Találatok a következő kifejezésre: Mi a a dr. (988 db)

Kecskeméti kismamák! Mi a véleményetek Dr. Tankóról, dr. Temesváry Béláról és dr. Nagy Károlyról?

Próbálom kiokoskodni, hogy kinél akarok szülni, de nagyon nehéz, mert egyiket sem ismerem. Temesváry-t anyukám ajánlotta, Nagy Károlyt pedig a tesóm.El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Én dr. Nagy Károlyt ismerem, mivel nála szültem, illetve a teherbeesés elõtti problémás idõszakban õ mûtött engem. Tulajdonképpen (részben) neki köszönhetem a kisfiamat. A tapasztalataim alapján megbízható, kedves, rugalmas, nyugodt, jó szakember. Én csak ajánlani tudom, mivel maximálisan elégedett voltam vele. A másik két orvost csak látásból ismerem, tapasztalatom nincs rólunk. Viszont, ha fiatalos orvost szeretnél, akkor ajánlom. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én dr. Nagy Károlyt ismerem, mivel nála szültem, illetve a teherbeesés elõtti problémás idõszakban õ mûtött engem. Tulajdonképpen (részben) neki köszönhetem a kisfiamat. A tapasztalataim alapján megbízható, kedves, rugalmas, nyugodt, jó szakember. Én csak ajánlani tudom, mivel maximálisan elégedett voltam vele. A másik két orvost csak látásból ismerem, tapasztalatom nincs rólunk. Viszont, ha fiatalos orvost szeretnél, akkor ajánlom. Remélem tudtam segíteni.
A kis Tankóról nagyon jókat hallok. Mindenkitõl. Én dr. Szabó Lászlónál szültem. Õt mindenkinek ajánlhatom. Már páran elkérték tõlem a számát.
Szabó László elõnye: - nem fog árat mondani, hoyg mennyit kér a szülésért (van, aki mond, itt, Kecskeméten) - fõorvos, tehát valószínûleg úgy kezelnek majd téged is, hogy nem akárki "betege" vagy, ráadásul sokkal gördülékenyebben lehet intézni úgy bizonyos dolgokat - kérdezhetsz tõle bármit, készségesen ad tanácsot - barátságos (Egyébként kicsit halkszavú, de sajátosan jó humora van.)
Mikorra várod a babát? És merre laksz?
Szia! én a Tankóhoz akkor mennék ha nagyon sok pénzem lenne mert jócskán szereti-igaz melyik nem?- nekem Õ csinálta a CVS-t anno de azt kértem soha ne kerüljek a kezei közé. Temesváry....hát..hozzá se mennék...nyalizós Nagy Károly...nála szültem.nagyon rendes, le a kalappal elõtte.Õ megmondja h 40 ezer nála a szülés legalábbis 2009ben annyi volt. Én most egyéb okokból a Szabó Lászlóhoz járok, rendes de meg kell szokni a sajátos stílusát, nekem furi volt az elsõ 2 találkozás de mostmár nincs fenntartásom vele kapcsolatban.és ami nem utolsó csak 8000ftért rendel.
A kérdező hozzászólása: Úgy számolom, szeptember 22- ére várom. Kb. 5 hetes még csak, a doki meg se ultrahangozott, amikor megállapította a terhességet. Kiskönyvet se kaptam. Ennyit a körzetirõl.A belvárosban lakom.Köszi a tippeket, még van idõm eldönteni.:) )

Kalocsaiak mi a véleményetek Dr. Bíró Gáspár háziorvos, belgyógyászról!?

Õt szeretném háziorvosomnak választani és kíváncsi vagyok milyen orvos létszives sűrgősen válaszoljatok mert sűrgős előre is köszi.

Legjobb válasz: Én Dr. Andrási Ilonához járok, jó orvos, csak mindig sokat kell várni. Dr. Bíró Gáspárról nem tudok semmit. Nem õ rendel az 51-es úton lévõ rendelõben?

Én Dr. Andrási Ilonához járok, jó orvos, csak mindig sokat kell várni. Dr. Bíró Gáspárról nem tudok semmit. Nem õ rendel az 51-es úton lévõ rendelõben?
A kérdező hozzászólása: a Tomori utcában ha jól tudom
Megkérdezem mutert, hátha..
A kérdező hozzászólása: tessék?????? :O

Mi a véleményetek Dr. Korányi László kecskeméti nőgyógyászról? Milyen orvos?

Legjobb válasz: Van tõle jobb is....bár nem jártam hozzá sosem. Ajánlani tudom neked: Dr.Steinmetz Györgyöt, vagy Dr. Szabó Lászlót, vagy Dr. Nagy Károlyt... Én Steinmetz-nél szültem. 6 éve, és 3 hónapja. Mindkétszer maximálisan meg voltam elégedve vele. És egyik alkalommal sem kértem fel h õ vezesse le a szülést, vagyis nem volt róla szó, csak jártam hozzá magánrendelésre. Ebbõl gondolom automatikusan gondolta h nála szülök. Lelkiismeretes ügyes doki. Mind2x 12hetesen megmondta a gyermekeim nemét. Egy fiú egy lány...na ...szal jó doki! Bármikor hívhattam, mindig megnyugtatott, higgadt, megfontolt. Õt ajánlom neked.

Van tõle jobb is....bár nem jártam hozzá sosem. Ajánlani tudom neked: Dr.Steinmetz Györgyöt, vagy Dr. Szabó Lászlót, vagy Dr. Nagy Károlyt... Én Steinmetz-nél szültem. 6 éve, és 3 hónapja. Mindkétszer maximálisan meg voltam elégedve vele. És egyik alkalommal sem kértem fel h õ vezesse le a szülést, vagyis nem volt róla szó, csak jártam hozzá magánrendelésre. Ebbõl gondolom automatikusan gondolta h nála szülök. Lelkiismeretes ügyes doki. Mind2x 12hetesen megmondta a gyermekeim nemét. Egy fiú egy lány...na ...szal jó doki! Bármikor hívhattam, mindig megnyugtatott, higgadt, megfontolt. Õt ajánlom neked.
A kérdező hozzászólása: 1x voltam a Korányinál a magánrendelésén, türelmes volt velem, mindent elmagyarázott, csak még nem ismerem igazán, ezért kérdeztem, hogy milyen orvos. Fõleg szakmailag érdekel, hogy szokott-e mûtétet és szülést vezetni. Ha tudsz róla még infót légyszi írd meg. Köszi.


Mit gondoltok a DR húrokról, megbízhatóak, tartósak? És mik a tapasztalatok rólla?

Esetleg mik a tapasztalatok errõl a csomagról: DR Alexi Laiho-10

Legjobb válasz: Az általad említett Alexi készletet még nem próbáltam, de nekem 99%-ba bejött a DR. Azaz 1 % azt takarná, hogy egyszer a zsír új húrkészletem vékony E húrja újrahúrozásnál elszakadt. Ernie Ball húrokat váltottam DR-re 7 éve és azóta is csak DR-t használok vagy Hi-Beam 10-46 vagy Tite-Fit 11-50-es készletet. A hanglyuk eszméletlenûl szép, nem vágja az újjaimat, mint az Ernie. Én 3 havonta cserélem a húrokat akár bírná tovább, akár nem. Észrevételem szerint a Tite-fit húrok kicsit hamarabb kezdenek korodálódni , mint a HI-Beam húrok, de nem vészes és a 3 hónapot hangtorzulás nélkûl kibírja mind a 2 típus. Én elégedett vagyok ezzel a márkával.

Az általad említett Alexi készletet még nem próbáltam, de nekem 99%-ba bejött a DR. Azaz 1 % azt takarná, hogy egyszer a zsír új húrkészletem vékony E húrja újrahúrozásnál elszakadt. Ernie Ball húrokat váltottam DR-re 7 éve és azóta is csak DR-t használok vagy Hi-Beam 10-46 vagy Tite-Fit 11-50-es készletet. A hanglyuk eszméletlenûl szép, nem vágja az újjaimat, mint az Ernie. Én 3 havonta cserélem a húrokat akár bírná tovább, akár nem. Észrevételem szerint a Tite-fit húrok kicsit hamarabb kezdenek korodálódni , mint a HI-Beam húrok, de nem vészes és a 3 hónapot hangtorzulás nélkûl kibírja mind a 2 típus. Én elégedett vagyok ezzel a márkával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) akkor meg éri ezt a márkát venni.
#1. vagyok Simán megéri.
Elsõ válaszoló, "a hanglyuk eszméletlen szép" Azt el is hiszem, egy akusztikus gitár hanglyukja. Te a hangJukra a gondolsz, a húroknak! Bocsi, muszáj volt kijavítanom! :P Én is épp most akarom kipróbálni majd, 10 év gitározás után, még nem vettem soha DR-t.

Kinek mi a véleménye Dr. Boros Zoltán békéscsabai szülész-nőgyógyászról? Ha valakinek esetleg nem jó a véleménye róla, akkor kit tudna ajánlani helyette?

Legjobb válasz: Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.

Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem mutatkozott be a kisbabám. Ha minden igaz július elején jön a baba. És már lassan szeretnék dokit választani, de nem tudom, hogy kit. Olyan doki kéne, aki kedves, nem túl pénzéhes, és persze jó szakember. Nem tudom, hogy kb. a 22-24 hét körül nem-e késõ dokit választani? Amúgy Ombódi dokit is dicsérték nekem.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elfelejtettem írni, hogy minden jót kívánok a szüléshez és a babázáshoz neked! :)
Szerintem nem késõ választani akkor. Mondjuk én elejétõl fogva nála vagyok. Sokan mennek hozzá mindig, minden alkalommal megnézi a babát, méhszájat, az összes leletet, amit kaptam, poénkodik. Szóval jó doki.
Én másfél hónapja szültem Boros doktornál. Csak pozitívat tudok mondani róla. A terhességem elejétõl fogva (és amúgy is már évek óta) hozzá jártam. Szerintem nem pénzéhes, jó párszor kevesebbet kért, mint a vizitdíja. A szülésnél is minden oké volt. Hajnalban szültem. A szülésznõ felhívta és 5 percen belül ott volt. Végig velem volt, miután beért. Utána is minden nap meglátogatott. Szóval én nyugodt szívvel ajánlom neked. Egyébként én a 32 héten kértem fel, de szerintem sejtette õ, hisz hozzá jártam amúgy is.

Kecskeméti kismamák! Mi a véleményetek Dr. Szabó Gáborról, Dr. Szabó Lászlóról és id. Dr. Tankóról?

Olyan tanácstalan vagyok, mindenki mást ajánl, és döntsem el els? gyereknél..

Legjobb válasz: Én Szabó Lászlónál szültem, nagyon szimpatikus nekem és rendes!Én hozzá járok!Bár szerintem ezek közül úgy dönts, hogy melyik szimpatikus neked, mert mind a három jó doki!

Én Szabó Lászlónál szültem, nagyon szimpatikus nekem és rendes!Én hozzá járok!Bár szerintem ezek közül úgy dönts, hogy melyik szimpatikus neked, mert mind a három jó doki!
tényleg mind a 3 jó doki, és kedves is. szimpátia alapján dönts.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyit kérnek a szülésért? Nem tudjátok véletlenül?
Szia a Szabó-k nem mondanak árat....annyit adsz amennyit tudsz a Tankó szerintem olyan 50tõl indul felfelé..-én hozzá nem mennék az fix....- inkább Szabó László, róla nagyon sok jót hallani-családomból sokan járnak hozzá plussz én is otthagytam érte a dokimat-
Én a Tankónál voltam de nem volt szimpi, nekem Korányit ajánlották, de õt nem ismerem. Ismeritek? Jó lenne egy kis infó róla?
utolsó! Korányit ajánlották?????? atya ég...... ha a Tankó nem volt szimpi akkor a Korányi se lesz az..mellesleg én nem mennék hozzá fix...öreg is meg olyan gáz...... inkább válassz mást...Szabó Lászlót ajánlom...hozzá járok...furcsa a stílusa elsõre, de a tudása az nem kicsi
Szia, utolsó! Írtam privit. Miért gáz a Korányi?

Most akkor mi van a Dr. Csonttal?

Az a helyzet, hogy én már kiskorom óta, vagyis mióta megjelent a Dr. csont én azóta nézem rendszeresen! És most ott lett ügye vége, hogy Bones terhes de nincs többi rész, és még meg sem szült! (a sorozatban) Ha valaki tud valamit a Dr. csontról vagy, hogy mikor adnak új részeket akkor légyszíves írjon!

Legjobb válasz: Félbeszakították a 7. évadot, hogy leadják a Csont nélkül címû, tizenvalahány részes sorozatot. Ez (eredeti címe: Finder) a Dr Csont spin- off-ja, ezért van, hogy rendszeresen felbukkannak benne a Dr Csont szereplõi. Amint ennek a Csont nélkül- nek vége lesz (valamikor áprilisban) akkor fogják folytatni a Dr Csont félbeszakított 7. évadát. Szóval nemsokára. De miért nem nézed neten, ott már a 8. évad 16. része is fent van, magyar felirattal. Persze, ha csak szinkronosan szereted, az más.

Félbeszakították a 7. évadot, hogy leadják a Csont nélkül címû, tizenvalahány részes sorozatot. Ez (eredeti címe: Finder) a Dr Csont spin- off-ja, ezért van, hogy rendszeresen felbukkannak benne a Dr Csont szereplõi. Amint ennek a Csont nélkül- nek vége lesz (valamikor áprilisban) akkor fogják folytatni a Dr Csont félbeszakított 7. évadát. Szóval nemsokára. De miért nem nézed neten, ott már a 8. évad 16. része is fent van, magyar felirattal. Persze, ha csak szinkronosan szereted, az más.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Most már megnyugodtam, azt hittem nem adnak több részt, de mégis! :DD

Mi a véleményetek dr Vermes Gábor és dr Vajda Miklós nõgyógyászokról?

Ugye mindketten dolgoznak a Honvéd kórházban? Illetve fõként tapasztalatok érdekelnének (általános, de fõként endometriózis kezeléssel kapcsolatban) Köszönöm!

Aki ismeri, mi a véleménye: Dr. Kósa Csaba debreceni sebész?

Legjobb válasz: Én nem ismerem..de ha ajánlanom kéne most neked valakit akkor Dr. Halász Lászlót mondanám! Nekem a mellemet mûtötte, és nagyon szép munkája van.

Én nem ismerem..de ha ajánlanom kéne most neked valakit akkor Dr. Halász Lászlót mondanám! Nekem a mellemet mûtötte, és nagyon szép munkája van.

Mi a véleményetek dr nyitray gábor dr urrol?

valaki tudja hogyha elmegyek a magánrendelöjébe mennyit kérne el?elsönek mennék de nemtudom mennyit kérne és milyen orvos.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, mennyit kér, mert én az sztk-ba járok hozzá, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Több ismerõsöm is jár hozzá, és hasonlóan jók a tapasztalataik, rendes, alapos doki.

Azt nem tudom, mennyit kér, mert én az sztk-ba járok hozzá, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Több ismerõsöm is jár hozzá, és hasonlóan jók a tapasztalataik, rendes, alapos doki.
Na? Voltál nála végül?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!