Találatok a következő kifejezésre: Mi a Az ember (2484 db)

20 éves lány vagyok és egy kicsit már kikészít a családom. Folyton azt hallgatom, hogy mikor lesz pasim? Meg, hogy nekem ez nem rossz? Erre meg mit válaszol az ember kínjában? Nem tudom. Nem, nem rossz.

Nem járok bulikba, nem vonz és nem is szórakoztat az a tömeg nyomor. Még csak egy komoly kapcsolatom volt, de annál is a fiú szinte megfojtott a percenkénti ellenõrizgetéseivel, még válaszolni se tudtam, de jött a következõ sms.

Legjobb válasz: Itt van sok nyitott ember, köztük mondjuk én. De van sok, akikkel beszélget az ember, majd felszívódnak.

Itt van sok nyitott ember, köztük mondjuk én. De van sok, akikkel beszélget az ember, majd felszívódnak.
6#-os válaszoló, neked aztán van bõr a pofádon! 3, 5 éve van barátnõd, annyira félsz anyuciéktól hogy fogalmuk sincs semmirõl, de osztod itt az észt és hazudozol név és arc nélkül! Nagyszerû jellem, maximálisan beilleszkedtél az itteni primitív közösségbe!
az a legrosszabb ha unoka tesóm elkezdi csókolni a barátnõjét és hirtelen megállnak miattam, és szomorúan rám néznek és azt mondják h milyen rossz most nekem... Szerinted? :D Ez azért már kicsit túlzás
Esetleg itt? Merre laksz? :)
19 éves lány vagyok, ne aggódj, nem csak te vagy ilyen helyzetben! Ugyanez a helyzet nálam is, folyton szívják a vérem, de én ilyenkor azt mondom, köszönöm el vagyok egyedül is. Jó néha nekem is hiányzik, hogy odabújjak valakihez stb. de ez el is múlik. Persze vannak akik próbálkoznak, de egyikben sincs olyan tulajdonság, ami megfogna. Nem tudom miért fura, ha valaki egyedül is jól érzi magát.. :) Normális pasit én sem találok, néhányan azt mondják túl nagyok az igényeim, pedig egyáltalán nem. Nem tudom.. ne foglalkozz velük! :) Én is ezt teszem. Majd csak jön egyszer valaki.
Millió hely van ahol lehet még ismerkedni. Tánciskola, sport, kocsma..
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kérdés ennyire felkapott. Más kérdéseimre várnom kell minimum 1 órát, hogy választ kapjak :)
Ha itt gyakorin elkezdenél velünk ismerkedni, tuti azt kívánnád, inkább hallgattad volna a hasonló kérdéseket még 20 évig. :D
közlöd a családoddal hogy neked ez így tökéletes "mért hozzak haza egy taplót hogy boldogok legyetek?" valahogy így jaj majd kapsz mindjárt 1287 privit (nyugi én is írok) 25F
A kérdező hozzászólása: 8-as: Úúú, a keresztanyám megcsinálta, az apja (az én nagypapám) meg kitagadta. azt hiszem ilyennel nem szórakoznék. :) Többiek: Nem a családnak való megfelelés ez, inkább csak még egy löket. Egy kicsit rosszul esik amikor az unokatestvérem (17/L) kapcsolatban van és jól el van. Vagy amikor azt hallgatom a legjobb barátnõmtõl, hogy milyen rendes, romantikus a barátja. Néha szeretném a meghitt pillanatok, meg hogy átöleljen az akit szeretek.
Nekem is ez a problémám, csak én fiú vagyok. Detto ugyan így jártam. Hát figyu, bulikban én soha nem tudtam szerzeni normális csajt, szóval ott szerintem ne nagyon próbálkozz. Én is belefáradtam a próbálkozásba, én se szeretem a tömeg nyomort. Amúgy meg azért ne akarja szerezni mert mások elvárják tõled. Ha találkozol olyannal akivel jól érzed magad az magától kialakul majd, és amúgy se érdemes már a mai világban kapcsolatban élni.
Ilyenkor mondj valami olyat, amire nem tudnak reagálni. Pl. Inkább lányt szerzek :D
Én sem vonzódok a bulik után, és nem volt még kapcsolatom. És nem ellenõrizgetném a barátnõmet, szeretek nagy szabad teret engedni neki. :) Én normális pasinak tartom magam. Ezzel megvigasztaltalak, kedves kérdezõ? :) 24/F
Ismerõs helyzet, fiú létemre én is megkapom egyre gyakrabban mert már egy ideje nincs senki, nem mondom nem lenne rossz ha lenne valaki, de kb azok az érveim vannak mint neked. Mutassuk be egymást a családnak mint a párunk, néha megjelenünk közösen egy két családi rendezvényen, mindenki elégedett, élheti az életét. Mit szólsz? :D 26/f
tõlem is folyton ilyeneket kérdezgetnek..és erre nincs jó válasz, valahogy mindig majd belekötnek 20f
Majd eljon a te idod is ne felj.A csaladodnak meg ebbe ugy sincs beleszolasa.Csak ne keseredj el emiatt.
Társkeresõ majd vakrandik avagy baráti társaság ismerösök által.
Megfelelési kényszerbõl ne akarj pasit. Ha te jól érzed magad egyedül akkor folytasd ezt az életed, a családod unszolgatását meg hagyd figyelmen kívül.
ha vki megkérdezi, mind1 h milyen nemû, csodálkozva kérdezzél vissza, miért fel akarsz tán szedni??? ha kicsit még nagyképûre szeretnéd venni odamondod h háát nem csodálkoznék rajta :)

Ahogy "öregszik" az ember, úgy változik, hogy milyen hamar esik szerelembe, illetve változik, hogy mit jelent az ember számára a szerelem?

Furcsán hangzik. De van egy fiú, vagyis inkább férfi, mert már 28 éves. Randizgattunk, nagyon jól kijöttünk, de azt mondja, hogy nem szerelmes belém, csak nem érti, hogy mi történt vele. Régen nagyon hamar esett szerelembe. Sokszor volt reménytelenül is szerelmes. Volt két komoly kapcsolata. A második komoly kapcsolata után, aminek már több mint 2 éve vége volt, nem volt semmi. Nem volt szerelmes, nem is foglalkozott párkereséssel. Aztán jöttem én, és egyszer?en tudta, hogy én kellek neki. Viszont most nem jön a szerelem mint érzés. Nekem panaszkodik, mert nem érti mi történik vele. Nem ismer magára, nem ismeri ki önmagát. Régen biztos volt benne, hogy szeretne családot, egy szeret? párt, most viszont úgy érzi, hogy alkalmatlan egy komoly kapcsolatra. Futó kalandja viszont soha nem volt, és most sem szeretne. A kora miatt lehet ez az egész? Vagy mi? Nem tudom mit tegyek, mert én viszont beleestem, ahogy annak rendje és módja. Én szeretem, és most már egy jó ideje kínozzuk egymást.

Legjobb válasz: Háát.. veszett ügy. Ha megmondja a szemedbe, hogy nem szerelmes, akkor nem sok esélyt adok neki, hogy késõbb beléd szeressen. Tuti nem a kora miatt van. Igaz, hogy idõsebben jobban elgondolkozik az ember, hogy mit tegyen és mit nem, de a szerelem az ugyanúgy jön, mint 15 évesen. Az érzések intenzitása nem változik, csak megfontoltabb lesz az ember. Valószínûleg nem találkozott még azzal a lánnyal, aki az utóbbi kapcsolata óta "szerelembe tudta volna ejteni". Sajnos te is ide tartozol. Lehet, az eszével nagyon szimpatikusnak talál, el tudja képzelni veled az életét, racionális megfontolás alapján lehetsz te a tökéletes társ, de ha mégis beleszeret egy másik nõbe, akkor veled mi lesz? Én nem építenék ilyen kapcsolatra.

Háát.. veszett ügy. Ha megmondja a szemedbe, hogy nem szerelmes, akkor nem sok esélyt adok neki, hogy késõbb beléd szeressen. Tuti nem a kora miatt van. Igaz, hogy idõsebben jobban elgondolkozik az ember, hogy mit tegyen és mit nem, de a szerelem az ugyanúgy jön, mint 15 évesen. Az érzések intenzitása nem változik, csak megfontoltabb lesz az ember. Valószínûleg nem találkozott még azzal a lánnyal, aki az utóbbi kapcsolata óta "szerelembe tudta volna ejteni". Sajnos te is ide tartozol. Lehet, az eszével nagyon szimpatikusnak talál, el tudja képzelni veled az életét, racionális megfontolás alapján lehetsz te a tökéletes társ, de ha mégis beleszeret egy másik nõbe, akkor veled mi lesz? Én nem építenék ilyen kapcsolatra.
Egyetértek elõttem szólóval, hasznos amiket mond. De én is ezt észlelem magamon, amit írsz. 33 vok, és sajnos a többedik kapcsolat után, nagy csalódások után ez van. Ha tudomást veszünk errõl, ha nem, ezt okozza a világban ma olyan normálisnak számító életmód. Az ember szerintem nem végtelem sok õrült szerelemre van elkészítve. Akinek kicsit is fontosak ezek a dolgok, azoknak tönkreteszi a lelkét a sok csalódás, annak maga a párváltás is lélekölõ dolog, még ha szükséges is ilyen helyzetekben. Kínozni nincs értelme egymást. És ne is erõltessétek, ha most "nem úgy megy" a dolog. Szerintem nincs veszve a dolog. De engedd el õt olyan értelemben, hogy ne legyen kötelessége neki veled lenni. Akkor talizzatok, amikor Õ is már nagyon szeretne látni. Térjetek vissza a randizgatásra. Sztem õ is lehet még szerelmes beléd, csak légy türelmes hozzá, idõ kell neki. Nem 1 nap fellángolás, hanem inkább egy biztonságos jó kapcsolat, újabb és újabb pozitív közös élmények, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Én már elengedtem Õt úgymond, nem is egyszer, de mindig Õ tér vissza. Én nem kerestem, de Õ keresett. Én lezártam magamban, mert úgy éreztem, hogy elég tiszta ügy, hogy nem szeret és kész, de akkor Õ jött, hogy ez még változhat. Szóval érdekes. És látom rajta, hogy Õt talán még jobban zavarja, mint engem, hogy nem jön a szerelem, amit vár. Mert azt mondja régen mindig jött, olyanokba is beleszeretett, akik egyáltalán nem illetek hozzá, akik nem is törõdtek vele. Szóval nem tudom. Nehéz úgy elengedni valakit, ha egyrészt szeretünk, másrészt mindig visszatér. És igen, õ is csalódott nem is egyszer. Mind a két hosszú kapcsolata úgy ért véget, hogy úgymond Õ húzta a rövidebbet.
Nehéz ügy. De miért kell errõl beszélnetek mindig. Ha jó együtt (JÓ EGYÜTTLENNI???) , akkor csak legyetek együtt, élvezzétek az életet. Csak szeret, nem?? Ha szeret, és tisztel, és egymásnak mindent megadtok, nem biztos, hogy az hiányzik, hogy éppen rózsaszín elefántok ugrándozzanak a szemetek elõtt, hm? Szal nem kéne görcsölni ezen. (Persze ha ezt túl gyakran hangoztatja, az nagyon rosszul eshet neked, és annak tényleg lehet valami oka is, amit lehet, hogy nem merne bevallani õszintén neked. De ha ilyen nincs, akkor nem kéne problémáznia ezen neki sem!)
Nekem is idõsebb a párom (31) és mikor megkérdeztem bevallotta, hogy nem szerelmes belém, nem is volt soha senkibe az és nem is lesz. Erre közöltem vele, hogy így nincs értelme mikoris nagyokat nézett és nem értett. Szerinte a mélyrõl jövõ szeretet sokkal fontosabb egy kapcsolatban. Szerelembe késõbb is eshet az ember, ez volt a volt barátommal is, igazán egy év után lett belém szerelmes és minden megváltozott. Türelem...ha nagyon szereted várj.És van még valami ami nekem soha nem ment: kicsit "szard le", ne keresd, ne hívd, stb...tudod, mindig akkor fogják fel mit értél mikor nem vagy már ott nekik.

A Vona érában, ha az emberek utcára mennek tüntetni az elhibázott gazdasági döntések miatt, akkor mi lesz az emberekkel?

Csak azt szeretném tudni, hogy szabad lesz-e akkor is tüntetni, vagy fórumokon mindenfélét írogatni??

Legjobb válasz: Amíg nincs Vona éra, addig nem tudjuk, hogy mi lenne benne.

Amíg nincs Vona éra, addig nem tudjuk, hogy mi lenne benne.
Nem tudom, mert nincs Vona-éra. Szerintem ezen most felesleges aggódnod.
Õ legalább emberszámba veszi a magyarokat
Szabad lenne, de nem lenne értelme. Szerintem nem is érdekelne a politika, mert nem lennének megélhetési problémáid.
csak azért nem szavaznak a jobbikra mert félnek a radikális változástól, jó nekik az a [email protected] ami most van
"Nekem nincs komolyabb bajom Vonával és a jobbikkal" Persze hogy nincs. És nem is lesz. Már annak is örülhetnek ha egyáltalán 2014 - ben bejutnak. Mi bajod is lehetne velük?
Persze. Legfeljebb majd lelõnének. Onnantól tényleg nem lennének megélhetési problémáid.
"szabad lesz-e akkor is tüntetni, vagy fórumokon mindenfélét írogatni??"- szabad lesz, csak arra kell felkészülni a tüntetõknek, hogy fizetett izraeli provokátoroknak fogják õket nézni. "elhibázott gazdasági döntések"- Vonának nem lennének elhibázott gazdasági döntései. Természetesen a cionista bankok és Izrael lenne a felelõs, akik ellehetetlenítik a nemzeti kormányt a helyes döntések megvalósításától :D
Lehet hogy nem hiányzik, de tartok tõle, hogy kissé hasonló a helyzet ahhoz, mint amikor a második világháború végén a hatalom úgy került a nyiasok kezébe, hogy egyesek féltek, hogy az kommunisták visszajönnek '19 után, de a fennálló Horthy rendszer lépésváltását (kiugrási kísérlet)nem akarták követni. Addig ingadoztak amíg végül a nyilasok sikeresen felkerültek. Most is megeshet, hogy ha az orbáni kísérletbõl beelegelnek egyesek, de tartanak az MSZP "feltámadásától", a Jobbikra szavaznak. Ez esetleg megtörténhet.
Komoly ember is vagyok. De remélem hogy igazam lesz, egy ilyen emberekbõl álló párt nem hiányzik ma az országnak, de sehol máshol sem.
"kolopele válasza: "Nekem nincs komolyabb bajom Vonával és a jobbikkal" Persze hogy nincs. És nem is lesz. Már annak is örülhetnek ha egyáltalán 2014 - ben bejutnak. Mi bajod is lehetne velük?" De Kolopele, ennél komolyabb embernek hiszlek.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs komolyabb bajom Vonával és a jobbikkal. De ha nem lesz mit enni, akkor sokra megyek vele, hogy emberszámba vesz...
Azért én nem hinném. Kissé nehezen tudnám elképzelni hogy azok akik a Fideszben kissé csalódtak csak úgy átálljanak a jobbikhoz. A jobbik nem életképes párt, az irány amit követnek pedig nem az EU - ba való. A jobbikhoz olyan köthetõ szélsõséges csoportok tartoznak, mint Toroczkai vagy a betyár sereg. Nem hinném hogy egy kisebbségnél többen akarnák õket egy ország élére. A most kissé kiábrándulók bizalmát helyes lépésekkel még visszanyerheti a Fidesz, fõleg ha 2014 - ig látható, érezhetõ javulás fog mutatkozni gazdasági téren. Akik pedig végképp elhatározták hogy soha többé Fidesz, azok meg nem mennek el szavazni, és szerintem ez is csak a mostani kormánynak kedvez majd. Nincs ma olyan párt, amelyik megbízhatóbb lenne a mostaninál, még a hibáival együtt is õk az egyetlenek.


Marja
Lúggal, például szódabikarbónával.
Marja vagyis roncsolja .

Ha a magzatvíz nem otthon, hanem társaságban folyik el, olyankor mit érez az ember?

Olyankor nem érdekel vagy zavar, hogy sok idegen el?tt/között történik meg ez a dolog?

Legjobb válasz: Szerintem nem egy kismamával elõfordult már ez.Ha jól ismerem az embereket,akkor jobban meg lesznek rémülve,mint a kismama:):):)Hiszen úristen mit kell most csinálni helyzet ez...Segíteni fognak!Lehet azonnal kórházba kell menni.Tudom, ez olyan intim dolog,ami csak a babára,anyára és az apára tartozik.Ki tudja,ha éppen az ország másik végén jön rá,h õ most meg akar születni,akkor lehet,h egy vadidegen kórházban,egy vadidegen doktorral fogsz szülni. Mondjuk nálam vannak azért szemérmesebb emberek is. Mi még csak elsõ gyermekünket várjuk,de ez nekem is átfutott az agyamon,ugyanis május 21re vagyok kiírva,és akkoriban kezdõdik a tavaszi vizsgaidõszak,és az is elég nagy eséllyel játszik,h éppen vizsgázom,amikor megtörténik.Szerintem akkor éppen nem az lesz a legnagyobb probléma,h mennyi ismeretlen van körülöttem.:)

Szerintem nem egy kismamával elõfordult már ez.Ha jól ismerem az embereket, akkor jobban meg lesznek rémülve, mint a kismama:) :) :) Hiszen úristen mit kell most csinálni helyzet ez...Segíteni fognak!Lehet azonnal kórházba kell menni.Tudom, ez olyan intim dolog, ami csak a babára, anyára és az apára tartozik.Ki tudja, ha éppen az ország másik végén jön rá, h õ most meg akar születni, akkor lehet, h egy vadidegen kórházban, egy vadidegen doktorral fogsz szülni. Mondjuk nálam vannak azért szemérmesebb emberek is. Mi még csak elsõ gyermekünket várjuk, de ez nekem is átfutott az agyamon, ugyanis május 21re vagyok kiírva, és akkoriban kezdõdik a tavaszi vizsgaidõszak, és az is elég nagy eséllyel játszik, h éppen vizsgázom, amikor megtörténik.Szerintem akkor éppen nem az lesz a legnagyobb probléma, h mennyi ismeretlen van körülöttem.:)
Melegséget... :-) Engem tuti nem zavarna, miét is? Az élet természetes része... Gyorsan ülj kocsiba valakivel és vigyenek be a kórházba, és mosolyogva integess vissza.-) Ez ne frusztráljon!!!
Nem fog zavarni. Akkor már csak arra fogsz gondolni, hogy hamarosan látni fogod a babádat és semmi nem fog érdekelni azon kívül. Én rettegtem a szüléstõl, de amikor elfolyt a magzatvíz már nem jutott eszembe a félelem, hanem csak arra gondoltam, hogy megszületik hamarosan a csodalányom és próbáltam felkészülni a fájásokra. Hidd el semmi nem fog érdekelni abban a pillanatban, talán csak az hogy minél elõbb kórházba érj.

A jelenlegi abnormális időjárás nyomán felmerült bennem, mihez kezdenének az emberek - akár Ti is -, ha hosszabb időre megszünnének a szokásos kényelmi szolgáltatások?

Konkrétan az érdekelne, hogy milyen túlélési esélyei vannak a ma emberének áram, gáz, ne adj Isten vezetékes víz nélkül, ha ezek hónapokra megszünnének valamiért? Nagyon érdekelne, hogy rajtunk kívűl a gyerekeink mennyire vannak ilyesmire felkészülve, mert ugye cirka 50 évre taksálják, hogy rosszabbra fordulnak a dolgok , amit én már nem élek meg, de az unokám és annak gyerekei telibe kapják! Nagyon kérek mindenkit, ne azzal kezdje, hogy addigra kitalálnak valamit, mert ha ez így lenne, már ma nem lenne szabad egy grammnyi szennyező anyagot a levegőbe ereszteni stb., de hát látjuk, hogy ez nem így működik! Köszönom a türelmeteket és várom válaszaitokat, akár üzenetben is!

Legjobb válasz: Aki nem gazdag vagy nincsenek állatai(disznó,tehén stb) vagy mûvelhetõ földje akkor az megszívja.Persze érteni is kell az állattenyésztéshez és földmûveléshez is.Sok ember ehhez viszont nem ért,de ha igen akkor sok lenne a rablás/kizsákmányolás stb a tudatlan emberek részérõl.Tehát ígyis úgyis katasztrofális következményei lennének a dolognak,a cigányok akkor mégjobban elkezdenék mészárolni a magyarokat...De ha minden 5-dik (ezt most sacra mondtam) ember megtanulná az állattenyésztés és a földmûvelés fortélyait akkor nem lenne nagy gond,csak még összekéne tartani a cigányok ellen,mert azok attól függetlenül rabolnának De nem tesszük mert mindenki a mának él,mindenki Facebook-on függ és nem gondol bele ilyen kérdésekbe...azt mondja hogy úgyse történik ilyen,ha meg igen akkor majd a kormány megoldja a problémát...aha persze,a hóban rekedt embereken is sikeresen segített...

Aki nem gazdag vagy nincsenek állatai(disznó, tehén stb) vagy mûvelhetõ földje akkor az megszívja.Persze érteni is kell az állattenyésztéshez és földmûveléshez is.Sok ember ehhez viszont nem ért, de ha igen akkor sok lenne a rablás/kizsákmányolás stb a tudatlan emberek részérõl.Tehát ígyis úgyis katasztrofális következményei lennének a dolognak, a cigányok akkor mégjobban elkezdenék mészárolni a magyarokat...De ha minden 5-dik (ezt most sacra mondtam) ember megtanulná az állattenyésztés és a földmûvelés fortélyait akkor nem lenne nagy gond, csak még összekéne tartani a cigányok ellen, mert azok attól függetlenül rabolnának De nem tesszük mert mindenki a mának él, mindenki Facebook-on függ és nem gondol bele ilyen kérdésekbe...azt mondja hogy úgyse történik ilyen, ha meg igen akkor majd a kormány megoldja a problémát...aha persze, a hóban rekedt embereken is sikeresen segített...

Ilyet hogy tehetnek meg egy rendőrrel? Elüti az ember autóval, mikor előtte áll. A rendőrségnek már nincs olyan kialakult képe, hogy meg kellene gondolni, mit tesz az ember?

http://www.youtube.com/watch?v=gEo7eSDlGRY És utána azt mondja, hogy "magánterület" a garázsa... miközben kb. belökte oda a rendőrt... milyen világban élünk? A rendőrségnek már nincs visszatartó ereje? Senkit nem rettent meg egy rendőr?

Legjobb válasz: A felsõ százezernek nem érdeke hogy tekintélye legyen a rendõrnek, ezért nem hoznak megerõsítõ törvényeket! Nem könnyebb így nekik a zavaros vizben kurkálni? Kik is lopnak legtöbbet, a szegény ember ugye? Ha a rendõr darázsfészekbe nyúl, ami nem tetszik a csókosoknak, kirúgják! Rendjén van ez Birka magyar nép?

A felsõ százezernek nem érdeke hogy tekintélye legyen a rendõrnek, ezért nem hoznak megerõsítõ törvényeket! Nem könnyebb így nekik a zavaros vizben kurkálni? Kik is lopnak legtöbbet, a szegény ember ugye? Ha a rendõr darázsfészekbe nyúl, ami nem tetszik a csókosoknak, kirúgják! Rendjén van ez Birka magyar nép?
Egy politikus bármit megtehet, látod. Rátelefonál egy tábornokra, és már el is van intézve egy rendõr élete. Darabszámra vagyunk számon tartva, nem érdekes, majd jön helyette másik 3000 rendõr. Ezért mondják a rendõrök ezt a két mondást: - Fejétõl bûzlik a hal. - A korrupció az, amibõl mi kimaradunk.
Hogy mi a véleményem a rendõrökrõl? Hogy tetvek, akik csak büntetgetni képesek. Az apróbb de annál bosszantóbb lopásokkal nem képesek mit kezdeni. A közepes bûnügyekben közepesen teljesítenek. A nagy nyakkendõs bûnözõknek meg a seggüket sem szimatolják! Mi a véleményem? Abban merül ki a tudás hogy kizavarják õket az utcára büntetgetni akár miért csak a mapi fix menjen be, mert nincs mibõl fizut osztogatni.

Rájöttek már, hogy mi a szerelem, minek lesz az ember szerelmes?

Szóval tudományilag rájöttek már arra, hogy mi a szerelem, minek leszünk szerelmesek, és az ember miért csinál olyan dolgokat amikor szerelmes, amit amúgy nem tenne meg?

Legjobb válasz: A szerelem tulajdon képpen azért alakul ki, h az emberek elég sokszor szeretkezzenek ahhoz, h létrejöjjön a fajfenntartás folyamata, vagyis a terhesség. Igen elég illúzió romboló dolog, de a tudósok rájöttek h az emberek csak ezért lesznek szerelmesek!

A szerelem tulajdon képpen azért alakul ki, h az emberek elég sokszor szeretkezzenek ahhoz, h létrejöjjön a fajfenntartás folyamata, vagyis a terhesség. Igen elég illúzió romboló dolog, de a tudósok rájöttek h az emberek csak ezért lesznek szerelmesek!
Kémia?
Már bõven. Kémia, hormonok, ezek tehetnek róla, hogy kibe szeretünk bele, kihez vonzódunk. Mindez azért van, hogy párosodjunk és utódok jöjjenek létre. Ajánlom ezt a könyvet, ha megvenni nem tudod, talán letölteni le lehet valahol: http://www.libri.hu/konyv/a-ferfinak-szex-kell-a-nonek-szere..
Amiket elõttem írtak, az csak szexuális vonzódás szerintem. A szerelem azért alakul ki szerintem, hogy átsegítse a párt a kezdeti nehézségeken, mert a szerelmesek akkor is élvezik egymás társaságát, ha még nem ismerik egymást eléggé, és mire elmúlik a szerelem, addigra meg már megismerik egymást. Illetve motiválja a feleket, hogy küzdjenek egymásért. És az összecsiszolódás, meg a boldog családi légkör kialakulásához fontos, amelyben hatékonyabban lehet a közös gyerekeket felnevelni. Tehát ez már túlmutat a szaporodáson, és az ivadékgondozáshoz kell inkább már.

Egy kérdés ami nagyon sok embert érint! Mit tegyen az ember, ha munkanélküli, a munkanélküli ellátást már nem kapja, és a munkaügy már nem fizet TB-t sem neki? Ha nincs jövedelme, miből fizesse ki a TB-t? Vagy ilyenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Bérpótló juttatást igényelhetsz az Önkormányzattól ha lejárt a munkanélkülid. Ennek az összege 28500 forint,de el kell fogadnod bármilyen közfoglalkoztatást amit felajánlanak képzettségtõl függetlenül. Általában 4 órás közfoglalkoztatás van az idén havi 32 ezerért. Így lesz biztosításod,de elismerem hogy nagyon nehéz az ilyen helyzetbe került emberek élete. Kívánom hogy minél elõbb találj munkát.

Bérpótló juttatást igényelhetsz az Önkormányzattól ha lejárt a munkanélkülid. Ennek az összege 28500 forint, de el kell fogadnod bármilyen közfoglalkoztatást amit felajánlanak képzettségtõl függetlenül. Általában 4 órás közfoglalkoztatás van az idén havi 32 ezerért. Így lesz biztosításod, de elismerem hogy nagyon nehéz az ilyen helyzetbe került emberek élete. Kívánom hogy minél elõbb találj munkát.
havi 5100Ft-ért lehet jogosultságod orvosi ellátásra. ha ez sem megy, akkor így jártál.
Az égadta világon semmit sem tudsz tenni.Az önkormányzattól igényelheted, az aktivkorú szoc.segélyt, de az most nagyon megvan szigoritva.Csak az esetben lehetsz biztositott, ha valamilyen ellátásban részesülsz.
intenzíven keress állást! akkor elõbb-utóbb lesz! addig is kérd az Önkormányzat segítségét! - állják addig a TB-t - de csak attól a naptól kezdve, amikor beadod. (és amig nem volt Tb- fizetés adósságként van elkönyvelve, akkor is , ha nem voltál orvosnál egyszer sem...ez a gonosz szabály 3 éve )
Szerintem hacmár semmi sem segít, akkor netezés helyett menj el dolgozni, az is egy megoldás...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!