Találatok a következő kifejezésre: Mi a Melyik (5644 db)

Mi a mély ellentéte? FONTOS!

Ha már az ellentéteknél tartunk szerintetek a pityergés;idén;szögletes -nek mi az ellentétje?

Legjobb válasz: A mélynek az ellentéte a sekéy. pityergésnek (kicsit szomorú) mosolygás (kicsit vidám) idén-máskor (esetleg tavaly, vagy jövõre, de általános ellentéte nincs) szögletes - kerek/lekerekített

A mélynek az ellentéte a sekéy. pityergésnek (kicsit szomorú) mosolygás (kicsit vidám) idén-máskor (esetleg tavaly, vagy jövõre, de általános ellentéte nincs) szögletes - kerek/lekerekített
mélynek lehet elletéte a magas is, attól függ milyen szövegkörnyezetbenhazsnálod idén - jövõre szögletes - kerek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ugye te is az Apáczai Kiadó Nyelvtan 6.-os könyvélbõl a 18. oldalon a 4. feladathoz kell?

Mi a külömbség a villamosmérnök és a villamosmérnök-asszinstens között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)

Legjobb válasz: ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye? :) Mi a külömbség az orvos és az ápoló között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)

ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye? :) Mi a külömbség az orvos és az ápoló között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)
Az asszisztens fõzi a kávét és megy le kiflit venni a mérnöknek.
A fõnök meg az asszisztense.


Mit gondoltok horoszkópnál melyik melyikkel illik össze? És kivel mért nem? Mit gondoltok melyik a legszemétebb horoszkóp és melyik a legalattomosabb?

Tapasztalat érdekelne

Legjobb válasz: Én azt tapasztaltam, hogy a Skorpió pasik nagy k*csögök, szemrebbenés nélkül, folyékonyan hazudnak, és simán élnek kettõs életet.

Én azt tapasztaltam, hogy a Skorpió pasik nagy k*csögök, szemrebbenés nélkül, folyékonyan hazudnak, és simán élnek kettõs életet.
Az egyik ilyen tényleg a Skorpió, a másik meg a Bak. A Skorpió alattomos és bosszúálló, a Bak meg rideg, önzõ, és szeretetlen.
én azt ajánlom és szerintem érdemes megfogadni a tanácsomat , hogy a horoszkóp egy HÜLYESÉG a leg*zarabb dolog a világon hazugság és akik vevõk rá még be is veszik gratulálok !
egyetértek az elsõ két válaszolóval! Bár én még hozzátenném az oroszlánokat is mert számomra elég kiállhatatlanok..
Minden héten van két ilyen kérdés, miért nem nézel szét? :-S
Ezek sem fognak jól mûködni.
Neked is a mobilarena.hu hamarosan megjelenõ 'Karácsonyi okostelefon ajánló' cikkét javaslom elolvasni. 1-2 nap és fent lesz az oldalon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd megnézem!
influenza vírus, nátha baktérium.
A megfázást és az infuenzát két különbözõ vírus okozza. A megfázást a nyálkahártya gyengülése bekövetkeztében, belélegzéssel lehet elkapni. Az influenza cseppfolyósan terjed, gyakorlatban tüsszentéssel és kézfogással terjed, illetve fertõzött tárgyak érintésével, amelyre egy fertõzött személy testváladéka került. Mind a két vírus lehet mérsékelt, illetve heveny lefolyású, kortól és egészségtöl függõen.

Melyik testalkatról mi a véleményed? Melyik elfogadhatatlanabb? Melyik károsabb? Melyik "csúnyább"?

http://eloszezon.freeblog.hu/files/Benefits%20Supervisor%20S..

Legjobb válasz: Mindkettõ egyforma káros, és elfogadhatatlan, de szerintem a második valamivel csúnyább. De az elsõ is csúnya, csak nem szeretem, ha látom a bordákat. :S

Mindkettõ egyforma káros, és elfogadhatatlan, de szerintem a második valamivel csúnyább. De az elsõ is csúnya, csak nem szeretem, ha látom a bordákat. :S
második brrrr borzalmas
Szerintem mindkettõ csúnya, kóros, nem tetszik. Azt hiszem, nem tudnék dönteni. Egyik nõre sem szeretnék hasonlítani.
Szerintem mindketto csunya, a masodik az szornyu, nem is tudom letezik ilyen? Igy hogy kepes elni?
arany középút.... :DD
nincs undoritóbb a hájnál

Mivel a Corax teszt becsapott. Melyiket ajánljátok? Melyik nem változik át poz-ba az idő elteltével?

Legjobb válasz: mindegyik teszt haszn.utasításában benne van, hogy mikor kell megnézni az eredményt. ha késõbb nézed meg, fals eredmény jön ki.

mindegyik teszt haszn.utasításában benne van, hogy mikor kell megnézni az eredményt. ha késõbb nézed meg, fals eredmény jön ki.
ez minden teszt sajátossága, hogy egy idõ után pozitív lesz, tisztelet a kivételnek, nem véletlenül írják, hogy a megadott idõ után átválthat fals pozitívba, de ettõl NEM vagy/voltál terhes! inkább dobd el a tesztet a megadott idõ után, mint, hogy olyan eredményt olvass le, ami nem igaz.
nem a corax-szal van a baj. nem csapott be. csak be kell tartani a használati útmutatót.
Szia!Olyan nincs, hogy álpozitív, ott akkor baba volt, csak sajnos elment.Nekem a rossmannos tesztek, és a gyógyszertári gabriel jött be.
A kérdező hozzászólása: Szia!Tegnap csiltam, mikor néztem negatív, ma mikor megnéztem meg már pozitív volt.Elolvastam újra a használati útmutatót, és írta, hogy a poz. napokig látható, és a neg. egy idõ után átvált halvány csíkká!
Nekem a Gravi-HCG vált be. 700 ft, patikában vettem annak idején. De dícsérik a Gabriel is nagyon. A Lily és a Corax már engem is becsapott. A kimaradt mensi után tesztelj csak, 3-4-5 nappal, akkor már 1-2 percen belül bármelyik teszten ott lesz a 2. csík. :) Addig nem érdemes elhasználni egyet sem.
Én a Gabriellt ajánlom! sok tesztet csináltam már és nekem azon még soha nem jelent meg másik csik, még 10 perc után sem! Egyébként meg sajnos én is jártam igy, hogy a 10-11. percben jelent meg a második csík, és nem is volt olyan halvány.... Persze nem voltam babás, de a tesztet eltettem és még mindig látszik rajta a két csík, pedig már 3 hónapja teszteltem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Kontaktlencse problémák? Melyik a legjobb havi lencse szerintetek? Ti mit használtok? Melyik vált be, és melyik nem?

Én kb 6évvel ezelőtt lettem kontaktlencsés, akkor tudom,hogy johsons&johnson márkájú volt és asszem day&night volt rá írva. mivel tényleg éjjel-nappal hordhattam,kezdő voltam és az orvos mondta ő kiszedi havonta nekem,és beteszi.és semmi bajom nem volt vele csak annyi,hogy havonta 7000ft volt kb. aztán egy szemész javasolta a bausc&lomb pure visiont amit 11ezerért kaptam 3 havit.ezért váltottam,de ebben kb 2 hónap múlva nem tudtam aludni,ezért mindig ki kellett venni,ma már nagyon irritál,hamar kiszárad,és most láttam neten ,hogy 5-6000ért árulják! Tudtok valami olyat amiben tényleg lehet éjjel nappal aludni és havi?amitől nem szárad ki a szemem?lehet viselni normálisan?

Legjobb válasz: Miért kell éjjel nappali? Jobb az, ha legalább éjjel pihen a szemed. Nekem Air Optix Aqua van, igaz ez csak nappali, de rá van írva, hogy egy hónaban 6 éjszakát lehet benne aludni. De ennek van éjjel-nappali változata is.

Miért kell éjjel nappali? Jobb az, ha legalább éjjel pihen a szemed. Nekem Air Optix Aqua van, igaz ez csak nappali, de rá van írva, hogy egy hónaban 6 éjszakát lehet benne aludni. De ennek van éjjel-nappali változata is.
A kérdező hozzászólása: pihen?épp ez az, hogy a régivel semmi gond nem volt, nem kellett pihenni.mit pihenjen?nem teher a lencse.vagyis ma már tudom, mit értettek a pihenés alatt, mert a purevision megmutatta, hogy milyen kínszenvedés tud lenni a lencse... én is most ezt nézem amit írtál és annak a night&day változatát mert johnsonban nem látok olyat a neten.
Kapjon rendes oxigént a szem ;) Hiába nagy az oxigén áteresztõ képesség, teljesen más lencsével, mint nélküle. De te tudod. De mindenképpen menj próbalencsét próbálni! Amúgy a Purevisiontõl lett vörös a szemem :D
A kérdező hozzászólása: azt nem értem, hogy eoptikán lehet rendelni ugye és azt írja hogy egy doboz 6490Ft, beírtm, hogy bal szem 1db, jobb szem1db -1.5 mire a végén kírta, hogy az már úgy két doboz és így 12980FT. aztán láttam, hogy van olyan, hogy akciós csomagok, és ott írja, hogy két doboz ilyen lencse(összesn 6db) akciósan most 23620Ft.akkor most mi van???:D
Nem lehet, hogy speciálist láttál 2 dobozosban? Azok ilyen drágák.
A kérdező hozzászólása: http://eoptika.hu/checkout/cart/ remélem neked is behozza! ugyanaz!
A kérdező hozzászólása: jah már rájöttem, vagyis csak gondolom. ott egy csomagban alapból 6db van, amit meg én rendelnék ott összesen 3db!értem már!:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!