Találatok a következő kifejezésre: Mi a Ismerősöm kislánya 16 (1 db)

Mi a teendő? Ismerősöm kislánya 16 hónapos.11 hónaposan súlyos vesemedence tágulatot állapítottak meg nála, de gyógyszeres kezeléssel tünetmentes.

Viszont ami probléma hogy a gyerek nem hajlandó inni, a kutacsa beesett, ráadásul napi 1-2 litert meg kéne innia a veséje miatt, de jóesetben 1 pohárnyi a folyadékbevitel meg amennyit az anyja a kajába belekever. Visiít és hisztizik ha itatni próbálják.

Legjobb válasz: talán meg kellene próbálni játékosan.vagy venni neki olyan üdítõt aminek jópofa a palackja.aztán abba tölteni az innivalóját.tudod milyen a gyerek...hátha csak azért inna mert jópofa az üveg.

talán meg kellene próbálni játékosan.vagy venni neki olyan üdítõt aminek jópofa a palackja.aztán abba tölteni az innivalóját.tudod milyen a gyerek...hátha csak azért inna mert jópofa az üveg.
Mindenképp kérjétek ki szakember tanácsát, mert ez így nagyon veszélyes!! Lehet, valami gond van, fáj a gyereknek valami és tudja, hogy az ivással függ össze. Ha így marad, veseköve lesz és az nem túl jó!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Figyelemzavaros, túlmozgásos kisgyerekeknek milyen sportok ajánlottak? Melyik sport fejleszti mozgásukat, teszi kitartóbbá figyelmüket?

Mennyi idő múltával vehető észre fejlődés?

8

Hol lehet megnézni magyarul a Segítség, gyerekeim vannak!?

5

Hogyan lehet egy 2 éves gyereket megtanitani arra hogy rágjon a fogaival, és arra hogy az itatópohárból igyon?

A kislányom 2 éves elmult.Most kezdtem el adni neki darabosat pár napja de nem rágja az ételt hanem szopogatja mint a cukorkát.De az a baj hogy ha mutatom neki hogy kell rám sem figyel és csak szopogatja.Az itató pohárral is csak játszik párszor még régebben is megprobáltam neki megmutatni hogyan fogja meg de csak hisztizett hogy ö nem akarja megtanulni vártam egy kicsit hogy hátha mst hogy két éves elmult hátha sikerül megtanitani de most is csak hisztit vágott le.Akinek volt ilyen gondja a gyerekével irja meg hogyan vezette rá hogy én is megprobáljam

6

2 éves kislányod, aki NEM SZERET BABÁZNI, mivel játszik? Mi köti le?

19

Mi lelte a lányom? Mit tehetnék?

Az a probléma áll fent, hogy a lányom nagyon polgárpukkasztó. Ez nem tinédzserkori lázadás, mert már egészen kisgyerek korában ilyesmi volt, csak még normális és ez az állapot fenn áll körülbelül három éve. Lázad, csúnyán beszél, Nirvanát, The Exploitedet, The Casulaltiest, Tankcsapdát, Pokolgépet, Ossiant és egyéb szörnyűségeket hallgat, feketében jár, bőrdzsekiben, bakancsban, szakadt nadrágokban, anarchista kitűzőkkel! És semmi nőiesség nem szorult belé! Nem sikerült eddig rá hatnom, mit tegyek?

19

Kötelességtudat 8 évesen? Mit tegyek, hogy ...

Kislányom egy tündér, ha játékról van szó, vagy az történik, amihez kedve van. De ha iskolába kell menni, aznap nem akar felkelni, pedig este 8-kor ágyban vagyunk. Nyugodtan alszik./Hétvégéken már hajnalban kuruttyol./ Ha leckeírásra kerül a sor, mindent megtesz, hogy húzza az időt, önállóan sem fog hozzá. Az íróasztalnál csak tekereg, izeg-mozog, játszadozik. Fél óra egy feladat. Amúgy okos,93%-os a felmérője. Ettől függetlenül gyakorolni muszály. Hogyan ébresszem fel benne a kötelességtudatot? Egy aggódó szülő.

9

Jogosan büszke a szülő a hiperaktív gyerekére?

Étterembe ment a szüleivel az 5 éves hiperaktív gyerek .
Kiöntötte a meggylevet a terítőre,mert véletlenül felborította a poharát...

Az asztalnál végig ülve maradt,sokat beszélt,nevetett a vacsora közben,még evett is szépen lassan csipegetett,ami nagy szó,mert nagyon rossz evő,mikor hozta a pincér a számlát megdícsérte a vacsorát-"Nagyon finom volt a főztje" .

Végre nem volt botrány ,nem sírt,nem szaladgált,jól érezte magát az egész család...a meggylé kiborult,de ennyi!

9

Agressziv a kisfiam. Mit csinálòjak vele?

"8 honapos nem beszèl ès folyton mindenkit bànt.De o ugy gondolja,hogy mindezz csak jàtèk.Nincs vele tisztàban ,hogy fàjdalamat okaoz a màsiknak mert utànna nevet.Hiàba mondom nki,hogy nem szabad..vagy làtja ,hogy sir a màsik o nevet...maj d joval kèsobb esetleg oda megy ès megoleli azt akit bàntott.De sajnàlom mert màr minden anyuka tàvol tartja a gyerekèt tole..amit persz megèrtek..de sokszor csak azèrt ut vagy rug mert jàtszani szeretne...nem tudom mihez kezdjek...tudnàtok valami tanàcsot adni??Koszonom

14

Van itt olyan debreceni anyuka aki egyedül neveli a gyermekeit?

2

Ha hazaérünk a bölcsiből rögtön rohan át a mamához. Az apukát 6 hónapos kora óta elutasítja pedig szeretné az apuka. Nem akar velünk enni sem. Egyszerüen nem kellünk neki? Miért utasít el bennünket a gyerek? Mikor fogja már szeretni a szüleit is?

A nagyszülők 2 lakással arébb laknak. Az anyuka nem tud utána menni az utcán mert mozgássérült de erre ott van az apuka. Pszihológus szerint fog ez változni de hogyan?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!