Találatok a következő kifejezésre: Mi a Honnan (1762 db)

torrent-tel, torrent oldalakról. mibe kéne konvertálni?
torrent oldalakról, utorrent-tel Csatlakozom: miért kéne konvertálni?
Nem töltök semmit, simán csak megnézem a filmet. http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/datum/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, konvertálni azért kéne , mert pl ha leszedek egy rövid videót azt át kell convertálni, hogy pl telefonra is rá tudjam tenni( ergó megfelelõ formátumba kell át convertálni), tudom hogy torrentekkel kell leszedni, de nekem az a legfontosabb hogy honnan szedtek le filmeket, zene nem kell mert azt tudok, de a torrenteken kívül kéne még vmi

Hogyan ismerhetem meg magam? Honnan tudhatom meg, hogy ki vagyok? Honnan tudhatom meg, hogy mi a kedvenc virágom? Menjek el egy virágboltba?

Nem tudom,hogy mik a jó vagy a rossz tulajdonságaim vagy miket szeretek és miket nem,mi a kedvenc filmem stb...

Legjobb válasz: én is így vagyok, és most csak úgy sodródok, de úgyérzem, ez sem az igazi... remélem egyszer mindketten rájövünk. azért holnap elmegyek egy virágboltba :)

én is így vagyok, és most csak úgy sodródok, de úgyérzem, ez sem az igazi... remélem egyszer mindketten rájövünk. azért holnap elmegyek egy virágboltba :)
Ezt nekem is elmondhatná valaki 16/F

Egy iwiw vagy myvip fiókba 1éve nem léptek be. Meg tudják állapítani honnan és mikor léptek be utoljára valahogy, mondjuk ha egy bűnügyhöz kell? Ha törlik a fiókot akkor meg tudják állapítani, honnan tették és mikor a rendőrök?

Legjobb válasz: Mivel a szerverek csinálnak logokat, amik MINDEN tevékenységet feljegyezHETnek, 1-5-10-50-100-1000 év múlva is meg tudják mondani, hogy milyen IP-címrõl milyen adatlappal mit csináltak. Már csak az a kérdés, hogy melyik szerveren mennyi ideig õrzik meg ezeket a logokat.

Mivel a szerverek csinálnak logokat, amik MINDEN tevékenységet feljegyezHETnek, 1-5-10-50-100-1000 év múlva is meg tudják mondani, hogy milyen IP-címrõl milyen adatlappal mit csináltak. Már csak az a kérdés, hogy melyik szerveren mennyi ideig õrzik meg ezeket a logokat.
Bizonyára egy egész taktikai csoportot fognak ráállítani az ügyre.
A kérdező hozzászólása: Az érdekel, hogy meg lehetne e tenni technikailag?


Honnan veszed hogy arra kellesz??
*csak 1-es voltam
Szinte semmibõl. Járhattok hetek óta, akkor sem ha jól el akarja kendõzni a szándékait. Szex után meg bármikor leléphet bármikor is van. (jó fél évig nem fog rád várni ha csak szexet akarna, de szerintem az meg már bõven a "kéretem magamat" kategória) Biznod kell az ember ismeretedben, és vagy bejön, vagy nem. Legfeljebb szexeltél egy jót te is.
A legtöbb pasi csak szexet akar. Szerencsés vagy, ha a tied nem.
Ha kibír egy hónapot, akkor bármi lehet belõle. Mondjuk azért azt is vedd számításba, hogy azért is leléphet, mert nem volt annyira felejthetetlen veled, tehát nem csak kihasználni akart. 37/F
A kérdező hozzászólása: Koszi! Az exnek csak arra kellettem, es erre eleg soka jottem ra, es most ezert vagyok bizalmatlan.
Ha egy férfi meglát egy szûk ruhába bújtatott izgalmas nõt nagy mellekkel, mindössze egyetlen dolog jut eszébe: hogy minél elõbb ágyba vihesse. Noha a nõk szeretnének hinni az ellenkezõjében, mégis csak az az igazság, hogy a férfiak elsõsorban szexre vágynak. Gátlások és felelõsség nélküli szexre. A nõk szerelemre.

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D

Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D
Nekem a gyomromba is "repkednek" a pillangók olyankor. De egyébként azt kell érezned amit az elsõ válaszoló is írt.

Sony Xperia J mi a véleményetek? Honnan érdemesebb megvásárolni, pl: apród.hu vagy újonnan boltból?

csak a kérdés érdekel, telefonvásárlás előtt vagyok!

Legjobb válasz: Az mindegy honnan veszed csak ne legyen az ára 30 fölött. Ha esetleg ennél többet szánsz telefonra akkor sokkal jobbat is lehet kapni mint a J.

Az mindegy honnan veszed csak ne legyen az ára 30 fölött. Ha esetleg ennél többet szánsz telefonra akkor sokkal jobbat is lehet kapni mint a J.

Ennek a filmnek mi a magyar cime, és honnét lehetne letölteni?

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=26CD9C..

Legjobb válasz: Nap,széna ,eper Nap széna és pár pofon Nap ,széna ,szerelem Ez egy csehszlovák trilógia,nagyon jó...nem tudom sajnos h honnan tudod letölteni

Nap, széna , eper Nap széna és pár pofon Nap , széna , szerelem Ez egy csehszlovák trilógia, nagyon jó...nem tudom sajnos h honnan tudod letölteni
A kérdező hozzászólása: Thank you, megtalátam, ha érdekel a film, itt megnézheted: (magyarul) http://www.youtube.com/watch?v=8QRCWRe-grk

Honnn tudom meg h a bankkártyámnak mi a biztonsági kódja, vagy az a pin kód? Ja és honnan tudom hogy mikor jár le?

ankkártya, pin, biztonsági, kód, lejárati id?, ideje

Legjobb válasz: Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.

Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.
Igen az a pin kód! Azt meg a bank levélben küldi ki! És a lejárati dátum meg a neved alatt kell hogy szerepeljen 2 szám ho/év
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ha internetes vásárlásnál merült fel a kérdés, akkor nem a pin kód kell neked, hanem a 3 rányomtatott szám a kártya hátoldalán.

Caramel mikor énekel honnan képzi a hangját? Torokból, tüdőből, gyomorból vagy egyáltalán honnan?

Aki tudja ennek a trükkjét az legyen szíves írja már le!El?re is köszi =)

Legjobb válasz: ???? Gyomorból hangot képezni ???? Mindenki a hangszálaival képzi a hangokat...

???? Gyomorból hangot képezni ???? Mindenki a hangszálaival képzi a hangokat...
Nekem eléggé úgy tûnik, hogy gyomorba veszi a levegõt, és rekeszizommal szabályozza, hogy mikor mennyit használjon el belõle. A torkát és a tüdejét minimálisan sem erõlteti szerintem.
Hogy lehetne már gyomorba venni a levegõt?
Gondolom nem sok közöd van az énekléshez és a hangképzéshez. :'D Mondjuk fene se érti, hogy akkor miért érzed szükségét, hogy belepofázz.
Hát, ahhoz nem értek, de hogy gyomorba nem tudok levegõt venni, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Thurston legalább te érted mit kérdezek! Nagyokosok azt tudtam h a hangszalagból jön a hang de Caramelnek van egy teknikája hogy miért énekel ilyen jól!
pidgin?
linuxra gondolt
Asszem aMSN a neve.
az a neve, már linkeltem is neki képet, de ba**ik megköszönni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!