Találatok a következő kifejezésre: Mi a Melyik (5936 db)

Mi a mély ellentéte? FONTOS!

Ha már az ellentéteknél tartunk szerintetek a pityergés;idén;szögletes -nek mi az ellentétje?

Legjobb válasz: A mélynek az ellentéte a sekéy. pityergésnek (kicsit szomorú) mosolygás (kicsit vidám) idén-máskor (esetleg tavaly, vagy jövõre, de általános ellentéte nincs) szögletes - kerek/lekerekített

A mélynek az ellentéte a sekéy. pityergésnek (kicsit szomorú) mosolygás (kicsit vidám) idén-máskor (esetleg tavaly, vagy jövõre, de általános ellentéte nincs) szögletes - kerek/lekerekített
mélynek lehet elletéte a magas is, attól függ milyen szövegkörnyezetbenhazsnálod idén - jövõre szögletes - kerek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ugye te is az Apáczai Kiadó Nyelvtan 6.-os könyvélbõl a 18. oldalon a 4. feladathoz kell?

Mi a külömbség a villamosmérnök és a villamosmérnök-asszinstens között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)

Legjobb válasz: ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye? :) Mi a külömbség az orvos és az ápoló között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)

ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye? :) Mi a külömbség az orvos és az ápoló között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)
Az asszisztens fõzi a kávét és megy le kiflit venni a mérnöknek.
A fõnök meg az asszisztense.

Mit gondoltok horoszkópnál melyik melyikkel illik össze? És kivel mért nem? Mit gondoltok melyik a legszemétebb horoszkóp és melyik a legalattomosabb?

Tapasztalat érdekelne

Legjobb válasz: Én azt tapasztaltam, hogy a Skorpió pasik nagy k*csögök, szemrebbenés nélkül, folyékonyan hazudnak, és simán élnek kettõs életet.

Én azt tapasztaltam, hogy a Skorpió pasik nagy k*csögök, szemrebbenés nélkül, folyékonyan hazudnak, és simán élnek kettõs életet.
Az egyik ilyen tényleg a Skorpió, a másik meg a Bak. A Skorpió alattomos és bosszúálló, a Bak meg rideg, önzõ, és szeretetlen.
én azt ajánlom és szerintem érdemes megfogadni a tanácsomat , hogy a horoszkóp egy HÜLYESÉG a leg*zarabb dolog a világon hazugság és akik vevõk rá még be is veszik gratulálok !
egyetértek az elsõ két válaszolóval! Bár én még hozzátenném az oroszlánokat is mert számomra elég kiállhatatlanok..
Minden héten van két ilyen kérdés, miért nem nézel szét? :-S
Ezek sem fognak jól mûködni.
Neked is a mobilarena.hu hamarosan megjelenõ 'Karácsonyi okostelefon ajánló' cikkét javaslom elolvasni. 1-2 nap és fent lesz az oldalon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd megnézem!

Mit takar pontosan a mély torok szó?

Hogy kell csinálni és miben rejlik a titok? Valójában mitol kulonbozik a rendes szopástól? Sosem csináltam még, nem tudom hogy kell, de szeretném megtanulni. Segítsetek! 18/L

Legjobb válasz: A mélytorok az, amikor olyan mélyen bekapod a péniszét, hogy a vége már a torkodba kerül. A szájméretedtõl is függ, de alapból nagyjából olyan 10 centit tudsz bevenni belõle a szájüregedbe. Utána megakad. Ha ennél jobban szeretnéd bekapni, akkor azt csak úgy tudod megtenni, ha a makkját óvatosan becsúsztatod a torkodba. A legtöbb embernél létezik egy bizonyos természetes reflex, ami ilyenkor fellép, és meg próbálja akadályozni, hogy behatoljon a torkodba, ami úgy jelentkezik, hogy öklendezni kezdesz. Van, akinél ez a reflex erõs, és van, akinél gyenge. Utóbbiak szerencsések, õk hamar meg tudnak tanulni mélytorkozni, a többieknek viszont sok gyakorlás szükséges hozzá. Mindenesetre a reflex bárki számára legyõzhetõ, szóval nem szabad feladni! Az elején mindenképpen segít, ha a szádat a torkoddal egy vonalban tartod, így a pénisznek egyenes lesz az útja lefelé, ekkor ütközik a legkisebb akadályba, és ingerli a torkodat legkevésbé. Ehhez hátra kell kicsit döntened a fejedet. Ezért szokták javasolni mélytorkozáshoz azt a pózt például, ahol a hátadon fekszel az ágy szélén, és kicsit lelógatod a fejedet, a párod pedig szembõl érkezik beléd. Csak ilyenkor óvatosan, nehogy megszaladjon, és az élvezetek közben túl mélyre lenyomja neked. Szóval ott tartunk, hogy bekapod jó mélyre, majd a fent említett 10 centi után megakad, és be kéne engedni a torkodba. Ehhez többféle technikát olvastam már, azon belül egymásnak szögesen ellentmondóakat is, szóval érdemes mindegyiket kipróbálnod, és kikísérletezned, neked melyik jön be. Egyesek szerint el kell lazítanod a torkodat, mások szerint meg kell feszítened, vagy ásítást kell imitálnod, vagy nyelõ mozdulatot hajts végre stb. Mindenesetre azt, amikor a makk végre behatol a torkodba, egyértelmûen érezni fogod, teljesen más érzés, mint amikor csak szimplán a szádban tartod, és úgy kényezteted. Ha már lent van a vége a torkodban, akkor álljatok meg. Az elején az egyedüli feladatod, hogy próbáld minél tovább ott tartani. Ha érzed, hogy ingerli a torkodat, és jön az öklendezés, akkor se kapd ki, hanem lélegezz mélyeket, és tartsd ott mozdulatlanul, amíg el nem múlik. Ha már ez többé-kevésbé mûködik, és lent tudod tartani hosszabb idõre, akkor megpróbálhatod izgatni a hangszálaid rezegtetésével, illetve azzal, hogy további apró, nyelõ mozdulatokat hajtasz végre. Mivel éppen a makk van lent, ezért a szûk torkod a pénisz legérzékenyebb részét fogja masszírozni, ami a férfinek csodálatos érzés. A legutolsó lépés az lesz majd, hogy már mozoghat is a torkodban, mintha a puncidban lenne, de erre bõven ráértek sokkal késõbb visszatérni. És végül még egyszer megismétlem, hogy ne add fel, ha az elején nem sikerül rögtön! Egyébként ha nagyon elhivatottnak érzed magad, és egyedül is gyakorolni akarsz, akkor egy hámozatlan banánon teheted meg például. Az, hogy hámozatlan legyen, viszont fontos, különben fennáll a veszélye, hogy véletlenül beletörik a torkodba, és megfulladhatsz!

A mélytorok az, amikor olyan mélyen bekapod a péniszét, hogy a vége már a torkodba kerül. A szájméretedtõl is függ, de alapból nagyjából olyan 10 centit tudsz bevenni belõle a szájüregedbe. Utána megakad. Ha ennél jobban szeretnéd bekapni, akkor azt csak úgy tudod megtenni, ha a makkját óvatosan becsúsztatod a torkodba. A legtöbb embernél létezik egy bizonyos természetes reflex, ami ilyenkor fellép, és meg próbálja akadályozni, hogy behatoljon a torkodba, ami úgy jelentkezik, hogy öklendezni kezdesz. Van, akinél ez a reflex erõs, és van, akinél gyenge. Utóbbiak szerencsések, õk hamar meg tudnak tanulni mélytorkozni, a többieknek viszont sok gyakorlás szükséges hozzá. Mindenesetre a reflex bárki számára legyõzhetõ, szóval nem szabad feladni! Az elején mindenképpen segít, ha a szádat a torkoddal egy vonalban tartod, így a pénisznek egyenes lesz az útja lefelé, ekkor ütközik a legkisebb akadályba, és ingerli a torkodat legkevésbé. Ehhez hátra kell kicsit döntened a fejedet. Ezért szokták javasolni mélytorkozáshoz azt a pózt például, ahol a hátadon fekszel az ágy szélén, és kicsit lelógatod a fejedet, a párod pedig szembõl érkezik beléd. Csak ilyenkor óvatosan, nehogy megszaladjon, és az élvezetek közben túl mélyre lenyomja neked. Szóval ott tartunk, hogy bekapod jó mélyre, majd a fent említett 10 centi után megakad, és be kéne engedni a torkodba. Ehhez többféle technikát olvastam már, azon belül egymásnak szögesen ellentmondóakat is, szóval érdemes mindegyiket kipróbálnod, és kikísérletezned, neked melyik jön be. Egyesek szerint el kell lazítanod a torkodat, mások szerint meg kell feszítened, vagy ásítást kell imitálnod, vagy nyelõ mozdulatot hajts végre stb. Mindenesetre azt, amikor a makk végre behatol a torkodba, egyértelmûen érezni fogod, teljesen más érzés, mint amikor csak szimplán a szádban tartod, és úgy kényezteted. Ha már lent van a vége a torkodban, akkor álljatok meg. Az elején az egyedüli feladatod, hogy próbáld minél tovább ott tartani. Ha érzed, hogy ingerli a torkodat, és jön az öklendezés, akkor se kapd ki, hanem lélegezz mélyeket, és tartsd ott mozdulatlanul, amíg el nem múlik. Ha már ez többé-kevésbé mûködik, és lent tudod tartani hosszabb idõre, akkor megpróbálhatod izgatni a hangszálaid rezegtetésével, illetve azzal, hogy további apró, nyelõ mozdulatokat hajtasz végre. Mivel éppen a makk van lent, ezért a szûk torkod a pénisz legérzékenyebb részét fogja masszírozni, ami a férfinek csodálatos érzés. A legutolsó lépés az lesz majd, hogy már mozoghat is a torkodban, mintha a puncidban lenne, de erre bõven ráértek sokkal késõbb visszatérni. És végül még egyszer megismétlem, hogy ne add fel, ha az elején nem sikerül rögtön! Egyébként ha nagyon elhivatottnak érzed magad, és egyedül is gyakorolni akarsz, akkor egy hámozatlan banánon teheted meg például. Az, hogy hámozatlan legyen, viszont fontos, különben fennáll a veszélye, hogy véletlenül beletörik a torkodba, és megfulladhatsz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom az aprolekos valaszt :) Remelem sikerul!:)
influenza vírus, nátha baktérium.
A megfázást és az infuenzát két különbözõ vírus okozza. A megfázást a nyálkahártya gyengülése bekövetkeztében, belélegzéssel lehet elkapni. Az influenza cseppfolyósan terjed, gyakorlatban tüsszentéssel és kézfogással terjed, illetve fertõzött tárgyak érintésével, amelyre egy fertõzött személy testváladéka került. Mind a két vírus lehet mérsékelt, illetve heveny lefolyású, kortól és egészségtöl függõen.

Melyik testalkatról mi a véleményed? Melyik elfogadhatatlanabb? Melyik károsabb? Melyik "csúnyább"?

http://eloszezon.freeblog.hu/files/Benefits%20Supervisor%20S..

Legjobb válasz: Mindkettõ egyforma káros, és elfogadhatatlan, de szerintem a második valamivel csúnyább. De az elsõ is csúnya, csak nem szeretem, ha látom a bordákat. :S

Mindkettõ egyforma káros, és elfogadhatatlan, de szerintem a második valamivel csúnyább. De az elsõ is csúnya, csak nem szeretem, ha látom a bordákat. :S
második brrrr borzalmas
Szerintem mindkettõ csúnya, kóros, nem tetszik. Azt hiszem, nem tudnék dönteni. Egyik nõre sem szeretnék hasonlítani.
Szerintem mindketto csunya, a masodik az szornyu, nem is tudom letezik ilyen? Igy hogy kepes elni?
arany középút.... :DD
nincs undoritóbb a hájnál

Mivel a Corax teszt becsapott. Melyiket ajánljátok? Melyik nem változik át poz-ba az idő elteltével?

Legjobb válasz: mindegyik teszt haszn.utasításában benne van, hogy mikor kell megnézni az eredményt. ha késõbb nézed meg, fals eredmény jön ki.

mindegyik teszt haszn.utasításában benne van, hogy mikor kell megnézni az eredményt. ha késõbb nézed meg, fals eredmény jön ki.
ez minden teszt sajátossága, hogy egy idõ után pozitív lesz, tisztelet a kivételnek, nem véletlenül írják, hogy a megadott idõ után átválthat fals pozitívba, de ettõl NEM vagy/voltál terhes! inkább dobd el a tesztet a megadott idõ után, mint, hogy olyan eredményt olvass le, ami nem igaz.
nem a corax-szal van a baj. nem csapott be. csak be kell tartani a használati útmutatót.
Szia!Olyan nincs, hogy álpozitív, ott akkor baba volt, csak sajnos elment.Nekem a rossmannos tesztek, és a gyógyszertári gabriel jött be.
A kérdező hozzászólása: Szia!Tegnap csiltam, mikor néztem negatív, ma mikor megnéztem meg már pozitív volt.Elolvastam újra a használati útmutatót, és írta, hogy a poz. napokig látható, és a neg. egy idõ után átvált halvány csíkká!
Nekem a Gravi-HCG vált be. 700 ft, patikában vettem annak idején. De dícsérik a Gabriel is nagyon. A Lily és a Corax már engem is becsapott. A kimaradt mensi után tesztelj csak, 3-4-5 nappal, akkor már 1-2 percen belül bármelyik teszten ott lesz a 2. csík. :) Addig nem érdemes elhasználni egyet sem.
Én a Gabriellt ajánlom! sok tesztet csináltam már és nekem azon még soha nem jelent meg másik csik, még 10 perc után sem! Egyébként meg sajnos én is jártam igy, hogy a 10-11. percben jelent meg a második csík, és nem is volt olyan halvány.... Persze nem voltam babás, de a tesztet eltettem és még mindig látszik rajta a két csík, pedig már 3 hónapja teszteltem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!