Találatok a következő kifejezésre: Mi a Pécsett Dr (4 db)

Ki Pécsett a legjobb válóperes ügyvéd-engem a gyerekelhelyezés érdekel. Mi a véleményetek dr. Szabó Flóráról? (egy kétgyermekes anyuka)

Legjobb válasz: Nagyon jo ugyved, de ugy tudom, hogy szemelyes okokbol nem nagyon vallal mostanaban ugyet. Keresd dr Horvath Gabort s Munkacsy utcaban. O egyszeruen verhetetlen!!!

Nagyon jo ugyved, de ugy tudom, hogy szemelyes okokbol nem nagyon vallal mostanaban ugyet. Keresd dr Horvath Gabort s Munkacsy utcaban. O egyszeruen verhetetlen!!!
Nekem õ volt az ügyvédem a gyermekelhelyezési tárgyalásnál. Igaz, nálunk nem volt sok dolga, az alperes le se tojta az ügyet, el se jött, szóval... De személyes tapasztalat alapján is csak jót tudok róla mondani, meg mások is õt ajánlották, hogy õ nagyon jó ügyvéd. Mondjuk azt nem tudom, hogy mostanság dolgozik-e, a mi esetünk évekkel ezelõtt volt.

Mi a véleményetek, Dr Rácz Sándor, szülész-nőgyógyászról Pécsett? Szakmailag esetleg?

Legjobb válasz: Nála szültem (ügyeletes volt, tehát nem fogadott orvosom), egy tündér! Én imádtam, komolyan csak jót tudok róla mondani. 3 éve szültem nála, szerintem akkor még csak rezidens volt, de én nagyon meg voltam elégedve. Szinte folyamatosan bent volt, attól kezdve, hogy feltettek a szülõágyra, végig bíztatott, dicsért, hogy ügyesen csinálom, pedig a vége igen döcögõsre sikerült, én már eléggé el voltam keseredve, de profin megoldott minden gondot.

Nála szültem (ügyeletes volt, tehát nem fogadott orvosom), egy tündér! Én imádtam, komolyan csak jót tudok róla mondani. 3 éve szültem nála, szerintem akkor még csak rezidens volt, de én nagyon meg voltam elégedve. Szinte folyamatosan bent volt, attól kezdve, hogy feltettek a szülõágyra, végig bíztatott, dicsért, hogy ügyesen csinálom, pedig a vége igen döcögõsre sikerült, én már eléggé el voltam keseredve, de profin megoldott minden gondot.

Dr. Domány Balázsnál mennyibe kerül a szülés? (Pécsett a Megyeiben rendel. ) Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Elvileg a magánrendelésén kért díj tízszerese a szokásos lóvé Pécsett. Nála konkrétan nem tudom. Van aki jóval kevesebbet ad, a legtisztább ha megkérdezed.

Elvileg a magánrendelésén kért díj tízszerese a szokásos lóvé Pécsett. Nála konkrétan nem tudom. Van aki jóval kevesebbet ad, a legtisztább ha megkérdezed.


Mi a tapaszalat Pécsett Dr. Bédi Beatrix-szal kapcsolatban?

Legjobb válasz: Engem õ hozott a világra :) Állítólag nagyon jó, bár én nem nála szültem, de anyukám nagyon dícséri.

Engem õ hozott a világra :) Állítólag nagyon jó, bár én nem nála szültem, de anyukám nagyon dícséri.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!