Találatok a következő kifejezésre: Mi a Ha meghagyom, vagy (3 db)

Mi a jobb? Ha meghagyom, vagy kinyomom a pattanásokat?

Arcb?röm tele van mitesszerekkel,ezért telyesen egyenletlen a b?r?m felszíne, legtöbbször ezekb?l alakulnak ki a pattanások.(Egyébként használok GARNIER tonikot,és arclemosót,de a mittesszerekre,meg a tág pórusokra nem nagyon hat..)

Legjobb válasz: Ezt magadnak kell eldöntened. Mivel én is miteszerrel küszködök annyi értelme van, hogy kinyomod, de napról-napra visszanõ. Sok be is gyullad. Azért annyi értelme van a kinyomásnak, hogy ne keletkezzen annyira nagy lyuk miatta.

Ezt magadnak kell eldöntened. Mivel én is miteszerrel küszködök annyi értelme van, hogy kinyomod, de napról-napra visszanõ. Sok be is gyullad. Azért annyi értelme van a kinyomásnak, hogy ne keletkezzen annyira nagy lyuk miatta.
Ha megfelelõen kezeled akció után, akkor inkább nyomd ki. A megfelelõ kezelés tonikos vagy hasonló fertõtlenítést jelent és tiszta kezeket. Ha egy pattamás mégis nagyon elgennyesedik, akkor inkább hagyd. Meg kell jegyezni, hogy elfertõzõdött pattanásból akár bakteriális agyi fertõzések is származhatnak, úgyhogy ezért a tisztaság szerfelett fontos. De nem ez a legvalószínûbb forgatókönyv, szóval szerintem mindenképp nyomkodj...
Én mihelyt meglátok egy pattanást az arcomon, legyen az miteszer, begyulladt v gríz, én mindig kinyomom. Én nem bírom elviselni ha ezek látszanak. Nincs tõle semmi bajom.
Mikor serdultem, nekem is voltak ilyen problemaim. Szerintem ne draga tonikokkal mosogasd, hanem sima alkoholos vattaval ( erre a celra megteszi barmilyen legolcsobb vodka :) ) Fertotlenit, osszehuz es szarit. Legalabb napi egyszer- ketszer torold at, utana kremezd egyszeru gyogyszertari hidratalokremmel. Ezzel megakadalyozod hogy a mittesszerek elfertozodjenek. Hogy ne is jojjenek ki, szedjel komplex B vitamint rendszeresen, vagy ha mindenre elszant vagy, akkor elesztobol tegyel neha pakolast az arcodra. ( budos mint a rossebb, de hasznal :)
Nem vagyok kozmetikus, de annyit tudok, hogy a miteszereket ki kell nyomni, azonban vannak olyan pattanások, amelyek nagyon mélyre hatolnak a börben, és még kivezetõ nyílásuk sincs. Nos ezeket nem szabad kinyomni, mert ahogy nyomod, nem kifelé megy, hanem befelé, és csak ártasz. A helyes arctisztítás: Reggel használj arctisztító tejet, aztán tocikot, majd könnyû, zsíros bõrre ajánlott nappali krémet. Este pedig jöhet az arctisztító tej, tonic, majd az éjszakai krém. Hetente 1-2x ajánlatos arcradírozást is végezni. De semmilyen alkoholt ne használj, mert csak szárítanak. Mivel ilyenkor a bõr kiszárad, a tested ezt azonnal érzékeli, és beindul a faggyútermelés, és csak még zsírosabb lesz az arc. Sok sikert! Petranova

Ki hogy "kezeli" a fanszőrét? Vágja, vagy boroválja vagy meghagyja simán? és a csajok mit szeretnek inkább ha milyen?

Legjobb válasz: Ha ezen gondolkodsz, hogy vajon elég érett vagy-e a szexre, akkor ne haragudj, de nem vagy elég érett. A viszketés meg normális (ha csak néha), mert az olló nem úgy vágja el a szõrszálakat, ahogy kinõttek eredetileg. Majd megszokod és nem fog viszketni, ha rendszeresen nyesegeted.

Ha ezen gondolkodsz, hogy vajon elég érett vagy-e a szexre, akkor ne haragudj, de nem vagy elég érett. A viszketés meg normális (ha csak néha), mert az olló nem úgy vágja el a szõrszálakat, ahogy kinõttek eredetileg. Majd megszokod és nem fog viszketni, ha rendszeresen nyesegeted.
Én borotválni szoktam, de nem olyan nagyon gyakran. Ha megnõ és már kezd zavaró lenni csak akkor vágom le. Egyébként szerintem sokal esztétikusabb, ha le van borotválva. A csajokat meg az zavarja leginkább, ha már hosszabb ott a szõr. Amíg már milis az nem gáz. kb szerintem 3 hetente elég borotválni.
én úgy szeretem egy pasin ha ott a szõr pár miliméteres.nem szeretem ha csupasz , és azt sem ha nagyon szõrös.mindig az arany középút;)
13:26-osnak adok igazat! Borotválást én sem csipázom! Csak nyírja meg, szõrösen jobban néz ki, mint egy csupasz kukac! :)
A kérdező hozzászólása: Nem is azon gondolkozok hogy érett vagyok-e hanem inkább a méreten... ez volt a fõ kérdés :) viszont a másik választ köszi!
Nem próbáltam csupasszal, de nem is igazán hatna meg. Olyan kisfiús az egész. Azt szeretem, ha ollóval kicsit meg van rövidítve és annyi.
nem borotválom, természetesen a legszebb
Én ollóval szoktam rövidíteni, esetleg a tövébõl teljesen, körülötte meg hagyom nõni, ha meg túl nagy, akkor kicsit levágok belõle!

Csajok, terhesen mi az egészségesebb, ha ott lent meghagyjuk a "bundat", vagy ha leborotvaljuk?

Legjobb válasz: ahogy neked jo én leborotválom középen marad egy kicsi de nem bokor. ugy higénikus. teljesen csupsz nem lehet mert az ebbe az idöszakba nem higénikus

ahogy neked jo én leborotválom középen marad egy kicsi de nem bokor. ugy higénikus. teljesen csupsz nem lehet mert az ebbe az idöszakba nem higénikus
szerintem maradjon úgy ahogy eddig nem a "bozonton" múlik a higiénia :-) hanem h alaposan tisztítod mosod odafigyelsz rá nekem mind a 3 gyereknél máshogy volt nem vettem észre h más lett volna mert h terhes vagyok ok kicsit macerásabb leszedni a szõrt de elvégre ott a párod h megoldja a dolgot ha neked már nem megy :-))))
Ugyanúgy borotváltam, mint terhességem elõtt.Hol csupaszra, hol elakadásjelzõre..:) A vége fele már nem igen láttam, így a párom segített.Az utolsó hónapban nem borotváltam 3 naponta mert nem láttam, párom segített kb hetente.:)
Én leborotválom, teljesen, ahogy mindig is...De én már nem férek rendesen hozzá és múltkor kérdeztem a férjem, hogy sikerült e...hát mondta, hogy nagyjából...szerintem következõ alkalomkor megkérem segítsen...
Én úgy csináltam, hogy a nagy része megmaradt, de a bikinivonalba ill. a hüvely környékén leszedtem (így már szülésnél sem kellett leborotválni, mert a gáttájékon nem volt szõr). Szerintem így higiénikusabb.
*bocs: bikinivonalban
Én a 30. hétig borotváltam. Azóta nem szedtem le, majd csak szülés elõtt, hogy ne a dokinak kelljen. Úgy hallottam, hogy a szõr segít gátolni a bacikat, úgyhogy így nyugodtabb vagyok :) Bár eléggé utálom így magam odalenn, de legalább az energiám is megmarad, mert ha min. 40 percnél korábban letudnám borotválni magam alulról ekkora pocak mellett ahhoz már kitüntetés kéne! :D 37 hkm
szia, én eddig magamnak gyantáztam, teljesen csupira, de most már jó ideje nem látom, így kozmetikushoz megyek kb 2 hetente ( még 2 hét után is csak nagyon kevés nõ ki) és õ kb 10 perc alatt lekapja az egészet... Így sokkal szebb és esztétikusabb :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!