Találatok a következő kifejezésre: Mi a Mit jelent ez a (5606 db)

Mit gondoltok, mit jelent ez a viselkedes?

2 16 ev koruli tinilany a kornyezeteben levo csajokat(akikkel nincsenek jo viszonyban) mindig megbamulnak, es ezutan kibeszelik es kitargyaljak azt, hogy uh ennek alig vannak ruhai...

Legjobb válasz: hülyeség, felesleges, idõpocsékolás, had élvezkedjenek

hülyeség, felesleges, idõpocsékolás, had élvezkedjenek
A saját életük unalmas lehet, ezért foglalkoznak másokkal.

Mit jelent ez a szó? Ponravyatsya. Vagy esetleg igy irva? Ponravitsia . Ezt a szót többször használta egy Orosz ismerős a leveleiben, de nem tudom mit jelent, tehát valószinü oroszul lehet, de nem orosz betükkel?

Legjobb válasz: Az általad kérdezett szó oroszul így van írva, de amit te írtál(Ponravyatsya. Vagy esetleg Ponravitsia) az nem biztos, hogy orosz, ráadásul egy olyan orosz szó sincs amit úgy ejtenénk mint ahogy te kétféleképpen feltüntetted. De viszont ahhoz közeli szó ejtésben ez: Понравят 89;я, jelentése tetszik, szeret. Természetesen alapállapotban van az ige, nem ragozva a szótári alaknál, ha bizalmas levél volt akkor helyesen ragozva a feltételezett orosz szó magyar megfelelõjét ,,szeretlek" -et jelölhet. Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy valójában mit jelent keress fel egy oroszul jól beszélõ, ha számodra ez olyan fontos!

Az általad kérdezett szó oroszul így van írva, de amit te írtál(Ponravyatsya. Vagy esetleg Ponravitsia) az nem biztos, hogy orosz, ráadásul egy olyan orosz szó sincs amit úgy ejtenénk mint ahogy te kétféleképpen feltüntetted. De viszont ahhoz közeli szó ejtésben ez: Понравятся, jelentése tetszik, szeret. Természetesen alapállapotban van az ige, nem ragozva a szótári alaknál, ha bizalmas levél volt akkor helyesen ragozva a feltételezett orosz szó magyar megfelelõjét , , szeretlek" -et jelölhet. Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy valójában mit jelent keress fel egy oroszul jól beszélõ, ha számodra ez olyan fontos!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azért leirok két mondatot, pontosan, hogyan szerepelt a szó. -E levélben már csatolt képeimet. Remélem, hogy kapsz ponravyatsya! -Küldök neked egy fotót vettem ebben az évben. Remélem, hogy Ön ponravyatsya! akor mint elõzõ komment irta, nagyon ugy tünik szeret vagy ilyesmit jelet. köszönöm
Csak nem Svetlana küldte neked a levelet? :D
Köszi azért, hogy bebiztosítottad a gyanúmat ... én már a legelsõ levele óta gyanítom, hogy fasság, de a képei jók :) Nem küldenék neki semmit, még magamról se küldtem képet, csak egyet látott. Igazából a sztori az, hogy talán pár napja kezdtünk levelezni, és így találtam rád is, hogy nem tudtam annak a szónak a jelentését. Na akkor már majdnem biztos voltam, hogy kamu és gondoltam megírom neked is :) Levelezek még vele szerintem, de így már tudom mi merre hány méter, és inkább kérdezek majd, mint válaszolok. És inkább kérek, mint adok :D ki tudja, lehet beállít a maffiával xD
A kérdező hozzászólása: ez szép, köszi. Amúgy nagyon kérdésekre nem válaszol, megfigyeltem, egyszerüen mintha nem is irtam volna, mindent kihagy.. na mindegy, legalább tudjuk mi a lényeg.

"Chu wan me to leave then take it down" mit jelent ez a mondat? Nem értem.

angol

Legjobb válasz: gondolom You want me to leave... akar lenni, csak igénytelenül írta az illetõ. Szövegkörnyezet nélkül meg nemigen tudom hogy mit jelent, valami olyasmi, hogy "azt akarod, hogy elmenjek és aztán levegyem" (mit, honnan? na ezt ebbõl nem tudni)

gondolom You want me to leave... akar lenni, csak igénytelenül írta az illetõ. Szövegkörnyezet nélkül meg nemigen tudom hogy mit jelent, valami olyasmi, hogy "azt akarod, hogy elmenjek és aztán levegyem" (mit, honnan? na ezt ebbõl nem tudni)
Lehet, hogy repülõt kell leterítenie egy bazokával.


Mit jelent ez a szó? Facebookon már sokszor találkoztam ezzel : JHF ez mit jelent?

Legjobb válasz: Jó Ha FIgyelünk? =S de akár ez is lehet XDDD Jewish Healthcare Foundation

Jó Ha FIgyelünk? =S de akár ez is lehet XDDD Jewish Healthcare Foundation

Mit jelent ez a jel? : [] Mindenhol kerestem de sehol se talalok rola semmkt.

Legjobb válasz: Egy nyitó és egy záró szögletes zárójel. Szerintem ez egy téglalapot akar szimbolizálni. Szövegkörnyezettõl függ, hogy mit jelent. Pl. matematikai tételek/bizonyítások végén szokott lenni ilyesmi jelölés. --- Ha a fordított esetrõl van szó, miszerint igazi téglalapot látsz, csak így tudtad ide beírni: Olyan téglalap olyan karakterek helyén jelenik meg, amelyet az adott program nem tud megjeleníteni, és ezzel a téglalappal helyettesíti.

Egy nyitó és egy záró szögletes zárójel. Szerintem ez egy téglalapot akar szimbolizálni. Szövegkörnyezettõl függ, hogy mit jelent. Pl. matematikai tételek/bizonyítások végén szokott lenni ilyesmi jelölés. --- Ha a fordított esetrõl van szó, miszerint igazi téglalapot látsz, csak így tudtad ide beírni: Olyan téglalap olyan karakterek helyén jelenik meg, amelyet az adott program nem tud megjeleníteni, és ezzel a téglalappal helyettesíti.
A kérdező hozzászólása: köszi [] :-D

Mit jelent ez a fura, ertelmetlen alom? Kicsit lehet hosszu, de ha rohogni akarsz olvasd el, es azert is mert fonots, ird le mit gondolsz rolla.

Elmeselem almomat: Valmi kiallitas volt az egyik utcaba hogy, megesszuk a krumplit->megemesszuk->abbol lesz egy macska->az terhes lesz->megszuletnek a kiscicak->nagyobbra nonek->abbol kismalacok lesznek->a vegen pedig egy nagy diszno

Legjobb válasz: Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága,nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.

Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága, nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.

That means approximately 3700 shocking scenes a year! MIt jelent ez a mondat emberek?

Legjobb válasz: Ez (vagy az szövegkörnyezettõl függõen) megközelítõleg (vagy körülbelül) 3700 megrázó jelenetet jelent! Gondolom, filmekrõl van szó. Ez egy általános adat lehet. Ha pedig szépen kell lefordítani, akkor: Ez akár évi 3700 megrázó jelenet is lehet!

Ez (vagy az szövegkörnyezettõl függõen) megközelítõleg (vagy körülbelül) 3700 megrázó jelenetet jelent! Gondolom, filmekrõl van szó. Ez egy általános adat lehet. Ha pedig szépen kell lefordítani, akkor: Ez akár évi 3700 megrázó jelenet is lehet!

Mit jelent ez a kifejezés? Egyáltalán jelent valamit?

Több internetes webcam chaten is láttam már, h írták: xoxo xoxoxoxox

Legjobb válasz: puszit jelent.. ha jol tom..

puszit jelent.. ha jol tom..
Azt jelenti, hogy tüstént gyere ötödölõzni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ!
Jajam puszit jelent az angoloknál de magyar csajok is használják.
puszi, ölelés, puszi, ölelés......
A kérdező hozzászólása: köszi köszi :)
levelek végére szokták írni , csók , ölelés, puszi ilyenek

Mit jelent ez a smiley? -_-

Legjobb válasz: -_- = ha tudod, hogy ez: -.- mit jelent nyert ügyed van...xD amúgy meg unom már vagy az a Kösszös...Kössz...xD Na jóó ezt most elég hülyén magyaráztam meg... XY üzenete: De hülye vagy! xD YX üzenete: -_- ( kössz ) na....így remélem érted...xD

-_- = ha tudod, hogy ez: -.- mit jelent nyert ügyed van...xD amúgy meg unom már vagy az a Kösszös...Kössz...xD Na jóó ezt most elég hülyén magyaráztam meg... XY üzenete: De hülye vagy! xD YX üzenete: -_- ( kössz ) na....így remélem érted...xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!