Találatok a következő kifejezésre: Mi a Hogyan működik Mikor (850 db)

Bármi lehet a neveden, csecsemõnek is akár. Csak a szülõ aláírása kell a szerzõdésre.
A kérdező hozzászólása: És a biztosítás, hogy megy az is lehet a nevemen?
A neveden lehet csak eladáskor a gyámhatóság engedélye kell. Biztosítást viszont nem köthetsz hiszen nem lehet jogsid 17 évesen, azt az üzembentartó köthet rá csak.
elõzõnek: hogy ne lehetne 17évesen jogsija? nekem már 15évesen megvolt az "M" kategoria, most (17évesen) megvan a "B" és van autóm is, rajta biztosítás, és már lassan 1 éve vezetek... apám az üzembentartó és így az õ nevén van a boztosítás. ennyi...
te legyél a tulaj és akinek régóta van jogosítványa az az üzembentartó, mert így nagyon sokat lehet spórolni mert nálunk anyám az üzembentartó én a tulaj és így amikor vettük az autót évente neki 40e volt nekem + kijött a legolcsóbb 120eFt ra nem is volt kérdés ki lesz az üzembentartó :) ( és ha gyors hajtasz , vagy rossz helyen parkolsz akkor az üzembentartó kapja a csekket ) úgyhogy csak óvatosan

Mire jó a Rorschach teszt, mit mér, hogy működik?

Legjobb válasz: különbözõ tinta pacákat mutatnak és el kell mondani, hogy mire hasonlít, mire emlékeztet az adott alakzat, milyen képet látsz benne... valamelyik részletében vagy az egészben... meg is kell mutatni de nincsenek helyes válaszok... az emberek általában szoronganak, hogy vajon jól válaszolnak-e... Szóval nem az a lényeg, hogy mit látsz... az inkább "elterelés" ... közben megfigyelik, hogy mit mondasz, mik körül forognak a gondolataid... mik a visszatérõ gondolatok, ilyesmi.

különbözõ tinta pacákat mutatnak és el kell mondani, hogy mire hasonlít, mire emlékeztet az adott alakzat, milyen képet látsz benne... valamelyik részletében vagy az egészben... meg is kell mutatni de nincsenek helyes válaszok... az emberek általában szoronganak, hogy vajon jól válaszolnak-e... Szóval nem az a lényeg, hogy mit látsz... az inkább "elterelés" ... közben megfigyelik, hogy mit mondasz, mik körül forognak a gondolataid... mik a visszatérõ gondolatok, ilyesmi.
meg hogy mennyire tudsz absztrakt dolgokban gondolkodni... gyerekeknél, vagy értelmileg sérült embereknél, hogy megérti-e az instrukciót... tud-e egyáltalán látni valamit abba a pacába... amit lát milyen szavakkal írja le, mennyire részletes, mennyire élénk, stb.
A kérdező hozzászólása: ÉS hagynak rá egy kis gondolkodás idõt, vagy azonnal rá kell vágni ami eszedbe jut? ÉS ha semmire sem emlékeztet? Köszi az eddigi válaszokat!
Az a titka, hogy aki kezd úgymond becsavarodni, az egyre inkább a macska formát látja. (fej, test, mindegy) Tehát azt ne mondd.


A fekete mágiáról ki mit tud? Az pontosan mi, és hogyan működik?

Legjobb válasz: Én is óva intelek a fekete mágiától, tudom hogy nagyon kecsegtetõ de soha ne feledd a törvényt: "Tégy mit akarsz de ne árts soha!"

Én is óva intelek a fekete mágiától, tudom hogy nagyon kecsegtetõ de soha ne feledd a törvényt: "Tégy mit akarsz de ne árts soha!"
Ha van egy kis eszed, akkor sehogy sem mûködik. Ha ennyire nem tudsz semmit a témáról, jobb ha nem feszegeted. "Hármas Törvény, így okoskodsz, Háromszor jó, háromszor rossz!" /Az Intés/ Vagyis jobb ha nem kezdesz ki a sötét erõkkel, mert nagyon pórul járhatsz!
:D vicces. Aki kicsit is tájékozott az ezotériában tudja, hogy nincs fekete mágia. Csak szimpla mágia van amit akkor neveznek feketének, ha a célja rossz, ártó, gonosz. Ne próbálkozz vele, mert gonosz, és ahogy a kérdésbõl leszûrtem, úgy is magadnak okoznál vele a legtöbb rosszat.:D BUÉK!:)
Ha hiszel benne bemesélheted magadnak, hogy mûködik, ha nem hisz benne akin használod, akkor tárgytalan az egész, leszámítva, ha mentalista vagy és tudod manipulálni az embereket.
Ha van eszed, akkor tudod hogy nem mûködik.

Olvastam, hogy állami támogatással meglehet tanulni egy idegen nyelvet (teljesen ingyen) : ez hogy működik, mik a feltételek?

Legjobb válasz: Szerintem ez arra vonatkozik, hogy gimnáziumban, egyetemen tanulhatsz idegen nyelvet, nem kell érte fizetni. Külön támogatásrõl én nem hallottam

Szerintem ez arra vonatkozik, hogy gimnáziumban, egyetemen tanulhatsz idegen nyelvet, nem kell érte fizetni. Külön támogatásrõl én nem hallottam
Minek a nyelvtanuláshoz támogatás? Én nyelvenként átlag 10ezer forintból (ennyibe kerültek a tankönyvek) már hármat tanultam meg felsõfokon.
Hol lehet utána nézni a jelentkezésnek?
minden állatorvosnál más.
Basszus, az aztán nagyon fontos, hogy HAVANESE! :) ) Az, hogy mi az ivara, az persze mellékes. Az ivartalanítás árát a kutya súlya határozza meg nagyban. Szukáknál nagy hasi mûtét, kanoknál egyszerûbb beavatkozás, ennek megfelelõen utóbbi olcsóbb is. És a szukát 15-20 ezerre, a kant 8-10 ezerre tippelem. (Nekem a 7 hónapos szuka golden volt 28 ezer Szegeden.)
Teljesen igaza van az elõttem írónak, egyetértek vele.

Mi ez a donna.hu? Mire jó? Hogy működik?

ma kaptam egy meghívót, elég bizalomgerjeszt?, de nemtudom, hogy elfogadjam-e.

Legjobb válasz: pontosabban donnalight.hu

A kérdező hozzászólása: pontosabban donnalight.hu
"A DonnaLight felnõttek nélküli, kizárólag fiatal csajoknak készült közösségi oldal. Olvashatsz itt érdekes cikkeket, kérdezhetsz a szakértõnktõl, és ami a legfontosabb: szavazhatsz a fiúkra! A lányok meghívásos alapon kerülhetnek be a közösségbe, viszont a srácoknak versenyezniük kell a lányok kegyeiért. A lányok szavaznak arról, hogy a jelentkezõ srácok közül ki juthat be, és élvezheti a lányok társaságát. Itt megtalálsz minden funkciót, amit elvársz egy oldaltól, vagy ha még ötleted van, mi nyitottak vagyunk rá! Próbáld ki, hogy a DonnaLight-on az élet milyen szabad, játékos és lightos!"
én megnéztem, és nekem hotdog és myvip keverékének tûnik.

Szerzödéses katona szeretnék lenni és arról kérdeznék egy pár dolgot hogy ez hogy működik? , mik a feltételek? Stb. A honvédelem.hu néztem de ott csak egy 2008 as értesitőt találtam és nekem 2013 ról kéne.

Legjobb válasz: Bemész a toborzóirodába, ott elmondod mit akarsz, de a papírjaid nálad lesznek. És ott kitöltöd a regisztrációs lapot. Ha szerencséd van nem kell éveket várni, hogy behívjanak alkalmasságira.

Bemész a toborzóirodába, ott elmondod mit akarsz, de a papírjaid nálad lesznek. És ott kitöltöd a regisztrációs lapot. Ha szerencséd van nem kell éveket várni, hogy behívjanak alkalmasságira.
A kérdező hozzászólása: és még anyit szeretnék megtudni, hogy ezt bármikor megtehetem hogy bemegyek a táborozóba és jelentkezem, mert azt hallottam hogy, meghatározott idõnként van felvétel, és alkalmassági
Nézd meg, hogy mikor van nyitva a toborzóiroda, mert nem mindég vannak ott, szombat, vasárnap zárva ez biztos. Hol laksz, melyik megyében? Alkalmassági nem tudom mikor van azt nem lehet elõre megmondani. De ha bemész és regisztrálsz, akkor leghamarabb 5-6 hónap még alkalmasságira mehetsz. Eleve túljelentkezés van, és ezért minden hónapban van legalább egyszer, de ezt már a rendszer dönti el, hogy mikor mehetsz.
A kérdező hozzászólása: szabolcsban élek, 20 éves vagyok... Azt tudom hogy a táborozóiroda nyiregyházán van, csak akit megkérdezek mindenki mást mond errõl
majd hetfon mindent leirok
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Ha biztonsági kamera fő vette azokat a személyeket akkor a rendőr keresni fogja vagy hogyan működik mi a lépés?

Legjobb válasz: - a kamerát fogja keresni a rendõr? - fõ a kamera, meg a krumpli a fazékban - mi történt ? - melyik személyek - valamikori tanárom kedvenc szólása volt, hogy nincs buta kérdés, csak buta válasz ... tévedett

- a kamerát fogja keresni a rendõr? - fõ a kamera, meg a krumpli a fazékban - mi történt ? - melyik személyek - valamikori tanárom kedvenc szólása volt, hogy nincs buta kérdés, csak buta válasz ... tévedett


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!