Már nem menõ neki minden hétvégén bebaszni és még sorolhatnám. Szóval jelentõs különbség van közötte. Ja és talán vezetni is tud már :)
4 év de ezt most komolyan!
Az egyik [email protected] akar, a másik meg tud is:D Egyébként embere válogatja. Két haverom közül egyik 17 évesen is sokkalta komolyabb volt, mint az egyik 25 éves, ha erre vagy kíváncsi
Az életkoruk.
A 17 éves még növésben van.
A kérdező hozzászólása: és az gáz ha 21 évesen úgy viselkedik mint egy 17? Amúgy annyinak is néz ki...
Hát... végülis nem gáz! Mindenesetre én 17 évesen is igyekeztem éretten viselkedni...
mi a kulonbseg a 6, 17, 25 es 49 eves no kozott... ez most kb olyan volt
Hé! A 21 éves srác is simán elmegy berúgni meg bulizni minden héten a haverjaival ha ráér!:D
De kisebb arányban, mint a 17 évesek.
Kb. annyi, hogy 4 évvel hamarabb akarnak majd tõled gyereket.
örüljetek, hogy van net
plátói kapcsolatnak jó.....amúgy ne remélj sokat... Tényleg örülj neki h van net!! :)
van repülõ, költözz hozzá!
Költözz hozzá, én is azt mondom, simán megcsinálhatod a szerencsédet ezzel a kapcsolattal, Svájc jó hely, gazdag ország, olyan jólétben élhetsz, amirõl itthon álmodni sem merhetsz. Ha még kedveled is a fiút, az külön jó. Több tízezer magyar nõ él a jobb élet reményében külföldi férfiakkal, te se szalaszd el ezt az esélyt, ilyen nem sok van az életben. Én nem sokat gondolkodnék, egy magyar férfitõl sose kapod meg azt, amit ettõl a sráctól megkaphatsz. Én is összeismerkedtem egy osztrák sráccal, és szeretnék hozzá kiköltözni, mert itthon nem szeretnék már élni. Te meg még fiatalabb vagy, könnyebben beleszoksz az új életbe. 21/L
Tuti megcsal ! Csald meg te is ! Vagy költözz ki hozzá .

Mennyit és mikor alszik a 21 hó körüli gyereketek?

A lányom 7kor kel fél 1- t?l alszik fél 3-ig és este 10-kor fekszik. Kicsit kevesellem.

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, az én fiam 7-kor kel, nappal nem hajlandó aludni, este pedig 1/2 9 körül alszik el. Kb 2 hete még aludt nappal, 1-3-ig, de most vagy az idõ, vagy vmi kiváltotta nála, hogy csak sír, és hív...... nem akar elaludni.

Szia! Nyugi, az én fiam 7-kor kel, nappal nem hajlandó aludni, este pedig 1/2 9 körül alszik el. Kb 2 hete még aludt nappal, 1-3-ig, de most vagy az idõ, vagy vmi kiváltotta nála, hogy csak sír, és hív...... nem akar elaludni.
A kérdező hozzászólása: Nálunk is a rossz idõ óta ilyen rosszalvó. Sztem hogy kevesebbet vagyunk kint nem fárad el annyira ill semennyire mert csak sétálunk.
az enyém kb egy éves kora óta csak délben aslzik de akkor nagyot. Hamar elalszik ehhez szokott hozzá. reggel negyed 7-kor kel a tesójával aki oviba jár, dél-fél egy amikor aludni megy és 3 körül kel.. Este fél kilenckor fekszik mindkettõ és egész éjjel nyugi van.. Úgy látom ennyi alvás elég neki.. amióta ilyen hûvös az idõ néha korábban belaszik.. van hogy 11 után már álmos, de akkor sem alszik többet..
Utsó vagyok.. bocsi nem írtam: a kisfiam 28 hónapos hónapos lesz pénteken.. kicsit nagyobb... most számolotam utána. hogy repül az idõ:)

Mi a véleményetek Isten és ember kapcsolatáról a 21-ik században?

??házi feladatot kell irnom err?l

Legjobb válasz: Attól függ mit nevezünk Istennek.

Attól függ mit nevezünk Istennek.
Érdekes. Tölts le valamit netrõl, kicsit fogalmazd át!
A kérdező hozzászólása: Kerestem de nem igazán találtam...gondoltam valaki megszán egy jo kis saját véleménnyel:p
Erõs vágy van a mai fiatalokban is arra, hogy kapcsolatba kerülhessenek Istennel. Két nagy akadályát látom ennek, és mindkettõ a Szentírás értelmezésébõl fakadó probléma. Az egyik az, hogy túl sok lelkész és hitoktató tartja még mindig tudományos enciklopédiának és hiteles történelem- és földrajzkönyvnek a bibliát. Az alaposabb tudományos képzésben részesülõket egyes atyafiak kioktatják, hogyan kellene 2-4 ezer évvel ezelõtti szemlélettel nézni a teremtett világot. Ezt az értelem megerõszakolásának tartom, ami hasonlít a családon belüli erõszakhoz: hallgat róla az erõszak elkövetõje és elszenvedõje, egyaránt. Ez utóbbi azért, mert nem akar kiszakadni az egyházi közösségbõl, ahol lelki-érzelmi okokból biztonságban érzi magát, ezért lenyeli ezt a tudománytalan békát. A másik az igazi botránykõ, ezt szupernehéz tabu terheli: a nem üdvözülõk örökké tartó, irtóztatóan kegyetlen megkínzatása, amely értelmetlen, hiszen nem nevelõ, és igazságtalan is, mert aránytalan, és teljesen idegen Isten jellemétõl. Szerintem, egyre többen hagyják ott a fiatalabb generációk közül, a tradicionális egyházakat ott, ahol csak a vallásos szokások, a szép külsõségek érvényesülnek. Az idõsebbek maradnak, de kihalnak lassan.
Szerintem Istennek személyes megnyilvánulása van. Tehát olyan létezõ kapcsolatot kell kialakítanunk, ami túlmegy az egymás kihasználásán! Istent kell szeretni és csakis a jót cselekedni, Istennek tetszõ dolgokat! Egyszerû a képlet, de megcsinálni nagyon nehéz! Jót tenni mindig nehezebb, mint rosszat! Ez a világ sajnos majdnem semennyire sem szól Istenrõl. Az érzékek kielégítésérõl annál inkább!Az érzékek kielégítését sokkal jobban hajtjuk, mint Isten megismerését sajnos!
Csinálj magadnak egy napirendet, és azt tartsd is be.Akkor mindenre jut idõd .
Nos, például miután hazaérsz, ebédelj, adj magadnak 30 perc internetet. Ez kb 15 órakor lejár. 15 órától 18 óráig tanulj, óránként 5 perc pihenõvel. Ez három óra tanulás. 18 órakor játssz, vagy olvass, vagy fürödj, de NE gépezz már. Este nézhetsz tévét, de utána aludj. Hétvégén adhatsz magadnak több idõt, például szombaton és vasárnap is 1-1 óra számítógép, de többet ne!
Fordítsd meg a sorrendet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.Még egy kérdés annak vannak elõnyei ha csak ahogy írtad 1-1 órát gépezek nem többet? :O
Hogyne lenne elonye. Tobb idod jut minden masra.

Marc 21. elveteltem, 22. -en kicsusszant, mar nem verzek inkabb itt ott keves barna. Mikor sexelhetek a ferjemmel es fajni e fog?

Legjobb válasz: Várjatok még egy pár napot. Nekem 2,5-3 hetet mondott a doki. Valószínûleg nem fog fájni.

Várjatok még egy pár napot. Nekem 2, 5-3 hetet mondott a doki. Valószínûleg nem fog fájni.
Hány hetes voltál?dokinak látnia kéne, nehogy bent maradjon vmi...ez a kicsusszant se tul világos...
Szerintem is menj el orvoshoz, úgy biztonságosabb. Amúgy várjatok még pár hetet.
Hát, ahhoz képest, hogy 2 hét és 2 nap telt el, már a szexen jár az eszed...azért gondolom orvosnál jártál(aki megvizsgált, hogy tényleg kitisztult-e minden), és Õ felvilágosított, hogy kb. 1 hónapot "illik" várni a nemi élettel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!