Találatok a következő kifejezésre: Mi a Mi a (440329 db)

Mit csináljak? Mi a véleményetek mit tegyek?

A karácsonyi mondoconon megismerkedtem az egyik évfolyamtársam két volt osztálytársával. Ott volt még a testvérem és az osztálytársam is úgy, hogy nagyábnl össze barátkoztunk velük. És nekem nagyon tetszik a srác. Következõ mondoconra is valoszínû, hogy együtt megyûnk. Most mitcsináljak? Mit mondjak neki? Hívjam el találkozni vagy mi?

Legjobb válasz: hívd el! ha egy lány conra jár fõnyeremény, tehát nem utasít vissza (ccsak ha van barátnõje vagy meleg)

hívd el! ha egy lány conra jár fõnyeremény, tehát nem utasít vissza (ccsak ha van barátnõje vagy meleg)
A kérdező hozzászólása: Jó, de mégis hova? Valami tipp?
séta, kávé, tea, fagyi, mozi, képregénybolt.
egyetértek, ha conon találkoztok akkor csak szimplán beszélgetni hívd el és mondd el neki, ohggy bejön, aztán megbeszéltek egy talit bárhol, pl margitsziget!

Nem tudom mit tegyek. Mi a véleményetek?

Megismerkedtem egy fiúval egy buliba. Õ kicsit részeg volt, aznap nem is történt semmi, de látszott, hogy érdeklem. Ezután az este után beszélgettünk sokat, majd azon a héten végig és pénteken találkoztunk ugyan azon a szórakozóhelyen. Mindketten tudtuk, hogy ott leszünk szóval nem volt véletlen. :) Ott az ölébe ültetett minden jó volt vele, egész este együtt..jól éreztem vele magam és akartam, hogy több legyen. Holnap lesz egy hete annak ami volt és egyszerûen nem tudom, nem tudom akarom-e ezt az egészet mert szombaton találkozunk és vegyes érzelmeim vannak. Félek? Tudni kell hogy ezelõtt csak a nálam jóval idõsebb fiúk jöttek be (19-20-21) és most õ velem egy idõs. Segítsetek kééérlek! 17/L

Legjobb válasz: Most ezen mit van még agyalni? Majd taliztok, és majd eldöntöd:)

Most ezen mit van még agyalni? Majd taliztok, és majd eldöntöd:)
A kérdező hozzászólása: nem akarok szórakozni vele.:)
jajj, ugyan, a pasik erre jók :D amúgy meg mi van abban szórakozás, ha taliztok?
A kérdező hozzászólása: hehe :D nem abba van a szórakozás, csak szerintem õ már most úgy van ezzel, hogy tuti összejövünk, szóval szerintem bele élte magát, de én meg nem tudom és vagy 3-4 napja csak ezen kattogok. Megõrjít
Naiv vagy. :) 2 találkozás után úgy van vele, hogy úgyis összejöttök, mert egy buliban az ölében ültél? Ugyan, inkább úgy van vele, hogy úgyis lefekszetek majd. Figyelj, nem bántásból, de ez nem az a szakasza az ismerkedéseteknek, amikor te szórakozol vele, itt még sokkal inkább õ tudna veled... hisz te máris kapcsolaton gondolkodsz, õ szerintem szinte kizárt. De persze lehet belõle az simán, de csak buliztatok együtt 2-szer... ez alapján miért akarna egybõl járni. 22L
A kérdező hozzászólása: Érthetõ amit írsz :) De úgy érzem õ még gyerek valamilyen szinten. Nem csak ölébe ülés volt csókolóztunk elég sokat (túl sokat is :D). Mindennap ír, tegnap írta, hogy hiányzok és elgondolkodtam rajta, hogy mit írjak..Meg folyton huzza az agyam egy sráccal aki neki az ismerõse és rám írt..Hogy majd küldi õt stb. :D Lehet én vagyok naív. Akkor inkább legyen ez az én naívságom, mint én tegyek rosszat valakinek :)

Lányok! Ti milyen sorrendben nézitek meg, hogy egy fiú mit visel? Mi a legfontosabb és mi az amivel szinte nem is foglalkoztok?

Ezeket kérlek tegyétek sorba. Az 1. ami a legfontosabb, az 4. ami nem is érdekel. Cipő, nadrág, felső, nyaklánc és/vagy karkötő

Legjobb válasz: 1. cipõ 2. ékszer 3. felsõ 4. nadrág

1. cipõ 2. ékszer 3. felsõ 4. nadrág
1. felso 2. cipo. 3. ekszer 4. nadrag
nekem: 1.:felsõ 2.:nadrág 3.:cipõ 4.:karkötõ
1. cipõ 2. felsõ 4. nyaklánc és/vagy karkötõ 5. nadrág
1. Nadrág 2. Cipõ 3. Felsõ 4. Kiegészítõk De attól függ, melyik mennyire feltûnõ.
1. felsõ 2. cipõ 3. ékszer 4. nadrág De attól függ! Ha egy neon narancs overál van rajta akkor azzal kezdem!
1. Felsõ 2. Nadrág 3. Cipõ 4. Nyaklánc/karkötõ
1. ékszerek - nekem ezek tûnnek fel leginkább, és itt vannak azok a szélsõségek, amik alapján rögtön meg tudom mondani, ha vkinek nincsen esélye nálam (pl. csillogós izék, kilós aranyfuksz, fojtogatós bogyós nyaklánc nagyon nem jönnek be) 2. felsõ (ez alapján nagyjából be tudom lõni, kinek milyen a stílusa) 3. cipõ (nem vagyok válogatós cipõtéren annyira, mint más lányok... nem érdekel, milyen márka, milyen minõség, igazi bõr-e... amíg illik a stílusához, és nem nagyon piszkos, addig minden rendben van) 4. nadrág (ezt nézem meg kb. utoljára... kb. csak akkor tûnik fel, ha nagyon gyûrött, piszkos vagy túl szûk)

Mi lett Mikivel a Barátok Köztben? :OOO

Legjobb válasz: Nyílván semmi baja nem lesz. Õ Miki :D

Nyílván semmi baja nem lesz. Õ Miki :D
A kérdező hozzászólása: xd.bocsi nem figyeltem , hogy más is kiírta de amúgy nem is láttam a mai részt csak láttam kiírkálva...de úgylátom nem csak én izgulok érte :'DDDDD
Szerintem mikor Miki kiszaladt a házból sietõsen (amikor laci meg viribáj beszélgettek az udvaron) golyóálló mellényért ment. Mondjuk ez így már nagyon gagyi lenne :D

Mit csináljak vagy mit nézzek, mik a jelei?

Nekem nagyon tetszik egy fiú , akivel reggelente a buszon szoktam utazni ... nem szeretnék nagyon járni vele csak valahogy beszélgetni vagy ilyesmi de nem megy és jobb lenne ha inkább ? szólitana meg mik az árulkodó jelek .. ezért is nem akarom megszólítani mert mi van hogyha én nem tetszem neki ?

Legjobb válasz: Szemezz vele,mosolyogj és ha elég bátor leszólít

Szemezz vele, mosolyogj és ha elég bátor leszólít

Mit lehet bevinni Kanadába pl ajándéknak? s mit nem? Mi a helyzet az alkohollal?

okonom utazik Kanadába rokonokhoz. Mit vihet, s mit nem?

Legjobb válasz: Atombombát kerüldd.

Atombombát kerüldd.
Sztem mû péniszt be tudsz vinni, ha fiu akinek az ajándokott viszi akk ink guminõ. Sztem az eslõ válasz adónak igaza van atom bombát nem tudsz be vinne de meg probálhatod és sztem gépfegyvert se leht + füvett.
Nincs.
A kérdező hozzászólása: Ez biztos? Orvosira jársz?
Jelentkeztem orvosira, végül nem lett elég a pontom. Semmilyen alkalmassági nem volt. Megkérdeztem az oda járó barátnõmet is.
De van. De csak akkor, ha már felvettek, nem elõtte. Kellett tüdõszûrést csináltatni, megnézték megvan-e a hepa B oltásunk, volt egy általános állapotfelmérés (vérnyomás, magasság, testtömeg stb), elküldtek vérvizsgálatra és vizeletvizsgálatra. Kellett háziorvostól is vmi papír úgy emlékszem (talán azt kellett leírni, hogy milyen gyógyszereket szedünk, van-e szemüveg, hány dioptriás stb). Az orvosnál egyébként még csak levetkõzni sem kellett, szóval nem kell parázni:D Egyébként nem ismerek olyan embert, akit kizártak volna vmi miatt. Igazából még arra sem jöttem rá, hogy mi lehet kizáró ok.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert én szemüveges vagyok...Kicsit beparáztam mikor meghallottam , hogy van ilyen. Nem szeretek a tábláról olvasni. Olyat kell? ( mondjuk nem kívánság mûsor, mert ha kell, akkor olvasok )
Nem kell tábláról olvasni. Egy papírra kellett leírni, hogy melyik szem hány dioptriás aztán ennyi:D Nem kizáró ok a szemüvegesség, szóval felesleges parázni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :D Nagyon oda szeretnék menni, és az jegyeim meg is vannak hozzá. De elég nehéz lesz bejutni, legalább ez a buta félelem nem fog nyomasztani :)
Ami az orvosin van az nem is igazán alkalmassági vizsga, inkább csak egy általános egészségügyi állapotfelmérés.
Nem szabad hepatitiszesnek lenni. Ha jól tudom

Ez az idézet mit takar? Mi a mondanivalója?

Az életben három szót kövess: higgy, remélj, szeress!! Higgy de kinek, remélj de mit,szeres de el?bb tudd meg, hogy kit!

Legjobb válasz: Kibe bízzál meg, és mit remélsz az élettõl, és hogy ismerd meg azt az embert akit megkedvelnél/szeretnél.. mert különben...

Kibe bízzál meg, és mit remélsz az élettõl, és hogy ismerd meg azt az embert akit megkedvelnél/szeretnél.. mert különben...
Higgy, remélj és szeress, DE válogasd meg, hogy kinek/kit
/mit ([email protected] így átfogalmazni)
A kérdező hozzászólása: nagyjából értem azt hiszem, köszi de azért ha valaki még írna nyugodtan!

Mit tegyek? Mi a velemenyetek? (b0v)

Eleg nagy rangot foglalok el az osztlayomban de ossze haverkodtam egy "luzer" csajjal az osztlayban es nagyon jol kijovunk sulin kivul meg minden....1 hetveget egyutt is toltottunk..de nem merem felvallalni az osztlayomban hogy mi most joba lettunk....azt mondanak hogy kikkel baratkozok de nem akarom hogy a suliba atnezzek rajta.

Legjobb válasz: Nektek még rangotok van egy osztályon belül?!Nevetséges!Mik vannak?29/N

Nektek még rangotok van egy osztályon belül?!Nevetséges!Mik vannak?29/N
Akármire érted ezt az egészet, nem valami szép, ha kihasználod a csajt. Akkor jobb lett volna, ha nem barátkozol vele össze.
Hát hogy is mondjam, hogy ne legyen túl rangon aluli. Hát egy nagy rakás szar vagy, ha még ilyen fos dolgok tudnak érdekelni mind, az hogy ki mit gondolna rólad emiatt. Még annyit sem érsz mint az a "lúzer" barátnõd. És tanulj meg helyesen írni, királylány.
Kb. 5-6. osztályos szint, eltaláltam?
Merd felvállalni õt!Ha nem teszed azzal elárulod.Ha úgy is olyan menõ vagy akkor mit számit, hogy kivel barátkozol?A "menõket" nem szólják meg.Szerintem rólad se fognak rosszat gondolni.:)
Ha IGAZÁN JÓBA VAGYTOK, AKKOR MERD FELVÁLALLNI.ez így eléggé felszínes, kétszínû.Sajnos régen én is ilyen voltam, mára már nagyjából kinõttem.Igaz, ez néha jó tulajdonság is, mert segítessz annak a lúzernak kicsit boldogulni:P xÐ
Én azt mondom válaldfel és õt is tedd menõvé hogy atöbbiek ne közösítsék ki!És akkor a háta mögött ne mond rá hogy LÚZER! Egy STRÉBER Bács megyébõl!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!