Találatok a következő kifejezésre: Mi a Hogyan működik (850 db)

Bármi lehet a neveden, csecsemõnek is akár. Csak a szülõ aláírása kell a szerzõdésre.
A kérdező hozzászólása: És a biztosítás, hogy megy az is lehet a nevemen?
A neveden lehet csak eladáskor a gyámhatóság engedélye kell. Biztosítást viszont nem köthetsz hiszen nem lehet jogsid 17 évesen, azt az üzembentartó köthet rá csak.
elõzõnek: hogy ne lehetne 17évesen jogsija? nekem már 15évesen megvolt az "M" kategoria, most (17évesen) megvan a "B" és van autóm is, rajta biztosítás, és már lassan 1 éve vezetek... apám az üzembentartó és így az õ nevén van a boztosítás. ennyi...
te legyél a tulaj és akinek régóta van jogosítványa az az üzembentartó, mert így nagyon sokat lehet spórolni mert nálunk anyám az üzembentartó én a tulaj és így amikor vettük az autót évente neki 40e volt nekem + kijött a legolcsóbb 120eFt ra nem is volt kérdés ki lesz az üzembentartó :) ( és ha gyors hajtasz , vagy rossz helyen parkolsz akkor az üzembentartó kapja a csekket ) úgyhogy csak óvatosan

Mi a legjobb módszer/szoftver az IP cím elrejtésére? Ti mit használtok? Hogy működik?

Legjobb válasz: Kár,hogy olyan lassú mint régen az 56k modem volt.Pedig jó cucc :P

Kár, hogy olyan lassú mint régen az 56k modem volt.Pedig jó cucc :P
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.

Mire jó a Rorschach teszt, mit mér, hogy működik?

Legjobb válasz: különbözõ tinta pacákat mutatnak és el kell mondani, hogy mire hasonlít, mire emlékeztet az adott alakzat, milyen képet látsz benne... valamelyik részletében vagy az egészben... meg is kell mutatni de nincsenek helyes válaszok... az emberek általában szoronganak, hogy vajon jól válaszolnak-e... Szóval nem az a lényeg, hogy mit látsz... az inkább "elterelés" ... közben megfigyelik, hogy mit mondasz, mik körül forognak a gondolataid... mik a visszatérõ gondolatok, ilyesmi.

különbözõ tinta pacákat mutatnak és el kell mondani, hogy mire hasonlít, mire emlékeztet az adott alakzat, milyen képet látsz benne... valamelyik részletében vagy az egészben... meg is kell mutatni de nincsenek helyes válaszok... az emberek általában szoronganak, hogy vajon jól válaszolnak-e... Szóval nem az a lényeg, hogy mit látsz... az inkább "elterelés" ... közben megfigyelik, hogy mit mondasz, mik körül forognak a gondolataid... mik a visszatérõ gondolatok, ilyesmi.
meg hogy mennyire tudsz absztrakt dolgokban gondolkodni... gyerekeknél, vagy értelmileg sérült embereknél, hogy megérti-e az instrukciót... tud-e egyáltalán látni valamit abba a pacába... amit lát milyen szavakkal írja le, mennyire részletes, mennyire élénk, stb.
A kérdező hozzászólása: ÉS hagynak rá egy kis gondolkodás idõt, vagy azonnal rá kell vágni ami eszedbe jut? ÉS ha semmire sem emlékeztet? Köszi az eddigi válaszokat!
Az a titka, hogy aki kezd úgymond becsavarodni, az egyre inkább a macska formát látja. (fej, test, mindegy) Tehát azt ne mondd.


A fekete mágiáról ki mit tud? Az pontosan mi, és hogyan működik?

Legjobb válasz: Én is óva intelek a fekete mágiától, tudom hogy nagyon kecsegtetõ de soha ne feledd a törvényt: "Tégy mit akarsz de ne árts soha!"

Én is óva intelek a fekete mágiától, tudom hogy nagyon kecsegtetõ de soha ne feledd a törvényt: "Tégy mit akarsz de ne árts soha!"
Ha van egy kis eszed, akkor sehogy sem mûködik. Ha ennyire nem tudsz semmit a témáról, jobb ha nem feszegeted. "Hármas Törvény, így okoskodsz, Háromszor jó, háromszor rossz!" /Az Intés/ Vagyis jobb ha nem kezdesz ki a sötét erõkkel, mert nagyon pórul járhatsz!
:D vicces. Aki kicsit is tájékozott az ezotériában tudja, hogy nincs fekete mágia. Csak szimpla mágia van amit akkor neveznek feketének, ha a célja rossz, ártó, gonosz. Ne próbálkozz vele, mert gonosz, és ahogy a kérdésbõl leszûrtem, úgy is magadnak okoznál vele a legtöbb rosszat.:D BUÉK!:)
Ha hiszel benne bemesélheted magadnak, hogy mûködik, ha nem hisz benne akin használod, akkor tárgytalan az egész, leszámítva, ha mentalista vagy és tudod manipulálni az embereket.
Ha van eszed, akkor tudod hogy nem mûködik.

Mi ez, hogy működik, és mikor van ez az 5+1 hónapos képzés rendőröknek amikor "kapják már tanulás közben a kezdő fizetést"?

Hallottam valami ilyesfélér?l több helyen is de nem tudom hogyan lehet ezt megcsinálni.

Legjobb válasz: Ez már elindult,és nem lehet jelentkezni,tavaj év végén kellett leadni vmikor a jelentkezést...

Ez már elindult, és nem lehet jelentkezni, tavaj év végén kellett leadni vmikor a jelentkezést...

Akinek van, mi a véleménye az Avent mikrós gőzsterilizálóról? Most 25%-os leárazás van a Brendonban, megérné megvennem? Ti mivel sterilizáltok? Hogyan működik, tiszta lesz?

Legjobb válasz: attól függ mi a szándékod, mert ha szoptatni akarsz és nem akarsz késõbb sem cumisüveget használni felesleges. Mert sterilizálni csak hat hetes koráig kell a cuccokat. Nekem azt mondta orvos ismerõsõm, ezért a sem a cuccokat, amiben elteszek neki lefejt tejet, zöldséget, gyümölcsöt nem kell strilizálni. Illetve én vettem egy üveg chicco folyadékot és abban átmostam mindent. Persze nem tudom mennyi az ára egy ilyennek és konkrétan mit lehet benne sterilizálni, de ha húzós az ára és úgy nem kihasználható, akkor ne vedd meg. Ha meg nem drága és úgy gondolod, hogy ki tudod használni vedd meg.

attól függ mi a szándékod, mert ha szoptatni akarsz és nem akarsz késõbb sem cumisüveget használni felesleges. Mert sterilizálni csak hat hetes koráig kell a cuccokat. Nekem azt mondta orvos ismerõsõm, ezért a sem a cuccokat, amiben elteszek neki lefejt tejet, zöldséget, gyümölcsöt nem kell strilizálni. Illetve én vettem egy üveg chicco folyadékot és abban átmostam mindent. Persze nem tudom mennyi az ára egy ilyennek és konkrétan mit lehet benne sterilizálni, de ha húzós az ára és úgy nem kihasználható, akkor ne vedd meg. Ha meg nem drága és úgy gondolod, hogy ki tudod használni vedd meg.
Szia! Én nem Aventet vettem, mert drágának tartottam. Valami egyszerübbet vettem 3 ezerért. Nekem nagyon bevállt. Szoptatok, de fejni is szoktam és a mellszivot is abban sterilizálom. Nem bántam meg, hogy megvettem, mert kihasználom. Szerintem nyugodtan vedd meg. Bár a Chicco folyadék is nagyon jo, de én azzal csak áttörölgetni szoktam a játékokat meg ilyenek. Magánvélemény hogy én nem szeretem azt mert számomra az vegyszer... Hangsulyozom ez az én véleményem. DE ettõl függetlenül ahogy irtam én is szoktam néha használni. Szoval, ha van rávalo akkor vedd meg nyugodtan.
Én Aventet vettem, de használtzat, 3 ezerért. Utólag úgy gondolom, hogy a kétezer forintos noname mikrós sterilizátor ugyaonoyan jól megtette volna. Itt végülis csak a gõz dolgozik, nem a készülék. Arra figyelj, hogy BPA mentes legyen, amit veszel. Elõtte el kell mosni mosogatószerrel folyó víz alatt, mert a tejmaradékot, ételmaradékot a sterilizáló értelemszerûen nem szedi le. Én minden használat után elmosogatom a mellszívót, az üvegeket, és naponta egyszer sterilizálok. 4 hetes a babám.
én is használtan vettem, de igazából bármelyik nem márkás is megtette volna, ahogy az elõttem szóló is írta. ki van használva rendesen, napi 1x a mellszívó, 1-2-3-100x a cumi, gyógyszeres kis mûanyag kanál, bimbóvédõ kerül bele. tiszta nem lesz, én mindent elmosok rendesen, úgy teszem bele, ez fertõtlenít csak! ha nem gond a pénz, vedd meg, de szerintem bármelyik megteszi, ez esetben tényleg csak a márkát fizeted meg!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz: nekünk ilyen van, én is az auchanos leárazáson vettem meg, de én is utána láttam, hogy az olcsóbb is megtette volna. Én nagyon sokat vaciláltam, hogy kell e vagy nem, hiszen régen sem volt. De gondoltam mire megveszem az új edényt, amiben kifõzöm a cuccokat (mert csaknem ugyanabban fõzném ki, amiben elõtte a pörkölt fõtt :o)), meg kínlódni a vízkõvel, meg 20 percig fõzõgetni, leforrázom magam, stb. Meg úgy voltam vele, hogy így legalább nem kell takargatni a konyhában a száradó bébi cuccokat, hanem csak belerakom, benne hagyom, és megvan a helye. Nekünk 3 cumisüvegünk van, meg egy aventes mellszívó, plusz a cumikat is ebben fertõtlenítem. Az elején még minden használat után, mostmár csak naponta este bedobom a mikróba õket. Én nem bántam meg, hogy van.
Szia. Mint sokan elottem leirtak, tenyleg hasznos, DE.....ha sokat utaztok, es sokszor fogsz az otthonin kivuli mikrot hasznalni, akkor mar kevesbe hasznos, mert a sterilizalasi ido a mikro maximalis teljesitmenyetol fugg, azaz kis teljesitmenyu mikronal 6 perc, nagyobbnal 4 vagy 2 perc es ugye az otthoni mikrot az ember jol ismeri, de a "szomszedoket" nem.
Utolso vagyok. Meg annyit, hogy nekunk is ilyen van, es mivel mi sokat utazunk, igy nem jott be annyira. Nekunk hasznosabb lenne az elektromos, de nem fogok mar masikra kolteni.
Szia! nekünk ilyen van. Az én kislányom 11 hónapos, és még mindig sterilizálok, bár fõleg amiatt, mert leadunk tejet. Jó cucc, még sosem "dobták" vissza a tejemet baci miatt, szóval én megvenném megint. :-))

Mi ez a donna.hu? Mire jó? Hogy működik?

ma kaptam egy meghívót, elég bizalomgerjeszt?, de nemtudom, hogy elfogadjam-e.

Legjobb válasz: pontosabban donnalight.hu

A kérdező hozzászólása: pontosabban donnalight.hu
"A DonnaLight felnõttek nélküli, kizárólag fiatal csajoknak készült közösségi oldal. Olvashatsz itt érdekes cikkeket, kérdezhetsz a szakértõnktõl, és ami a legfontosabb: szavazhatsz a fiúkra! A lányok meghívásos alapon kerülhetnek be a közösségbe, viszont a srácoknak versenyezniük kell a lányok kegyeiért. A lányok szavaznak arról, hogy a jelentkezõ srácok közül ki juthat be, és élvezheti a lányok társaságát. Itt megtalálsz minden funkciót, amit elvársz egy oldaltól, vagy ha még ötleted van, mi nyitottak vagyunk rá! Próbáld ki, hogy a DonnaLight-on az élet milyen szabad, játékos és lightos!"
én megnéztem, és nekem hotdog és myvip keverékének tûnik.
Írd be õket jó.
A kérdező hozzászólása: már próbáltam mindegyiket
biztos hogy az xbox360-hoz való kódokat írtad be és hogy a gta5-höz valóak? nekem mûködnek
A kérdező hozzászólása: igen biztos

A nagy számítógépes játékokat milyen gépeken programozzák? Valami csúcsmodern szörnyetegeken, vagy a hozzám hasonló analfabéták által ismert gépeken? A The West című játék min fut, hogy működik (hardver, szoftver)?

Tudom, hogy a kérdés elég egyszerű, de én full analfabéta vagyok e témában, és érdekelne a dolog.

Legjobb válasz: Illetve, hogy milyen képzettségû emberek állnak neki ilyen munkának? Van olyan ember, aki egyedül is össze tudná rakni (sok-sok év, akár tized alatt) vagy mindenképp több fõs csapat kell, amiben mindenki ért egy dologhoz, de persze átlátja az egész rendszert, csak õ éppen azt (teszem azt grafika) a feladatot tudja megcsinálni?

A kérdező hozzászólása: Illetve, hogy milyen képzettségû emberek állnak neki ilyen munkának? Van olyan ember, aki egyedül is össze tudná rakni (sok-sok év, akár tized alatt) vagy mindenképp több fõs csapat kell, amiben mindenki ért egy dologhoz, de persze átlátja az egész rendszert, csak õ éppen azt (teszem azt grafika) a feladatot tudja megcsinálni?
Normális PC-n természetesen. De több 100 ember dolgozik rajta. Hangmérnökök, programozók, modellezõk, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :)
Én például egyedül csináltam már játékot. Olyan volt mint a BiteFight. Kb. 2 hónapot tartott, aztán kékhalál elvitte. De megmaradtam a sok-sok tapasztalattal :)
lehetséges egyedül (vagy pár haverral) is, de azok többnyire kis flash/mobiljátékok. a nagy címeken gyakran több 100 ember dolgozik

Miért van az, hogy a laptop hirtelen elkezd zúgni? Valamilyen motor, vagy a szellőző (nem tudom, mi a neve) működik olyankor?

A laptop bal oldalán, a billenty?zet alatti részen lehet az a valami, ami elkezd zúgni, és elég hangos. Eddig 2x fordult el?,1-2 percig tart? Lehet, hogy túl van melegedve a gép? Általában nem kapcsolom ki éjszakára, csak alvó állapotban hagyom, ez nem baj? A laptop típusa acer travelmate 5320.

Legjobb válasz: az a hûtõventillátor, semmi gond

az a hûtõventillátor, semmi gond
A kérdező hozzászólása: De eddig még nem csinálta ennyire. Lehet, hogy csak beképzelem, de olyan, mintha be lenne akadva valami benne. Elkezd zúgni, hûteni, de fél perc után már más hangon zúg, nem kattog, de hasonló. És eddig nem volt ilyen hangos...
A kérdező hozzászólása: Az nem lehet, hogy túl van melegedve? Nem baj, hogy csak alvó módba szoktam tenni éjszakára?
A kérdező hozzászólása: Végülis engem az zavar, hogy eddig nem volt ilyen hangos. De amikor abbahagyja, akkor valóban olyan, úgy csinálja, mint eddig. Csak hát sokkal hangosabban zúg...Egyébként a gép mûködik rendesen, csak ijesztõ egy kicsit ez a zúgás.
Csak hát szokott ám a ventilátor csapágya el is használódni. Lehet, hogy meg kellene a tengelyt olajozni. Vagy csere szükséges.
pucold/cseréld ki a hütõventillátort!Sokszor a sürített levegõ is segít


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!