Találatok a következő kifejezésre: Mi a Mit jelent (17530 db)

Human-Chorio- Gonado 0, 01 érték IU/L mértékegység ez mi a nyavalyát jelent? Segítene nekem valaki érthetőre fogalmazni? Ez a bizonytalanság.

légyszíves írja meg valaki köszönöm

Legjobb válasz: Szia. Ezt találtam olvasd el mert én sem tudom mit jelent. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Human-Chorio-+Gonado+0%2.. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Human-Chorio-+Gonado+&bt..

Ha a hcg 0, 01 azt jelenti , hogy nem vagy terhes . Kora terhessèg esetèben legalàbb 50 felett kellene lennie az elmaratt mensi napjàn. Utànna terhessèg esetèn szinte minden nap megduplàzòdik az èrtèk.

Mi a fenét jelent ez? ! Jelbeszéd amit csak a csajok nem értenek?

Els?sorban fiúk válaszát várnom:D

Legjobb válasz: Miért lenne jelbeszéd? Nem tudod mit jelent az a szó hogy értelmes? Azt jelenti hogy nem hülye. Gondolom a pasi nem nagyon szereti a hülye, hisztis, 40 IQ-jú kis p.icsákat és számára ez egy nagy dolog, hogy te nem vagy ilyen. És kevés értelmes csaj bújik ám meg a mai felhozatalban. A helyedben nagyon megköszönnék egy ilyen bókot és nem valami titkos jeleken törtném a fejem. 21\F V.D.

Miért lenne jelbeszéd? Nem tudod mit jelent az a szó hogy értelmes? Azt jelenti hogy nem hülye. Gondolom a pasi nem nagyon szereti a hülye, hisztis, 40 IQ-jú kis p.icsákat és számára ez egy nagy dolog, hogy te nem vagy ilyen. És kevés értelmes csaj bújik ám meg a mai felhozatalban. A helyedben nagyon megköszönnék egy ilyen bókot és nem valami titkos jeleken törtném a fejem. 21\F V.D.
Én nagyon kevés okos/értelmes lánnyal találkoztam. 95-99%-uk sötét, mint az ÁGYÚ!!! Ezt jelenti. Tehát, amikor a pasi aztmondja, hogy különleges, mert értelmes= a lányok elsöprõ hányada sötét, mint az állat, de õ nem!
Szia! Kíváncsi lennék, hogy a válaszadók közül, ki volt "nõnemû" és ki "hímnemû" Mivel a kérdezõ külön kérte, hogy fõleg fiúk válaszoljanak ezután úgy írjátok alá, hogy ff, vagy n(nõ) Az az érzésem, hogy akik azt írták, hogy csak duma, azok mind nõk voltak. Én is mondtam már ezt hölgynek, de sajnos nem túl gyakran fordult elõ, és teljesen komolyan gondoltam. Lassan tényleg kihaló faj. Egyre több az üresfejû, vihogós, magát megjátszó HP. Plázapcsa. Ez azt hiszem az Elamerikanizálódás eredménye is. Pár éve, több "nyugatról" hozzánk látogató haver mondta meglepve, hogy nálunk mennyi okos nõ van. Akikkel lehet beszélgetni, akik gondolkodnak, akiknek van véleményük. Az oktatási rendszer is, a média(TV2, RTL K, stb) is, és a politika is ezt évrõl évre egyre jobban pusztítja. Szerintem tudatosan. Szóval, azt hiszem tényleg örülnöd kellene, egy ilyen bóknak. Az meg hogy a barátnõidnek is mondtak már ilyet lehet, hogy azért van mert hozzád hasonlókkal barátkozol. Gondolom te sem szeretsz üresfejû libákkal "beszélgetni". Vagy úgy érzed olyan barátnõdnek is mondták ezt, akire nem kellett volna? Üdv.: Robi (aki egy férfi) :) azazhogy ff
Egyébként abból is látszik, hogy nem vagytok értelmesek, hogy ezt a kérdést feltettétek! LOL
szerintem elég pöts dolog ilyesmi álbókokkal szédíteni a csajokat. nem jelbeszéd, egyszerûen nem jelent semmit, csak hogy aki mondta, az egy fantáziátlan lúzer, és nem tud mit kitalálni. :)
sztem azt jelenti hülye vagy.
Én is mondtam már ezt lánynak, mert jobban kijöttem vele mint a többi lánnyal, nem csak a barátnõi érdekelték, nem csak velük beszélt meg mindent hanem velem is, lehetett vele bármirõl beszélni, biztos a srác is így értette.A férfiak nyíltak, nem taktikázunk, ha ezt mondta így is gondolja. 19f
Ha egy férfi egy nõrõl elismeri, hogy okos, akkor már valóban az, és akkor némileg tiszteli is õt. Nekem is, férfiként, ez a véleményem.
Te nagyon összekevered a fogalmakat, a jelbeszéd teljesen más, de ezt már tanultad nyelvtan órán, kommunikáció címszó alatt, elvileg!A jelbeszéd egy olyan jelrendszer, melynek során nem szavakkal kommunikálunk, hanem mozdulatainkkal adjuk a másik tudtára mondanivalónkat. A kérdésedre a válasz:ez csak egy béna, sablonos duma, mint azt már elõttem is írták.
jelbeszéd: A gondolatoknak olyan közlési módja, melynél nem a szóhangok, hanem akár a kéz, vagy egyéb tárgyak bizonyos mozgásai szerepelnek. a kérdésre válaszolva pedig nem jelbeszéd hanem egy nagyon fantáziátlan béna szöveg. sajnállak titeket h ilyen pasik vannak felétek. utolsó: amúgy ja :D:D
Nem jelent semmit. Illetve egyes esetekben: te is olyan ***** vagy mint a többi, de talán lefexel velem.
Csak valamivel kedveskedni akarnak, és nincs épebb ötletük. :D
A kérdező hozzászólása: okés, de a bnõimnek is mondta már egy pár srác, és így vált egy kissé gyanússá...
A kérdező hozzászólása: olyan gonoszak vagytok! feltettem egy ártatlan kérdést, mert megmozgatta a fantáziámat, ti meg már leugattok. menjetek oda, ahová gondolom! nekem nem olyan válaszokra volt szükségem, hogy nyelvtan óra stb... összekevertem na, és? jeles vagyok nyelvtanból, csak jelzem-.- a fiúknak pedig nagyon szépen köszönöm:D

Mi a fenét jelent az, mikor egy lány azt mondja, hogy nincs kémia?

Mármint minden amit csinálsz biokémiai folyamat, a gondolatok, az hogy kinyújtod a kezed, vagy éppen hogy együtt alszol egy lánnyal, és még meg is csókol. Ezek után hogy lehet azt mondani?

Legjobb válasz: fizika szakos

fizika szakos
Azt jelenti, nem vonzódik hozzád.
Nem jössz be neki.
Azt, hogy a bölcsészkaron nyomja, és nem vegyész.
magyarul nem vonzódik hozzád
Hogy külsõre le se szar, annyira nem tetszel neki. A fehérjeállományod nem úgy fejlõdött formailag, ami megüti az õ színvonalát.
Azt jelenti, h csúnyának tart.


A kérdező hozzászólása: Hiába, nekem még mindig nem világos mit jelent ez. A People Talking about this úgymond a történeteket számolja: az oldal lájkolást a faladon elhelyezett posztokat a posztok lájkolását, hozzászólásokat és a megosztást az általad feltett kérdésre adott válaszokat, vagy az eseményre adott visszajelzéseket az oldalad megemlítését vagy bejelölését egy fotón valamint a becsekkolásokat Az a szám ott alatta mindig változik, a felhasználókat jelezi nem? És akkor? Ha oda van írva h 3, akkor mi történt?

Mit jelent az, hogy alacsony infláció? Ez mivel jár? Mi a jó, vagy rossz ebben?

Ez nekem bonyolult. Mi következik abból, hogy "alacsony az infláció"?

Legjobb válasz: Az alacsony infláció azt jelenti, hogy több év múlva sem fog elértéktelenedni a pénzed számottevõen. Úgy képzeld el, hogy van 1000 forintod, amiért vehetsz idén 10 almát, de ha magas az infláció, akkor 5 év múlva már csak 3-4 almát vehetsz ugyanannyi pénzért. Azért azt érdemes tudnod, hogy az MSZP kormányzása idején, 2006 és 2010 között kis híján dupla annyi volt az infláció, mint most, a Fidesz kormányzása alatt. A most megkeresett pénzed sokkal többet ér.

Az alacsony infláció azt jelenti, hogy több év múlva sem fog elértéktelenedni a pénzed számottevõen. Úgy képzeld el, hogy van 1000 forintod, amiért vehetsz idén 10 almát, de ha magas az infláció, akkor 5 év múlva már csak 3-4 almát vehetsz ugyanannyi pénzért. Azért azt érdemes tudnod, hogy az MSZP kormányzása idején, 2006 és 2010 között kis híján dupla annyi volt az infláció, mint most, a Fidesz kormányzása alatt. A most megkeresett pénzed sokkal többet ér.
a szélsõséggel jól lehet példálózni: 10 éve Zimbabwében hiperinfálció kezdõdött. a Tehetséges kormányfõ (Mugabe) úgy akarta javítani a gazdaságot, hogy pénzt nyomtatott. Persze elkezdett értéktelenedni a pénz, ami ellen többet nyomtatott. Százmilliószorosára nõtt az infláció és még tovább. Napi szinten felére esett vissza az értéke, tehát ha csekket állítottak ki délelõtt, azt csak 2x értékre írták, mert estére annyit romlott. Nem tudtak vele mit csinálni, pár éve nincs saját valutájuk, más országok pénzeit használnak.
Az alacsony inflációnak van elõnye és hátránya is. Elõny: nem értéktelenedik el a pénzed. Hátrány: nincsen gazdasági fejlõdés, ezért alacsony az infláció. Tehát amivel a Fidesz mostanság kampányol(40 éve nem volt ilyen alacsony az infláció), csak azt mutatja, hogy a gazdasági fejlõdés nagyjából a 0-val egyenlõ. 3-4%-os infláció normálisnak mondható, ha úgy tetszik az "arany középút".

Mi a hétfánfütyülőt jelent, hogy az élet értelme 42?

Legjobb válasz: Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvben szerepel. Olvasd el.

Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvben szerepel. Olvasd el.
*Mondjuk neved alapján gyanús vagy.
Ez bonyolult, megértése nem fog menni, dobd be a törölközõt!
A kérdező hozzászólása: Azért, kérdezem, mert ott hallottam. de az okát nem tudom, miért ez a válasz.
Törcsi, te már megint betéptél?
A lényege annyi volt hogy egy számítógépnek tették fel a kérdést, ezért a gép matematikai számítások alapján, matematikai választ adott. Tehát konkrét jelentése nincs. Ez a válasza a gépnek az élet értelmére.
Talán azt, hogy kérdezd meg tõlem, aki "42 ben született.

Mit jelent az hogy valaki 5+6 hetes várandós? Melyik szám mit takar? Mi a jelentőségük?

Legjobb válasz: Az 5 a betöltött hetet a 6 a betöltött napot jelenti menzesztõl számítva.

Az 5 a betöltött hetet a 6 a betöltött napot jelenti menzesztõl számítva.
Én pl ma vagyok 11+0. Vagyis pontosan 11 hetes vagyok. Holnap 11+1 leszek, és így tovább, a napokat adod hozzá, jövöhét csütörtökön meg már 12+0 leszek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mit jelent, ha valaki lemegy alfába? Mire jó, mi a lényege?

Legjobb válasz: Az tulajdonképpen egy meditáció. Annyi az egész, hogy lenyugszol és kizárod a külvilágot. Ez naggyábol a lenyege. És az alfa ebben az értelemben a "nyugatt agyhullám"-okat jelenti (mármint ez a hivatalos neve).

Az tulajdonképpen egy meditáció. Annyi az egész, hogy lenyugszol és kizárod a külvilágot. Ez naggyábol a lenyege. És az alfa ebben az értelemben a "nyugatt agyhullám"-okat jelenti (mármint ez a hivatalos neve).
A kérdező hozzászólása: Valaki leírná, hogy megy ez lépésrõl lépésre?
a Silva-féle agykontroll módszer foglalkozik ezzel, ha komolyan érdekel olvasd végig azt a könyvet. Dióhélyban: nyugodj meg, és számolj vissza csukott szemmel száztól. A végére nagy valószínûséggel elalszol... A könyv viszont lépésrõl lépésre mindent leír, inkább ott kutakodj. Tanfolyamok is léteznek.
Mély relaxációról van szó. El kell lazulnod, kényelmesen elhelyezkednek, akár nyugtató zene. Kezdõként elõször keresel egy pontot, arra fixálsz és amikor eléggé ellazultál folyamatosan zárod ki a külvilágot és magadra figyelsz. A kifejezés abból ered, hogy mikor ébren vagy és EEG-t raknak a fejedre, a domináns agyhullámaid az ún. béta-frekvencián mozognak. Az alfa-hullámok dominánsak, mikor már fáradt vagy, mindjárt elalszol. Ez nem azt jelenti, hogy csökkented a rezgésszámát az agyadnak, hanem, hogy más típusú mûveletek vannak túlsúlyban. Ebben már nem vagyok biztos, de nagyon valószínû, hogy amikor meditáló emberekrõl vezettek el EEG aktivitást, szintén az alfa-hullámok voltak dominánsak. Így ez a két fogalom egybeolvadt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
szoktál , , bambulni"? na az az alfa. ( egy pontra nézel és rossz ha megzavarnak)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!