Találatok a következő kifejezésre: Mi a Magyarország 7 (11 db)

Android 4.4 Magyarországon a nexus 7 2013-on mikor lesz?

Sziasztok. Elvben a google elkezdte a Nexusok (10, 7 2012 és 13 wifis modellt)frissíteni 4.4-re. A Nexus update cheaker play store app is azt írja hogy frissítés érhetõ el nekem is 4.3->4.4, de a beállításokban a szoftverfrissítés azt írja hogy naprakész. Alap rom, nem unlockoltam ki semmit, root sincs. Mikorra várhatom kb a 4.4-et? Csak mert azt hittem hogy már tegnap elérhetõ lesz, erre még most se.

Mikor kerül vetítésre Magyarországon a 24 7. évada?

Legjobb válasz: Amikor letöltöd és levetíted magadnak :P Ha letöltöd akkor nézed meg amikor akarod, és reklám sincs benne.

Amikor letöltöd és levetíted magadnak :P Ha letöltöd akkor nézed meg amikor akarod, és reklám sincs benne.
A kérdező hozzászólása: én arra voltam kiváncsi hogy a COOLTV mikor fogja berendelni.. te szerencsétlen ^^


Szerintetek leadják Magyarországon a Fűrész 7-t? Ha le is adják, kb mikor? Ha nem, melyik közeli országba?

Már nagyon várom :)

Legjobb válasz: Értem, tehát azt is a film forgalmazója, vagy kije dönti el, hogy pl Pesten vetíthetik, de Zalaegerszegen nem? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de hülye vagyok én ehhez :) De az eddigi részeket úgy hallottam azért nem kerültek mozikba, mert túl durvák voltak, akkor még is csak az volt a háttérben, hogy nem nézték volna meg elegen? Mondjuk mi más körül forogna minden, mint a pénz körül :)

A kérdező hozzászólása: Értem, tehát azt is a film forgalmazója, vagy kije dönti el, hogy pl Pesten vetíthetik, de Zalaegerszegen nem? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de hülye vagyok én ehhez :) De az eddigi részeket úgy hallottam azért nem kerültek mozikba, mert túl durvák voltak, akkor még is csak az volt a háttérben, hogy nem nézték volna meg elegen? Mondjuk mi más körül forogna minden, mint a pénz körül :)
Még nem 100%, de úgy néz ki, hogy az amerikai premierrel együtt m.o.-n is bemutatják.Ez október 22.-e.
Szerintem inkább DVD-n és BD-n fog jönni, nem gondolom, hogy moziforgalmazásba menne...
A kérdező hozzászólása: Vajon ezt ki dönti el tulajdonképpen, hogy mozikba kerülhet e? Gondolom nem a mozi tulajdonosok, vagy szerintetek? Ha lenne értelme, lehetne csinálni pl egy internetes szavazást a film bekerüléséért a magyar mozikba. Szerintem biztos nagy élmény lenne. Végül is nem is értem hogy ki lehet az aki ezt annyira ellenzi. Nem kötelezõ megnézni.
"Végül is nem is értem hogy ki lehet az aki ezt annyira ellenzi. Nem kötelezõ megnézni." Nem ellenzés kérdése, hanem bevételé, így pontosan azt veszik figyelembe, hogy hányan fogják várhatóan megnézni. Ha úgy ítélik meg a forgalmazónál, hogy jobban jövedelmez majd nekik a DVD kiadás akkor csak úgy fogják kiadni és kész.
A kérdező hozzászólása: 28.-án lesz a premier, ki nem hagyom akár hol is lesz :P
Ekkora orbitális fassságot még nem hallottam! A film forgalmazójának nincs beleszólása, h mi magyarok min adjuk/vetítjük a filmet. Eladták nekünk a vetítés jogát. És az aki eldõnti az az ORTT(országos rádiózási, és televíziózási vagy ilyesmi társaság) dönti el. Nem egy fûrész részt tiltottak be, mert olyan durva volt, hogy a mozikban általában benengedett gyerekek(még a korhatárosra is) mentálisan sérülhetnek. Inkább kiadták DVDn mert akkor a szülõknek van 1 kis beleszólásuk h megnézheti e a gyerek vagy sem.

Mi a mai Magyarország "7 csodája"?

A világon nemrég megszavazták a legcsodálatosabb hét építményt. Szerintetek melyik a legszebb, legmeghökkent?bb, legimpozánsabb, vagy legnagyobb mérnöki teljesítményt jelent? hét építménye?

Legjobb válasz: A szavazatok alapján: Parlament Szegedi Dóm tér együttese Mátyás templom a Halászbástyával Egri érseki pincerendszer Pannonhalmi apátság Esztergomi bazilika Lánchíd

A szavazatok alapján: Parlament Szegedi Dóm tér együttese Mátyás templom a Halászbástyával Egri érseki pincerendszer Pannonhalmi apátság Esztergomi bazilika Lánchíd
szerintem ez a 3:1 gyozelem egy igazi csoda
De remélem, nem kell még egy ilyenre 50évet várni. Amúgy szerintem rengeteg szép hely van itthon, csak nagyon sokmindent nem is láttunk még, mert sokan nem is kíváncsiak rá, inkábbb elmennek külföldre.
szerintem is nagyon sok szép hely van Magyarországon! én Szlovákiábol vagyok, de a párommal szinte minden honapban elmegyunk valamelyik városba, vagy akár kis hangulatos falucskába szétnézni. Sajnos sokan nem értékelik ezeket a helyeket!
kihagytátok a négyes metrót

A Szent Johanna Gimi 7. részében miért jöttek Cortez szülei Magyarországra? Mit akarnak tőle? Mi lesz vele?

Elakarják vinni vagy mi lesz vele?Amúgy hol fog továbbtanulni? Még nincs meg a következő rész légyszi írjátok le mert nem tudom mikor kapom meg! :)

Legjobb válasz: Azért jönnek Cortez szülei,hogy elvigyék Amerikába, de Cortez nem megy el.Itt marad és miután leérettségiztek Cortez Renivel elmegy Párizsba

Azért jönnek Cortez szülei, hogy elvigyék Amerikába, de Cortez nem megy el.Itt marad és miután leérettségiztek Cortez Renivel elmegy Párizsba
A kérdező hozzászólása: Köszi, és valahol (bár tudom sérti a jogokat meg ilyenek) nem tudod hogy a neten hol tudom megszerezni bármiylen alakba, formátumba?privibe is elküldheted csak légyszi ha tudod....
A Moly.hu-n ott vannak az idézetek.....beírod h melyik részbõl szeretnéd olvasni és kiadja.

Valaki meg tudna mondani nekem hogy mi lesz a egy ropi naploja nevu konyv 7 reszenek a Magyar neve es hogy mikor fogg megjelenni magyarorszagon?

Legjobb válasz: Még a hatodik rész sem jelent meg magyarul. (Õsszel fog). Úgyhogy leghamarabb szerintem jövõ tavasszal fog csak megjelenni a hetedik.

Még a hatodik rész sem jelent meg magyarul. (Õsszel fog). Úgyhogy leghamarabb szerintem jövõ tavasszal fog csak megjelenni a hetedik.

A párom 25-én indul Londonba dolgozni mint targoncás, van egy 7 hónapos kislányunk, kint mit tud megigényelni utána? Úgy, hogy a lányunk Magyarországon van.

És milyen papírok kellenek pontosan hozzá?

Legjobb válasz: Nagy lófütyköst. Már miért fizetne nektek egy olyan ország, amihez SEMMI közötök nincs?! Elképesztõ ez a gondolatmenet, hogy még egy büdös fillér adót/betegbiztosítást, semmit nem fizettetek oda, de már a segílyke kellene.

Nagy lófütyköst. Már miért fizetne nektek egy olyan ország, amihez SEMMI közötök nincs?! Elképesztõ ez a gondolatmenet, hogy még egy büdös fillér adót/betegbiztosítást, semmit nem fizettetek oda, de már a segílyke kellene.
targoncaskent valszeg se bejelentve, se legalizalva nem lesz, orulhet, ha a beret megkapja es nem 18 indiaival meg pakival kell egy szobaban laknia, utlevel nelkul. a gyerek utan meg kb. 0 penz 'jar', Angliaban aztan kulonosen nem 'jar' semmi automatikusan.
A kérdező hozzászólása: Kint lévõ ismerõs ugyanazon a helyen dolgozik, egy nagy étteremláncnál fog dolgozni North Wembley-ben, és ott targoncásként jól lehet keresni
targoncaskent garantaltan nem fog annyi penzt kapni, hogy abbol ti ketten is megeljetek, annyi paki meg indiai van az ilyen melokra. barmit is igergettek neki, nagyon vigyazzatok mibe ugrotok bele.
targoncaskent garantaltan nem fog annyi penzt kapni, hogy abbol ti ketten is megeljetek, annyi paki meg indiai van az ilyen melokra. barmit is iger
A kérdező hozzászólása: Nyilván szeretnénk kint élni, azért érdekeltek az ilyen dolgok, és nem a juttatásokért mennénk ki ez egyértelmû csak egyszerûen érdekelt, hogy van e ilyen lehetõség mert nekem azt mondták van.
Kérdezõ! Azért támadtak neked ennyien, mert még nem élsz, éltek kinn, de máris az igénybe vehetõ juttatások érdekelnek! Ez az ami felháborító! És ez zavarja a briteket is, hidd el. 5, 5 éve élek Angliában, a kollégáim többsége brit, néha szóba kerül a politika, és bizony, a normálisan gondolkozó briteknek nincs baja a DOLGOZÓ, ADÓZÓ bevándorlókkal! Ellenben az olyanokat nem szívesen látják, akik csak a benefitekért jönnének, pláne úgy, hogy az a személy, akinek a részére igénybe veszed a pótlékot, nem is él itt! Ha majd mindketten életvitelszerûen itt éltek a gyerekkel együtt, akkor jár családi pótlék. Ennek jelenlegi összege heti 20 font 30 penny gyerekenként, azaz lófüttyöt sem ér.
A kérdező hozzászólása: És nagyon durva, hogy ennyire kifordítjátok az embert, mindenféle rosszat feltételeztek róla mert megkérdezett valamit.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért ne lennénk adófizetõk hiszen a párom kint fog dolgozni, mi pedig februárba megyünk utána egyszerûen nem értem az ilyen hozzászólásokat, tudod én inkább fizetnék adót úgy hogy itt dolgozó külföldiek családja részesülhetne valamilyen segélyben mint az itt lakó nem dolgozó kisebbség , csak segélyt szedik felfele a magyar ember adójából. Szóval szívesebben venném ha bevándorlók kapnának belõle illetve családjuk :) És én nem gondolom, hogy ez olyan probléma ha ezt megkérdezi az ember, csak rosszindulatú emberek vannak akik ezt így tudják lereagálni. Hiszen majd én is szeretnék kint dolgozni és nem csak a segélyt szeretném felvenni.
Pont a heten mondta valamelyik brit politikus, hogy eleg nagy hiba volt beengedni a kelet-europaiakat dolgozni, mert nem sok haszna van belole az orszagnak, es pont ezert mert van egy jo szeles reteg aki anelkul, hogy barmit tenne azert az orszagert maris benefitet akar az adofizetok penzebol, neked, gondolom neked se tetszene ha mindenfele bevandorlo Magyarorszagon a te adoforintjaidbol azert venne fel csaladi potlekot mert valahol mashol van csaladja, ha van is ilyen lehetoseg en inkabb ennek vajas kenyeret minthogy ennyire lealacsonyodjak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)
Németországba igényelhet családipotlékot ami 220euro ha lemodja a magyart.
A kérdező hozzászólása: A targoncás állásról meg annyit hogy be lesz jelentve :) , és nem idegenkel fog együtt lakni hanem régóta kint lévõ barátokkal. Látszik, hogy rosszindulatú kint lévõ magyarok vagytok :)
A kérdező hozzászólása: Elképesztõ mennyire rosszindulatú emberek vannak, nincs abban semmi rossz ha utána jár az ember az ilyennek, nekem meg olyan emberek mondták akik kint laknak, hogy igenis lehet valamennyi támogatást igényelni, a másik dolog meg persze mi is mennénk majd utána. Elég durva azért az ilyen hozzáállás. Gratulálok :)
1, Ha a gyermek nem lakik Angliában, semmilyen pénzt nem kap a brit államtól. De mégis, ezt hogyan gondoltad egyáltalán? Nem véletlen szigorították meg a segélyhez jutást, elegük lett az angoloknak abból, hogy a hozzátok hasonlók pumpolják õket, miközben egy fillért nem fizettetek még be a brit kasszába! Szégyelljétek magatokat!
Tehát Londonban fog dolgozni. Mennyit fog keresni? Te mit fogsz dolgozni? Ugyanis London nagyon drága város, így ha ti is kiköltöztök a gyerekkel, nem lesz elég egy targoncás fizetés. Londonban havi nettó 1400 alatt nem éri meg, szerintem, . Targoncásként pedig ennyit kizárt hogy kapjon. 2 felnõttnek és egy gyereknek legalább egy 2 szobás lakást kell bérelnetek, ami legalább 1200 font plusz rezsi. Így kalkuláljatok.
"ezt megtehetik? Mi miért nem tehetjük meg?" Õk megtehetik, mert nem kanadaiak, így kitoloncolhatják õket! Magyarország nem tehet ilyet, mert a cigányok is magyar állampolgárok, így ez a "hazájuk".(Sajnos!)
Repülõvel jönnek ugye? Ha külön géppel, úgy rémlik akad pár Grippen a sufniban...
Remélem Brüsszelbe, vagy Straszburgba.
Telepítsék õket az óceánba :)
"Hova fogják telepíteni a rasszista Kanadából kitoloncolt 7 ezer magyarországi romát?" India?
Nincs konkrét terv még és ennek az oka az hogy erre nincs is jó megoldás.
Na, le vagyok maradva, ezt megtehetik? Mi miért nem tehetjük meg?
Amikor kimentek miért nem fosztották meg õket a magyar állampolgárságtól? Akkor nem kéne visszafogadni õket.
#19 Tudom hogy Borsodot már elcigányosították, a még elcigányosítást úgy értem, hogy ahogy a Jobbik is fogalmazott, fura hogy csak Miskolcon kapnak ingyen lakásokat, lakhatási kedvezményeket. Miskolcon egy jól burkolt LAKOSSÁGCSERE folyik. Ki akarják cserélni a lakosságot, bár nem tudom egy putriváros hogy gondolják hogy mûködni fog, mert elképzelhetetlen hogy az mûködni fog 10 fõs putri se mûködik. Minden esetre MISKOLCIAK még egyszer írom az népszavazáshoz az aláíró íveket remélem MINDENKI ALÁÍRTA!!! Engem annyira nem érint én menekülök Németországba, csak és dolgozni megyek konkrét munkahelyre a menekülés szót az életterem elcigányosítása miatt használtam. Köszönöm MSZP és Fidesz hogy kizavartok a saját hazámból, életerembõl a Németeknek biztosan jobban kell a szaktudásom és az adóm! Nekem sem kell bemutatni a cigányokat, 3x raboltak ki. 1x kést szorítottak a torkomhoz. 1x barátomat szarrá verték meg én is kaptam amikor a védelmére keltem, nem tudtunk cigit adni a nemhiába szülötteknek mert volt pofánk nem rászokni a dohányzásra. Azért itt zárójelben megemlíteném a miskolci rendõrséget, körülbelül délután 2 óra tájékában történt a leütéses rablás, este 6-ra értek ki a járõrök, és kedvesen megkérdezték tõlünk hogy amúgy kérünk-e mentõt? Mert még mindig a földön feküdtünk. Hát b*szódjatok meg s*nök!!! Amikor ez volt 14 éves voltam, megnézném most én vernék szarrá egy cigányt szerintem 20 másodpercen belül helikopterrõl ereszkednének le a TEK-esek. Kajak azt kéne egy kisebb 15-20 gyerekes apró kis cigány családot beköltöztetni Orbán Úr mellé, ne csak mi érezzük ki a csodás kultúrájukat. Orbán Úrnak bármikor szívesen megmutatom testközelbõl milyen izgalmas mindennapi adófizetõ munkámból a házamba menekülni nap mint nap a Magyarországnak oly sokat adó nemes cigány kultúrától rettegve, összeszorult gyomorral!
Így van, minél több, 18 feletti nyilvánítsa ki a véleményét, mert most van rá esély! Nem kell Világsátor, pláne az Egyetemre nem! Tegyék a Vasgyárba a lakott területen kívül, vagy azon túlra, ahol a madár sem jár.
Inkább vigyék õket Brüsszelbe vagy Strasbourg az emberi jogi bíróság mellett közvetlenül csinálhatnak nekik cigány központot , EU-s pénzbõl.
Hát, ha magyar állampolgárok voltak, akkor nyilvánvalóan Magyarországra fogják visszaküldeni õket.
Szomorú de így lesz ahogy az elõzõ megírta.
Fegyverkezz magyar kezdõdik a vadász szezon! Egy sor akác, egy sor fûz Egy sor cigány, egy sor tûz .¤*¨¨*¤.¸¸...¸ .¤*¨¨*¤. \¸....¤ Hajrá Jobbik! ¤*¨*¤. .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸ .¤*¨¨*¤. ..\ / .▌ / \
Borsodi kisfalusi kisebbségi magyar vagyok /70% roma/.Egy volt lyukói kanadás házat keresett itt, a helyi romák kiüldözték a faluból!Ilyen jõ hírük van!Tehát senki nem szeretne rövidet húzni miattuk, nem csak Miskolc!
7 ezer?az egy kisebb város!Bíztam benne hogy beilleszkednek, tanulnak nyelvet ha nem is franciát de angolt.És elkezdenek dolgozni.Reméltem hogy Rendes Emberek lesznek belõlük.És akkor megy utánuk a többi is itthonról.Nem mondta nekik senki hogy dolgozni kell?Betanított munkásra mindenhol szükség van!Ha kapnak itthon mondjuk 15 ezer segélyt fejenként akkor az több mint 100 millió Ft havonta!Hát állítsák már meg õket!!ki fogja ezt fizetni?és az útiköltség?bár lehet hogy azt kanada állja.
""szántóvetõ válasza: 7 ezer?az egy kisebb város!Bíztam benne hogy beilleszkednek, tanulnak nyelvet ha nem is franciát de angolt.És elkezdenek dolgozni.Reméltem hogy Rendes Emberek lesznek belõlük"" Te még hisszel a csodákban? Ezek mindenhol egyfprmán fognak viselkedni, lopni könnyebb mint tanulni.
""Hova fogják telepíteni a rasszista Kanadából"" Kanada miért rasszista? Mert elegük van a bûnözõ cigányokból? Nem kötelesek õket eltartani. A cigányok úgy gondolták, hogy kanadában is úgy élhetnek mint itt , lophatnak -rabolhatnak, csak az a baj, hogy jönnek vissza!!!
Normális országban ezért elveszik az állampolgárságot! Amúgy tõlem mehetnek brüsszelbe, vagy akárhová.
#15 "borsodot akarják elcigányosítani", ettõl jobban? :S énis borsodi vagyok tudom milyen, am a rózsadombon élõ sok újgazdag f*sz annyit gondol a cigányrol h hegedül, meg 100tagu c.zenekar....csak azoknak nemsok közük van a putrisokhoz...énis azt mondom hogy jöjjön le borsodba, vagy szabolcsba akármelyik nagyszájú politikus és éljen itt.ÉS utána gondolja át hgy van e cigány bûnözés, amikor betörtek a lakásába, kirabolták, feltörték a kocsit, vagy megverték az útcán.
Mindegyik szépen oda megy haza, ahonnan elindult.
Ja az RTL-en épp aza film megy :D
most vettem észre, hogy mondod:)
Akárhogy is utálom õket, a komcsiknak volt annyi eszük, hogy a "disszidálókat" rögtön megfosztották az állampolgárságuktól. Gondoljatok bele, mennyi gondtól szabadulnánk meg mi is...
Mibajotok a cigányokkal?
Ingyen lakásokból mentek el, amiket elõtte jól szé[email protected], úgyhogy tekintve hogy cigányok, kapnak majd másikat helyette.
Akármennyire is nem tetszik, sajnos ide, Magyarországra fogják telepíteni õket. És nem ám a jog- és állatvédõk szomszédságába!
A Kossuth téren kellene nekik építeni egy sátorvárost, hogy kedves vezetõink testközelbõl érezzék a problémát.
Az a baj, hogy ezeknek a retkes rohadt politikusoknak fingjuk sincsw az igazi világról. Mind szobalányok, inasok, sofõrök, testõrök között él villában. Töltsenek csak el egy hónapot a családjaikkal a súlyosan cigányfertõzött településeken. Egyébként azt a 7 ezer cigányt szerintem lemészárolhatnák és valami folytán, (nagyon ügyes labori munkával természetesen) állateledel készülhetne belõlük, amit aztán szétosztanának olyanok között, akiknek nincs sok pénzük, nem tudják megfelelõen etetni állataikat. - Hogy legalább valami haszna legyen belõlük az emberiségnek.
Jah lehetne belõlük kutya-, macskakaja, esetleg szappan is. Ha ezt nem akarják, akkor mehetnek vissza Indiába.
Késõ bánat. :(

Mikor jelenik meg a Harry Potter 7. része Magyarországon?

Legjobb válasz: Mármint a film a moziban....

A kérdező hozzászólása: Mármint a film a moziban....
25-én.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!