Találatok a következő kifejezésre: Mi a a dr. (969 db)

Kecskeméti kismamák! Mi a véleményetek Dr. Tankóról, dr. Temesváry Béláról és dr. Nagy Károlyról?

Próbálom kiokoskodni, hogy kinél akarok szülni, de nagyon nehéz, mert egyiket sem ismerem. Temesváry-t anyukám ajánlotta, Nagy Károlyt pedig a tesóm.El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Én dr. Nagy Károlyt ismerem, mivel nála szültem, illetve a teherbeesés elõtti problémás idõszakban õ mûtött engem. Tulajdonképpen (részben) neki köszönhetem a kisfiamat. A tapasztalataim alapján megbízható, kedves, rugalmas, nyugodt, jó szakember. Én csak ajánlani tudom, mivel maximálisan elégedett voltam vele. A másik két orvost csak látásból ismerem, tapasztalatom nincs rólunk. Viszont, ha fiatalos orvost szeretnél, akkor ajánlom. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én dr. Nagy Károlyt ismerem, mivel nála szültem, illetve a teherbeesés elõtti problémás idõszakban õ mûtött engem. Tulajdonképpen (részben) neki köszönhetem a kisfiamat. A tapasztalataim alapján megbízható, kedves, rugalmas, nyugodt, jó szakember. Én csak ajánlani tudom, mivel maximálisan elégedett voltam vele. A másik két orvost csak látásból ismerem, tapasztalatom nincs rólunk. Viszont, ha fiatalos orvost szeretnél, akkor ajánlom. Remélem tudtam segíteni.
A kis Tankóról nagyon jókat hallok. Mindenkitõl. Én dr. Szabó Lászlónál szültem. Õt mindenkinek ajánlhatom. Már páran elkérték tõlem a számát.
Szabó László elõnye: - nem fog árat mondani, hoyg mennyit kér a szülésért (van, aki mond, itt, Kecskeméten) - fõorvos, tehát valószínûleg úgy kezelnek majd téged is, hogy nem akárki "betege" vagy, ráadásul sokkal gördülékenyebben lehet intézni úgy bizonyos dolgokat - kérdezhetsz tõle bármit, készségesen ad tanácsot - barátságos (Egyébként kicsit halkszavú, de sajátosan jó humora van.)
Mikorra várod a babát? És merre laksz?
Szia! én a Tankóhoz akkor mennék ha nagyon sok pénzem lenne mert jócskán szereti-igaz melyik nem?- nekem Õ csinálta a CVS-t anno de azt kértem soha ne kerüljek a kezei közé. Temesváry....hát..hozzá se mennék...nyalizós Nagy Károly...nála szültem.nagyon rendes, le a kalappal elõtte.Õ megmondja h 40 ezer nála a szülés legalábbis 2009ben annyi volt. Én most egyéb okokból a Szabó Lászlóhoz járok, rendes de meg kell szokni a sajátos stílusát, nekem furi volt az elsõ 2 találkozás de mostmár nincs fenntartásom vele kapcsolatban.és ami nem utolsó csak 8000ftért rendel.
A kérdező hozzászólása: Úgy számolom, szeptember 22- ére várom. Kb. 5 hetes még csak, a doki meg se ultrahangozott, amikor megállapította a terhességet. Kiskönyvet se kaptam. Ennyit a körzetirõl.A belvárosban lakom.Köszi a tippeket, még van idõm eldönteni.:) )

Kalocsaiak mi a véleményetek Dr. Bíró Gáspár háziorvos, belgyógyászról!?

Õt szeretném háziorvosomnak választani és kíváncsi vagyok milyen orvos létszives sűrgősen válaszoljatok mert sűrgős előre is köszi.

Legjobb válasz: Én Dr. Andrási Ilonához járok, jó orvos, csak mindig sokat kell várni. Dr. Bíró Gáspárról nem tudok semmit. Nem õ rendel az 51-es úton lévõ rendelõben?

Én Dr. Andrási Ilonához járok, jó orvos, csak mindig sokat kell várni. Dr. Bíró Gáspárról nem tudok semmit. Nem õ rendel az 51-es úton lévõ rendelõben?
A kérdező hozzászólása: a Tomori utcában ha jól tudom
Megkérdezem mutert, hátha..
A kérdező hozzászólása: tessék?????? :O

Mi a véleményetek Dr. Korányi László kecskeméti nőgyógyászról? Milyen orvos?

Legjobb válasz: Van tõle jobb is....bár nem jártam hozzá sosem. Ajánlani tudom neked: Dr.Steinmetz Györgyöt, vagy Dr. Szabó Lászlót, vagy Dr. Nagy Károlyt... Én Steinmetz-nél szültem. 6 éve, és 3 hónapja. Mindkétszer maximálisan meg voltam elégedve vele. És egyik alkalommal sem kértem fel h õ vezesse le a szülést, vagyis nem volt róla szó, csak jártam hozzá magánrendelésre. Ebbõl gondolom automatikusan gondolta h nála szülök. Lelkiismeretes ügyes doki. Mind2x 12hetesen megmondta a gyermekeim nemét. Egy fiú egy lány...na ...szal jó doki! Bármikor hívhattam, mindig megnyugtatott, higgadt, megfontolt. Õt ajánlom neked.

Van tõle jobb is....bár nem jártam hozzá sosem. Ajánlani tudom neked: Dr.Steinmetz Györgyöt, vagy Dr. Szabó Lászlót, vagy Dr. Nagy Károlyt... Én Steinmetz-nél szültem. 6 éve, és 3 hónapja. Mindkétszer maximálisan meg voltam elégedve vele. És egyik alkalommal sem kértem fel h õ vezesse le a szülést, vagyis nem volt róla szó, csak jártam hozzá magánrendelésre. Ebbõl gondolom automatikusan gondolta h nála szülök. Lelkiismeretes ügyes doki. Mind2x 12hetesen megmondta a gyermekeim nemét. Egy fiú egy lány...na ...szal jó doki! Bármikor hívhattam, mindig megnyugtatott, higgadt, megfontolt. Õt ajánlom neked.
A kérdező hozzászólása: 1x voltam a Korányinál a magánrendelésén, türelmes volt velem, mindent elmagyarázott, csak még nem ismerem igazán, ezért kérdeztem, hogy milyen orvos. Fõleg szakmailag érdekel, hogy szokott-e mûtétet és szülést vezetni. Ha tudsz róla még infót légyszi írd meg. Köszi.


Mit gondoltok a DR húrokról, megbízhatóak, tartósak? És mik a tapasztalatok rólla?

Esetleg mik a tapasztalatok errõl a csomagról: DR Alexi Laiho-10

Legjobb válasz: Az általad említett Alexi készletet még nem próbáltam, de nekem 99%-ba bejött a DR. Azaz 1 % azt takarná, hogy egyszer a zsír új húrkészletem vékony E húrja újrahúrozásnál elszakadt. Ernie Ball húrokat váltottam DR-re 7 éve és azóta is csak DR-t használok vagy Hi-Beam 10-46 vagy Tite-Fit 11-50-es készletet. A hanglyuk eszméletlenûl szép, nem vágja az újjaimat, mint az Ernie. Én 3 havonta cserélem a húrokat akár bírná tovább, akár nem. Észrevételem szerint a Tite-fit húrok kicsit hamarabb kezdenek korodálódni , mint a HI-Beam húrok, de nem vészes és a 3 hónapot hangtorzulás nélkûl kibírja mind a 2 típus. Én elégedett vagyok ezzel a márkával.

Az általad említett Alexi készletet még nem próbáltam, de nekem 99%-ba bejött a DR. Azaz 1 % azt takarná, hogy egyszer a zsír új húrkészletem vékony E húrja újrahúrozásnál elszakadt. Ernie Ball húrokat váltottam DR-re 7 éve és azóta is csak DR-t használok vagy Hi-Beam 10-46 vagy Tite-Fit 11-50-es készletet. A hanglyuk eszméletlenûl szép, nem vágja az újjaimat, mint az Ernie. Én 3 havonta cserélem a húrokat akár bírná tovább, akár nem. Észrevételem szerint a Tite-fit húrok kicsit hamarabb kezdenek korodálódni , mint a HI-Beam húrok, de nem vészes és a 3 hónapot hangtorzulás nélkûl kibírja mind a 2 típus. Én elégedett vagyok ezzel a márkával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) akkor meg éri ezt a márkát venni.
#1. vagyok Simán megéri.
Elsõ válaszoló, "a hanglyuk eszméletlen szép" Azt el is hiszem, egy akusztikus gitár hanglyukja. Te a hangJukra a gondolsz, a húroknak! Bocsi, muszáj volt kijavítanom! :P Én is épp most akarom kipróbálni majd, 10 év gitározás után, még nem vettem soha DR-t.

Kinek mi a véleménye Dr. Boros Zoltán békéscsabai szülész-nőgyógyászról? Ha valakinek esetleg nem jó a véleménye róla, akkor kit tudna ajánlani helyette?

Legjobb válasz: Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.

Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem mutatkozott be a kisbabám. Ha minden igaz július elején jön a baba. És már lassan szeretnék dokit választani, de nem tudom, hogy kit. Olyan doki kéne, aki kedves, nem túl pénzéhes, és persze jó szakember. Nem tudom, hogy kb. a 22-24 hét körül nem-e késõ dokit választani? Amúgy Ombódi dokit is dicsérték nekem.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elfelejtettem írni, hogy minden jót kívánok a szüléshez és a babázáshoz neked! :)
Szerintem nem késõ választani akkor. Mondjuk én elejétõl fogva nála vagyok. Sokan mennek hozzá mindig, minden alkalommal megnézi a babát, méhszájat, az összes leletet, amit kaptam, poénkodik. Szóval jó doki.
Én másfél hónapja szültem Boros doktornál. Csak pozitívat tudok mondani róla. A terhességem elejétõl fogva (és amúgy is már évek óta) hozzá jártam. Szerintem nem pénzéhes, jó párszor kevesebbet kért, mint a vizitdíja. A szülésnél is minden oké volt. Hajnalban szültem. A szülésznõ felhívta és 5 percen belül ott volt. Végig velem volt, miután beért. Utána is minden nap meglátogatott. Szóval én nyugodt szívvel ajánlom neked. Egyébként én a 32 héten kértem fel, de szerintem sejtette õ, hisz hozzá jártam amúgy is.

Most akkor mi van a Dr. Csonttal?

Az a helyzet, hogy én már kiskorom óta, vagyis mióta megjelent a Dr. csont én azóta nézem rendszeresen! És most ott lett ügye vége, hogy Bones terhes de nincs többi rész, és még meg sem szült! (a sorozatban) Ha valaki tud valamit a Dr. csontról vagy, hogy mikor adnak új részeket akkor légyszíves írjon!

Legjobb válasz: Félbeszakították a 7. évadot, hogy leadják a Csont nélkül címû, tizenvalahány részes sorozatot. Ez (eredeti címe: Finder) a Dr Csont spin- off-ja, ezért van, hogy rendszeresen felbukkannak benne a Dr Csont szereplõi. Amint ennek a Csont nélkül- nek vége lesz (valamikor áprilisban) akkor fogják folytatni a Dr Csont félbeszakított 7. évadát. Szóval nemsokára. De miért nem nézed neten, ott már a 8. évad 16. része is fent van, magyar felirattal. Persze, ha csak szinkronosan szereted, az más.

Félbeszakították a 7. évadot, hogy leadják a Csont nélkül címû, tizenvalahány részes sorozatot. Ez (eredeti címe: Finder) a Dr Csont spin- off-ja, ezért van, hogy rendszeresen felbukkannak benne a Dr Csont szereplõi. Amint ennek a Csont nélkül- nek vége lesz (valamikor áprilisban) akkor fogják folytatni a Dr Csont félbeszakított 7. évadát. Szóval nemsokára. De miért nem nézed neten, ott már a 8. évad 16. része is fent van, magyar felirattal. Persze, ha csak szinkronosan szereted, az más.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Most már megnyugodtam, azt hittem nem adnak több részt, de mégis! :DD

Kecskeméti kismamák! Mi a véleményetek Dr. Szabó Gáborról, Dr. Szabó Lászlóról és id. Dr. Tankóról?

Olyan tanácstalan vagyok, mindenki mást ajánl, és döntsem el els? gyereknél..

Legjobb válasz: Én Szabó Lászlónál szültem, nagyon szimpatikus nekem és rendes!Én hozzá járok!Bár szerintem ezek közül úgy dönts, hogy melyik szimpatikus neked, mert mind a három jó doki!

Én Szabó Lászlónál szültem, nagyon szimpatikus nekem és rendes!Én hozzá járok!Bár szerintem ezek közül úgy dönts, hogy melyik szimpatikus neked, mert mind a három jó doki!
tényleg mind a 3 jó doki, és kedves is. szimpátia alapján dönts.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyit kérnek a szülésért? Nem tudjátok véletlenül?
Szia a Szabó-k nem mondanak árat....annyit adsz amennyit tudsz a Tankó szerintem olyan 50tõl indul felfelé..-én hozzá nem mennék az fix....- inkább Szabó László, róla nagyon sok jót hallani-családomból sokan járnak hozzá plussz én is otthagytam érte a dokimat-
Én a Tankónál voltam de nem volt szimpi, nekem Korányit ajánlották, de õt nem ismerem. Ismeritek? Jó lenne egy kis infó róla?
utolsó! Korányit ajánlották?????? atya ég...... ha a Tankó nem volt szimpi akkor a Korányi se lesz az..mellesleg én nem mennék hozzá fix...öreg is meg olyan gáz...... inkább válassz mást...Szabó Lászlót ajánlom...hozzá járok...furcsa a stílusa elsõre, de a tudása az nem kicsi
Szia, utolsó! Írtam privit. Miért gáz a Korányi?

Aki ismeri, mi a véleménye: Dr. Kósa Csaba debreceni sebész?

Legjobb válasz: Én nem ismerem..de ha ajánlanom kéne most neked valakit akkor Dr. Halász Lászlót mondanám! Nekem a mellemet mûtötte, és nagyon szép munkája van.

Én nem ismerem..de ha ajánlanom kéne most neked valakit akkor Dr. Halász Lászlót mondanám! Nekem a mellemet mûtötte, és nagyon szép munkája van.

Mi a véleményetek dr nyitray gábor dr urrol?

valaki tudja hogyha elmegyek a magánrendelöjébe mennyit kérne el?elsönek mennék de nemtudom mennyit kérne és milyen orvos.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, mennyit kér, mert én az sztk-ba járok hozzá, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Több ismerõsöm is jár hozzá, és hasonlóan jók a tapasztalataik, rendes, alapos doki.

Azt nem tudom, mennyit kér, mert én az sztk-ba járok hozzá, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Több ismerõsöm is jár hozzá, és hasonlóan jók a tapasztalataik, rendes, alapos doki.
Na? Voltál nála végül?

Mi a véleményetek Dr. Varga Ferenc nőgyógyászról, aki a 8. kerületi Auróra-rendelőben rendel? Ajánljátok?

Legjobb válasz: Érdeklõdnék, hogy voltál-e Dr. Varga Ferencnél azóta? És ha igen, milyen benyomást tett nálad? Én most kaptam idõpontot hozzá. Köszönöm.

Érdeklõdnék, hogy voltál-e Dr. Varga Ferencnél azóta? És ha igen, milyen benyomást tett nálad? Én most kaptam idõpontot hozzá. Köszönöm.
Hát nem ajánlom senkinek...voltam nála. Arrogáns, nagyképû és szerintem ritka súlyos mentális gondjai vannak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!