Találatok a következő kifejezésre: Mi a Xp (910 db)

Nem bootol a xp telepítő cd sajnos béna voltam mert kétszer fent van az xp. Valami 4-es kódot ír ki. Mit tegyek? Megy az xp, csak nem tudom formázni

Legjobb válasz: ha kétszer van fent az XP, akkor kell lennie egy mappának a meghajtódon, ahol ismét megtalálod az XP-t. Ha megvan , akkor azt töröld le!Megfogod találni, közvetlen C://<-- itt fogod találni

ha kétszer van fent az XP, akkor kell lennie egy mappának a meghajtódon, ahol ismét megtalálod az XP-t. Ha megvan , akkor azt töröld le!Megfogod találni, közvetlen C://<-- itt fogod találni
A kérdező hozzászólása: És csak fogom és ki törlöm/jobb egérgomb, törlés/
Úgy gondolom. Mivel nem azt az XP-t használja elsõdlegesen a számítógép.
A kérdező hozzászólása: a c meghajtón volt elõször, utána a d-n.a régit töröljem?
Azt töröld, ami a D meghajtón van, tudomásom szerint minden sz. gép a C meghajtóról próbálja legelsõnek betölteni az operációs rendszert
A kérdező hozzászólása: sajnos igy se bootol a cd-rõ.ki töröltem a c meghajtót, próbálnám ujra telepíteni az xp-t de csak azt írja ki hogy:system type-(of) cd boot:cannot boot from cd-cod:4 Tudtok erre valamit mondani?
D meghajtót írtam, hogy töröld.a Boot fájl attól mert letörölted az op rendszert még nem lesz meg.
A kérdező hozzászólása: a d-t nem tudtam, azon fut az xp(az új)És hogy gondoltad hogy töröljem, mit csináljak?Sima törléssel nem tudtam

A számítógépemen win 7 oprendszer van, de most egy olyan készüléket vásároltam, aminek a szoftvere csak xp-n fut. Szeretném telepíteni az xp-t, de indítás után az "Xp telepítése" menüpont nem kattintható. Mi a megoldás? Köszönöm.

Legjobb válasz: Win7 alól nem lehet XP-t telepíteni, milyen szoftverrõl van szó? Az XP mód nem mûködne? http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/feature..

Win7 alól nem lehet XP-t telepíteni, milyen szoftverrõl van szó? Az XP mód nem mûködne? http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/feature..
A kérdező hozzászólása: Egy régi plakátnyomtató RIP program, amit nem lehet frissíteni, mert nem készült új verzió. A lényeg, hogy ezt mi akkor megvettük és nem szeretnék újat vásárolni. (annál is inkább, mivel többszázezer ft egy ilyen progi.

Windows XP-m van és bárhonnan letöltöm az msn-t nem jó, mindig vmi angolt ír ki és nem tudom hogy mi a baja, már máshonnan is megpróbáltam letölteni de ott se jó. Mi legyen?

Legjobb válasz: Ha 2011-es msn-t akarsz letölteni, akkor azért nem jó, mert az nem kompatibilis xp-vel, csak Vistával vagy 7-tel. XP-re a 2009-es jó, inne tudod letölteni: http://explore.live.com/windows-live-Messenger-XP

Ha 2011-es msn-t akarsz letölteni, akkor azért nem jó, mert az nem kompatibilis xp-vel, csak Vistával vagy 7-tel. XP-re a 2009-es jó, inne tudod letölteni: http://explore.live.com/windows-live-Messenger-XP
A kérdező hozzászólása: Még azóta sem mûködik, pedig már kétszer újratelepítettem :(((
Igen igy És A programot a következõ helyentalálod C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
Most vettem észre hogy zip kiterjesztésü nem rar de amit irtam az elöbb ugy csináld
Írd ide mi ír, mert az a "valami angol" lenne a lényeg.
Jól irtad be a msn cimed ? De az is lehet hogy van egy virus a gépeden , nekem ugyan ez a msn van fent és mûködik kérdés !!!! egyböl kiirja hogy a szolgáltatás nem elérhetõ vagy keres és utánna ?
Akkor várnod kell , valoszinüleg serverhiba van
A kérdező hozzászólása: Kész van, telepítettem, de amikor belépnék azt írja ki hogy a bejelentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el, kérjük próbálja meg késõbb... vagy valami ilyesmi... Most mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: Tehát kicsomagoltam, és elindítottam az install-t, és kihoz ilyen fekete hátterû Windows parancssort, ami azt írja hogy a telepítés folytatásához nyomjak entert... ugye így kell csinálni? Már bocsánat mindenkitõl hogy ilyen értetlen vagyok... :D
A rar filét csomagold ki egy könyvtátba ami üres pl ugy tudod megoldani hogy totálkommanderrel megnyitod a rar filét és átmásolod a fájlokat majd elindittod a install vagy setup bat ot most pontossan nemtudom mejik Ha segitség kell szólj
Azért írhatja ki mindig azt az angol "izét" mert a Microsoft betiltotta a 2008-as vagy annál régebbi messengereket... A lényeg: Csak a 2009-est (MSN9) vagy csak a 2011-est (MSN 10) lehet használni. Az MSN9 Mûködik Majdnem minden Windows rendszeren fut.Az MSN10 Meg csak Vistán és 7-en fut el máson nem.. Ha letöltesz egy telepítõt az a jó telepítõ, amit ha meg nyitasz, Bejön egy Windows Live és egy betöltõ rész. Sok sikert
Használj Trilliant!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, neked is... Esetleg tudnál segíteni a telepítésben? Nem vagyok az a "számítógépzseni" fajta :D
http://afterfix.net/windows-live-messenger-2009-90-letoltes-.. Erre katt :Letöltés (29MB) Vagyis ne itt hanem amit küldtem linket ott megtalálod Boldog Karácsonyt :) )
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem a linkrõl, telepíteni akartam de azt írja hogy nem telepíthetõ az általam használt operációs rendszeren :( Most mi csináljak? Angolul is ugyanezt írja ki mikor a legújabbat akarom feltelepíteni :( Segítsetek kérlek!
Ha keveset zabáló, nem feltétlenül csillivilli msn kell, akkor tudom ajánlani az amsn-t, nekem semmi nem hiányzik a wlm-bõl.
Ha meg régebbi MSN-t akarsz használni, akkor azt mondja hogy most jól megszívtad mert most frissítek a legújabbra ha kell. Ha nem, akkor a jelenlegi nem is fog mûködni. (szabadfordítás)
A kérdező hozzászólása: Msn cím tuti jó, és nem is keres, azonnal kiírja... Ja és a hibakód: 8007007f :(


Mi a windows xp sp 2 kodja?

sevice pack 2 kodjat valaki irja le nagyon kéne köszi

Legjobb válasz: Minek a kód? Ingyenes! SP_2 http://download.chip.eu/hu/Win-XP-Service-Pack-2_108456.html De már érmesebb az SP_3-at telepíteni! Az is Ingyenes! http://www.szoftverbazis.hu/letoltes/windows-xp-service-pack.. http://www.technet.hu/notebook/20071220/itt_a_windows_xp_sp3..

A windows xp black editionról mi a véleményetek?

Használ e olyat esetleg valaki?

Legjobb válasz: Windows XP Professional SP3 32-bit - Black Edition 2013.8.18 megbizhato helyrol beszerezve jo kis xp valtozat regebben hasznaltam , foleg win 8 utan feltelepitve :-))

Windows XP Professional SP3 32-bit - Black Edition 2013.8.18 megbizhato helyrol beszerezve jo kis xp valtozat regebben hasznaltam , foleg win 8 utan feltelepitve :-))

Jelenleg win7 x64 van a gépen, hogy az xp-t is tudjam használni mi a teendő?

Legjobb válasz: Két külön partícióra/merevlemezre kell telepíteni. A boot menün is neked kell majd létrehozni, mert az XP sajnos nem képes rá. Fordított sorrendben, ha XP mellé telepítenél Win7-et, akkor ezzel nem kéne foglalkoznod. Itt egy leírás a sok közül: http://www.webmaster442.hu/windows-7-xp-dual-boot/

Két külön partícióra/merevlemezre kell telepíteni. A boot menün is neked kell majd létrehozni, mert az XP sajnos nem képes rá. Fordított sorrendben, ha XP mellé telepítenél Win7-et, akkor ezzel nem kéne foglalkoznod. Itt egy leírás a sok közül: http://www.webmaster442.hu/windows-7-xp-dual-boot/
Mondjuk telepítsd fel egy másik partícióra, de jobb lenne egy másik merevlemezre.
A kérdező hozzászólása: És ha csak rátelepítem akkor kilehet választani?
Meg kell hozzá osztani a winchestert:
A kérdező hozzászólása: És ezt telepítésnél megtudom oldani úgy, hogy fent van win?
A helyes telepítési sorrend: Elõbb az XP, utána a W7. Jóval macerásabb, ha mégis a már fennlévõ W7 mellé szeretnéd telepíteni. Itt egy kis segítség hozzá: http://hvg.hu/tudomany/20080406_xp_vista_egy_gepen
Leválasztasz egy partíciót, feltelepíted rá az XP-t, feltelepíted valamelyik .Net keretrendszert, asszem a 2-est, letöltöd az EasyBCD nevû programot, elsõdleges bootloadernek beállítod a Win7 BCD-jét (C:\Boot mappában van valjszeg) aztán beállítod az OS listát hogy milyen sorrendben legyenek. Kb. ennyi.

Egyszer frissitettem az xp-ét elöször (2003) és csak egyszer tettem és nem birok google chrome-ni sem skypolni! Mi a fene van? és csak az explorer 1 múködik!

Legjobb válasz: Windows XP SP3 javítócsomagot kellene telepíteni, mert sok program csak azzal mûködik. Töltsd le, írd ki CD-re és úgy telepitsd. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/windows-xp-service-pack..

Windows XP SP3 javítócsomagot kellene telepíteni, mert sok program csak azzal mûködik. Töltsd le, írd ki CD-re és úgy telepitsd. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/windows-xp-service-pack..

Mi a különbség a Windows XP Professional Service Pack 2-es és a Windows XP Professional Service Pack 3-as között?

És miben jobb az SP3, ha jobb?

Legjobb válasz: A service pack az összegyûjtött hibajavításokat tartalmazza. Az SP3 a legújabb és az utolsó amit kiadtak az XP-hez. Telepítésnél elõször XP aztán frissítés SP2 majd SP3. Mind a kettõ más más hibák javításait tartalmazza.

A service pack az összegyûjtött hibajavításokat tartalmazza. Az SP3 a legújabb és az utolsó amit kiadtak az XP-hez. Telepítésnél elõször XP aztán frissítés SP2 majd SP3. Mind a kettõ más más hibák javításait tartalmazza.
Persze, meg húsz giga plusz hely a c-n, hogy a sok szemetet amit a két service pack telepítése okoz tárolni lehessen... Egybõl SP3-mal integrált xp-t kell telepíteni, akkor nem szemetel, és nem plusz két óra... A szervizpackok úgy készülnek, hogy amennyiben valamelyik igényli az elõzõ meglétét, akkor nem tudod telepíteni, csak ha az már telepítve van. Az sp3-at tudod telepíteni, ez azt jelenti, hogy az sp2 javításait is tartalmazza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és mekkora a gépigénye?
Ugyanannyi a gépigénye mint egy sima XP-nek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltatok, sokat segítettetek. Magamtól nem hiszem, hogy rájöttem volna, hogy miben különbözik a kettõ :)
A régebbi operációs rendszert telepítsd elõbb (XP) utána az újabbat (7).
Nyugi! Jó lesz az így is, csak egy kicsit rá kell segíteni. Ezt olvasd el és csináld meg: http://www.webmaster442.hu/windows-7-xp-dual-boot/
A kérdező hozzászólása: Mit csináljak ha nincs a cd n hogy javítás ?
amint a linken is láthatod egy normális telepítõlemezen van javítás funkció. Ha nincs akkor szerezz egy normális telepítõlemezt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!