Találatok a következő kifejezésre: Mi a a 21 és (314 db)

FONTOS! Mi a 21, 38 és 54 közös nevezője?

Legjobb válasz: 21 = 3 × 7 38 = 2 × 19 54 = 2 × 3^3 [21; 38; 54] = 2 × 3^3 × 7 × 19 = 7182

21 = 3 × 7 38 = 2 × 19 54 = 2 × 3^3 [21; 38; 54] = 2 × 3^3 × 7 × 19 = 7182
21, 38 és 54 igy is irhato: 2138/100 es 5400/100 A 100 az nem a legkisebb kozos nevezo ugyan, de kozos nevezokent hasznalhato. A legkisebb kozos nevezo 50, 2-vel valo egyszerusites utan: 1069/50 es 2700/50 alakban
jó tanács: ha nem látszik a számokon egybõl, hogy mi a közös nevezõjük, akkor szorozd össze õket. ha van legkisebb közös többszörösük, akkor a végén úgyis egyszerûsíthetsz.

17 hetes vagyok, az afp és a hcg értékem is alacsony. Ez mit jelent? A 21-triszómia számított kockázata 1/23. Volt (van ) vki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a középsõ lányommal volt ilyen eredményem.Nálam a 21 és a 18 triszómia.A genetikus nagyon durva rendellenességet mondott,ha valóban ez a baj.De nem kell rögtön aggódni,meg kell ismételtetni a vérvételt.Ha ugyanezt az eredményt kapjátok,akkor genetikai UH.Ha ott is igazolják a bajt,akkor amniocentézist ajánlott végeztetni.Nálam már a 2-ik vérvétel is csekélyebb eltérést mutatott már,az UH meg mindent rendben talált.De azért csináltattam vízvételt is,ami nem volt kellemes,viszont minden rendben volt.Azóta 3 éves elmúlt már,és hála istennek makkegészséges a lányom,sõt van egy féléves húga is. Egyébként az afp egy nagyon megbízhatatlan vizsgálat,túl sok a fals eredmény. Minden jót,jó egészséget nektek.

Szia! Nekem a középsõ lányommal volt ilyen eredményem.Nálam a 21 és a 18 triszómia.A genetikus nagyon durva rendellenességet mondott, ha valóban ez a baj.De nem kell rögtön aggódni, meg kell ismételtetni a vérvételt.Ha ugyanezt az eredményt kapjátok, akkor genetikai UH.Ha ott is igazolják a bajt, akkor amniocentézist ajánlott végeztetni.Nálam már a 2-ik vérvétel is csekélyebb eltérést mutatott már, az UH meg mindent rendben talált.De azért csináltattam vízvételt is, ami nem volt kellemes, viszont minden rendben volt.Azóta 3 éves elmúlt már, és hála istennek makkegészséges a lányom, sõt van egy féléves húga is. Egyébként az afp egy nagyon megbízhatatlan vizsgálat, túl sok a fals eredmény. Minden jót, jó egészséget nektek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, egy kicsit megnyugtattál. A dokim szerint a genetikai uh után mindenképpen meg kellene csinálni a magzatvívételt is, mert az a biztos.De nagyon félek tõle...Nem maga, at féltem, hanem a Picurkámat...
Ne félj a beavatkozástól, rajtad is múlik, hogy lesz-e baj.Nagyon szigorúan tarts be utána a pihenést.Sõt, talán tovább mint amit javasolnak.Végül is átszúrják a hasfalat a méhet a burkot, mindennek be kell gyógyulni rendesen.Ne erõltesd magad utána, ne emelj, semmi hirtelen mozdulat vagy bármi ami vízfolyást eredményezhetne.a beavatkozás inkább nagyon kellemetlen, de nem fájdalmas.Én végig a babámat féltettem, nagyon rossz érzés volt.de jó volt tudni mikor megjött az eredmény, hogy semmi gond. Minden jót, és addig is ne aggódj

Mikor hagyjátok már abba ezt a dec.21. -és dolgot?

Kábé 1százalék hogy lesz valami...És ha igen?Mit tudunk csinálni?Amúgy meg 1 hónap aztán megtudjátok...Ha meg nem lesz semmi akkor akár ki is törölhetnék ezt a topicot..

Legjobb válasz: Én is elindítanék egy más irányú fejlõdést idióta apokalipszis-elméletek nélkül.

4 Ha nem lenne net, akkor nem tudnánk a reptoid invázióról sem!Vigyázz, hogy mit kívánsz!
Én is elindítanék egy más irányú fejlõdést idióta apokalipszis-elméletek nélkül.
December 22-én majd abbahagyják gondolom.
Nem, mert akkor jönnek az újabb számítások.Meg a titkos dokumentumok. Tudod!?
Tod, amikor még 1000 fõs törzsek voltak, volt rá esélye, hogy 1 ember elkezdett marhaságokat képzelni és elkezdte terjeszteni a törzsön belül, aminek hittek, mert egyik ember se tud mindent. Ma 7 milliárd emberbõl nagyon nagy az esélye, hogy nagyon sok ember nagyon nagy marhaságokat fog összehordani, felveszik egymással a kapcsolatot és láss csodát, létrejött az ezotéria topic! 1%? Te aztán optimista vagy. én olyan 0%-ot adok.
Annak a valószínûsége, hogy vége lesz a világnak 2012. december hó bármelyik napján, nem egy százalék, hanem nulla a százezrediken. Annak a valószínûsége, hogy nem lesz már másnap új elmélet itt, nulla az egymilliomodikon. Annak a valószínûsége, hogy az ostobák tovább nyomják majd a hülyeségeiket itt 1.
Nem biztos, a tv akkor is ott van meghát a mozikban úgyis lejátszották volna a filmet, meghát egyébként is gyorsan terjed a hír.
Tudomásom szerint nem esemény lesz dec. 21-22-én, hanem akkortól lehetõség nyílik elindítani egy más irányú fejlõdést, szóval 200 nappal ezelõtt és 200 nap múlva is ugyanazt fogom gondolni és ugyanazon fogok munkálkodni, mint most, történések nélkül is.
50% esély van a vilagvegere. Vagy lesz, vagy nem.
elõttem szóló 50%, h nem vagy normális:)
Természetesen 21-én, mert akkor vége lesz a világnak, ergo a net se fog mûködni már:)
Jaj, Szenthelyi csak viccel, trollkodik. Tanuljátok már meg megkülönböztetni a valódi elmezavartól... Az ide írogató ostobának tûnõ kérdezõk 90% csak viccbõl írogat meg válaszolgat.
Szentmihályi Árpád te normális vagy??????elszöktél a diliházból???
akik ezt beveszik, mind idióta barmok
A kérdező hozzászólása: én nem mondtam h elvetem a lehetõséget csakhát az esélye minimális
Most, hogy te is idefostál egy ilyen kérdést, egy kicsit késõbb. Ha úgy állsz hozzá, hogy "majd meglátjuk", akkor neked már úgyis mindegy, mert nem veted el kapásból a lehetõségét. Elkú­rtad.
9-es: Szerinted eddig hányan próbálták? És vajon miért nem jártak sikerrel? Dec. 22. 0:00 az a dátum, ami után egyáltalán lesz BÁRMI foganatja bármilyen építõ, pozitív törekvésnek. Ezt jelzi a dátum és a jóslat. Nem eseményt.
Nem lesz semmi, csak pofára esés.. meg pár idióta öngyilkos.
Fel kell készúlni.
A kérdező hozzászólása: bezzeg ha nem lenne net akkor mindenki békésen élné a kis életét:D
Vagy az vagyok, vagy nem :)


örüljetek, hogy van net
plátói kapcsolatnak jó.....amúgy ne remélj sokat... Tényleg örülj neki h van net!! :)
van repülõ, költözz hozzá!
Költözz hozzá, én is azt mondom, simán megcsinálhatod a szerencsédet ezzel a kapcsolattal, Svájc jó hely, gazdag ország, olyan jólétben élhetsz, amirõl itthon álmodni sem merhetsz. Ha még kedveled is a fiút, az külön jó. Több tízezer magyar nõ él a jobb élet reményében külföldi férfiakkal, te se szalaszd el ezt az esélyt, ilyen nem sok van az életben. Én nem sokat gondolkodnék, egy magyar férfitõl sose kapod meg azt, amit ettõl a sráctól megkaphatsz. Én is összeismerkedtem egy osztrák sráccal, és szeretnék hozzá kiköltözni, mert itthon nem szeretnék már élni. Te meg még fiatalabb vagy, könnyebben beleszoksz az új életbe. 21/L
Tuti megcsal ! Csald meg te is ! Vagy költözz ki hozzá .

Mennyit és mikor alszik a 21 hó körüli gyereketek?

A lányom 7kor kel fél 1- t?l alszik fél 3-ig és este 10-kor fekszik. Kicsit kevesellem.

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, az én fiam 7-kor kel, nappal nem hajlandó aludni, este pedig 1/2 9 körül alszik el. Kb 2 hete még aludt nappal, 1-3-ig, de most vagy az idõ, vagy vmi kiváltotta nála, hogy csak sír, és hív...... nem akar elaludni.

Szia! Nyugi, az én fiam 7-kor kel, nappal nem hajlandó aludni, este pedig 1/2 9 körül alszik el. Kb 2 hete még aludt nappal, 1-3-ig, de most vagy az idõ, vagy vmi kiváltotta nála, hogy csak sír, és hív...... nem akar elaludni.
A kérdező hozzászólása: Nálunk is a rossz idõ óta ilyen rosszalvó. Sztem hogy kevesebbet vagyunk kint nem fárad el annyira ill semennyire mert csak sétálunk.
az enyém kb egy éves kora óta csak délben aslzik de akkor nagyot. Hamar elalszik ehhez szokott hozzá. reggel negyed 7-kor kel a tesójával aki oviba jár, dél-fél egy amikor aludni megy és 3 körül kel.. Este fél kilenckor fekszik mindkettõ és egész éjjel nyugi van.. Úgy látom ennyi alvás elég neki.. amióta ilyen hûvös az idõ néha korábban belaszik.. van hogy 11 után már álmos, de akkor sem alszik többet..
Utsó vagyok.. bocsi nem írtam: a kisfiam 28 hónapos hónapos lesz pénteken.. kicsit nagyobb... most számolotam utána. hogy repül az idõ:)

Mi a véleményetek Isten és ember kapcsolatáról a 21-ik században?

??házi feladatot kell irnom err?l

Legjobb válasz: Attól függ mit nevezünk Istennek.

Attól függ mit nevezünk Istennek.
Érdekes. Tölts le valamit netrõl, kicsit fogalmazd át!
A kérdező hozzászólása: Kerestem de nem igazán találtam...gondoltam valaki megszán egy jo kis saját véleménnyel:p
Erõs vágy van a mai fiatalokban is arra, hogy kapcsolatba kerülhessenek Istennel. Két nagy akadályát látom ennek, és mindkettõ a Szentírás értelmezésébõl fakadó probléma. Az egyik az, hogy túl sok lelkész és hitoktató tartja még mindig tudományos enciklopédiának és hiteles történelem- és földrajzkönyvnek a bibliát. Az alaposabb tudományos képzésben részesülõket egyes atyafiak kioktatják, hogyan kellene 2-4 ezer évvel ezelõtti szemlélettel nézni a teremtett világot. Ezt az értelem megerõszakolásának tartom, ami hasonlít a családon belüli erõszakhoz: hallgat róla az erõszak elkövetõje és elszenvedõje, egyaránt. Ez utóbbi azért, mert nem akar kiszakadni az egyházi közösségbõl, ahol lelki-érzelmi okokból biztonságban érzi magát, ezért lenyeli ezt a tudománytalan békát. A másik az igazi botránykõ, ezt szupernehéz tabu terheli: a nem üdvözülõk örökké tartó, irtóztatóan kegyetlen megkínzatása, amely értelmetlen, hiszen nem nevelõ, és igazságtalan is, mert aránytalan, és teljesen idegen Isten jellemétõl. Szerintem, egyre többen hagyják ott a fiatalabb generációk közül, a tradicionális egyházakat ott, ahol csak a vallásos szokások, a szép külsõségek érvényesülnek. Az idõsebbek maradnak, de kihalnak lassan.
Szerintem Istennek személyes megnyilvánulása van. Tehát olyan létezõ kapcsolatot kell kialakítanunk, ami túlmegy az egymás kihasználásán! Istent kell szeretni és csakis a jót cselekedni, Istennek tetszõ dolgokat! Egyszerû a képlet, de megcsinálni nagyon nehéz! Jót tenni mindig nehezebb, mint rosszat! Ez a világ sajnos majdnem semennyire sem szól Istenrõl. Az érzékek kielégítésérõl annál inkább!Az érzékek kielégítését sokkal jobban hajtjuk, mint Isten megismerését sajnos!

Marc 21. elveteltem, 22. -en kicsusszant, mar nem verzek inkabb itt ott keves barna. Mikor sexelhetek a ferjemmel es fajni e fog?

Legjobb válasz: Várjatok még egy pár napot. Nekem 2,5-3 hetet mondott a doki. Valószínûleg nem fog fájni.

Várjatok még egy pár napot. Nekem 2, 5-3 hetet mondott a doki. Valószínûleg nem fog fájni.
Hány hetes voltál?dokinak látnia kéne, nehogy bent maradjon vmi...ez a kicsusszant se tul világos...
Szerintem is menj el orvoshoz, úgy biztonságosabb. Amúgy várjatok még pár hetet.
Hát, ahhoz képest, hogy 2 hét és 2 nap telt el, már a szexen jár az eszed...azért gondolom orvosnál jártál(aki megvizsgált, hogy tényleg kitisztult-e minden), és Õ felvilágosított, hogy kb. 1 hónapot "illik" várni a nemi élettel.
23(L) és ö is 23(F).
23/L és 27/F
Elnézést, hogy közbe szólok, nekem nincs párom sem, nemhogy eljegyzés, de légyszi írjátok oda mikor lesz az esküvõtök, iszonyúan furdal a kíváncsiság :D
23/L , 28/F
nekem 20 évesen kérte meg a kezem a 24 éves barátom, utána 25 évesen a 26 éves barátom, utána 27 évesen a 31 éves barátom és egyikbõl sem lett esküvõ és most vagyok 28.
19:25 Most 25 vagyok a párom 30 és idén lesz az esküvõnk Varadero-n és a koszorúslányaink a két 18 hós ikerlányaink lesznek :) ))
nekem 19 évesen a 30 éves barátom, esküvõ nem lett...
19 éves voltam (egy héttel a 20. elõtt ) férjem meg 22 1 évre rá az esküvõ a 4. évfordulónkon
19 voltam, párom szintén 19 volt, most 1 éve vagyunk házasok 23 évesek vagyunk.

Mi a véleményetek? Mindennnél jobban imádom a pasimat, remélhetőleg ő is engem, viszont van egy kis korkülömbség köztünk ő még csak 21 én pedig nemsokára 30 leszek és sajnos elég ritkán tudunk találkozni is a távolság miatt.

Meddig tarthat így ez a kapcsolat?

Legjobb válasz: Hát figyelj,a korkülönbséget sz*rd le,a távolság pedig áthidalható!A mi kapcsolatunk is távkapcsolatnak indult,de már együtt élünk!:-) Viszont valami nem tetszik nekem:"remélhetõleg õ is engem" - Miért nem vagy benne biztos?

Hát figyelj, a korkülönbséget sz*rd le, a távolság pedig áthidalható!A mi kapcsolatunk is távkapcsolatnak indult, de már együtt élünk!:-) Viszont valami nem tetszik nekem:"remélhetõleg õ is engem" - Miért nem vagy benne biztos?
A kérdező hozzászólása: nem az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hanem attól félek, hogy a ritka találkozások miatt beleun ebbe a kapcsolatba és inkább keres valaki mást, akivel többet lehet együtt:(
Nem a korkülönbség a baj, hanem a távolság. Kevés olyan erõs kapcsolat van, ami ezt kibírja. Én 39 éves nõ vagyok, a párom csak 26 éves, mégis 2 és fél éve együtt vagyunk. Együtt élünk, házasságot, gyermeket tervezünk és nem zavarja a korkülönbség, mert imád engem és én is õt. Viszont én ki se bírnám, ha csak ritkán látnám õt. Egy ideig biztosan fenntartható egy ilyen távkapcsolat, viszont elõbb-utóbb vége szakadhat könnyen.
szerintem sem baj a korkülönbség a pasim és köztem 12 év ven és imádjuk egymást. szerintem a távolság se baj köztünk is van legalább 10 ország és havonta , vagy 2havonta látom csak õt, mégis imádjuk egymást.

A 21-es körzetszám mit jelent?

Legjobb válasz: Azok a helyhez nem kötött szolgáltatók körzetszámai, mint például a NeoPhone ;)

Azok a helyhez nem kötött szolgáltatók körzetszámai, mint például a NeoPhone ;)
Én is kaptam ma kétszer telefont hívást a 06 21 333 2503 - ról, de nem szólt bele senki. Vissza nem hívom, mert nem ismerem és félek a visszaélésektõl.
Engem ma hívogatott ugyan ez a szám.... ha valaki fölvette árulja már el h mit akar :)
Én felvettem, elsõre gyorsan lerakták vagy megszakadt. Pár órával késõbb megint hívtak. Felvettem, bemutatkozott egy csávó (a nevét sajna nem jegyeztem meg). Elkezdte mondani, hogy a településre, ahol lakom (illetve laktam korábban, csak régi lehet az adatbázisuk...) valami diagnosztikai központjuk érkezik, ingyenes szûrõvizsgálattal stb stb. Megkérdeztem, hogy mégis honnan hív, erre hipergyorsan letette. Fura, valami lehúzási kísérlet lehet.
Engem is keresgettek tegnap/ma errõl a 21 333 2503 számról. Nekem se szóltak bele, aztán meg már nem is vettem fel.
Szerintem pénzre megy ki a játék !
Engem ma hvtak ilyen számról, valami biztositó dolog, de gyanús hogy lehúzás akar lenni!
Engem is folyamatosan hívogat ez a szám. Nem szól bele senki , tök süket!!! Megpróbáltam vissza hívni mert már elegem volt de nem lehet, szétkapcsol...
Engem ma kerestek. Ha beleszólnak eljátszom a "mi van rajtad, lihegj a telefonba" kezdetû sztorit! :D Ááááááh HÍVJATOK MÁR!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!