Találatok a következő kifejezésre: Mi a Miben különbözik leginkább (3 db)

Mi a Kung-Fu? Miben különbözik leginkább a karatétól?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Saolin_kungfu

más a neve
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) .Fõleg az utolsó válaszadónak.
2008-07-21 12:30 így van a támadást kikerülik és etzzel a lendülettel támadnak. Ez a "Megállító ököl" amit ugye Bruce Lee "talált fel"
A Kung-Fu kínai harcmûvészet, a karate japán. Nekem a kedvesem nekem, laikusnak valahogy úgy magyarázta, hogy a Kung-Fuba sokakl inkább ilyen lassú, táncos bigyók vannak, a karate jóval inkább harcosabb.
Utolsó válaszoló: igen, tényleg a WT a legjobb, átlagos testalkatú, nem különösebben sportos, nem hajlékony, nem magas, nem erõs nõk, férfiak, gyermekek is bátran gyakorolhatják, a technika a lényeg. Fontos különbség amúgy, hogy a karatéban (ha jól tudom) elõször védik a támadást, majd visszatámadnak (ütéssel, rúgással, stb), addig a kung-fuban (legalábbis a wing-tsunban minndeképpen) egyszerre történik a védekezés és a támadás. Így idõt és energiát takarítunk meg. Felhasználjuk az ellenfél energiáját a védekezés-támadáshoz. A Wing Tsun a közelharcban a leghatékonyabb, nem jellemzõek a távolra, magasra történõ rúgások, gyomorra, ágyékra, combra rúgunk fõleg.
nekem az állat stilusok tetszenek :D
nem tudom ki írta hogy a karatéban védekezés és aztán támadás a kung fuban pedig egyszerre, de a karatéban is van védekezés és támadás egyszerre!

Az amerikai árvaházakban 21 vagy 18 éves korig maradnak a gyerekek? És miben különböznek ezek a helyek leginkább a magyarországiaktól?

Tudom, Google a barátom, de nincs róla infó. Köszönöm.

Legjobb válasz: Amerikában 18 év a nagykorúság, de a kérdésedre a váaszt én sem tudom.

Amerikában 18 év a nagykorúság, de a kérdésedre a váaszt én sem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi, értem. Mondjuk a kérdésre továbbra sem kaptam (kaptunk) választ.
18 évesen megdögölhetsz egy háborúban mint katona, de sört nem ihatsz 21 éves korig. Ez a szabadság álszent országa.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, esetleg valaki tudja, neki szólt, hogy mi a pontos válasz. Azért, mert valaki nevében kérdezem, aki itt nincs regisztrálva, õ azt állítja, mindenhol kereste már.
Mint már írtam, azt nem tudom, miért nem yahooanswersön kérdezed?
A kérdező hozzászólása: És a kérdésre akkor melyik a válasz? egyébként köszönöm.
A 21 év az alkoholvásárlás és még néhány dolog korhatára, de a nagykorúság 18 év.
Amerikában a 21 év a NAGYKORÚSÁG!és itthon 18 év a nagykorúság! az elõzõ válaszoló nem jót mondott!
A kérdező hozzászólása: ha 18 a nagykorúság, akkor a 21. életév minek a határa?
Nem vagyok szakértõ vagy amerikai lakos, csak a neten olvasott dolgokat tudom leírni, engem is érdekel a téma. Lehet késõ a válasz, árvaházak ott sincsenek. Állami gondozásban 18 éves korukig maradnak, ott is ez a nagykorúság határa, szavazati jogot kapnak, rendelkezhetnek az életükrõl, de alkoholt továbbra sem fogyaszthatnak, azt csak 21 éves kortól. Náluk ez az országos szabály, e van. Amit az állami gondozottak életérõl tudok, hogy ott a fõ cél, hogy nevelõszülõkhöz kerüljenek, ami egy nagy sz*opás mert sokan csak arra pénzre hajtanak, amit a gyerek után kapnak. (Bár ez gyakran itt is így van) A gyerekek nem sok idõt töltenek az itthonihoz hasonló állami otthonban, egy pár nap alatt kerítenek egy befogadó családot. A gyerekek ide kb egy hátizsáknyi holmival érkeznek. Van, hogy gyakran kell családot váltaniuk. Vannak rendes és vannak szemét "szülõk", de itt egy történet ami kicsit összefoglalja: http://www.squidoo.com/lifeasafosterchild itt pedig a befogadó szülõk oldala: http://www.experienceproject.com/groups/Am-A-Foster-Parent/1..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!