Találatok a következő kifejezésre: Mi a Zsuzsa (27 db)

Mit gondoltok a, , Zsuzsa" névről és becézéseiről? Milyen jellemű ember jut róla eszetekbe?

Legjobb válasz: Nekem van egy barátnõm akit igy hívnak, de legtöszõr Zsuzsinak becézzük, szerintem igy tök aranyos.

Nekem van egy barátnõm akit igy hívnak, de legtöszõr Zsuzsinak becézzük, szerintem igy tök aranyos.
Engem is így hívnak, pontosabban Zsuzsannának. Zsuzsinak becéznek, a Zsuzsát túl komolynak találom. :)
Nekem a mindenlében kanál szomszéd néni, utálatos vén banya volt.
Egy kedves, aranyos, tündéri lány. ;)
Egy idegesítõ, szerintem fogyatékos nõ. Ez az egyik. Zsuzsa. Zsuzsi pedig egy tündéri, segítõkész leányzó. Így számomra közömbös ez a név, a kettõ üti egymást (:
nekem errõl a névrõl egy kicsit duci, jóindulatú, kedves mogyolygós vidám lány jut eszembe
Nekem az anyósomat, a sógornõmet és a keresztanyámat is így hívják:) Olyan különbözõ személyiségek, hogy ha akarnék se tudnék levonni errõl a névrõl tulajdonságokat, amelyek nem közhelyesek és mindhármukra illenének. De mindhármukkal jól kijövök, szeretem õket. Talán ennyi.
Mivel van két nagyon közeli és kedves ismerõsöm (anya-lánya) Zsuzsa névvel, ezért az õ jellemük jut leginkább eszembe... nagydumás, talpraesett, humoros, jég hátán is megélõ nõk :) .
Szerintem kedves és szép név. Nekem errõl a névrõl az egyik kedves rokonom jut eszembe (sajnos már nincs köztünk) és az õ tulajdonságai: kedves, jóakaró, õszinte...
Zsuzsanna vagyok es utalom, ha Zsuzsanak hivnak. A Zsuzsannat meg senki nem mondja ki, irja ki sajnos. Oregesnek, odavetettnek talalom a Zsuzsat. Nekem egy kover, konzervativ no jut errol a nevrol az eszembe. Ettol fuggetlenul en is sok Zsuzsat ismerek. Mindegyik teljesen mas. Jo es rossz embereket is ismerek ezzel a nevvel. En nem szeretem a nevemet foleg azert, mert kulfoldon elek es senki nem tudja ezt a sok zs-t kimondani, agyilag feldolgozni es sokszor azt hiszik, hogy csak eliras... szerintem egy eleg komoly, kemeny hangzasu nev a sok mely maganhangzo es a zs-k miatt.
Bár elég sok Zsuzsát ismerek, csak egyikük jut azonnal eszembe errõl a névrõl, és valamiért minden Zsuzsát ilyennek érzek látatlanban. Végtelenül egoista, de a legszerethetõbb ember, akit ismerek.
engem zsuzsannának hívnak, és ki nem állhatom...mindig egy utálatos öregasszonyra asszociálok a név kapcsán :S úgy, h zsuzsa, túl komoly, és öreges sztem. engem zsu-nak, zsuzscsi-nak hívnak, úgy még elviselem.
lehet zsu zsuzsi zsuzsa, zsózsó, zsuska, zsuzska-puska:D, zsuzsu. Komoly név
Én is Zsuzsi vagyok és szeretem a nevemet. A Zsuzsi, Zsu, Zsuzs pl nagyon tetszik, mert olyan kedves. A Zsuzsa nekem túl komolynak hangzik, és a Zsuzsanna is, de ahol magáznak, ott kénytelen voltam hozzászokni. ja és még egy kedvenc: Zsuzsonka:D Régen kis koromban Zsuzsankáztak, ezért a család még mindig így hív. Szóval sok becézése van, amibõl lehet azért kedvesebbeket találni ;)
Nekem a nõvéremet hívják így!:) Én kiskoromba Dudinak, Dudunak vagy Dzsudzsinak hívtam!:) ) De a Zsuzsi is aranyos!:)
Óvónéni - biztonság - komolyság - védelem. Mindkét óvónénim Zsuzsa néni volt.:)
Kedves, határozott de egyben kissé bizalmatlan, életvidám bájos lány :-) Nekem ezek jutnak eszembe róla
Nekem a név maga különösebben nem tetszik, de én is csak nagyon aranyos Zsuzsikat ismerek:)
A barátnõm Zsuzska kedves, pörgõs, aranyos; ellenben az anyósom mindenbe belemászik és besértõdik, ha valami nem úgy van ahogy õ azt elgondolja. Lehet hogy van valamennyi igazságtartalma a neveknek, de elég sok külsõ körülményen múlik, hogy ebbõl milyen lesz az ember személyisége.
Nekem 10 éve a legjobb barátnõm Zsuzska!!! Szinte csak én hívom így, mindenki Zsuzsázza. Nekem õ jut eszembe... Imádom, mindig számíthatok rá mindenben, és félek, hogy én meg nem leszek mellette ha szüksége lesz rám.
Nekem tetszik. :) olyan kellemes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!kicsit mindegyik igaz volt rám!:DD

Ennek mi a neve amiben Zsuzsi táncol?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ki az a Zsuzsi?

Ki az a Zsuzsi?
Toldi Zsuzsi a világ leggyönyörûségesebb BMW tulajdonosa...
amúgy fiú vagyok, nem tudhatom mi ennek a neve... amúgy szörnyû, hogy a az utolsó senkiházi magyar focistáról lenne szó mindenki tudná ki az, de ha egy a sportjában többszörös világbajnokról, akkor jön a kérdés, hogy az ki?
Ez valami zumba kategóriájú 'hogyan vegyünk rá nõket idétlen mozgásokra' tánc.
szerintem a ruha a kérdés.
Hetven nõ rázza háttal a fenekét a videón, ezt itt tudni kell hogy melyik Zsuzsi? És ha már Zsuzsi akkor az mindjárt egy világbajnok Zsuzsi? Sejtelmed sincs mikor egy világhírû jazz zenész vagy matematikus leül melléd a villamoson itt meg elõadod magad Zsuzsival. Meg a kérdés is, mi van rajta? Hát mi lenne, cicanadrág.
scitec magyarország -os megosztás, és oda is van írva, hogy Toldi Zsuzsi, innen rohadt analfabétának kell lenned, hogy ne tudd, hogy õ Toldi Zsuzsi...
"scitec magyarország -os megosztás" Ez a Scitec Magyarország hozzátartozik az általános mûveltséghez?


Mennyire tartjátok jó állatorvosnak Dr. Magos Zsuzsát? Mik a tapasztalataitok? Papagájokhoz mennyire ért?

Legjobb válasz: Én kb 15 éve ismerem Zsuzsát,még az Alsózsolcai rendelõbõl. Azóta is alkalmanként hozzá viszem a kutyáimat,hála istennek keverékeim vannak úgyhogy ritkán látom.Emberileg és szakmailag is megkérdõjelezhetetlen!azt nem tudom mennyire jártas a papagájokban,de bármilyen kisállatom megbetegedne nyugodtan rámerném bízni.

Én kb 15 éve ismerem Zsuzsát, még az Alsózsolcai rendelõbõl. Azóta is alkalmanként hozzá viszem a kutyáimat, hála istennek keverékeim vannak úgyhogy ritkán látom.Emberileg és szakmailag is megkérdõjelezhetetlen!azt nem tudom mennyire jártas a papagájokban, de bármilyen kisállatom megbetegedne nyugodtan rámerném bízni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:)

Mi a véleményetek VV Zsuzsi kizárásáról?

Én örülök, hogy végre kiesett, mert egy közönséges undorító n?személy. Olivérnek volt igaza.

Legjobb válasz: Én az elején kedveltem Olit!ez mára megváltozott.amit csinál az nevetséges és szánalmas.nagyon jól taktikázik.lehet,h roma a Zsuzsi,meg lehet h k..va(ezt nem tudhatjuk),de nekem szimpi volt,és legalább õszinte!akik meg azt írják,h hogy viselkedett az gondolja el,h lehet h õ maga is hasonlóan reagált volna.senki nem tûri,h cinikusan megalázzák!az biztos,h nem így kellett vna neki,de a pillanat hevében...!gondolom sokunkat felhúz,ha még röhögnek is rajunk.ezt Oli jól tudta.tudta,h mi lessz a vége!csak azért,mert Zsu megmondta,h mindenkit manipulál!amúgy meg Alekoszt mért nem zárták ki?végülis erõvel fellökte Lacit!!az lényegtelen,h õ azért csinálta,h szemléltesse,h nem úgy lökte meg Anikót!a lényeg,h veszélyeztette a testi épségét!ennyit errõl.Oli,Béci,Gigi-egykutya!legalább Gombiban nagyot csalódtam poz. irányba!amúgy meg,ha emlékeztek,h Oli mit mondott amikor Gombi bement??!hát azt,h ki fogja utálni.most meg nagy komája lett??!hogy a kérdezõnek is válaszoljak:Éva jó fej,õszinte,megviselte az élet!Anikó kétszinûnek tûnik,de nem utálom!

Én az elején kedveltem Olit!ez mára megváltozott.amit csinál az nevetséges és szánalmas.nagyon jól taktikázik.lehet, h roma a Zsuzsi, meg lehet h k..va(ezt nem tudhatjuk), de nekem szimpi volt, és legalább õszinte!akik meg azt írják, h hogy viselkedett az gondolja el, h lehet h õ maga is hasonlóan reagált volna.senki nem tûri, h cinikusan megalázzák!az biztos, h nem így kellett vna neki, de a pillanat hevében...!gondolom sokunkat felhúz, ha még röhögnek is rajunk.ezt Oli jól tudta.tudta, h mi lessz a vége!csak azért, mert Zsu megmondta, h mindenkit manipulál!amúgy meg Alekoszt mért nem zárták ki?végülis erõvel fellökte Lacit!!az lényegtelen, h õ azért csinálta, h szemléltesse, h nem úgy lökte meg Anikót!a lényeg, h veszélyeztette a testi épségét!ennyit errõl.Oli, Béci, Gigi-egykutya!legalább Gombiban nagyot csalódtam poz. irányba!amúgy meg, ha emlékeztek, h Oli mit mondott amikor Gombi bement??!hát azt, h ki fogja utálni.most meg nagy komája lett??!hogy a kérdezõnek is válaszoljak:Éva jó fej, õszinte, megviselte az élet!Anikó kétszinûnek tûnik, de nem utálom!
Szerintem is meg volt rendezve az egész. Akkora kamu ez a mûsor. Már az is le volt elõre zsírozva, hogy Zsuzsi kerül be legalábbis a cikkbõl erre következtetek. http://velvet.hu/celeb/2010/11/29/playboy/ "Kari Kata nála playmate-esebben képzeli a elkövetkezendõ hónapokat, ha másért nem, azért mert a Való világba költözés szélén áll [3], a közönségdíjas Lévai Adriennel bombázók kategóriában indulnak. „Aligha vigasztalna, ha bejutnék, amúgy is úgy néz ki, egyikünk se megy be, bár ezt senki nem közölte velünk. Mi így érezzük Adriennel, mert szerintünk a Playboy-nak nem biztos, hogy jó, ha nélkülöznie kell minket esetleg hónapokig.” " Szánalmas ez az egész mûsor...
Bocsi!az utólsó mondatomat nem ide szántam(a kérdezõnek)
Szerintem az egész meg volt rendezve. Annyira színpadias volt az egész! Csak az a baj, hogy a csaj nagyon gyenge színész. Szerencsétlen Rtl is azzal próbálkozik, amit annak idején a BB2 esetében is mindenki leSZart magasról... :P
tuti megvolt rendezve de azért OLIVÉRT csipázom:PPPPP
Hisztérikus k*rva....:D Milyen volt már...narancsokat meg üvegeket dobált....istenem :DDD Olivért pedig egyszerûen imádom :D Már csak azért is mert mindenkinek megmondja a tutit, és mert ilyen vicces jeleneteket generál :D
Idióta hisztis p.csa... Igaz nem ismerem de komolyan mondom irrtált a jelenléte...
Én is örülök neki, egy undok dög.
6., aki azt a hosszut irta, egyetertek veled:D

Mi a pontos neve az Áll az alkuban szereplő Zsuzskának?

Még réggebben, amikor ment, akkor szerepelt benne, sz?ke, göndör hajú, alacsony csaj:P

Mi a véleményetek Dr Farkas Zsuzsa ortopéd orvosról? (Zalaegerszeg)

Én hozzá szeretnék elmenni a hátproblémáim miatt, de nem tudom hogy jó-e. Ismeri valaki?

Hogy tetszett a Zsuzsa-Juli és a Miki-Attila bunyó?

Én végigröhögtem mind a 2t. És ti? Zsuzsa vs. Juli:

Legjobb válasz: Tetszett! :D

Tetszett! :D
A kérdező hozzászólása: Melyik tetszett jobban? Nekem a Juli vs. Zsuzsa-féle "fájt".
Király volt, a fiúké jobban tetszett, még ma is mosolyogtam a metrón mikor eszembe jutott. Vicces lehettem...
Fõleg az vitte a pálmát amikor András is beugrott a vízbe, na akkor nagyon röhögtem.
A kérdező hozzászólása: És a Bandika lefotózta õket, meg hogy a Peti mondta, hogy jó a buli, köszöni a Klaudiának. :D
hol tudom beszerzni?
Hát azt, hogy nincs érzéke a pszichológiához, de valamiért ezt akarta tanulni gondolom a saját lelki gondjai miatt, mint a legtöbben. Teljesen buta teszteket alkalmazott, és buta módon elemezgette. pl. bábot kellett csinálni, és sokan nem kisbabákat csináltak a legtöbben, ebbõl leszûrte, hogy mennyire alkalmatlanok szülésznõnek ilyen tipikus szocializmusban megszokott nyelvezetben íródott. nagy bölcsen megállapítja benne, hogy a gyerekek rosszul érzik magukat a kórházban, kb ez az egyetlen értelmes észrevétele van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!