Találatok a következő kifejezésre: Mi a a (440329 db)

Nem baj az! :-)
Nincs nagyon oda érte.....már mint a fenekelõs részért. a durva szexért igen.
Az én párom is szereti ha néha "rendesen megdugom" Nem csak szeretkezésbõl áll az élet. :-)
A beképzeltség.
a faji megkülönböztetés
OK, itt egy nem wikipédia link. És ha baloldalt a Franklin-idézetet megnézed, a rasszizmussal kapcsolatos kérdésedre is azonnal választ kapsz. http://kitartas.mozgalom.org/publikaciok/mit-akarnak-hungari..
A hungarizmus alapelve: magyarság mindenek felett!


Mi lehet a hiba? Van egy Peugeot 206-osom egy helyben ha tekerem a kormányt jobbra ill balra akkor kopogó ropogó hang jelentkezik. Nemtudom mi lehet! Féltengely kizárva mivel nem haladás közben, kanyarodáskor keletkezik a kereplő hang!

Stabrúd cserélve, leng?kar tuti jó, gátlók jók!

Legjobb válasz: Nem lehet hogy csak a gumi ropog az úton? Füvön is csinálja? Tudom hülyeségnek hangzik de van ilyen.

Nem lehet hogy csak a gumi ropog az úton? Füvön is csinálja? Tudom hülyeségnek hangzik de van ilyen.
A féltengely csukló csak menet közben ropog. Mivel az autó egyenesben halad a legtöbbet a golyók a sok szennyezõdéstõl kikoptatják a vályút amiben ülnek. Kanyarodáskor a golyók ide oda vándorolnak a kikopott részeknél kattannak ahogy a tágasabb részbe bele ülnek ill. onnan kiugranak. Gömbfej szintén csak menet közben ad hangot mondjuk rázós úton kopog. Inkább torony csapágyra tippelnék vagy csonkálvány csapágyra bár nem tudom a te autód milyen konstrukció. Vidd el szerelõbácsihoz és kérdezd meg konkrétan mi lehet a hiba és mennyi a javítás.
Jaja, vagy toronycsapágy, az este kimaradt.
ja nékem is azt mondta a Pasas vagy Inas hogy valami csapagy tudod... de gyorsan kicserlik neked valami ugyes erkolcsos Szerreleo...
Toronycsapágy lesz, nekem most cserélték ki minap, ugyanez volt a tünet!
toronycsapágy
A kérdező hozzászólása: Igen!!!!!
Fogasléc vagy kormányösszekötõ lesz akkor, az ad ki ilyen hangot. Holtjáték meg egyenesfutás rendbenvan?
A kérdező hozzászólása: A lényeg csak egy helyben lehet hallani, lehet menet közben is csinálja de nem akkor van az igazi gáz akkor nem hallom, inkább olyan mintha terhelésre csinálná igazán, amikor nem fut a kerék!A hang hát a kormánymû felõl jön!Mikor tekerem a Kormányt bizonyos fokoknál roppan vagy kopog kinek hogy tetszik!Nekem sehogy:)
A gömbcsukló (hivatalosan féltengelycsukló ugye) menet közben is ugyanúgy kopogna. Most elfilóztam rajta, kb honnan jön a hang?
a gömb csuklo el kopot mert sokat kapartatál velle
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Kedden kiderül:)

Mi lehet a baja? Nemrégiben még játszottam az Assassins creed revelations-al és mivel ezis U-play-es, és van rendes accountom -is és már van 3 prestiges vagyok de ez most nem lényeg a többi alul.

pár napja ujj UPDATE került fel és automatikusan letölti és a másik updatenél hibát irt ki és nem tudom megcsinálni és nem enged multizni és most mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg ujra telepíteni a game-t!

Szerintem próbáld meg ujra telepíteni a game-t!
Szoktad féregteleníteni?Múltkor láttam a TV-be hogy a lovakat is kell!
ha ebben a melegben kukoricát adsz neki a maradék cuccost is kiizadja magából .elõször is nyalódó. majd zab korpa és táplálékkiegészítõ. és a zabtól elég sokat tud hízni. a lucerna is rásegít de vannak direkt ijen tápok.^^
de ha sima takarmánykukoricát adsz neki az is jó.de elötte mindenképp féregteleníts.
Étolaj vagy kukoricaolaj. Marhára hízlal. Az enyém reggel-este kapott egy dl-t. Egyébként a zab tényleg nem hízlal, energiát ad. Esetleg a kukorica de abból a nagy fehérjetartalom miatt nem ajánlott sokat adni (patairha-gyulladás). Meg nagyon izzadnak tõle nyáron. Sok-sok tömegtakarmány. Széna, fû. Lucernából is óvatosan. De a táp a tuti szerintem, meg elõtte egy állatorvos, aki ránéz.
Mozogjon és akkor izmosodik.Ha egész nap za.bál és nem mozog az nemjó.Ha sok zabot is kap patairhagyulladása lesz
A kérdező hozzászólása: Azt hogy kell?
A kérdező hozzászólása: 2 válaszolóhoz!!! Mi az hogy olajat adsz neki?:)
Potyalegelés?:) Az enyém egész nap kint van és legel. Egyébként a zabtól nem hízik. Sok-sok széna. És ahogy fentebb is írták, nézessétek meg a fogait.
Féregtelenítés, fogreszelés. Ha semmi, akkor vér- és székletvizsgálat. Nincs hasmenése, vagy nem volt neki nemrég? Akkor érdemes lenne probiotikumot adni neki. Lehet, hogy melege van, sokat izzad vagy dolgozik. Egyébként nyáron az én lovam is ledob egy 30-40 kg-ot. Csak úgy. Adhatsz neki tápot, vagy olajat, de rengeteg hízlaló praktika van. Nekem ezek jöttek be. Meg a Marstall Western táp :) De szerintem mutasd meg egy állatorvosnak, ha nem változik.
A zab nem hízlal. A kukoricától izzadnak. A magas fehérjetartalom savós pataírhagyulladást okozhat (kukorica, lucerna). A táp hízlal. A tömegtakarmány hízlal. A só kell.
Van.
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Mi a a modern Ving Tsun kung fu? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Maradnék másnál tradicionálisabb jobb .

Maradnék másnál tradicionálisabb jobb .
Máday féle wing tsun a jó
A kérdező hozzászólása: Az miért jó?
semmiért, inkább keress vmi rendes küzdõsportot vagy harcmûvészetet!
A Modern Ving Tsun kung-fu az ökölvívás és a Wing Tsun ötvözete. Gyakorlatilag megtaulod azokat a precíz ökölvívó alapokat, amiket egy rendes box edzésen, plusz megtanulod a wing tsun válogatott (reálisan alkalmazható) önvédelmi technikáit. Vannak benne rúgások is, némi földharc. Célja az utcai pusztakezes önvédelem.

Mi a a "lyuksógor" kifejezés angol megfelelője?

Legjobb válasz: Tunnel Buddies

Tunnel Buddies
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!