Találatok a következő kifejezésre: Mi a Ismerősöm (921 db)

"káposzta fejet vág" oww:( ezt most mellre szívtam!
Szerintem a neten ismerkedj! Chat-en esetleg.
Pff, nem hiszem el hogy ide írok, ha szeretsz biliárdozni és ráérsz hétvégén akkor összehozhatunk egy rangadót. Ismerõseim közül egyik se ér rá vagy akar jönni. De bárki jelentkezhet, sõt tarthatunk egy gyakori kérdések kupát is. :D 26 ff
1. csak akkor ha ismerõsök lesztek vagy ha bemész külön az õ profiljába. 2. visszamenõleg is látni fogod.
Nyilván nem kell visszajelölni senkit. Y. nem jelölte vissza X.-et.
mert y törölte az ismerõsei közül x-et.gondolom nincsenek jóban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat!Bár utolsótól kérdezném, ha az egyik törölte a másikat, akkor lehetséges, hogy az egyik ott van még a másik ismerõsei között?Az Iwiwnél nem úgy volt, ott ha valakit kitöröltünk, akkor egymásnak már nem is látszódtunk...Facebook nem ilyen?
Hát kérdezõ én is úgy tudtam ahogyan te írod.Ha akár az egyik fél törli a másikat akkor megszûnik a kapcsolat elvileg.Még azt tartom lehetségesnek hogy Y-onnak több fiókja van. Az nem lehet h én kitörlök valakit de a másiknak ugyanolyan hozzáférése van ergo nincs keresnivalója az ismerõslistájában sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat!Utánanéztem, és kiderült, tévedtem, mindkettõ ott van a másiknak.Persze kíváncsi vagyok, van-e ilyen helyzet, amit én leírtam.Ettõl függetlenül azért még remélem nem ment el a kedvetek a kérdéseimre való választól!


Facebook- ha valakinek az adatlapján olvasom hogy ismeröse lett valaki másnak, akkor mi a különbség a két felirat között? 1: XY és VZ mostantól ismerösök 2: XY mostantól VZ ismerőse

Konkrétan arra gondolok, hogy hogyan lehet megállapítani, hogy ki jelölt meg kit?

Legjobb válasz: 1. nél nagyon nem lehet megmondani !!! 2. nál az úgy nevezet VZ jelölt !!

1. nél nagyon nem lehet megmondani !!! 2. nál az úgy nevezet VZ jelölt !!
A kérdező hozzászólása: Koszi

Facebook ezt írja ki ismerős jelölésnél:Úgy tűnik, hogy olyasvalakiknek küldtél ismerősnek jelölést, akiket nem ismersz, épp ezért most 2 napig nem küldhetsz további ismerősnek jelöléseket. Mi lehet a probléma? Mi a megoldás?

Legjobb válasz: Valószínûleg az illetõk elutasították a jelölést. A megoldás az, hogy kivárod a 2 napot, illetve utána csak olyanokat jelölsz be, akiket tényleg ismersz is.

Valószínûleg az illetõk elutasították a jelölést. A megoldás az, hogy kivárod a 2 napot, illetve utána csak olyanokat jelölsz be, akiket tényleg ismersz is.
Mi lehet a probléma? -Úgy tûnik, hogy olyasvalakiknek küldtél ismerõsnek jelölést, akiket nem ismersz. Mi a megoldás? -vársz 2 napot...
A kérdező hozzászólása: 4 napja volt ...
Talán eredetileg 6 nap volt, és még 2 van hátra.

Facebookon van egy képem ahol be van állítva hogy ismerősök ismerősei is lájkolhassák de még sem engedi nekik ilyenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Látni látják? Mert lehet, hogy az Idõvonal beállításai között az van beállítva, hogy csak az ismerõseid láthatják az idõvonaladon.

Látni látják? Mert lehet, hogy az Idõvonal beállításai között az van beállítva, hogy csak az ismerõseid láthatják az idõvonaladon.

Apám kölcsönkért egyik ismerősétől pénzt (uzsorára). Ez az egyik baj. A másik meg az, hogy ismerem az ismerőse gyerekét, aki elég pletykás, és félek, hogy elpletykálná az ismerőseimnek. Mi a teendő?

Legjobb válasz: hát én arra írtam:) ha visszafizetitek, nem lesz mit pletykálni, ha meg tagadtok, azt mondod hogy a gyerek hazudik. én még kitalálnék mellé valami hazugságot, ami miatt a gyereknek senki nem hisz, pl. hogy korábban is mennyit hazudozott, ilyesmi... szépen beszélni úgysem érdemes vele, mert ha pletykás úgyis kifecseg mindent.

hát én arra írtam:) ha visszafizetitek, nem lesz mit pletykálni, ha meg tagadtok, azt mondod hogy a gyerek hazudik. én még kitalálnék mellé valami hazugságot, ami miatt a gyereknek senki nem hisz, pl. hogy korábban is mennyit hazudozott, ilyesmi... szépen beszélni úgysem érdemes vele, mert ha pletykás úgyis kifecseg mindent.
Én nem azzal törõdnék hogy ki pletykálja el ezt kinek hanem hogy nem törik e rád az ajtót.
Szerintem ha már olyan [email protected] helyzetben vagytok, hogy pénzt kell kölcsönkérni, az legyen a legkisebb gondod, hogy kik fogják megtudni ezt.. Örülj, ha van fedél a fejed fölött és enni tudsz.
köszönöm utolsó, én is ezt próbáltam elmondani..
nem ertem milyen veresrol beszeltek itt, ha a gyerek pletykal es viszahallod akkor megmondod, hogy tudjatok milyen pletykas hazug meg ilyesmi. Az apad pedig ha kert penzt uzsorara es nincs semmi fele papir irva akkor annyi mintha ajandekba kapta volna es ha van irva papir, de nincs hitelesitve kozjegyzonel, akkor az is annyi, mintha ajandekba kapta volna es ha pedig hitelesitve van a papir kozjegyzonel akkor a kozjegyzot beperelheti es persze kaptok egy vagon penzt, mert kamatra nem adhatsz penzt es egyuttal az uzsoras is fizet egy vagon penzt.....kb ennyi
olvasd már el mirõl van szó... egy ismerõstõl kért uzsorára, nem uzsorástól... na mindegy védd csak az igazad ha ennyire tetszik:)
Mert gondolod az uzsorások majd szépen kérik tõled a pénzt... Elég naív vagy ha ezt hiszed
A kérdező hozzászólása: Igazából engem ez nem érdekel... Nem is az uzsorával kapcsolatban kérdeztem, hanem a gyerekkel...
jesszus.. uzsora annyit jelent hogy magas kamatra. Hogy jön ide a verés??
Mi az hogy mindent tagadni? Uzsora azt jelenti hogy kiverik belõled ha nem adod vissza... Gondolod ha õk börtönbe is mennek nem lenne más aki elintézi? Az ilyenek nem 2 emberbõl állnak
Mondjuk azonnal visszafizetni... vagy mindent tagadni, mivel uzsorára kölcsönt adni ellenkezik a törvénnyel, így nem is hajtható be jogszerûen.
Ugyan miért lenne ajándék, ha nincs róla papír? Ajánlom figyelmetekbe a Ptk. vonatkozó rendelkezéseit, ugyanis a kölcsönszerzõdés érvényességi kellékei között nem szerepel az írásbeliség. Tény, hogy nehezebb visszakapni, de komolyan azt gondoljátok, hogy ha egy pillanatig eszébe jutna a hitelezõnek, hogy nem kapja vissza, akkor az lenne az elsõ gondolata, hogy perre viszi? Na persze.:DD Kérdezõ, minek foglalkozol vele, ki mit pletykál? Ha visszahallod, mondd, hogy van apádnak valami üzleti ügye, de nem kölcsön, fogalmad sincs, honnan veszi a pletykás, biztos csak érdekes akar lenni.

Lányok, nektek a mi a véleményetek a külsőmmel kapcsolatban? Nekem meggyőződésem, hogy nem nézek ki jól, de az ismerőseim szerint hülye vagyok, és nincs semmi gond a külsőmmel. Kinek van igaza, nekem, vagy az ismerőseimnek?

Képek rólam: http://kepfeltoltes.hu/view/100611/DSC01499_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Jobban fogsz kinézni, ha hiszel az ismerõseidnek. A csajok megérzik, ha nem vagy elégedett magaddal.

Jobban fogsz kinézni, ha hiszel az ismerõseidnek. A csajok megérzik, ha nem vagy elégedett magaddal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Véleményetek szerint az önbizalmammal van gond, akkor változtatni fogok rajta. Még egyszer kösz mindenkinek!
A magabiztosság a fontos és nem pont a szép, inkább a karakteres arc a jó.Neked olyan átlagos külsõd van szóval másba van a gond nem ebbe.
férjnek való arc= született vesztes (?) ez aztán dícséret volt :D
nem vagy csunya egyaltalan:) ...olyan ferjnek valo arcod van.legyel magabiztos, bizz magadban!
hát ja sajna:S, de csúnya se vagy vkinek csak bejössz majd:D
Hát ha õszinte válaszra vágysz tõlem: nem vagy egy leányálom. De ízlések és pofonok. Bocs a bunkó válaszért, csak az legõszintébbet mondtam.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm szépen a válaszokat! 26 éves vagyok. Volt már barátnõm, az egyikkel 2 hónapig tartott a kapcsolat. A másik kapcsolatomra nem mondanám, hogy a barátnõm volt, mert azzal csak 3 napig tartott a dolog, inkább kalandnak nevezném. Néha elõfordultak kisebb kalandok, de ritkán.
Nincs veled semmi baj, szerintem atlagos vagy:)
Semmi gond nincs veled, tök átlagos fejed van. Több önbizalmat!
Semmi baj veled ne aggódj!!!:) 19L
Nyugi haver, semmi baj
Egyáltalán nem nézel ki rosszul, de itt is írták már, hogy egy férfinál a magabiztosság az fontos. Nem a nagyarc, hanem a természetes önbizalom. Fogadd el magad, jól nézel ki! Próbálj laza lenni, az sokat hozzátesz ahhoz, hogy milyennek látnak mások.
hát én fiú vagyok, de am nem rossz, és tényleg semmi gond, csak több önbizalmat.
hány éves vagy? volt már barátnõd?
a ferjnek valo arcot nem rossz ertelemben ertettem:) )
Ettõl a kérdéstõl megfájdult a fejem. Most mivan?
A feliratkozás arra való, hogy úgy értesülj valaki híreirõl, hogy nem vagytok ismerõsi kapcsolatban. Viszont aki az ismerõsöd, az automatikusan feliratkozik rád és te is rá, így látjátok az üzenõfalon egymás bejegyzéseit. A te eseted ezektõl eltér, látatlanban nehéz megmondani hogy miért. Tippre azt mondanám hogy az ismerõsi kapcsolat megszakadt, de a másik fél feliratkozott továbbra is a bejegyzéseidre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!