Találatok a következő kifejezésre: Mi a a - os es (933 db)

3.
Ezt hívják úgy, hogy teleszkópos szorzat. Mivel (log_x y)*(log_y z) = log_x z, ezt a szabályt egyenként alkalmazhatod a tagokra (mindig az elsõ kettõre), így az egésznek a "közepe kiesik". Összerogy, mint egy teleszkóp, megmarad az eleje és a vége, vagyis log2 8, ami =3.

W610i r8ba024-em van felraktam az elf packot, de egyetlen egy elf se indul. Mi lehet a probléma? És ha az r6-os szoftot felrakom jobb lesz?

Legjobb válasz: Nekem R8-as szoftnál újraindult a teló ha az egyebekbe léptem. De az R6-ossal rendesen mûködnek az elfek.

Nekem R8-as szoftnál újraindult a teló ha az egyebekbe léptem. De az R6-ossal rendesen mûködnek az elfek.
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is! Tehát akkor érdemesebb r6 softot felrakni? Amúgy az r8 miben jobb mint az r6?
Igen érdemesebb feltenni az R6-ot. Azt, hogy miben jobb az R8 az R6-nál azt meg nem tudom. Én nem tapasztaltam semmi különbséget.
A kérdező hozzászólása: Rendben, nagyon köszönöm a segítséged!

Üdv Mindenkinek! Mit hallottatok a bioetanol és benzin 50-50%-os keverési arányáról tankolásnál? Egy ismerősöm 2hónapja jár így /97-es Ford Escort 1.3-as/és azt mondja, hogy gurul a verda. A mai árak mellett nem mindegy!

Legjobb válasz: Szia! Mi használjuk és szerintem pörgõsebb is tõle egy kicsit a verda, pedig elhiheted nincs ellustítva. 50-50% arányba tankoljuk Sx4 1.5 (2007) 1x viszont túlléptem ezt az arányt é kigyulladt a motor lámpa ha jól emlékszem. A szervíz egybõl azt mondta vigyem be így úgy ki kell üttetni a hibakódot ...stb. A férjem meg mondta, hogy járjam ki az üzemanyagot és tankoljak 5 ezerért csak benzint (95-öst). Így csináltam és rá 2 napra el is tûnt a jel. Férjem mikor hazajött megnézte a kocsit (épp külföldön volt 1 hétig) és semmi gáz. Azóta is így tankolom.

Szia! Mi használjuk és szerintem pörgõsebb is tõle egy kicsit a verda, pedig elhiheted nincs ellustítva. 50-50% arányba tankoljuk Sx4 1.5 (2007) 1x viszont túlléptem ezt az arányt é kigyulladt a motor lámpa ha jól emlékszem. A szervíz egybõl azt mondta vigyem be így úgy ki kell üttetni a hibakódot ...stb. A férjem meg mondta, hogy járjam ki az üzemanyagot és tankoljak 5 ezerért csak benzint (95-öst). Így csináltam és rá 2 napra el is tûnt a jel. Férjem mikor hazajött megnézte a kocsit (épp külföldön volt 1 hétig) és semmi gáz. Azóta is így tankolom.
Saját tapasztalatom, árban ugyanott voltam a végén. Amennyivel olcsóbb volt felesben, annyival többet fogyasztott belõle az autó.
Ht városban éri meg csak... de autópályán katasztrofális
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hozzászólást, most már 3 hete tankolok felesben/3 teli tank/és negatív tapasztalatom nincs, talán annyi, hogy az alapjárat kicsit egyenletlen lett.Országuton megyek többet/70-30%/és megesküszöm, hogy nem látok külömbséget a fogyasztást illetõen, viszont az"OKOSOK"azt mondják, hogy télire felejtsem el a bio-etanolt mert megdermed.
Nem "dermed meg" Csak nehezebben gyullad mint a benzin, emiatt télen hidegindítási problémáid lennének.
Elsõ vagyok. Nem dermed meg, de hidegebb idõben, most hogy egyéb problémák miatt nem tudok a garázsba beállni érzõdik az indításnál, hogy etanolt is tankolok. Mi országúton járunk rengeteget az autóval és nem érzõdik, hogy nõtt volna a fogyasztás, de mástól én is hallottam már. Kb. 1 éve tankolok etanolt felesbe (Sx4 2007).
Az okosok, már megint azok a fránya okosok. Nem, nem dermed meg, csak maximum nehezen indul az autó, ha nem használsz átalakítót. Ha rövid utakon mész télen, akkor elég lelombozó lesz a fogyasztásod, egyébként, ha ahogy írtad, országúton mész, akkor ahogy bemelegedett a gép, észre sem fogod venni.


Van ilyen, hogy 833 GB-os merevlemez? Érdekes. Biztos vagy te ebben?
merevlemez <> kötet(partíció) Niztos, hogy a D-re írja, hogy megtelt? Nem lehet, hogy a C-n van kevés hely?
A kérdező hozzászólása: igen ki is irja jobb klikk tulajdonságok 833 gb :D
A kérdező hozzászólása: tuti a dre irja nem tudom mi lehet vele
A kérdező hozzászólása: valami megoldás
Megnézném egy lemez ellenõrzõvel, de elõtte érdemes lenne kimenteni a fontos dolgokat, ugyanis a fájlokról egy jegyzék van vezetve és lehet ez nem összekutyulódott .

Miben más a 4-es és a 4+-os pelus?

Legjobb válasz: szerintem semmiben, csak a +os drágább. EGyébként elvileg egy icipicit nagyobbnak kell lennie. A súlyhatárok is magasabbak rajta pár kilóval, de én nem láttam még rajta különbséget.

szerintem semmiben, csak a +os drágább. EGyébként elvileg egy icipicit nagyobbnak kell lennie. A súlyhatárok is magasabbak rajta pár kilóval, de én nem láttam még rajta különbséget.
Kb.egy-másfél centivel hosszabb.
Magasabb a dereka és nagyobb a combkivágása egy picit.
Úgy, ahogy az utolsó írja. Kisfiam 11 kg, vékonyka, de a 4 pelus már nem jó, a 4+ viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
DosBox-szal lehet futtatni ilyen játékokat. [link]

Ubuntun nem mennek a YouTube-os (és hasonló) videók. Van, hogy elindul valamelyik, de akkor akadozik a kép is és a hang is. Van olyan is, hogy egyáltalán nem is indul el. Mi lehet ennek az oka?

Már régebben is kipróbáltam nagyon sok Linux változatot, de egyikkel se mentem sokra, az Ubuntu nagyon jól használhatónak (és "barátságosnak") t?nt els? ránézésre.

Legjobb válasz: Ha nem jelenik meg a video, akkor lehet, hogy a flashplayert kéne frissítened. Ha akadozik, akkor lehet, hogy a géped túl gyenge, vagy a videokártyád erõtlen. (Kipróbáltam és nekem vindózban futtatott ubuntun remekül mennek a youtube-os videok.) Elsõként keresd meg a synaptic-csomagkezelõt, abban pedig a flashplugin-installer nevû csomagot. Jelöld ki telepítésre és nyomd meg az Alkalmaz gombot. Ezután vársz egy kicsit, telepít és kész vagy. Lépjél ki a csomagkezelõbõl és indítsd el a Firefoxot.

Ha nem jelenik meg a video, akkor lehet, hogy a flashplayert kéne frissítened. Ha akadozik, akkor lehet, hogy a géped túl gyenge, vagy a videokártyád erõtlen. (Kipróbáltam és nekem vindózban futtatott ubuntun remekül mennek a youtube-os videok.) Elsõként keresd meg a synaptic-csomagkezelõt, abban pedig a flashplugin-installer nevû csomagot. Jelöld ki telepítésre és nyomd meg az Alkalmaz gombot. Ezután vársz egy kicsit, telepít és kész vagy. Lépjél ki a csomagkezelõbõl és indítsd el a Firefoxot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A gépem valóban nem a legerõsebb (, mert egy régebbi gépre tettem fel az Ubuntut, gondolván, hogy tapasztalatot szerezni, tanulni jó lesz), de Windows XP alatt (az is rajta van a gépen) mennek a videók. Amikor elõször bekapcsoltam egy videót, akkor kiírta, hogy telepítsek valamit, amit akkor azonnal telepítettem is, de nem lett jó utána sem. Minden esetre most megnézem a synapticot, ahogy tanácsoltad.
A kérdező hozzászólása: Valóban nem volt feltelepítve a flasplugin installer. Feltelepítettem, de sajnos nem hozott eredményt. Olyan maradt, mint volt. Akad a kép is, hang is és van ahol kép nincs is egyáltalán, csak az akadozó hang.
A kérdező hozzászólása: Ha van más ötleted, kérlek írd le! (Szeretnék Bill Gates-szel szakítani, de így nem nagyon tudok!)

Mi a "hardstyle"-os Csillag Születik-es zene címe?

http://www.youtube.com/watch?v=q4wXaW1xgDI 3:10-től Azt vettem ki belőle, hogy: "there's no supply oh no no" "taggen nine" (???) Mindenhol kerestem, de senki sem tudja, pedig jó szám. :D

Mire jó a tightvnc és via platform eszközkezelő? N*agyon font*os len*ne tud*om

Mire használják ezeket. azért kellettek a csillagok, mert amúgy nem engedi kiírni a kérdést.

Legjobb válasz: TightVNC - ingyenes távoli asztal program Via Platform - eszközkezelö (noteszgéphez)

TightVNC - ingyenes távoli asztal program Via Platform - eszközkezelö (noteszgéphez)
A kérdező hozzászólása: Rögzíti is a képet v csak látja a másik számítógépet?
Távoli asztal azt jelenti hogy a te gépedröl, (amelyiknél ülsz) kapcsolodsz egy távoli géphez lehet az akár másik földrészen is és irányitod a te gépedröl ugy mintha ott lenél. Rögziteni? valószinüleg van olyan program amivel megfigyelheted mit csinálnak egy távoli gépen de ez nem ere való és rögzités miröl történe? hogy az asztalon mi történik? mert pl naploját eléred egy távoli gépnek (pl egy távoli szerveren fpt röl mikor mit töltötek le-fel) de persze ehez engedély kel legyen a távoli gépen és ismerned kel hogy csatlakoz hozá (felhasználónév, jelszó) de olvas utána joban (távsegitségnek), távoli asztalnak
A kérdező hozzászólása: tehát...ülünk egy irodában...ez a távoli asztal program van minden gépen...van egy irodavezetõ, aki ezeket telepítette...õ képes látni, h én mit csinálok a gépen?
távoli asztal irányitásra van egy rendszergazda a hálózaton bármihez hozáférhet és bármit csinálhat ugymond. ha igy alakitota ki a rendszert de erre külön programok is vanak irtam távoli asztal az nem erre van az az irányitás miat lett csinálva. pl. ha rendszergazda vagy egy hálozaton tehát van egy servered és sok kliens gép akkor hozáférhetsz bármeikhez mert te csináltad az egész rendszert és átnézheted egész gépet asztalt amivel valaki dolgozik és azt szeretné látni az valamilyen távsegitség szerü programal lehetséges. irtam googlen keres rá és olvas utána részletesen a TÁVSEGITSÉG nek meg a TÁVOLI ASZTAL nak és a SZERVER - KLIENS architectúrának ha ezek érdekelnek de ezek igazán akkor fontosak ha rendszergazda vagy vagy ha ez a munkád távsegitségel foglalkozol vagy táv(oli)munkával


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!