Találatok a következő kifejezésre: Mi a Mit (440329 db)

Aki ateista, az miben hisz? Miben bízik? Miben remél? Mi a kapaszkodója az életben?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Ha mást nem, saját magában. csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell bármiben is hinni, hisz ott vannak a nihilisták is.

Nem feltétlen kell bármiben is hinni, hisz ott vannak a nihilisták is.
Csak magamban bízom, csak magammal foglalkozok, és ennyi. Ha meg már ez nem elégít ki többé, akkor kiszálok és megsemmisülök. Nem vár menyország odaát nyugondj meg szépen! Semmi nem vár ránk. Pokol meg van, de az maga az elet. Egyébként meg nem nagyon van kapaszkodó, számomra nincs ami lelki megnyugvást adna, nem is mosolyogtam már hosszú évek óta egy másodpercre sem. Egy boldogtalan hulladék vagyok. F26
Értem amit mondasz, de én azt mondom, hogy attól hogy valaki ateista kicsit kulturáltabban is hozzáállhatna a témához és azért, hogy valaki hisz Istenben nem kell elítélni vagy leszólni, mert akár vallásosak vagyunk akár nem az akkor sem jó..."Ha elítéled az embereket nem lesz idõd szeretni õket". De ez mindennel így van. Közelebbrõl kéne megismerni a vallást is, ami nem csak annyiból áll, hogy egyházadót fizetünk, az egyházadót amugysem Isten találta ki...tudom, nem is hisz Istenben, de ne csak egy szemszögbõl nézze. Én nem ítélem el az ateistákat sem, nem biztos, hogy õk tehetnek errõl..lehet így nevelték õket, és attól még hogy valaki nem hisz Istenben még lehet erkölcsös és jó ember :)
Azt mondtad hogy legyen valasos aki ateista. Altalaban a vallasos emberrel ellentetben az ateista tobb vallast is tanulmanyoz megismer. A legtobbunk atesett azon hogy meg probalt hinni. Vagy legalabb meg ismert egy vallast. Ez ritkan neveles. Ez meggyozodes. Logikus kovetkeztetes. Meg lepodnel de a legtobb ateista tobbet tud a vallasrol mint a legtobb vallasos ember. Bar ha gondolod tegy egy probat. En szemely szerint leszarom a szeretetet. Akiket szeretek azok megerdemlik mindenki mas bekaphatja. A legnagyobb szeretetre hivatkozas olyan helyeken van ahol bepaliznak.
Az ateistákat nem nevelik. Sõt az ateisták nagy részéré gyerekkorában ráerõltetik a kereszténységet.
"Mindenkinek hinnie kell valamiben." És pont ez a feltételezés az alapja az ateizmust övezõ legtöbb tévhitnek.
Ok akkor ird le hogy alakult ki a karacsony. Miert a fenyo a jele es miert pont december 25. Es ami a legfontosabb miert pont a fenyo... Foxtrot Uniform
"Egyébként meg nem hinném hogy többet tudnak a vallásról mint a keresztények, mert ha annyit tudnának már hinnének... " Tudni és hinni két teljesen különbözõ dolog.
De még az is lehet, hogy valaki azért nem hisz egyik vallásban sem, mert már sokat tud róluk.
13:49 Azt írtad, hogy ha az ateisták eleget tudnának a vallásról akkor már hinnének. Ezzel egyenlõségjelet teszel a tudás és a hit közé.
Ezt írtam, de egyáltalán nem így értettem. Nem egyenlõ a kettõ, azt nem mondtam. Megmagyaráznám..úgy értettem, hogy aki annyit és azt tudja a vallásról amit "kell" az már úgyis vallásos lesz. Persze nincs megmondva, h mennyi az az annyi. Személyre szabott. De én itt befejezném.
14:27 Megosztod velunk a titkot ?
Nem tudom milyen titokra gondolsz. Mindent leírtam.
Én nem azért hiszek Istenben mert valamiben hinnem kell...ez egyéni döntés. És attól, hogy valaki még nem hisz, nem kell rosszat mondjon róla!
"Mindenkinek hinnie kell valamiben." Jaj, lehet senki vagyok? :(
Hithû ateista vagyok. Igen, magamban hiszek, hogy a problémáimat magam oldom meg. Nem hiszek semmiféle mesében.
Ha a teista istenben hisz, akkor az ateista abban, hogy nincs isten. :)
Nem kell nagyobb hit ahhoz, hogy valaki ateista legyen mint, hogy higgyen valami istenségben. Én amúgy nem vagyok ateista, mivel hiszem, hogy létezik valami természetfeletti "fõlény", nem hiszem, hogy a véletlenek folytán alakult ki a világ. Ilyen bonyolult kötõdések, reakciók, törvényszerûségek nem alakulnak ki magától. Szóval van egy fõokozat amit én istenségnek hiszek. Biblia Istenével szimpatizálok.
Nem kell isteníteni a családtagokat
Gyönyörû ez a vers, azelõtt nem olvastam. :) Nagy igazságok rejtõznek benne!
"Mindenkinek hinnie kell valamiben." Nem kell. Illetve nem vallásokban. Másokban (valódi személyekben) hiszek. "Miben bízik? Miben remél? Mi a kapaszkodója az életben?" Család és barátok. Az emberek, akik körülöttem élnek és persze a céljaim.
Talan ez a vers segit megerteni egy ateistat: Keresni, várni, semmit sem akarni, Szeretni, vágyni, egyedül maradni. Nézni a világot becsukott szemekkel, Látni azt, amit még nem látott ember. Gyönyörködni titkos mély harmóniákban, Emlékezni arra, mit sohasem láttam. Szeretni, imádni a szent tisztaságot, A szelet, a felhõt, a havat, az álmot. Tenni a helyeset, nem kis örömpénzért, Nem a túlvilági örök üdvösségért. Tudni, hogy nincs cél, tudni, hogy nincs Isten, Félni, hogy talán igazság sincsen. Tudni: az ész rövid, az akarat gyenge. Hogy rá vagyok bízva a vak véletlenre. És makacs reménységgel mégis, mégis hinni. Hogy amit csinálok, az nem lehet semmi. És örülni tudni a nagy megnyugvásnak, A fájdalmat, örömöt gyógyító halálnak. http://hu.wikiquote.org/wiki/Teller_Ede
Nincs szukseg hitre. Bar az ember hisz abba hogy amit tesz nem lehet semmi. De ez nem hasonlithato egy vallashoz. Ez csak torekves valamire. En ha bajk van abba kapaszkodok hogy meg tudom csinalni. SIKERULNI FOG! MEG TUDOM CSINALNI! SIKERULNIE KELL!!! 100% lekot nyujtom... Foxtrot Uniform
Magamban és a természet minden felett álló erejében. Ezért vannak kutyáim is, hogy minél közelebb érezhessem magam a természethez.
Nem látok semmi magasabb rendû értelmet abban, ami történik velem és körülöttem. De azért reménykedem még valamiféle "megvilágosodásban". Hogy kiderül számomra, hogy ennek a sok hülyeségnek mégis van valami értelme. Nincs okom panaszra egyébként, nem szenvedek betegségtõl, nyomortól vagy egyébtõl, így aztán elbámészkodok még egy darabig, hátha meglátom a Célt.
Tudom jól hogy alakult ki a karácsony és hogy miért ezt hoztad fel...és azt is tudom, hogy a hit nem egyenlõ a tudással, csak azt nem tudom, hogy ilyet hol írtam...
Ateistaként nincs szükségem semmiféle nem létezõ kapaszkodóra az élethez. Ha valamiben segítség kell, akkor nem egy képzeletbeli hanem egy igazi baráthoz, vagy családtaghoz fordulok segítségért.
Nem kell semmilyen hit az élethez, az állat sem hisz csak reagál és bizonyos ösztönök mentén cselekszik.
hozzászóló..én egy szóval sem mondtam h az ateisták legyenek vallásosak, de mindegy.. Egyébként meg nem hinném hogy többet tudnak a vallásról mint a keresztények, mert ha annyit tudnának már hinnének... és sok minden megnyilvánul a hozzászólásokból. Nem akarok vitatkozni, de ez a véleményem.
Utolso valaszolo. Mit mondtak neked hittan oran az ateistakrol ? Igazabol pont az a baj hogy te nem erted meg a szitut. A valasrol magarol egy ateista annyit mondhat hogy f*szsag, ido pazarlas. Es nala az gondoskodas, torodes ha azt mondja neked hogy ez f*szsag. Mert azt akarja hogy ertelmes dolgokkal toltsd az idod. Tehat ha ezt halod egy ateistatol akkor jobb ha tudod hogy amogott joszandek van akkor is ha faj. Ha valakit nem erdekel a sorsod nem fogja arra pazarolni az idot hogy meg gyozzon. Viszont az egyhaz es a valas igen. Mivel neki penze lesz a te hitedbol. Hisz fizeted az egyhazi adot. Fizetsz majd az eskuvodert, kereszteloert, elso aldozo gyermekedert. Akibol kineveled te magad az utanpotlast mint rendesen fizeto egyen. O pedig fizet majd a te temetesedert. Szoval az o reszukrol ez uzlet. Foxtrot Uniform

Mit gondoltok? Mit ajánlotok? Mi a véleményetek?

1,5 éve edzek kb fél éve kezdtem el táp kiegeket szedni,szedtem jumbo professionalt,creatin caps-ot,Carb f-et,és 100% whey proteint,jelenlegi ederményeim: fekvenyomás kb 65kg a széria (elég gyenge szerintem),felhúzás 90kg szériába,váltott karú bicepsz 22,5 szériába,csak a fõbb dolgokat írtam le,jelenleg 95kg körül mozgok hasam elég nagy mert minden felesleg oda jön,sokan mondták hogy rengeteget izmosodtam de én nem vagyok magammal megelégedve hogy õszinte legyek...már tömegelek egy ideje,elég jól megy most étrend nincs csak figyelek hogyha van alkalmam olyan kaját enni aminek sok a szénhidrát és a fehérje tartalma akkor azt eszem,kiváncsi vagyok a véleményekre

Legjobb válasz: sport-testépítés rovatot ajánlom.

sport-testépítés rovatot ajánlom.
Ha nem vagy megelégedve magaddal akkor szteroid!

Hogyan tudom Samsung Galaxy S3 facebookján beállítani, hogy legyen a "Mit csinálok (mit érzek, mit nézek, hallgatok. Stb. ) " lehetõség?

Eddig iPhone-om volt, azon elérhetõ volt ez a lehetõség, ezen viszont most nem tudom miért nem az, mert többen írták, hogy nekik megvan. Van akinek viszont szintén nincs. Be kell állítani hozzá valamit?

Egy cukorbeteg kutyus mennyire tér el a normál életű kutyusoktól? Mit csinálhat, mit nem? Mit ehet, mit nem?

Gondolkodok egy kutyus örökbefogadáson, de azt mondták, hogy cukorbeteg a lelkem. Igazándiból embernél is csak annyit tudok, hogy az inzulint kell pótolni meg spéci kajákat fogyaszthat, de nekem tudom kutyánál ez, hogy nyilvánul meg??

Legjobb válasz: Körülbelül olyan szinten kell ezzel a problémával foglalkozni, mint az emberek esetében. Az állatorvos fogja megmondani, hogy mivel kell kezelni, mit és mikor és mennyit ehet és ezeket az instrukciókat a lehetõ legpontosabban be kell tartani. Nagyon jó lenne, ha ennek ellenére be tudnád vállalni, mert a beteg kutyáknak sajnos szinte semmi esélyük gazdira találni, holott nekik van rá a legnagyobb szükségük.

Körülbelül olyan szinten kell ezzel a problémával foglalkozni, mint az emberek esetében. Az állatorvos fogja megmondani, hogy mivel kell kezelni, mit és mikor és mennyit ehet és ezeket az instrukciókat a lehetõ legpontosabban be kell tartani. Nagyon jó lenne, ha ennek ellenére be tudnád vállalni, mert a beteg kutyáknak sajnos szinte semmi esélyük gazdira találni, holott nekik van rá a legnagyobb szükségük.
Kérdezd meg a szervezetet, ahol jelenleg van, hogy milyen kezelést igényel a kutya, és mik várhatók a késõbbiekben. Ahogy embereknél, a kutyáknál is vannak fokozatai a cukorbetegségnek, lehet, hogy csak speciális tápot igényel, de lehet, hogy inzulinozni kell, nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Igen-igen gondolom elmondanak, csak szerettem volna elõször megérdeklõdni mivel is jár ez, de ha van rá spéci táp akkor az remek, mivel nagyon fõzicskélni még magamnak sem igazán szoktam, mivel egyedül élek és nem látom értelmét, meg igazán idõm sincs rá, hogy most hosszan a konyhában ácsorogjak. Azt hiszem elmegyek és megnézem õt, mivel kinézetre szerettem bele, meglátjuk milyen a viselkedése és mennyire ajánlják lakásba és persze cica mellé, de úgy olvastam, hogy macskakompatibilis. Remélem összejön a dolog. Köszönöm a válaszokat :) .

Nem tudom mit tegyek! Mit csinálhatnék? Mi a megoldás?

Hosszú a story, de el?re is köszönöm ha elolvasod.

Legjobb válasz: Azt kell eldöntened h csak egyszerûen több törõdésre vágysz, amire rá kell ébresztened a barátod, emrt szereted, vagy pedig már végleg kihunyt a tûz és ha fáj is de tovább kell lépned.

Azt kell eldöntened h csak egyszerûen több törõdésre vágysz, amire rá kell ébresztened a barátod, emrt szereted, vagy pedig már végleg kihunyt a tûz és ha fáj is de tovább kell lépned.
Két év után ermészetes hogy már nem lángol minden úgy mint régebben és keresed az izgalmat. Egy ilyen srác elég jó alany lehet, de... Ha ez az új pasi tényleg elég bunkón viselkedik veled akkor az elégnek kéne lennie hogy kiábrándulj belõle!! És egoista - atyaég! :) A másik pedig az hogy barátnõje van. Ha megcsalná veled a barátnõjét akkor mással is ezt tenné ergo téged is megcsalna ha összejönnétek. Ha a barátoddal jó a kapcsolatotok akkor beszélj vele inkább és próbáljatok meg együtt újdonságot vinni a kapcsolatotokba, ha mindketten akarjátok akkor megéri. De ha nem mûködik, akkor természetesen nem kell erõltetni, lépj tovább. (Bár javaslom hogy ne ezt a furcsa srácot válaszd.)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Nem igazán tudok "leszakadni" arról a srácról és továbbra is adja nekem a jeleket.. Elhatároztam h nem foglalkozok vele és megvárom mit lép, de nem sokáig bírtam.. :S
Nem kell az elsõhöz hozzámenni. Várj, lehet, hogy kialakul valami.

Ez az idézet mit jelent, mire utal, mi a lényege? "Mindent a lehető legegyszerűbben kell elvégezni. De annál egyszerűbben nem! "

Legjobb válasz: Az a lenyege hogy a sajat erdekedben probald nem tulbonyolitani a dolgokat es a leheto legegyszerubben elvegezni, de ez nem azt jelenti hogy csapd ossze vagy vegezz felmunkat!

Az a lenyege hogy a sajat erdekedben probald nem tulbonyolitani a dolgokat es a leheto legegyszerubben elvegezni, de ez nem azt jelenti hogy csapd ossze vagy vegezz felmunkat!

Mi az a cover line a hőmérsékletnél? Vagyis sok helyen olvasom hogy fölötte kell lenni a hőnek. De mikor? És mit jelent? Mi a szerepe? Melyik napokban kell fölötte lenni a hőnek. Semmit sem tudok róla .

Csak most kezdtem el a h?mér?zést 12 napja és semmit nem tudok még róla.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától kell mérni. A peteérés elõtt alacsonyabb a hõmérséklet, a peteérést követõen pedig elkezd emelkedni és a következõ menstruációig magasan kell maradnia. pl: nekem peteérés elõtt 36,4-36,5 peteérés után 36,8-36,9 körül mozog. Ha a görbéden húzol egy vonalat vízszintesen akkor azt látod, hogy a peteérés elõtti hõmérséklet a vonal alatt van, a peteérés utáni a vonal fölött. Lényegében akkor csökken a hõ a cover line alá, ha a peteérés elõtti hõmérsékletig csökkent, ami nem jó!!

Szia! A tüneteid nagyon jók, a nyák megjelenése azt jelenti, hogy megindult a tüszõ érése, áthatóvá vált a méhnyak a spermiumok számára, egyben védi õket és segíti elõrejutásukat. Ezek már termékeny napok és pár napon belül meg kell repednie a tüszõnek, ezt látni fogod mert megemelkedik a hõd. Most húzzatok bele és akkor is legyetek együtt még pár napig, ha megemelkedett a hõ, mert a pete kilökõdése késhet.
Szia! A menstruáció elsõ napjától kell mérni. A peteérés elõtt alacsonyabb a hõmérséklet, a peteérést követõen pedig elkezd emelkedni és a következõ menstruációig magasan kell maradnia. pl: nekem peteérés elõtt 36, 4-36, 5 peteérés után 36, 8-36, 9 körül mozog. Ha a görbéden húzol egy vonalat vízszintesen akkor azt látod, hogy a peteérés elõtti hõmérséklet a vonal alatt van, a peteérés utáni a vonal fölött. Lényegében akkor csökken a hõ a cover line alá, ha a peteérés elõtti hõmérsékletig csökkent, ami nem jó!!
Szia! A második válaszoló vagyok. Én korábban próbálkoztam ovu kalkulátorokkal, de nem igazán szeretem, és szerintem nem is igazán pontos. Egyrészt matematikai alapon a ciklusaid hoszából számít átlagot és von le egyszerûen 14 napot és akkora jelöli a peteérést. Ez több szempontból is necces, mivel ahhoz hogy pontos legyen legalább 6 hónapi hõmérséklet eredményt kell felvinned, másrészt nem biztos hogy minenkinél a 14. napon van a peteérés. Nekem pl: most a 16. napon volt. Ez biztos, mert a 14. napon voltam hormon vizsgálaton és még nem repedt meg a tüszõ, pedig 28 naposak a ciklusaim. Én is itthon vezetem magamnak, és figyelem a testem jeleit. A nyákot, a ovu fájdalmat mérem a hõmet és a következõ hónapban tudsz már következtetni, belõle, hogy neked mikor van peteérésed. (vagy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon vagy amikor elkezd emelkedni) de látni fogod belõle, hogy melyek azok a napok amikor bele kell húzni!!!
A kérdező hozzászólása: Áh már értem nagyon szépen köszönöm.
Szia! Ha ovu kalkulátort használsz, mint pl: a ciklus.hu akkor a függõleges vonallal jelzi a peteérés várható idõpontját, a vízszintes pedig a cover line.
én a fertilityfrienden vezetem a hõmet. peteérés után mikor már kb 3 napja fent van a hõm, akkor ad egy keresztet, ami azt jelzi, hogy a program hová tette a peteérés napját. van egy vízszintes és egy függõleges vonal a görbémen. majd te is fogsz kapni, ha túl vagy a pén. a függõlgese vonal a cover line. ha mensi elõtt leesik a hõ, akkor már tudja az ember, hogy meg fog neki jönni :(
A kérdező hozzászólása: Akkor azt hiszem át kell térnek a cilus.hu ra mert ebben a 12 napban csak itthon vezettem a hõmet egy menzesznaptárban amit a dokim adott. Nagyon köszönöm . Átirom a hõket oda. Jaj de aranyosak vagytok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem a visszintes vonal , mert ha függöleges az akkor honnan tudom hogy alá esett hisz az függõleges egyenesen felfelé????? Vagy nem jól értem? De köszönöm szépen a válaszodat.
hát persze, hogy csak elírtam :)
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ hónapom amikor elkezdtem mérni a hõmet ugyhogy most vagyok a 12. napon és kezdõdik a nyák folyása és még nincsen viszonyítási alapom de már szurkál néha a petefészek hol a bal hogy a jobb de már köv hónapban lesz mihez viszonyítani és remélem beköszönt hozzánk a babó most már 2 év után.
Másodiknál a pont: igen, a vízszintes vonal.:) Szerintem elsõ is csak elírta.

Mivel foglalkozzik, miket csinal, mi a kedvenc jateka 14 honapos babatoknak?

Legjobb válasz: Nallunk nagy kedvenc a labda. Guritja, dobalja es rugdossa (focizik). A masik nagy kedvenc a golyopalya. Egymas utan gyorsan rakosgatja a golyokat es nagyon elvezi. Nemreg kezdett el epiteni a legojaval es 2-3 kockat egymasba rak. Szeret nagy kepes konyveket nezni, foleg allatosat. Szereti tologatni a kis autoit es meg reptetni a helikopteret es a repuloit. A pakolas meg nagyon megy. :) Kijon mellem a konyhaba es van neki kialakitva egy szekreny reszlege ahol csak muanyag talak, tanyerok...vannak. Ezeket pakolja, teszi-veszi. A kertben nagyon szereti megpakolni a kis szekeret kovekkel majd tovabb huzni, kipakolni belolle a koveket es ismet tovabb huzni. Imad homokozni (tengerpart mellett elunk) es szaladgalni a homokba mezitlab. Nagyon szeret csuzdazni es festeni/rajzolni (termeszetesen csak vonalakat meg irka-firkat).

Nallunk nagy kedvenc a labda. Guritja, dobalja es rugdossa (focizik). A masik nagy kedvenc a golyopalya. Egymas utan gyorsan rakosgatja a golyokat es nagyon elvezi. Nemreg kezdett el epiteni a legojaval es 2-3 kockat egymasba rak. Szeret nagy kepes konyveket nezni, foleg allatosat. Szereti tologatni a kis autoit es meg reptetni a helikopteret es a repuloit. A pakolas meg nagyon megy. :) Kijon mellem a konyhaba es van neki kialakitva egy szekreny reszlege ahol csak muanyag talak, tanyerok...vannak. Ezeket pakolja, teszi-veszi. A kertben nagyon szereti megpakolni a kis szekeret kovekkel majd tovabb huzni, kipakolni belolle a koveket es ismet tovabb huzni. Imad homokozni (tengerpart mellett elunk) es szaladgalni a homokba mezitlab. Nagyon szeret csuzdazni es festeni/rajzolni (termeszetesen csak vonalakat meg irka-firkat).
Lego Duplo, én összerakok mindenfélét, a babám szétszedi, de már rakni is próbálgatja, a formabedobó, olyan édes, ahogy hozza mindig hozzám, hogy játszunk, meg a homokozás.Meg mindent tologat, ami mozdítható, a babakocsitm székeket, de a kis fa kézikocsiját is gyakran tolja.Meg ami nem játék, hogy folyton felmászik a kanapéra és kapcsolgatja a mellette lévõ állólámpát.
14 hónapos, fiú. A lámpákat õ is imádja, nézi, mutatja nekünk és ha hozzáfér, akkor kapcsolgatja is. Szeret labdázni, motorozni, most jött rá, hogy tudja magát hajtani. Sajnos nagyon szeret játszani az ajtókkal. Ki-be csukogatja õket. A formabedobóval is sokat játszik és szeret mindent, ami zörög, vagy akármilyen hangot ad ki.

Értékpapírt szeretnék visszaváltani, de a készletpárosításnál mit válasszak? ! Mit jelentenek, mivel járok jól?

Legkorábbiakból elsőként (FIFO), Utóbbiakból elsőként (LIFO), Drágábbakból elsőként (HIFO), Olcsóbbakból elsőként (LOFO), Ezek a lehetőségek vannak, viszont fogalmam sincs, mit jelentenek. Gondolom nem mindegy, mit választok. Gondoltam rá, hogy hasamra ütök, és valamit kiválasztok, de félek, hogy esetleg kevesebb lesz így a pénzem. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: És ezen mit NEM értesz??? Teljesen egyértelmûen vannak megfogalmazva. Mikor jut el oda magyar polgár, hogy csak olyanba kezd bele amihez ért is amihez nem ért azt ráhagyja azokra akik értenek hozzá...

És ezen mit NEM értesz??? Teljesen egyértelmûen vannak megfogalmazva. Mikor jut el oda magyar polgár, hogy csak olyanba kezd bele amihez ért is amihez nem ért azt ráhagyja azokra akik értenek hozzá...
Mar bocsass meg nekunk egysezeri foldi halandoknak hogy tudjuk ertelmezni a magyar nyelvet.... De meg mindig nem ertem hogy az Olcsobbakbol elsokent mit nem lehet mondjuk erteni??! Benne van a neveben is hogy amit a legjobb aronvettel azokbol zarod elosszor.... Amugy meg ha nem vagy tisztaban a dolgokkal minek foglalkozol vele?? Elobb megkellene tanulni talan... Aztan fikazhatsz nem szamit de szerintem akkor sem vagy hozzaerto...
Szerencsetlen vagy raadasul meg reklamozod is magad..... :) ))
Számviteli elszámolások jutnak az eszembe.
A kérdező hozzászólása: gratulalok 1. valaszolo, rendkivul intelligens es segitokesz vagy, a szokasos kozeposztalybeli 'huje magyarozas'-rol nem is beszelve. ulj le, egyes fiam. amugy megoldottam, egy kedves baratom segitett, ugyanis szerencsere a magyar ember ugyanolyan, mint a kinai, angol, finn, skot es egyeb - vagy segitokesz, vagy nem. udv!
A kérdező hozzászólása: Ha csak ennyit tudsz hozzafuzni egy dologhoz, kerlek szepen inkabb NE irj semmit. Kepzeld a szo szerinti jelentesuket felfogtam, ertettem mirol van szo, ugyanis nem vagyok serult. Viszont ha mar ennyire vered magad(mar elnezest), akkor azt is tudhattad volna, hogy engem NEM erint ez a dolog, mint kiderult, ugyanis ezek a kifejezesek csakis a RESZVENYEKNEL fontosak, az en helyzetemben teljesen mindegy, melyiket valasztom, nincs emmilyenn hatassal. Ha mar idejottel magyarozni, meg okoskodni, elobb talan neked is kepbe kellett volna lenned. En kerdeztem, normalis valaszt vartam. Toled ezt nem kaptam meg, igy koszonom szepen, a jovoben kivanok veled tarsalogni, sajnalnam az idom rad, es a helyedben inkabb elgondolkoznek a felesleges hulyesegeken es a sajat szemelyisegemen. Udv!:)
A kérdező hozzászólása: *nem, bocsanat. Meg egy: hasznald a vesszot, az irasjeleket, illetve tanuld meg szepen kisfiam, hogy az eloszort bizony nem ket sz-el irjuk. Jo tanulast!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!