Találatok a következő kifejezésre: Mi a L. L. Junior (5 db)

Minek nevezik azokat, akik így ilyen hangokat csinálnak a nyelvükkel (dobhang stb)? Pl: L. l. junior is ilyen.

Nem tudom jobban leírni, ilyen pc p meg ilyen hangokat utánoznak, kíváncsi vagyok mi a nevük.

Legjobb válasz: Beatbox, akik elõadják azok pedig értelem szerûen a Beatboxer-ek.

Beatbox, akik elõadják azok pedig értelem szerûen a Beatboxer-ek.
A kérdező hozzászólása: jujjj köszííí

Mi a címe L. L. Junior legújabb cd-jének?

Amin rajta van az Akarom hogy érezd, Van nekem egy anyósom stb. ?

Legjobb válasz: Fehér holló a legújabb lemez címe.

Fehér holló a legújabb lemez címe.
A kérdező hozzászólása: Köszike !!!!
Nagyon szívesen :)

Melyik az a száma L L Juniornak, amelyikben valami ilyesmit énekel (ha jól tudom cigányul) : "Korkorro mi káun, korrkorro mi káun" - valami ilyesmi lehet a refrénben, melyik ez a szám?

Valahol már hallottam, de a címet ne tudtam lelesni

Legjobb válasz: Van egy olyan száma,amelynek Korkorro a címe.Ez az egyedül címû számnak a cigány változata.De nemhiszem,hogy ezt a számot keresed: /

Van egy olyan száma, amelynek Korkorro a címe.Ez az egyedül címû számnak a cigány változata.De nemhiszem, hogy ezt a számot keresed: /
A kérdező hozzászólása: Nem, sajna nem ez. Ez tudom melyik zene, megis van youtube-n, de nem ez kellene nekem. De azért köszi a választ :)
Bár már ezer éve kérdezted, és talán már ide se nézel, vagy már meg is van a szám, de ez az: http://www.youtube.com/watch?v=739_j33dP2c
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
szivesen :)


Mi a véleményetek a Gold Junior Beagle kennelrõl?

Milyenek az ottani kutyák? A honlapjuk elég régi alig frissitik..

Legjobb válasz: szerintem keresd meg õket. Filu remek kutya volt, most a Snoopy Kid-ben van/volt. nem vagyok beagle-s, de szerintem nézz utána.

szerintem keresd meg õket. Filu remek kutya volt, most a Snoopy Kid-ben van/volt. nem vagyok beagle-s, de szerintem nézz utána.
A kérdező hozzászólása: Snoopy Kid tudtommal már nem tenyészt! Egyébként csak kiváncsiság hogy kinek mi a véleménye..

SOS! OTP-tõl tegnap kaptam a felszólítást, van már 9000 Ft tartozásom. Okt.31. ig junior szlás voltam, de azt kikapcsolták mivel már betöltöttem a 24-et, igy azota JUMP számlám van! De tegnap megnéztem és már 8000 Ft mínuszom van! Ilyenkor mivan?

Ki szeretném fizetni-rendezni. De hogyan lehetne leállitani a kamatozást? Munkanélküli vok, de jövõ honaptól megyek közmunkára. Vagy hogyan tudnék valami kedvezõ megoldást találni, aki tud segítsen, vagy aki ért hozzá, vagy volt már ilyen tapasztalata de kimászott belölle!

Legjobb válasz: Számlavezetési díj, plusz egyéb díjak az nem kamat. Szimplán tölts rá mondjuk 10.000Ft-ot és akkor plusz 2000be leszel. Mondjuk Okt.31 óta nem tudom miért halmozódott fel 9000Ft tartozás, ezt kérdezd meg a banktól (hacsak nem 2012.) mert akkor érthetõ.

Számlavezetési díj, plusz egyéb díjak az nem kamat. Szimplán tölts rá mondjuk 10.000Ft-ot és akkor plusz 2000be leszel. Mondjuk Okt.31 óta nem tudom miért halmozódott fel 9000Ft tartozás, ezt kérdezd meg a banktól (hacsak nem 2012.) mert akkor érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Szió! azt elfelejtettem, h 2013 idén volt. az a baj h 1 fityifillérem sincs, pedig ha lenne már rég rátettem volna azt az összeget :S Holnap mék be OTP-be ezt megbeszélni
Hát csak azt tudod, igazából szerintem már régóta terhelik a számlavezetési díjat csak most kaptál róla értesítõt. A junior számlának is van számlavezetési díja, az sem ingyenes.
A JUNIOR számla ingyenes, de a JUMP már nem, fõleg ha nem érkezik jövedelmed. Ha nem érkezik jövedelmed, 886 Ft ellenében (min.1000 ft-os egyenleg esetében) kérheted a számla szüneteltetését, akkor nincs felszámolt díj. Az elmaradást rendezni kell mihamarabb. Telefonon nem hívtak emiatt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!