Találatok a következő kifejezésre: Mi a Mi (440329 db)

Mi a minõség fogalma? Mi képviseli a minõséget? Mitõl függ a minõségi osztály? Mi az objektív fogalma?

Legjobb válasz: Erre nincs általánosan elfogadott válasz. Írd le azt, amit te gondolsz.

Erre nincs általánosan elfogadott válasz. Írd le azt, amit te gondolsz.


Nem baj az! :-)
Nincs nagyon oda érte.....már mint a fenekelõs részért. a durva szexért igen.
Az én párom is szereti ha néha "rendesen megdugom" Nem csak szeretkezésbõl áll az élet. :-)

Mik a min. Elvárások az NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Karára a fizikai felvételinél?

Azt tudom hogy 3200m futás, felülés 2 perc alatt és fekvőtámasz, de mennyit kell ezekből végrehajtani hogy bejussak?

Mik a mia 5-ös lottó nyerőszámai?

Lemaradtam a sorsolásról. Valaki tudja esetleg?

Legjobb válasz: http://www.vasarlocsapat.hu/_hirek/_lotto/lotto.shtml

Most akkor mi a . Mi van? Már idegesít.

Naszóval.. letöltöttem valami PhotoFiltre X nev? programot meg a magyarítás file-okat hozzá, asztalra kitettem rarban, fel sem kellett telepíteni, kibontottam, beledobáltam a magyarítást, elindítottam hogy m?xik-e, m?ködött, azonban amikor beletettem egy másik mappába az asztalon, hogy legyen elkülönítve, és beleléptem abba a mappába amibe beletettem a PhotoFiltre X-et (úgy mappástól...remélem eddig követhet?) akkor ha beléptem volna a PhotoFiltre X-mappába , kijött egy aranyos kis hibaüzenet, "A hozzáférés megtagadva." ?????? mi a [email protected] van ?? Tehát adott egy mappa XY néven, benne a PhotoFiltre X -nev? mappával, amit nem tudok megnyitni hibaüzenet nélkül, és még ki sem tudom törölni. kivágtam volna vissza az asztalra, és jön olyan hibaüzenet, hogy nézzem meg nem e használja más program, vagy nincs e tele a lemez, nem e írásvédett meg ilyenek.. miközben már akkor rég kiléptem a programból, tehát az kizárt hogy én valami olyan progit futtattam volna ami esetleg használta volna.. valakinek valami ötlet?? Már engem idegesít..

Legjobb válasz: kapcsold ki majd be a gépet! (ujrainditás) nálam is szokott lenni néha ilyen hiba hogy használtban van! D utánna mindig jó!

kapcsold ki majd be a gépet! (ujrainditás) nálam is szokott lenni néha ilyen hiba hogy használtban van! D utánna mindig jó!
A kérdező hozzászólása: próbáltam.. nem jött be. =|.
PhotoFiltre Studio X (Portable!) tört verziót csíptél meg, (mivel ez egy fizetõs verzió lenne egyébként) vszínû, hogy kémprogik kiséretében készítette el a "leleményes" portable készítõ. (jav. csökkentett módban, próbáld meg indítani a gépet és úgy eltávolítani, ha úgy sem megy, futtasd le ugyancsak csökkentett módban a Malwarebites progit) Ha még is használni akarod a programot, innen töltsd le: http://photofiltre.weboldala.net/pfsx-en.zip (angol) Magyar nyelvi fájl: http://photofiltre.weboldala.net/StudioHU.zip vagy: ez eleve magyar és garantáltan vírus és kémprogi mentes: http://www.ladyj.hu/pfs.zip
A kérdező hozzászólása: nagyon kösz, ment a plusz.

Integrálás help! Minek a mije, az milyen?

segítsen valaki légyszi, aki otthon van a matekban! elkezdtük az integrálás témakörét, és az el?adó feltette ezt a kérdést. Azóta ezen gondolkozom, és idegesít, hogy nem tudom a választ. Ha valaki tudja, segítsen legyen olyan kedves!

Legjobb válasz: *-* :D Ezt mi is vettük, de nálunk nem merült fel ez a kérdés. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy egy görbe alatti terület a görbe integrálja elvileg.

*-* :D Ezt mi is vettük, de nálunk nem merült fel ez a kérdés. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy egy görbe alatti terület a görbe integrálja elvileg.
A kérdező hozzászólása: köszi, az megy. csak nem tudom hogy minek a mije az milyen:D
amit az utolsó mond, az a határozott integrál, amit a kérdezõ kérdez az a primitív függvény keresés a derivált inverze, antiderivált ha úgy tetszik. sokra lehet használni, többek között valóban primitív függvény keresésre, vagy akár a függvények tengelyekkel közrezárt (közelítõ!!!) területének kiszámítása, komolyabb számításoknál, térfogat, felszín számítás, forgástestek tulajdonságai stb.. de ha gondolod szívesen mondok hasznos dolgokat még róla
A kérdező hozzászólása: édes ahogy belemagyaráztok valamit egy gyökér kérdésbe:D
Akkor oldd meg egyedül:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!