Találatok a következő kifejezésre: Mi a Alexandra féle (2 db)

Mi a Béres Alexandra féle Súlykontroll program lényege?

Legjobb válasz: Szerintem is jó nõ. Meg hát!!

Szerintem is jó nõ. Meg hát!!

Van aki próbálta a Béres Alexandra féle súlykontroll diétát? Mik a tapasztalataitok? Fogyott vele valaki?

Legjobb válasz: én nagyon tudom ajánlani =) fogytam vele már a 4. napon 1 kg-ot de ehhez jól be kell tartanod.Én sajnos olyan környezetbe kerültem a nyaralás alatt ahol nem tudtam betartani a diétát de most újrakezdem és remélem,hogy végig tudom csinálni! finom egészséges recepteket össze leeht állítani és szinte észre sem veszed,h hoppá már le is adtál 1 kg-ot aztán így tovább =D remélem,h segíthettem szreintem próbáld ki!!

én nagyon tudom ajánlani =) fogytam vele már a 4. napon 1 kg-ot de ehhez jól be kell tartanod.Én sajnos olyan környezetbe kerültem a nyaralás alatt ahol nem tudtam betartani a diétát de most újrakezdem és remélem, hogy végig tudom csinálni! finom egészséges recepteket össze leeht állítani és szinte észre sem veszed, h hoppá már le is adtál 1 kg-ot aztán így tovább =D remélem, h segíthettem szreintem próbáld ki!!
Olyan leszel tõle mint sóbert norbert!
Semmiféle csodadiétában nem hiszek, de ez a program teljesen észszerû, egészséges. Nagy segítség azoknak, akik diétás megoldást keresnek, de nehézséget okoz számukra kalóriát számolgatni. Jó, hogy felállít szabályokat, amiket csak követni kell, és nem marad el a siker. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!