Találatok a következő kifejezésre: Mi a Imre kórházban (25 db)

A Szent Imre kórházban mikor van szülést felkészítő tanfolyam?

És nagyon érdekelne az is,hogy hallottam van olyan ami újraélesztést tanít stb....ha leállna a baba légzése stb mit kell tenni.Ez is nagyon fontos lenne,mert úgy tudom a légzésfigyel?nek csak így van értelme.Ha tud vki honlapcímet hol lehet ezt megnézni kérem segítsen.Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: szia én a szent imre kórház honlapján néztem meg utánna fel is hívtam és azt mondták,hogy keddenként fél5-tõl fél6-ig terhestorna van utánna 6-tól 7-ig pedíg az oktatás bár én ma magyek,de csak az oktatásra egyenlõre!Amugy a 464-8600 ha felhívod és beütöd a 1433 melléket ott mindent elmondanak,remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást üdv:egy 28 hetes kismama

szia én a szent imre kórház honlapján néztem meg utánna fel is hívtam és azt mondták, hogy keddenként fél5-tõl fél6-ig terhestorna van utánna 6-tól 7-ig pedíg az oktatás bár én ma magyek, de csak az oktatásra egyenlõre!Amugy a 464-8600 ha felhívod és beütöd a 1433 melléket ott mindent elmondanak, remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást üdv:egy 28 hetes kismama
Sajnos nem. Csak akkor ha valameyik orvos magánredelésére jársz.
Sajnos ezt én is hallottam. Én is félegyházi vagyok, bár még nem aktuális számomra, de azért aggaszt a dolog. Állítólag októbertõl szûnik meg. Én a Szent Istvánba mennék szülni, ha ez bekövetkezne.

A mostanában Szent Imre kórházban szült kismamákat kérdezném: hogy ebben a kórházban, van kisbaba-mama fotós ember? És, ha igen, akkor mennyibe kerül? Kapok 1 képet ingyen? Mikor kellene szólni, ha igénybe venném?

Legjobb válasz: van, jön és kérdezi, hogy ki akar a szobában képet, én ahányszor szültem még senki nem akart a szobában szülés után jön 1-2 nappal, hogy mennyibe kerül és mit ad az árért, azt nem tudom, mert körülöttem tényleg senki nem élt a lehetõséggel

van, jön és kérdezi, hogy ki akar a szobában képet, én ahányszor szültem még senki nem akart a szobában szülés után jön 1-2 nappal, hogy mennyibe kerül és mit ad az árért, azt nem tudom, mert körülöttem tényleg senki nem élt a lehetõséggel
Szia van.De nem kapsz ingyen képet.Az árára már nem emlékszem.
Ha jól emlékszek, 5000ft volt 4db igazolványkép és 2db nagyobb kép (normál méret). Tök béna volt a fotós(aki valójában ápolónõ). Én fotózok, szóval rögtön rájöttem, hogy gagyi.:-( nem bántam meg, de felismerhetetlen a képen a kislányom. Ja! És megkérdezi, hogy fényképezheti e, de azt már nem, hogy melyik kép tetszik. Kicsit kigasználósnak tartottam, mert tudja, hogy nem vitatkozik vele senki:-/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kedves 3. válaszoló: hát, már valamivel jobban vágom a helyzetet, és inkább negatív csengése van, ezért inkább magam készítek képet a picimrõl, ismét, ahogy az elsõnél is. Végülis az a biztos, és a pénzt meg jobb helyre is kerül.


A Szent Imre kórházban mi a véleményetek Nyíregyháziné Kecskeméti Vera szülésznőről? (remélem jól írtam a nevét)

Legjobb válasz: Kecskemétiné Nyíregyházi Vera.Elsõ gyermekemmel túlhordás miatt bent feküdtem a kórházban,így találkoztam vele néhányszor.Rendkívül emberséges volt.A szülésemnél nem õ volt jelen,de az elején bejött hozzám is. Az egyik kismamának,akivel együtt vajúdtunk,õ volt a választott szülésznõje.Végig támogatta,meg volt vele elégedve.

Kecskemétiné Nyíregyházi Vera.Elsõ gyermekemmel túlhordás miatt bent feküdtem a kórházban, így találkoztam vele néhányszor.Rendkívül emberséges volt.A szülésemnél nem õ volt jelen, de az elején bejött hozzám is. Az egyik kismamának, akivel együtt vajúdtunk, õ volt a választott szülésznõje.Végig támogatta, meg volt vele elégedve.

Szülőszoba látogatásra, a Szent Imre kórházba hogy lehet bejutni? Hol, kinél kell jelentkezni, mikor tartanak ilyet? (A kórház szülészetének honlapján nem tudok tájékozódni, mert hetek óta olvashatatlan sajnos)

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm Mindkettõtöknek! A 33. hétben vagyunk a bébivel. Eddig dolgoztam és nem jártam elõkészítõre sem. Sajnos. Viszont azt szívesen megnézném, hogy egyáltalán hova fogok kerülni április elején... Választott szülésznõm nincs, csak az orvosom. A számot megjegyzem és jövõ héten már hívom is!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Mindkettõtöknek! A 33. hétben vagyunk a bébivel. Eddig dolgoztam és nem jártam elõkészítõre sem. Sajnos. Viszont azt szívesen megnézném, hogy egyáltalán hova fogok kerülni április elején... Választott szülésznõm nincs, csak az orvosom. A számot megjegyzem és jövõ héten már hívom is!
Szia, ha van fogadott szülésznõd, akkor õ tud körbevezetni bármikor a megbeszélt idõpontban. Engem is a fogadott szülésznõ vezetett körbe, nem kellett csportra várnom. Hány hetes vagy? Az NST-k úgyis a szülészeten leszenk a vajúdóban, ezért legkésõbb akkor meg fogják mutatni az IKEA és a többi szülõszobát is. Ha pedig nincs fogadott szülésznõd, akkor hívd a központi számukat, gondolom ott is meg lehet valakivel beszélni, hogy vezessenek körbe.
Szia, én voltam szülés felkészítõn ott a 464-8737-es számot adták meg. Ez a szülõszoba száma, itt lehet idõpontot kérni látogatásra. Azt mondták, célszerûbb esti idõpontot kérni, talán akkor jobban ráérnek. Én még nem voltam, de szívesen venném ha elmesélnéd, ha elmész. 38 hetes kismama

Szent Imre kórház szülészetéről mi a véleményetek? És az ott dolgozó prof. Dr Rákóczi Istvánról?

Legjobb válasz: Szent Imrében szültem és nem vagyok megelégedve! Az orvos (R. Miklós) kevésnek találta a hálapénzt, bennem felejtette a varratot (azt hitte felszívódik), már a vajúdásnál szóltam, hogy koraszülés lesz, de senki se törõdött vele, nem engedtek el, pedig még több órán át vajúdtam és a babát el kellett vinni a Jánosba én meg nem mehettem utána, mert nem volt hely. Szülésnél SENKI sem kapott fájdalomcsillapítót, nem vágtak gátat, pedig kértem, de megrepedtem. Szobatársammal nem is törõdtek, ott sírt, mert semmit se tudott a babákról, a csecsemõsök nem foglalkoztak vele. Tõlem reggelente vért vettek, de az eredményt senki se tudta, azt se vették észre, amikor átmentem a János kórházba a babámat megnézni a koraszülött intenzíven. Egyetlen pozitívum: a szülésznõ nem fogadott el hálapénzt!

Szent Imrében szültem és nem vagyok megelégedve! Az orvos (R. Miklós) kevésnek találta a hálapénzt, bennem felejtette a varratot (azt hitte felszívódik), már a vajúdásnál szóltam, hogy koraszülés lesz, de senki se törõdött vele, nem engedtek el, pedig még több órán át vajúdtam és a babát el kellett vinni a Jánosba én meg nem mehettem utána, mert nem volt hely. Szülésnél SENKI sem kapott fájdalomcsillapítót, nem vágtak gátat, pedig kértem, de megrepedtem. Szobatársammal nem is törõdtek, ott sírt, mert semmit se tudott a babákról, a csecsemõsök nem foglalkoztak vele. Tõlem reggelente vért vettek, de az eredményt senki se tudta, azt se vették észre, amikor átmentem a János kórházba a babámat megnézni a koraszülött intenzíven. Egyetlen pozitívum: a szülésznõ nem fogadott el hálapénzt!
3 hete szültem ott, van pozitív és negatív véleményem róla. Rákócziról csak rosszat hallottam és 100.000 nála a szülés, plusz a magánórák...
A kérdező hozzászólása: És mi a pozitív és negatív véleményed? Légyszíves írd meg ha nem gond, mert érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ilyen rossz volt. :( Én szerintem az Istvánba fogok szülni.

Meg tudná mondani valaki, hogy mikor van a Szent Imre kórházban papás kismamatorna?

Valamelyik decemberi terhestorna papás szülésfelkészítő lesz. csak sajnos nem emlékszem melyik

Legjobb válasz: honlapjukon rajta van!

honlapjukon rajta van!

Szent Imre kórházban a vajúdóba nem jöhet be a párom? Akkor teljesen egyedül/vagy idegenek közt kell lennem? És mi van ha 10 órán keresztül vajúdom?

Ezt olvastam az egyik kérdés válaszában. Én is ott szeretnék szülni, de ez most elbizonytalanított..Vagy ez mindenhol így van? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia ! Nem tudom,hogy megy én is ott fogok szülni júliusban és apás szülés lesz,de ilyet senki sem mondott nekem,hogy nem mehet be az apa-akkor mi értelme lenne az apás szülésnek.Azért rákérdezek majd erre én is.Te mikor szülsz?

Szia ! Nem tudom, hogy megy én is ott fogok szülni júliusban és apás szülés lesz, de ilyet senki sem mondott nekem, hogy nem mehet be az apa-akkor mi értelme lenne az apás szülésnek.Azért rákérdezek majd erre én is.Te mikor szülsz?
Szia! Én a Szent Imrében szültem 5 hete, és a vajúdóba tényleg nem mehet be a párod csak a szülõszobára. Egyébként 6 ágyas a vajúdó és általában 2-3 kismama van ott. Jókat lehet beszélgetni közben, presze a fájások alatt nem de az a vicces hogy mindenkinek máskor fáj. Javaslom hogy ne menj túl hamar a kórházba, így nem kell 10 órát a vajúdoban tölteni.Lehet egyébként zuhanyozni sétálgatni közben, sõt ki is mehetsz a párodhoz a folyosóra. Én du 4-9 ig voltam a vajúdóban, olyan hamar elszaladt az idõ, és utána mentünk be a szülõszobára, hajnali 1 kor meg is született a kislányom!Szép szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot..akkor majd nem sietek nagyon:) ) De azért sajnálom, hogy nem foghatja majd a kezem a párom, erõt adott volna. Bár a lénegnél úgyis ott lehet szerencsére! Amúgy még csak 8 hetes vagyok, de már most mindennek szeretnék utánaérdekldni:)

Érdemes-e szülésznőt fogadni a budapesti Szt Imre kórházban? Mire érdemes odafigyelni?

Ott fogok szülni és nem tudom milyen a kórház.Tud e valaki segíteni esetleg szülészn? ügyben,meg ,hogy kb mennyibe kerül fogadni és érdemes e egyáltalán..és mikor kell fogadni ha akarok..???Köszönöm a válaszokat.Egy 18hetes kismama

Mire számíthatok? Mit tegyek? Aki mostanság a Szent Imre kórházban szült írna nekem.

Nincs se fogadott dokim , sem szülésznőm. Sajnos nem igazán engedhetjük meg :-(( Eléggé el vagyok kenődve. Azt hiszem kezdek félni :-(( 2. gyerkőc , Április 12-re vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Nekem volt mindkettõ.Konkrétan egyik se kért pénzt... Én 1re voltam kiirva,26án szültem. Ne aggódj minden rendben lesz:) Apuka nem lehet a vajudóban,de te kimehetsz hozzá. Egész jó kh-i kaja,de nem árt hozatni mert kissé kevés. Van mikró,hütõ,már lehet látogatni is igaz csak az elõtérben... Kérdezz s ha tudok válaszolok.

Nekem volt mindkettõ.Konkrétan egyik se kért pénzt... Én 1re voltam kiirva, 26án szültem. Ne aggódj minden rendben lesz:) Apuka nem lehet a vajudóban, de te kimehetsz hozzá. Egész jó kh-i kaja, de nem árt hozatni mert kissé kevés. Van mikró, hütõ, már lehet látogatni is igaz csak az elõtérben... Kérdezz s ha tudok válaszolok.
Igaz én egy éve szültem, nekem csak dokim volt- de szobatársamnak senkije nem volt - és nagyon jó dokit és szülsznõt fogott ki. Én azt hallom onnan általánosságban, hogy nagyon rendesek az ügyeletes dokik és szülésznõk is. Ne félj, bízz benne, hogy minden a legjobban fog alakulni és olyan emberek lesznek melletted, akik a legmegelelõbbek arra, hogy a világra segítsék a kicsikédet!!
nekem volt fogadottam, de sztem alapvetõen nagyon jó dokik, szülésznõk vannak ott jó kezekben leszel! :-) hamarosan a kezdedben tarthatod a kis jövevényeteket :-) sztem ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz, jó helyen lesztek!
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugodtam. Arik vagytok :-) Kedves 3.-ik lehet összefutunk , de az én kisfiam nem nagyon igyekszik kibújni:-) Az elsõt is túlhordtam egy héttel. Nem értem ezt hogy a vajudásnál nem lehet bent az Apa ? És ha én nem tudok kijönni , mert pl gépre kötnek vagy annyira fáj ?
Csak a vajúdóban nem lehet benn apuka. De ha tudsz, kimehetsz hozzá. Szerintem sokkal elviselhetõbb, ha ki tudsz menni, én minden erõmmel azon leszek, ha semmi gond nem lesz, akkor a szülõszobára is együtt sétálunk be :D
megszültél, milyen volt?
A kérdező hozzászólása: neeeeeemmmm :-) nagyon jol érzi magát a Manó. Bár a nyákdugó szerda óta távozgat .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!