Találatok a következő kifejezésre: Mi a Katinka (251 db)

Mi a Kati nevezetü drog elvonási tünetei?

egy egyetemi dolgozathoz kell!

Legjobb válasz: http://index.hu/video/2010/09/02/lehet_hogy_a_legveszelyeseb..

Kata a Katalin beceneve.
Április 30 a naptár szerint: Katalin, Kitti, Kata névnap.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Katalin a novemberi elterjedtebb szerintem, mert akkor szokták mondani hogy ha Katalin kopog karácsony locsog
Te azokat a gyökereket hallgatod? :S
Elsõ válaszoló: igen a Kata az a Katalin becézése, de pl.: húgomnak rendesen Kata a neve és nem Katalin. :)
Szia!November 25-én van.A sógornõm is Kata.
a Kata nem a Katalin becézése van külön ilyen név de lehet becézésnek is használni
az igazi Kata névnap ápr. 30.-ai nem novemberi...és ez tuti, a kérdés h Katának van anyakönyvezve az illetõ vagy vagy Katalinnak és Katának hívják... a lényeg: Kata:Ápr.30. Katalin:November valahanyadika ui.Hali, Kata voltam
Kata: április 29!
Nem nem nem nem nem. Szépen kiszámolod.
A kérdező hozzászólása: na csináld már meg nekem
3. -ba jársz?
Klári: 310 Erzsi: 310+230=540 Kati: 2*540=1080 Hanyadikos tananyag? :D
A kérdező hozzászólása: nem 850?
Na ugye, hogy megy ez! Igen, 850!
"Klárinak 310 ft-ja van, 230 ft-al kevesebb, mint Erzsinek." Akkor Erzsinek 230 forinttal több van mint Klárinak. 310+230=540 forintja van Erzsinek. 540+310=850 Ft-ja van összesen a két lánynak. Ennyi van Katinak is.
A kérdező hozzászólása: Call of Duty: Ghosts menne ezen a gépen? (lent) Operációs rendszer Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i3 3217U @ 1.80GHz Ivy Bridge 22nm technológia RAM 8, 00GB Dupla-csatorna DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Alaplap ASUSTeK COMPUTER INC. X550CC (SOCKET 0) Grafika Általános PnP képernyõ ([email protected]) Intel HD Graphics 4000 (ASUStek Computer Inc) 2047MBNVIDIA GeForce GT 720M (ASUStek Computer Inc) Storage 931GB Hitachi HGST HTS541010A9E680 SCSI Disk Device (SATA) Optikai meghajtók MATSHITA DVD-RAM UJ8C2 S SCSI CdRom Device Audió Realtek High Definition Audio


Az Éden Hotelben szereplő Reának és Katának mi a teljes neve?

Legjobb válasz: Rab Kata... Reát nem tudom :D

Rab Kata... Reát nem tudom :D
Mennich Andrea

A Paranormal Activity 2ben mit keres ott a végén a Kate és öli meg a csávot a testvérét és viszi el a gyereket amikor az első részben miután megöli Micah-t ott gubbaszt az ágynál, dölöngél nem megy el sehova, aztán majd a zsaruk lelövik?

+ ez a film csak film? Nem történt meg, mert sokan azt mondják h valós történet de sztem ez hülyeség.

Legjobb válasz: A paranormál 2 az a elsõrésznek az elõzménye itt derül ki hogy miért szálta meg õket a démon és miért szállt át Kate-ra. Kate ugyan meghal de a démon tovább irányítja a testét az alku szerint a démon a gazdagságért cserébe megkapja a család elsõ fiú gyermekét. Ezért végez mindenkivel, mert nem akarják a gyereket odaadni...plusz ez tuti kamu :D

A paranormál 2 az a elsõrésznek az elõzménye itt derül ki hogy miért szálta meg õket a démon és miért szállt át Kate-ra. Kate ugyan meghal de a démon tovább irányítja a testét az alku szerint a démon a gazdagságért cserébe megkapja a család elsõ fiú gyermekét. Ezért végez mindenkivel, mert nem akarják a gyereket odaadni...plusz ez tuti kamu :D
3 vége van az elsõ résznek, az egyik részben nem hal meg Kate :D
Nem vállalta el a szerepet!
A kérdező hozzászólása: De nem úgy értem, hogy élõben, hanem, hogy a filmben mit írnak, hogy meghalt, vagy mi, a FILMBEN...de azért köszii :) )
* káték helyett játék XD
A kérdező hozzászólása: egy rendes válasz hogy mien a DRAGON AGE II?
Ez engem is érdekelne.:D
Kicsit késõn válaszolok de szerintem nem baj, én játszottam mind a Dragon Age II-vel és a Skyrim-al is.A Dragon Age-t kijátszottam nem tudom nem volt nagyszám (PS3-mon játszottam ki) nagyszám 20 a max szint, a végén (asszem) mászkálni se lehet, tehát sztem elég unalmas.Viszont a Skyrim rettentõ JÓ!!!!A sokszínûsége, a hangulata, az a rengeteg mellékküldi.Szerintem ha választanod kell a 2 között a Skyrimet válaszd.(Ha hülyén értelmeztem, és hülyén válaszoltam a kérdésra, sorry)

Mi a véleményetek Wolf Kati produkciójáról és helyezéséről?

Szerintetek milyen volt a produkció? És megérdemelt a helyezés? Vagy ti máshova soroltátok volna?

Legjobb válasz: Amíg nem hallottam a többi dalt, azt gondoltam, ez középmezõny lesz. Mire lement a 25 versenycsapat, akkor felvidultam, na mondom, ennyi borzalom között tutira bent leszünk az elsõ 5-ben. Ehhez képest leesett az állam a 22. helytõl, de tényleg! Nagyon drukkoltam Katinak, becsületbõl meg amúgy is, de az elõdöntõn jobban adták elõ a dalt, mint tegnap. (És legyünk õszinték, ott sem volt hibátlan.)

Amíg nem hallottam a többi dalt, azt gondoltam, ez középmezõny lesz. Mire lement a 25 versenycsapat, akkor felvidultam, na mondom, ennyi borzalom között tutira bent leszünk az elsõ 5-ben. Ehhez képest leesett az állam a 22. helytõl, de tényleg! Nagyon drukkoltam Katinak, becsületbõl meg amúgy is, de az elõdöntõn jobban adták elõ a dalt, mint tegnap. (És legyünk õszinték, ott sem volt hibátlan.)
a dal maga nem rossz bár elég uncsi De Kati teljesítménye tényleg gyenge volt A magas hangok nagyon nem mentek tegnap neki. ettõl függetlenül a 15be bekerülhetett volna. Ellentétben a görögökkel, vagy olaszokkal pl..
Talàn egy kicsit lejàrt zene, attól függetlenül nekem nagyon tetszik. Szàmomra a Kati volt a legjobb.
Hát én nem tudom, hogy milyen bajt láttak néhányan Kati teljesítményében!Szerintem nagyon jó számmal indult, jól énekelte, adta elõ, a koreográfia nekem kimondottan tetszett.Én büszke vagyok a magyar csapatra!!!!!!Az hogy 22. helyen végeztünk, hát....szégyen, de mutatja az eurovíziót, hogy mekkora szar az egész, mert az északiak egymásra szavaznak....a nyugatiak is egymásra....stb. Magyarokra senki nem szavaz, mert valljuk be, nekünk nics jó kapcsolatunk senkivel....Errõl nem Kati tehet, és nem a produkciója....ez így van és kész!Nem hiába fütyültek tegnap a stadionban...Ez Európa...ilyen az élet Egy szó mind száz:Büszke vagyok Katira, és az egész magyar csapatra!!!!!!
Igen! Kati nagyon jó volt, és ez a dalfesztivál nem a hangokról, hanem a politikai kapcsolatokról szólt!

Mi az a Kati és a Bio?

Drogokrólvan szóó:O

Legjobb válasz: a kati az mefedron , netrõl LEGÁLISAN belehet szerezni,egy újfajta partidrog

a kati az mefedron , netrõl LEGÁLISAN belehet szerezni, egy újfajta partidrog
Kati a mefedron (mephedrone) más néven. Lónyugtató eredetileg. A bio pedig a fû
A kérdező hozzászólása: Köszi
Jhéé. XD a Kati az a mephedrone. Fantasztikus dolog. Legális. Növényvédõ szer néve fut, de nem. HOgyan lenne lónyugtató?? A hatása felpörget.:) Nagy menniységben a hatás hasonlít a kokainra, csak rövidebb ideig tart kb 15-45 perc, és enyhébb. Na meg a szeretetflash.:)

Mi rímel a "Kata", "Katalin" illetve a "Balogh" nevekre?

Legjobb válasz: mILYEN SZAVAK,VAGY MILYEN NEVEK? SZAVAK: kata: hasa,basa,kapa,laza,mama,baba,haja, Katalin: aszpirin,aladdin, Balogh: gyalog,vagyok,kapok,hallok,csacsog,dadog,vakok,farok, Ne hari,,ha nem igy gondoltad,de a kérdés nem volt egyértelmü:) Ha nevekre gondoltàl,azt is irok akkor!

mILYEN SZAVAK, VAGY MILYEN NEVEK? SZAVAK: kata: hasa, basa, kapa, laza, mama, baba, haja, Katalin: aszpirin, aladdin, Balogh: gyalog, vagyok, kapok, hallok, csacsog, dadog, vakok, farok, Ne hari, , ha nem igy gondoltad, de a kérdés nem volt egyértelmü:) Ha nevekre gondoltàl, azt is irok akkor!
Kata:csata, kapa, haza, harca, arca.
A kérdező hozzászólása: Így gondoltam, köszönöm szépen. Ezekbõl meg is leszek :)
Kata: pata, pala, kacsa, csata Katalin: szaharin, tavain, mandarin, falain Balogh: vacog, trappog, lapok, kattog, zuhog
Katalin=vazelin
Katalin: parafin, tamarin, vazelin Kata: maga, baba, anya, apa Balogh: gyalog, csalod, kapod, adod


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!