Találatok a következő kifejezésre: Mi a Mi okozza (553 db)

Mit ettél? Lehet, hogy refluxod lesz? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: huh...14 éves vagyok, lány és diètán vagyok, mert gyomorrontàst kaptam. Sajtos rudat ettem, yoghurttal
ha ez sokszor elõfordul az étkezések után akkor érdemes elmenni orvoshoz, ugyanis nem kizárandó a reflux gyanúja, ha az elkövetkezendõ napokban észreveszed, hogy ez megismétlõdik menj el orvoshoz, mert a reflux elég kellemetlen :S
Elsõ vagyok. Az ételek alapján, amit ettél inkább laktóz érzékeny vagy. Az nagyon gyakori. Én is az vagyok zéró toleranciás. Ha én megenném amit ide leirtál, a mentõ vinne el. Próbáld elhagyni a laktózt, és meglátod. Lehet, hogy már a gyomorrontásod is ettõl volt. A reflux inkább felnõttes betegség.
gyomorrontás után nem volt jó ötlet joghurtot enni(ilyenkor kerülendõ a tejtermék), elég lett volna a sajtosrúd

Feldagadt a bal arcom, és az ínyem! Mit tegyek? Mi okozza ezt?

Tegnap (pénteken) elkezdett fájni a bal fels? fogam,hajnalra meg rettenetesen bedagadt az egész bal arcom,és az ínyem is!

Legjobb válasz: Az ügyelet sajna nagyon messze van tõlünk! Próbálok sokat pihenni,mert nagyon fáradékonynak érzem magamat.Remélem nem ettõl.Borogatom is!

A kérdező hozzászólása: Az ügyelet sajna nagyon messze van tõlünk! Próbálok sokat pihenni, mert nagyon fáradékonynak érzem magamat.Remélem nem ettõl.Borogatom is!
ha a fogad fájt elõször akkor biztos hogy a fogaddal van valami, ez lehet gyulladás, genny stb. Igyál Kálciumot vagy borogasd be az arcodat hideg vizes ronggyal. Nemhiszem hogy nagyobb bajod lesz, esetleg ügyelet??
Hát pedig jó lenne ügyeleten megnézetni, mert lehet hogy még jobban begyullad. Ilyenkor szoktak adni injekciót ami csökkenti a gyulladást és ha valami beavatkozásra van szükség akkor megcsinálják. De majd írd meg hogy mi volt ha mész dokihoz!

Mandulaműtétem volt 4 hete. Azonban már 1, 5 hete folyton jönnek ki az arcomon/hátamon a pattanások, miteszerek. És semmit sem tudok ellene tenni. Mit csináljak? Mi okozza?

Legjobb válasz: Lehet gócos volt a mandulád, és eltávolították. Valószínû így tisztul ki a szervezeted utána. Igyál csalánteát, az méregtelenít! Jobbulást!

Lehet gócos volt a mandulád, és eltávolították. Valószínû így tisztul ki a szervezeted utána. Igyál csalánteát, az méregtelenít! Jobbulást!
A gócos mandula nagyon sok betegséget okozhat. Nekem is ugyanígy volt, pedig már 25 éves voltam, nem kamasz! Sõt, még a hajam is elkezdett hullani. Kellett neki kb. 3-4 hónap, mire minden rendbe jött. Kozmetikushoz menj, mást nem tudsz tenni, jót tesz a méregtelenítés. A mandulád gyógyulását segítheted fertõtlenítõ szájöblögetéssel. ÉS jégkrémekkel! :D (Komolyan, jót tesz, a hideg nem segíti a bacik szaporodását ellentétben a meleg gyógyteákkal.)


Mitől van az, hogy amikor pl liftezünk vagy zuhanunk, ilyen hülye érzés, , jön fel" a hasunkba? Mi az? Mi okozza?

Legjobb válasz: A félkörös ívjáratok (a belsõ füledben, amelyek a helyzetérzékelésért felelnek) ilyenkor összevissza jeleket küldenek - erre pedig így reagál az agy. Az ember üzemszerûen nem készült fel arra, hogy jól érzékelje, mi történik zuhanás közben.

A félkörös ívjáratok (a belsõ füledben, amelyek a helyzetérzékelésért felelnek) ilyenkor összevissza jeleket küldenek - erre pedig így reagál az agy. Az ember üzemszerûen nem készült fel arra, hogy jól érzékelje, mi történik zuhanás közben.

Mi az a visszér? Mi okozza? Lehet valami következménye?

Legjobb válasz: vénabetegség, sok álló, vagy ülõmunka okozza + hajlam is kell hozzá.

vénabetegség, sok álló, vagy ülõmunka okozza + hajlam is kell hozzá.
A visszerek tágulékonysága.A torna/sport jót tesz neki, a hosszas lógatás/állás nem.Gesztenye-tartalmú termékek, varázsmogyoró, szõlõmagolaj ajánlott.Sajnos lehet következménye:a trombózis.
olyan mint a visszhang, csak ér esetében. tehát magyarul: visszabeszél az ér. az elõzõ válaszolók valamit nagyon félreértettek.
Egyébként nekem is van(más lakást örököl, anya!:) és sokat tûnõdöm rajta, mi lehet a megoldása, eddig kevés sikerrel.Nap, mint nap megjelenik egy újabb elpattant hajszálér, illetve sötét ér a lábamon.Pedig van megoldása!Az biztos, hogy a helyes étkezés itt is lassítja a kialakulást.
A visszér trombozist is okozhat aminek a jelentése vérrög és ez ahhoz vezet hogy az az ér elhal. mert útját állja a rög ami miatt nem tud vér áramlani. Különbözõ gélek segíthetnek ezen a próblámán. egy eü-s tanuló
A vénák kitágulása, ugyanis nincs a falukban izom.Vagy gyengék a kötõszöveteid.Nekem is van, örököltem.Eddig semmi panaszom, de kapni rá krémet és súlyosabb esetben megmûthetõ(egy szakaszon kiveszik).Hajlamosít trombózisra, de ez egyéntõl függ, nem kell rögtön erre gondolni. Medika

Mi okozza a könnycsatora elzárodást és magátol ez meggyógyúl vagy nem?

Legjobb válasz: Az hogy mi okozza nem tudom (nem vagyok orvos), de mûkönnyel kezelik amelyet csak szemész szakorvos írhat fel!

Az hogy mi okozza nem tudom (nem vagyok orvos), de mûkönnyel kezelik amelyet csak szemész szakorvos írhat fel!

Mi okozza azt a fejfájást ami akkor jelentkezik leginkább, amikor megmozdulunk?

Néha előfordul velem, például utazás után hogy fáj a fejem, és főleg az egyik oldalon, és olyankor mikor mondjuk felállok, sokkal rosszabb, mert hirtelen belehasít.

Legjobb válasz: Ha mindig utazás után jelentkezik, akkor az utazás okozza. De lehet vérnyomásprobléma (rendszeresen mérni kell), és okozhatják ételek is. Ha gyakran elõfordul, nem árt vele dokihoz menni, mert ezer más oka is lehet.

Ha mindig utazás után jelentkezik, akkor az utazás okozza. De lehet vérnyomásprobléma (rendszeresen mérni kell), és okozhatják ételek is. Ha gyakran elõfordul, nem árt vele dokihoz menni, mert ezer más oka is lehet.

A hibákat mi okozza?

Sziasztok érdekelne mi történik amikor keletkezik egy hiba és,hogy orvosoljátok? Tehát van egy szépen működő oldal ami legyen pl egy webshop amiben minden tökéletesen működik eléri a regisztrált tagok száma a 2 milliót és akkor keletkezik egy bugg ami az,hogy a vásárlólistában van egy 1200ftos árú és azt így írja ki,hogy 2312132ft természetesen ez csak egy rossz példa volt,de alapvetően mi okozza a hibát a kódhoz nem nyúlt senki mit kell rajta változtatni? Ilyenkor mik a lépések :)

Legjobb válasz: Ezt az oldal rossz programozása okozza.Ilyen oldalakkal nem kell foglalkozni :)

Ezt az oldal rossz programozása okozza.Ilyen oldalakkal nem kell foglalkozni :)
A kérdező hozzászólása: Értem, de ez miért van mi történik a rendszerben?
A PHP kódhoz lehet nem nyúlt, de PHP/MySQL verzió száma növekedhetett, ami szabálytalan kódolások esetén problémát okozhat. Nagy nem sebesség optimalizált adatbázis esetén, és/vagy lassú szervernél, okozhatja MySQL hiba is. De a legvalószínûbb, hogy rossz a PHP kód, és eddig azért nem jött elõ, mert nem volt annyira használva, tipikus probléma szokott lenni, hogy a programozó úgy oldja meg, hogy egy idõben csak egy ember használja akkor semmi gond, mert az ID -k szépen 1 -esével növekednek... Átkel nézni a teljes rendelés menetét, lépésrõl-lépésre és vissza ellenõrizni a számítási meneteket.
A kérdező hozzászólása: gond, mert az ID -k szépen 1 -esével növekednek... ezt kifejted, hogy lehet ezt jól megoldani, hogy ha több felhasználó van az oldalon ne legyen hiba? És ezt hogy lehet otthon tesztelni?
De ha ugyanazt az id-t akarná beírni db-be, akkor az egyik utasítás meghalna, nem? Mert egyedi, tehát idõben valamelyik elõbb kell hogy beíródjon, és akkor a második hiba lesz, és nem hajtja végre. Megoldás, hogy ne haljon meg, a timestamp id-ként használva?

Alvás közben meg szokott rándulni a karom/lábam. Ezt mi okozza?

nem alszom még de nem is vagyok ébren valahogy úgy a holtponton vagyok és akkor jelentkeznek ezek, olyan mintha az áram csapna meg egy pillanatra, lehet hogy valami bajom van?

Legjobb válasz: nem izomgörcs? azt magnézium hiány okozza ha jól tudom.

nem izomgörcs? azt magnézium hiány okozza ha jól tudom.
semmi baj, ez nálam is így van..jelzi a tested hogy már alszol..
Amikor elalszol, az izmok hirtelen ellazulnak, ez okozza, nem gond.

A dezsávüt mi okozza? Ez egy zavar? Nem szabadna lennie? Ha túl gyakran történik baj?

Legjobb válasz: "A hagyományos elképzelések szerint az okozza, hogy az egyik szembõl néhány ezredmásodperccel elõbb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból. A leedsi egyetem emlékezetkutató csoportja hipnózissal sikeresen elõidézte a jelenséget. Ugyanez a kutatócsoport beszámolt egy vak emberrõl, aki szintén átélte a déjà vu-t halláson, szagláson és tapintáson keresztül. A vizsgálatoktól azt várják, hogy jobban megértsék a memória mûködését. Chris Moulin brit kutató és csapata szerint az emlékezet pillanatnyi zavara okozza. Egyik sem egyértelmûen bizonyított tudományos magyarázat, sokan ezért a vallásban keresik a választ, mint például a reinkarnációban." Forrás: Wikipédia

"A hagyományos elképzelések szerint az okozza, hogy az egyik szembõl néhány ezredmásodperccel elõbb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból. A leedsi egyetem emlékezetkutató csoportja hipnózissal sikeresen elõidézte a jelenséget. Ugyanez a kutatócsoport beszámolt egy vak emberrõl, aki szintén átélte a déjà vu-t halláson, szagláson és tapintáson keresztül. A vizsgálatoktól azt várják, hogy jobban megértsék a memória mûködését. Chris Moulin brit kutató és csapata szerint az emlékezet pillanatnyi zavara okozza. Egyik sem egyértelmûen bizonyított tudományos magyarázat, sokan ezért a vallásban keresik a választ, mint például a reinkarnációban." Forrás: Wikipédia
Ez egy hiba a mátrixban.
Nem volt még ez a kérdés? Teljesen olyan, mintha már olvastam volna...
Ez az egyik szembõl hamarabb érkezik a kép jó nagy baromság. :DDD Hasonló dolog már megtörtént veled és ezek az errõl õrzött emlékezetmorzsákat az agy hasonló élmények hatására feleleveníti.
eh.. ketteske, megelõztél :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!