Találatok a következő kifejezésre: Mi a Honnan (1707 db)

torrent-tel, torrent oldalakról. mibe kéne konvertálni?
torrent oldalakról, utorrent-tel Csatlakozom: miért kéne konvertálni?
Nem töltök semmit, simán csak megnézem a filmet. http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/datum/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, konvertálni azért kéne , mert pl ha leszedek egy rövid videót azt át kell convertálni, hogy pl telefonra is rá tudjam tenni( ergó megfelelõ formátumba kell át convertálni), tudom hogy torrentekkel kell leszedni, de nekem az a legfontosabb hogy honnan szedtek le filmeket, zene nem kell mert azt tudok, de a torrenteken kívül kéne még vmi

Hogyan ismerhetem meg magam? Honnan tudhatom meg, hogy ki vagyok? Honnan tudhatom meg, hogy mi a kedvenc virágom? Menjek el egy virágboltba?

Nem tudom,hogy mik a jó vagy a rossz tulajdonságaim vagy miket szeretek és miket nem,mi a kedvenc filmem stb...

Legjobb válasz: én is így vagyok, és most csak úgy sodródok, de úgyérzem, ez sem az igazi... remélem egyszer mindketten rájövünk. azért holnap elmegyek egy virágboltba :)

én is így vagyok, és most csak úgy sodródok, de úgyérzem, ez sem az igazi... remélem egyszer mindketten rájövünk. azért holnap elmegyek egy virágboltba :)
Ezt nekem is elmondhatná valaki 16/F

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D

Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D
Nekem a gyomromba is "repkednek" a pillangók olyankor. De egyébként azt kell érezned amit az elsõ válaszoló is írt.


Sony Xperia J mi a véleményetek? Honnan érdemesebb megvásárolni, pl: apród.hu vagy újonnan boltból?

csak a kérdés érdekel, telefonvásárlás előtt vagyok!

Legjobb válasz: Az mindegy honnan veszed csak ne legyen az ára 30 fölött. Ha esetleg ennél többet szánsz telefonra akkor sokkal jobbat is lehet kapni mint a J.

Az mindegy honnan veszed csak ne legyen az ára 30 fölött. Ha esetleg ennél többet szánsz telefonra akkor sokkal jobbat is lehet kapni mint a J.

Ennek a filmnek mi a magyar cime, és honnét lehetne letölteni?

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=26CD9C..

Legjobb válasz: Nap,széna ,eper Nap széna és pár pofon Nap ,széna ,szerelem Ez egy csehszlovák trilógia,nagyon jó...nem tudom sajnos h honnan tudod letölteni

Nap, széna , eper Nap széna és pár pofon Nap , széna , szerelem Ez egy csehszlovák trilógia, nagyon jó...nem tudom sajnos h honnan tudod letölteni
A kérdező hozzászólása: Thank you, megtalátam, ha érdekel a film, itt megnézheted: (magyarul) http://www.youtube.com/watch?v=8QRCWRe-grk

Egy iwiw vagy myvip fiókba 1éve nem léptek be. Meg tudják állapítani honnan és mikor léptek be utoljára valahogy, mondjuk ha egy bűnügyhöz kell? Ha törlik a fiókot akkor meg tudják állapítani, honnan tették és mikor a rendőrök?

Legjobb válasz: Mivel a szerverek csinálnak logokat, amik MINDEN tevékenységet feljegyezHETnek, 1-5-10-50-100-1000 év múlva is meg tudják mondani, hogy milyen IP-címrõl milyen adatlappal mit csináltak. Már csak az a kérdés, hogy melyik szerveren mennyi ideig õrzik meg ezeket a logokat.

Mivel a szerverek csinálnak logokat, amik MINDEN tevékenységet feljegyezHETnek, 1-5-10-50-100-1000 év múlva is meg tudják mondani, hogy milyen IP-címrõl milyen adatlappal mit csináltak. Már csak az a kérdés, hogy melyik szerveren mennyi ideig õrzik meg ezeket a logokat.
Bizonyára egy egész taktikai csoportot fognak ráállítani az ügyre.
A kérdező hozzászólása: Az érdekel, hogy meg lehetne e tenni technikailag?

Honnn tudom meg h a bankkártyámnak mi a biztonsági kódja, vagy az a pin kód? Ja és honnan tudom hogy mikor jár le?

ankkártya, pin, biztonsági, kód, lejárati id?, ideje

Legjobb válasz: Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.

Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.
Igen az a pin kód! Azt meg a bank levélben küldi ki! És a lejárati dátum meg a neved alatt kell hogy szerepeljen 2 szám ho/év
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ha internetes vásárlásnál merült fel a kérdés, akkor nem a pin kód kell neked, hanem a 3 rányomtatott szám a kártya hátoldalán.

Caramel mikor énekel honnan képzi a hangját? Torokból, tüdőből, gyomorból vagy egyáltalán honnan?

Aki tudja ennek a trükkjét az legyen szíves írja már le!El?re is köszi =)

Legjobb válasz: ???? Gyomorból hangot képezni ???? Mindenki a hangszálaival képzi a hangokat...

???? Gyomorból hangot képezni ???? Mindenki a hangszálaival képzi a hangokat...
Nekem eléggé úgy tûnik, hogy gyomorba veszi a levegõt, és rekeszizommal szabályozza, hogy mikor mennyit használjon el belõle. A torkát és a tüdejét minimálisan sem erõlteti szerintem.
Hogy lehetne már gyomorba venni a levegõt?
Gondolom nem sok közöd van az énekléshez és a hangképzéshez. :'D Mondjuk fene se érti, hogy akkor miért érzed szükségét, hogy belepofázz.
Hát, ahhoz nem értek, de hogy gyomorba nem tudok levegõt venni, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Thurston legalább te érted mit kérdezek! Nagyokosok azt tudtam h a hangszalagból jön a hang de Caramelnek van egy teknikája hogy miért énekel ilyen jól!
pidgin?
linuxra gondolt
Asszem aMSN a neve.
az a neve, már linkeltem is neki képet, de ba**ik megköszönni!

Mik a reális esélyeim? -20 kg lehetséges? Min változtathatnék még? Honnan szerezzek jó recepteket és jó tippeket miket mikor egyek?

Sziasztok! 22 éves nő vagyok. kb 174 magas és hááájas,81 kgról indultam és most vagyok 2-3 hét alatt 76.5 körül. Mivel egyetemre járok (műszaki) nem sok időm jut mindig aludni,de próbálom,ha nem is egyszerre legalább 8 órát aludni naponta. Kizártam teljesen az édességeket és a tejet.Minimálisra vettem a fehér kenyér fogyasztást,de hamarosan teljesen leállok vele. Legnehezebb a cukros teáról és tejről való lemondás,mivel minden nap megittam fél-1 liter tejet,de csak a házi zsíros finom tejet szeretem,nem boldogít a boltban kapható kicsi zsírtartalmú :( Elalvás előtt nem eszem legalább 6 órával. Keveset eszek és próbálok rendszeresen és rendes kaját enni.. Heti 5-6 szor mozgok,futás-úszás-bringa minden. Félek,hogy nyára és nem lesz meg a 55 kg,legalábbis Júliusra =/

Legjobb válasz: Szia! Júliusig jó esetben 15 kg-t tudsz lefogyni, de ahhoz rendesen kialakított diéta kell és be is kell tartani, amihez nem kis akaraterõre lesz szükséged. Írj privit ha gondolod.

Szia! Júliusig jó esetben 15 kg-t tudsz lefogyni, de ahhoz rendesen kialakított diéta kell és be is kell tartani, amihez nem kis akaraterõre lesz szükséged. Írj privit ha gondolod.
En vettem egy konyhamerleget es szamolom a kaloriakat. Nekem sokat segit. Es ez is: kaloriabazis.hu
Simán lehetséges, én is lefogytam 20 kilót. Az teába amúgy tehetsz édesítõt, ugyanolyan az íze és nincs benne kalória(mondjuk nem szabad túlzásba vinni, mert nagy mennyiségben nem egészséges és növeli az étvágyat. De bár bigyó naponta semmi)
És ha nyárra nem lesz meg az 55 akkor mi van? Amúgyis túl kevés az 55 szerintem. 60-65 kilóval lennél csinos, 55 kilóval gebe leszel. Én csak 160 centi vagyok, de 50 kilóval nagyon sován, 55-58 kilósan nézek ki jól.
Alakbarát receptek: http://paleovital.hu/ Amúgy meg ne aggódj, ha meg lesz, ha nem: már tettél magadért valamit!!!!
Lefekvés elõtt 6 órával nem eszel. Miért is? Hogy éhesen feküdj le? Így már érthetõ. A magas zsírtartalmú tejjel nincs baj. Csak kevesebbet igyál belõle, és édesítõvel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!