Találatok a következő kifejezésre: Mi a Pécsett (41 db)

Mi a véleményetek az Aranykacsa étteremrõl pécsett?

Ételek,italok minõsége?

Legjobb válasz: Nem ismerem, de megobbant a szívem a "pécsett" miatt, de ha "Pécsett" lenne...

Nem ismerem, de megobbant a szívem a "pécsett" miatt, de ha "Pécsett" lenne...
A kérdező hozzászólása: Neharagudj, de nem a helyesírásomat kértem ellenõrizni. Csak szeretnék választ kapni a feltett kérdésemre.
Szia! Az italokról nem tudok mit mondani, de amit eddig ott ettünk, nagyon finom volt. Azért nem mentünk be eddig, mert azt hittük, hogy drága, de az ár nem azt tükrözi, amit nyújtanak. Nem drága, finom az étel (a menü is), tiszta, a mellékhelyiséggel sem voltak fenntartásaim. :D
kapcsolatban* bocsi, korán van :D

Mi történt a pecsétek feltörésekor?

Azt a feladatot kaptam irodalomból, hogy írjak a pecsétek feltörésér?l (A Bibliával kapcsolatos téma), hogy pontosan milyen esemény is volt ez, mi történt. Tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Magyar Elektronikus Könyvtár: A katolikus Biblia: http://mek.oszk.hu/00100/00176/html/index.htm Ezen belül (a legvégén): Jelenések könyve Jel 5.1: A trónon ülõ jobbjában egy kívül-belül teleírt könyvtekercset láttam, amely hét pecséttel volt lepecsételve. Jel5.2: Aztán láttam egy hatalmas angyalt, aki nagy hangon kérdezte: "Ki méltó rá, hogy kibontsa a tekercset, feltörje pecsétjeit?" A többit már megtalálod.

Magyar Elektronikus Könyvtár: A katolikus Biblia: http://mek.oszk.hu/00100/00176/html/index.htm Ezen belül (a legvégén): Jelenések könyve Jel 5.1: A trónon ülõ jobbjában egy kívül-belül teleírt könyvtekercset láttam, amely hét pecséttel volt lepecsételve. Jel5.2: Aztán láttam egy hatalmas angyalt, aki nagy hangon kérdezte: "Ki méltó rá, hogy kibontsa a tekercset, feltörje pecsétjeit?" A többit már megtalálod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Dr. Domány Balázsnál mennyibe kerül a szülés? (Pécsett a Megyeiben rendel. ) Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Elvileg a magánrendelésén kért díj tízszerese a szokásos lóvé Pécsett. Nála konkrétan nem tudom. Van aki jóval kevesebbet ad, a legtisztább ha megkérdezed.

Elvileg a magánrendelésén kért díj tízszerese a szokásos lóvé Pécsett. Nála konkrétan nem tudom. Van aki jóval kevesebbet ad, a legtisztább ha megkérdezed.


Mikor adja a védőnő a pecséteket?

25+4 hetes vagyok és eddig voltam már 6 alkalommal hozzá, de holnap újra mennem kellene. Állítólag a múlt héten már itthon is keresett a szomszédok szerint. Épp most kezdtük a lakás rendbetételét és se er?m, se kedvem holnap újra beautózni hozzá. Eddig semmiben nem is tudott segíteni, mindig vagy a háziorvosom vagy a n?dokim ad beutalót is. Most csak a vérképes leleteimet kellene vinni, de már azt is megnézte a háziorvos. A súlyom meg a vérnyomásom itthon is tudom mérni, a bébi is mozog rendesen.

Legjobb válasz: Ha ez a véleményed róla, lehet hogy keríteni kellene egy másik védõnõt. Szomszéd városban esetleg.. Én akárhányszor mentem a védõnõhöz mindig beírt a könyvecskébe, és pecsétet is adott. A leletekre pedig azt mondta, ha hamarabb találkozom a nõgyogyival elég ha õ látja. Kérj tanácsot a háziorvosodtól, hátha mond vmi okosat.

Ha ez a véleményed róla, lehet hogy keríteni kellene egy másik védõnõt. Szomszéd városban esetleg.. Én akárhányszor mentem a védõnõhöz mindig beírt a könyvecskébe, és pecsétet is adott. A leletekre pedig azt mondta, ha hamarabb találkozom a nõgyogyival elég ha õ látja. Kérj tanácsot a háziorvosodtól, hátha mond vmi okosat.
Szia! HA már 6szor voltál nála mért nem pecsételt? Nekem minden alkalommal ad mikor megyek. Érdekes nõ lehet! Sajnos nem lehet csak úgy átmenni máshoz! Kell a pecsét amúgy majd hogy kapj juttatásokat!
Bocsi, hogy belekérdezek, de a védõnõnek milyen pecsétet kell adnia?Még nekem sem adott egyet sem, pedig már 29 hetes vagyok, és 2 hetente megyek hozzá! A nõdoki már adott pecsétet, a kettõ az ugyanaz lenne?
2 vagyok! Amikor +jelensz nála és ír a kis könyvedbe akkor pecsétet is kéne adnia! A doki is pecsétel ez igaz! A barátnõm pár napja szült! És elõtte egy héttel nézték a kis könyvét! Amiben megvolt a 4 dokis pecsét de azt mondták nem elég a védõnõjé kell. Gyors futkosnia kellett védõnõ pecsétért!
Lehet, hogy valahol a védõnõ pecsétel, de igazából a terhesgondozós orvos dolga lenne. Mert neki van pecsétje, a védõnõnek nincs. Még egyetlen pecséted sincs a kiskönyvedben? A laboreredményeket elsõsorban az orvosnak kell látnia, úgyis õ dönt a sorsodról. Nálunk a védõnõ csak elmondja a véleményét és beírja az eredményelet a kiskönyvbe.
4 védõnõ pecsétnek kell meglennie ez valamelyik járandóság alapfeltétele (most épp nem tudom, melyiké:(), és a védõnõ köteles minden terhesgondozáskor adni, amikor megjelensz. Ez annyit tesz, hogy amikor beleír a kiskönyvbe, akkor le is pecsételi. Ennyi erõvel én is bármit beírhatnék a nevében... Elméletileg csak 4X kötelezõ megjelenni nála, te pedig már 6X voltál. Én a helyedben rákérdeznék.
Orvosi pecsét sem kötelezõ, nemhogy védõnõi... Igazolás alapján kapod az anyaságit, amit a szülés után a kórházban állítanak ki, nem a kiskönyv alapján. Szerintem kórháza válogatja, nálunk kiadják az igazolást, nem számolgatják a pecsétet, a doki végigkíséri a terhességet, így aláírják az igazolást.
Nekem kifejezetten felhívta a védõnõ a figyelmemet, hogy a dokim el ne felejtsen pecsételni legalább 4-szer, mert a CSP és a GYED/GYES/TGYÁS+ egyszeri támogatás a baba születésekor is csak ezek megléte esetén jár!!! Azt mondta, az övé nem számít bele a 4-be! Amúgy szerintem mindenki aki beleír a kiskönyvbe, automatikusan le kell, hogy pecsételje, mert így lesz hiteles( házidoki, nõdoki, terhesgondozó, védõnõ, fogorvos, stb.) Ezen az alapon bki írhatna bele fiktív adatokat is akár... Amúgy a védõnõnek szerintem nem a leletek elemzése az elsõdleges feladata, hanem a kapcsolattartás a kismamával és segítségnyújtás, ha igény van rá. 25 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Eddig nekem egy orvos és védõnõ sem adott pecsétet, de a védõnõn kívül még nem is írt senki semmit a könyvembe, pedig mindenhová viszem:-( Igaz soha nincs is semmilyen problémám. Még most sem tudom menjek e holnap, de csak lesz valahogy....
Vácon, Csocsaj az Albán pékség neve.
A kérdező hozzászólása: De jó neked. Ha már nem tudod, hogy Pécsett hol van, akkor elmondhatnád a jellemzõit, hogy a kérdés legalább valamely részére válaszolj nekem. Azért köszi.
A kérdező hozzászólása: Tiszaföldvár, Dunaújvár...tudom itt is van a google is segít, de mégsem.
Elsõ vagyok. A pékárut helyben készítik, Balkán-i recept alapján, tartósítószer mentesen.A Koszovói albánok nemzeti specialitása, a burek is kapható. /rétes jellegû tésztában sült túrós sütemény/
A kérdező hozzászólása: Zöld pipa, köszönöm.
Európa pékség, Pécs, Nagy Lajos király útja 8. Van egy másik pékségük is, az sincs messze ettõl, de nem tudom a címét. Finom a burek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Cocaj, Zeke, Seki pékség - ez mind albán! egyébként már az illatokról is lehet érezni hogy albán vagy sem:D de menj be, és kérdezd meg az eladótól! De a legegyszerûbb ha bemész és hangosan azt mondom MIREDITA (jonapot) és ha albán pékség akkor az összes kis albán pék ki fog futni az eladótérbe hogy megnézzék ki jött, és tuti nagyon fognak neked örülni:D
Merre vannak még ilyen albán pékségek? Egyrõl tudok: http://pang.hu/biz/csocsaj-pekseg-ulloi-ut
Ha egész nap tilos, akkor hülyeség!
nálunk már régen tilos
Olyan rendeleteket hoznak, amit saját maguk se értenek!
Azokat majd jól megbírságolják. Plusz bevétel a városnak. De lehet szombat reggel füvet nyírni délig. Meg van sarló is a világon.
Nálunk már több éve tilos és mindenki örül neki. Nyugodtan kiülhetek vasárnap a kertbe ebédelni, grillezni, vacsorázni... biztos, hogy nem kell egy hülye fûnyírót vagy egy flexet hallgatnom
Nyugateurópában sok minden más... Attól, hogy ráragasztjuk a kocsi hátuljára, hogy CH, még nem leszünk Svájc szintjén, de jó érzés lehet.
elvégzed szombaton. Nyugateurópában sem lehet vasárnap zajongani
Vasárnaponként legközelebb minden út is a templomba vezet majd, ha kilépsz otthonról. Olyan kulturáltak vagyunk mán, hogy ihajj-csuhajj!
És szombaton?! Szombaton bezzeg lehet?! Há' ne má'!
Mégse látszik meg.
A kérdező hozzászólása: És azokra nem gondolnak, akik egész héten dolgoznak, és csak olyankor érnek rá? Télen mi is egész hétvégén vágtuk a fát az udvarban, csak mert nem akartunk megfagyni.
Szemét dolog azoknak, akik dolgozni járnak és máskor nem érnek rá.

MIvel lehet kimosni a pecsétet?

Kislányom nekidölt a bicikli láncának,és szép nyomot hagyott magaután.Na ezt az olajos dolgot kell kimossam,de hogyan??

Legjobb válasz: Denaturált szesz, ecet, higító, vagy 95 ös benzin.. Válassz!!

Denaturált szesz, ecet, higító, vagy 95 ös benzin.. Válassz!!
Próbáld meg Trisóval, meleg vízzel.
1.változat: Ultraderm kézmosószert kenj rá, jól dörzsöld bele az anyagba, be a gépbe, rendes mosás. 2. változat: WD40 spray, beledörzsölöd, be a gépbe, mosás.

Pécsett a Jabil cégnek, mi a pontos címe?

Sehol nem találom neten, azért kérdezem.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy jól okoskodom, de nem az van Pécs-Cserkúton?

Nem biztos, hogy jól okoskodom, de nem az van Pécs-Cserkúton?
A kérdező hozzászólása: de. De idáig én is eljutottam. :)
holnap ilyenkorra megtudom mondani, feltéve ha megtalálom a múlthavi fuvarleveleket
A kérdező hozzászólása: ok, kösz!

Vagy egy búvárpalackom, nem néztem mikor volt utoljára nyomáspróbán, de kb 6-7 évvel ezelőtt. Ha elviszem próbáztatni és ott biztonságosnak minősül akkor megadják a "pecsétet" ennyi idő után is?

Faber 15l acél

Legjobb válasz: ha normális helyen és normális vizsgáztatóval történik a teszt, akkor elõfordulhat, hogy megadják neki az engedélyt mivel ugye 6-7 évig csak állt, nem volt használva, ámbár ugye ez arra utal, hogy 6-7 évnél idõsebb, azoknál pedig már az anyag elöregedése miatt is kérdéses, hogy megadják-e...a szakértõ majd eldönti az életkora, állapota és mérési eredményei alapján, hogy biztonságos-e

ha normális helyen és normális vizsgáztatóval történik a teszt, akkor elõfordulhat, hogy megadják neki az engedélyt mivel ugye 6-7 évig csak állt, nem volt használva, ámbár ugye ez arra utal, hogy 6-7 évnél idõsebb, azoknál pedig már az anyag elöregedése miatt is kérdéses, hogy megadják-e...a szakértõ majd eldönti az életkora, állapota és mérési eredményei alapján, hogy biztonságos-e


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!