Találatok a következő kifejezésre: Mi a Honnan tudom, hogy (427 db)

Elso randin honnan tudhatom, hogy tetszek a fiunak? Mik a jelei? Tudom, hogy ha lesz 2. randi, de meg elotte, van valami jele?

Legjobb válasz: Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.

Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.
A kérdező hozzászólása: Vakrandi volt - bocsi ezt nem irtam.

Mikor és honnan tudja hogy én vagyok a gazdija? A zsungáriai törpehörcsögömnek?

még csak 2-3 hónapos és fiú

Legjobb válasz: Ott kezdjük hogy a nevét helyesen írd le: Dzsungária törpehörcsög. amúgy ha te adod neki a magokat, stb egy idõ után majd megszokja a kezedet és majd tudni fog mindent

Ott kezdjük hogy a nevét helyesen írd le: Dzsungária törpehörcsög. amúgy ha te adod neki a magokat, stb egy idõ után majd megszokja a kezedet és majd tudni fog mindent
Egy idõ után... Egyedfüggõ, hogy mikor vannak késõbb érõ hörcsik is. De tényleg Dzsungáriai ;) Hogy honnan tudja? Érzi a szagod. Majd megismeri egy idõ után.
Egy ido utan megszok az enyem csak az en hangomra jon ki a hazabol anyukam is mind hivhatja.Ha meg kerdesed van a torpehorcsogokkel vagy horcsogokel akkor a facebook-os oldalamon kerdezhetsz barmikor barmit.;)
Az enyém fél éve megvan(elõtte is volt jó pár), és kifejezetten csak akkor jön ki ha hallja hogy itthon vagyok.:D na meg ugye este tolja a játékát.xd Amúgy szoktasd kézbe. Ez annyit tesz hogy amikor adod neki a kajáját, almát, uborkát stb, tedd a kezedbe, és hagyd hogy felmásszon rá. Idõvel hozzászokik, megérzi majd a szagod, bezsélj hozzá, és a hangodat is megfogja ismerni.:)


Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D

Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D
Nekem a gyomromba is "repkednek" a pillangók olyankor. De egyébként azt kell érezned amit az elsõ válaszoló is írt.

Mi az a szteroid? Honnan tudom, hogy egy krem szteroidos?

eddig nem is hallottam errol, lehet valami ujdonsag?

Legjobb válasz: Nem újdonság!Én 10 éve az ekcémámra kaptam, és manapság is azzal kezelik az ekcémát!Hogy honnan tudod??A gyógyszertárba szólnak hogy mennyit használhatsz , és meddig, mert nem kenheted úgy mint a testápolót!Ja és az árából is tudod!Amit én kapok, az egy picike tégely és 4000ft!

Nem újdonság!Én 10 éve az ekcémámra kaptam, és manapság is azzal kezelik az ekcémát!Hogy honnan tudod??A gyógyszertárba szólnak hogy mennyit használhatsz , és meddig, mert nem kenheted úgy mint a testápolót!Ja és az árából is tudod!Amit én kapok, az egy picike tégely és 4000ft!
Nem új dolog. Én pikkelysömörre kapok gyógykrémeket. Kérdezd meg az orvost, vagy patikust, õk tudnak válaszolni.
A szteroidok mellékvesekéreg-hormonok. Általában súlyos gyulladásos vagy allergiás betegségekben használatosak.
Rengeteg fajta szteroid van. Amit a krémekbe raknak, az általában kortizol (vagy olyan hatású), ez a gyulladást csökkenti elég hatékonyan, de nem árt tudni, hogy csupán az immunválaszt nyomja el, így ha fertõzés okozza a gyulladást, akkor a kórokozók vígan szaporodnak, miközben tüneteket alig érez a beteg. De vannak még olyan szteroidok, melyek a só- és vízháztartásra hatnak (pl. aldoszteron). A nemi hormonok is szteroidok, melyek teljesen más hatással bírnak mint az elõzõek. (pl. tesztoszteront szoktak egyes testépítõk "belõni" a jó eredmény érdekében).
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat. ertheto volt. nalunk most utotte fel a fejet az ekcema, es a babam is hidrocortizolos kenocsot kapott. sogornom mondta hogy elnyomja a tuneteket es sok ev utan akar asztmakent is elojohet.
Ez csak állandó, nagy dózisú alkalmazásnál állhat fenn. Külsõleg alkalmazva nem hat szisztémásan, vagyis nem kerül a véráramba, általános hatása elhanyagolható. Viszont a bõrt vékonyíthatja, úgyhogy mellékhatása azért van.

Honnn tudom meg h a bankkártyámnak mi a biztonsági kódja, vagy az a pin kód? Ja és honnan tudom hogy mikor jár le?

ankkártya, pin, biztonsági, kód, lejárati id?, ideje

Legjobb válasz: Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.

Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.
Igen az a pin kód! Azt meg a bank levélben küldi ki! És a lejárati dátum meg a neved alatt kell hogy szerepeljen 2 szám ho/év
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ha internetes vásárlásnál merült fel a kérdés, akkor nem a pin kód kell neked, hanem a 3 rányomtatott szám a kártya hátoldalán.

Milyen szempontok alapján álljak neki egy saját edzésterv készítésének? Milyen egy jó edzésterv? Honnan tudom hogy számomra mi a legmegfelelõbb edzésmunka?

Legjobb válasz: Ezt csak úgy tudod, hogy elkezded az alapgyakorlatokat csinálni és idõvel észreveszed, hogy neked mi válik be leginkább. Elméletben nem lehet, csak gyakorlatban kitapasztalni, csinálni kell és akkor alakul valahogy. Mi meg egyáltalán nem tudhatjuk, hogy neked mi a legmegfelelõbb.

Ezt csak úgy tudod, hogy elkezded az alapgyakorlatokat csinálni és idõvel észreveszed, hogy neked mi válik be leginkább. Elméletben nem lehet, csak gyakorlatban kitapasztalni, csinálni kell és akkor alakul valahogy. Mi meg egyáltalán nem tudhatjuk, hogy neked mi a legmegfelelõbb.

Honnan tudom, hogy a lány mikor élvez el? Egyszerre kell, hogy orgazmusunk legyen? Vagy hogy legyen mind kettőnknek jó?

Legjobb válasz: onnan tudod, hogy orgazmusa van, hogy a hüvelye összehúzódik folyamatosan... nem is tudom, mintha meg akarna szorongatni... :D:D

onnan tudod, hogy orgazmusa van, hogy a hüvelye összehúzódik folyamatosan... nem is tudom, mintha meg akarna szorongatni... :D:D
Ha leányzó megy el hamarabb azzal nincs gond mert akár többször is felviheted a csúcsra, ha viszont te mész el elõbb és nem tudod kielégíteni a lányt az már annál inkább probléma. De van rá megoldás: használd a nyelved/ujjad. Sok sikert.
Én 11 éve vagyok együtt a párommal, és a mai napig az a legjobb mindkettõnknek, ha egyszerre megyünk el.Ugyanis lehet azt kontrolálni.Nincs szebb és job élmény....)) Ha túl csendes a barátnõd és nem vagy biztos abban, hogy elment e vagy sem, akkor elárulom a biztos jeleket: 1.a mellbimbója összehúzódik, mintha fázna 2.kipirosodik az arca 3.akár remeghet is És még sok más..:)
nem kell hogy egyszerre legyen
elõfordulhat de nem kell hogy egyszerre legyen és hát honnan tudnád ? csak rá kell nézni és látod h mikor megy el
gyakran évek óta együtt lévõ pároknak sincs egyszerre orgazmusuk az a lényeg hogy mindenkinek legyen...
A kérdező hozzászólása: Jó és mondjuk õ el megy én meg ott tollászkodjak tovább benne?:D Amire nagyobb a valószínûség, hogy én megyek el hamarabb, ilyenkor a leányzó pórul jár:S
A kérdező hozzászólása: kösszönöm szépen:)
nem kell egyszerre elélveznetek..nálunk a barátom hamarabb szokott elmenni mint én..:D de attól még tovább szokta csinálni addig ameddig énis elmegyek.:D:P

Ha még nem jött meg akkor honnan tudom hogy mikor van pém? Szoptatok és nem volt mensim. A hőt hogyan és mikor kell mérni? Mennyinek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...

Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...
Szia! ha szoptatsz és nincs mensid, akkor nem is eshetsz teherbe.. Vagy arra gondolsz, hogy most nem jött meg véletlen? és hátha terhes lehetsz????

Honnan tudom, hogy mikor miét nyomja ki a pici amikor mozog?

Van hogy eldeformálódik a hasam, csúcsosodik az egyik oldalt. Hogy kell megállapítani hol a lába feje keze feneke?

Legjobb válasz: Szia! Én nem tudom megállapítani, hogy mikor melyik testrészét nyomja ki. Ultrahang után tudom követni kb 2 napig, aztán úgy elfészkelõdi magát, hogy nem tudom követni a mozgását. De nekem azt mondta a védõnõ, ha pár másodpercig folyamatosan kinyomja valamilyét, akkor az a feje, vagy a feneke, mert a kezét, lábát inkább rugdosásra, meg ütögetésre használja. De ki tudja néha annyit ficánkol:) 28 hetes kismama

Szia! Én nem tudom megállapítani, hogy mikor melyik testrészét nyomja ki. Ultrahang után tudom követni kb 2 napig, aztán úgy elfészkelõdi magát, hogy nem tudom követni a mozgását. De nekem azt mondta a védõnõ, ha pár másodpercig folyamatosan kinyomja valamilyét, akkor az a feje, vagy a feneke, mert a kezét, lábát inkább rugdosásra, meg ütögetésre használja. De ki tudja néha annyit ficánkol:) 28 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!