Találatok a következő kifejezésre: Mi a 3. 0. 0.7 (18 db)

Mi a ConvertXtoDVD 3. 0. 0.7. regisztrációs kulcsa?

Már mindenhol kerestem a neten, de nem találtam.

Legjobb válasz: próbálkozz torrent oldalakon! én találtam neked egyet, de ez sajnos nem sima kulcs, de ha letöltöd a progit, meglesz az is mellé ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

próbálkozz torrent oldalakon! én találtam neked egyet, de ez sajnos nem sima kulcs, de ha letöltöd a progit, meglesz az is mellé ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj a torrentekkel, hogy napok alatt jön le, és nekem most kellene! Azért köszi!
5T8ZC-65Y9V-5ZRCM-TNYA7-6Q5SG-4 Nekem ez mûködik. [email protected]
A kérdező hozzászólása: Miután beírtam, nem csinál semmit! :( Bármelyik gombra kattintok!
nem ugy volt hog nincsenek rá napjaid? 5 nappal késõbb válaszoltál... szerintem jó megoldás a torrent. vagy keress rá arra hogy (program neve) keygen - ez generál neked kódot... vigyázz hogy jó verziószámú keygent szedjél le
Ja meg wifi, bluetoth-t kapcsold ki mert azok is hamar lezabálják az aksit amugy milyen gyorsan merül le?
A kérdező hozzászólása: Zte Blade telefonról van szó!
Probáld meg a kijelzõ fényerejét lejjeb állitani meg tedd be egyszer egész este tölteni ugy talán jo lesz.
A kérdező hozzászólása: csináltam már mindent vele.. azért gondolhatnátok, hogy nem vagyok ennyire kezdõ, hogy a fényerõre stb.. nem figyelek.. ember.. alapból FÕZÖTT ROM..! nem éppen ilyen válaszokra számítottam.. :)
Teljes merites (amig mar be sem kapcsol) es utanna min 12 oran keresztul toltes mar megvolt?
Hö?
A kérdező hozzászólása: Hat ez elvileg tobbvaltozos fugyveny es valami derivalas felet kell vegrehajtani igy van megadva a feladad Legyen W(s, t)=F(u(s, t), v(s, t)), ahol es ezzel folytatodik amit irtam
Pl ez: W(s, t) = 6s+6t u(s, t) = 6s+t v(s, t) = -3s^(2/7)-3t/2 F(u, v) = ennek nincs megoldása. Ugyanis ez kellene: -2F'v(-2, 3)=5F'v(-2, 3)=6 Ilyen pedig nincs. Most olvasom, amit másodjára írtál, a szerint az eleje se olyan, mint amit írtam, de már bent hagyom... Biztos, hogy jól írtad el?
A kérdező hozzászólása: Leirom megegyszer a kerdest Legyen W(s, t)=F(u(s, t), v(s, t)), ahol W´s(1, 0)=? W´t(1, 0)=? u(1, 0)=-2 v(1, 0)=3 F´u(-2, 3)=1 u´s(1, 0)=-7 v´s(1, 0)=-2 F´v(-2, 3)=6 u´t(1, 0)=-4 v´t(1, 0)=5 F´v(-2, 3)=6


Mi a kulonbseg a samsung galaxy tab 3 7. 0 es a samsung galaxy tab 3 8. 0 kozott? Legyszi gyors valaszt!

Legjobb válasz: a képernyõ nagyság 7.0 az 7 col míg a 8.0 az 8 col

a képernyõ nagyság 7.0 az 7 col míg a 8.0 az 8 col
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Mi a véleményetek az alábbi AFP eredményről? afp mom 0, 71 0, 7-1, 3 súly korr. Mom. 0, 79 0, 7-1, 3 afp terhes 23, 49 iu/ml 20-55

Legjobb válasz: Jónak tûnik, de ne törõdj az AFP-vel, egy csomó ismerõsömnek rosszat mutatott, és nem lett semmi baj. Az ultrahangos is mondta, hogy az nem számít. Külföldön már nem is vizsgálják. A 18-20 hetes genetikai ultrahang a lényeg.

Jónak tûnik, de ne törõdj az AFP-vel, egy csomó ismerõsömnek rosszat mutatott, és nem lett semmi baj. Az ultrahangos is mondta, hogy az nem számít. Külföldön már nem is vizsgálják. A 18-20 hetes genetikai ultrahang a lényeg.
Ez jó eredmény. Nekem 0, 75 lett, de ha nem kérdezek rá, meg sem mondják a 19. heti UH után, hogy mennyi az eredmény, mert annyira jelentéktelen! Ha az UH-on minden OK, akkor az a lényeg!!! 22 hetes km

MIt jelenthetnek ezek? AFP: 0, 29 HCG: 1.3 SP1: 0.47 PAPP-A: 0.7 Nyelőcső záródási rendellenesség kockázata: 1/10 000 negatív 21-triszómia kockázat, életkor alaján: 1/904, negatív mért szérum alapján: 1/220, negatív 18-triszómia kockázat 1/50 000

Eddigi uh. -n minden rendben volt, az orrcsont is 1.2 volt. Volt valakinek hasonló,eléggé félek az afp alacsony tudom, de a többinek tudja valaki a határeseteit?

Legjobb válasz: Tegnap is azt írták Neked, hogy ne a vérmarkereket, hanem az arányszámokat nézd. A nyelõcsõ pedig inkább velõcsõ lesz szerintem. Edwards kór kockázata ugyan negatív, de az 1:220-nál már felmerülhet a további vizsgálat szükségessége. Miért nem az orvosoddal beszélsz? Kombinált teszten milyen lett az edwards kór kockázata? Azért ne aggódj, az egy igen-igen ritka betegség, de szerintem tényleg a dokiddal beszélj inkább!

Tegnap is azt írták Neked, hogy ne a vérmarkereket, hanem az arányszámokat nézd. A nyelõcsõ pedig inkább velõcsõ lesz szerintem. Edwards kór kockázata ugyan negatív, de az 1:220-nál már felmerülhet a további vizsgálat szükségessége. Miért nem az orvosoddal beszélsz? Kombinált teszten milyen lett az edwards kór kockázata? Azért ne aggódj, az egy igen-igen ritka betegség, de szerintem tényleg a dokiddal beszélj inkább!
Azt, hogy minden rendben van. Viszont nem nyelõcsõ, hanem velõcsõ (gerincvelõ).
Hát nem tudom én ebbõl azt látom, hogy minden amire vizsgáltak negatív. Szóval az afp részével ne foglalkozz.
De az edward kó az a 18-as koromószóma kockázat nem? Az meg 1:50000-hez nem. A 21-es trimoszóma az a down kockázat, de az is negatív.
A kérdező hozzászólása: Szívesen beszélnék a dokimmal de csak pénteken rendel és addig nem igazán tudom elérni mert nagyobb városokban rendel. így péntekig várhatok.
Valóban alacsony az AFP. A legtöbb esetben csak a vizsgálat a hibás, de azért el szoktak küldeni genetikai ultrahangra. 13. héten csináltattál kombinált tesztet? Ha igen és minden oké volt, ne aggódj! Ha nem, akkor sem kell szerintem paráznod, de várd meg mindenképpen, mit mond a doki pénteken. Addig próbálj meg nem idegeskedni. Tényleg nagyon elavult ez a vizsgálat, szóval csak arra jó, hogy felidegesítsék vele a kismamákat. Hidd el, minden rendben van a picivel :) Remélem már tényleg kivezetik a terhesgondozásból, mert bár nekem jó lett az eredmény, de még meg nem kaptam, két hétig csak ment a para, mert én is sok negatívumot hallottam róla. Végül úgy voltam vele, hogy azért, ha rossz lesz az eredmény, annak nem fogok hinni, hiszen a 12. heti uh-n is minden rendben volt :) Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Nem készült kombinált teszt a 12-13. héten, itt vidéken pici faluban nem igazán mondanak semmit. Annyi h idáig minden Uh. jó volt a pici is szép nagy hamar is éreztem h mocorog és mindennap érzem. A doki csak mondta volna ha baj lenne, csak ez a lelet elég sokára 3 hét után jött meg debrecenbõl.
az 1:220 ez a Down szindróma aránya, valószínûleg az alacsony AFP miatt lett ennyi ez ugyan negatív, de én további vizsgálatot kérnék

Mit csináltam rosszul? Nem vagy alig tölt a torrent! Próbáltam 48Mbps routerrel és 7, 2 Mbps mobilnettel is, de csak 0 vagy 0, 2kbps tölt! Valamit lehet rajta javítani? FF 3. 0.8 használok utorrentel.

Legjobb válasz: Ha elolvastad volna az apróbetûs részt, akkor tudnád, hogy bizonyos szolgáltatásokat a szolgáltató blokkolhat vagy korlátozhat. Ilyen a fájlmegosztó szogáltatás, közte a torrent is. Valószinûleg ez történt. De az is lehet, hogy épp csak olyan seeder van, akitõl ez a maximum sebesség.

Ha elolvastad volna az apróbetûs részt, akkor tudnád, hogy bizonyos szolgáltatásokat a szolgáltató blokkolhat vagy korlátozhat. Ilyen a fájlmegosztó szogáltatás, közte a torrent is. Valószinûleg ez történt. De az is lehet, hogy épp csak olyan seeder van, akitõl ez a maximum sebesség.
A kérdező hozzászólása: Olvass valaki az "apró betûst"? De azért kösz!
Valószínüleg nem a neteddel van baj, hanem nincs elég seeder, vagy nem kapcsolódtál egyikhez sem, hogy tõle tölts, vagy annyival tölt fel, amennyivel te le. Nekem is volt olyan, hogy egy 32MB-os torrentet egy hétig töltöttem, mert nem volt aki feltöltsön.
A kérdező hozzászólása: Nos ebben lehet valami mert a délután folyamán 1 órán keresztül 1, 5 Mbps töltött! Töltsek vissza valamit hogy növekedjen a letöltés?
Kutya kötelességed, hogy minimum 1.0-ás arányig visszatöltsd, amit leszedtél.
Nekem is mobil netem van úgyhogy átrérzem a problémád. A mobilnet leírásába le van írva, hogy 3, 5, stb, gb-os. Azaz ennyi letöltés után lekorlátoz, majd csak a következõ periódusban(kb 1 hónap) tudsz megint gyorsan(ahoz képest gyorsan) letölteni!
A kérdező hozzászólása: LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!!!
Lehet rossz crackkel csináltad vagy maga az rossz
A kérdező hozzászólása: De mindent jól csináltam hát oszt társamnak is mûködik de neki Xp-e van szerintetek windows 7-en nem jó?
megnézted a gépigényt? pl.: Neten vagy valami ilyes mi vagy vírus stb......
nekem is ez volt a hibám és képzeld el a CRACKED SZARR! CSERÉLD LE IS A LAUNCHGTAIV.EXE FÁJLRA KATINTS NE A SIMA GTAIV MERT NEKEM ELINDITOTTA ÚGY IS A GTA :D JA ÉS NEM A WIN7 AZON TÖKÉLETESEN MEGGY
AZ OKA (BOCCS KIMARADT)

3-4 óra alatt 1, 7 bar-ról 0-0, 5 bar-ra csökkent a nyomás a kazánomban, mikor nem működött, miért?

A szerelő kompresszorral levegővel töltötte fel a tágulás tartályt, mert nagyon felment a nyomás. Ez most rendben van, mert mikor fűt, akkor is normális 1,5-1,8 közt van a noymás. Viszont, ha kikapcsol, kb 3 órára, akkor nagyon leesik. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, ha lehûl a víz akkor a nyomás csökken, de 1 bar alatt nem jó szerintem. Ha utánatöltesz és megint leesik 1 hét alatt, akkor valahol elfolyik a víz a külvilágba.

Igen, ha lehûl a víz akkor a nyomás csökken, de 1 bar alatt nem jó szerintem. Ha utánatöltesz és megint leesik 1 hét alatt, akkor valahol elfolyik a víz a külvilágba.
Kihûlt állapotban a kazán tágulási tartályában a gumi labdában a nyomásnak 1 bárnak kell lennie.A szerelõnek ennyire kellett volna felnyomatni .Az ennél magasabb nyomást, már a rendszer vízzel való feltöltésével lehet elérni, de felesleges 1.2 fölé menni, mert mikor a kazán felfût 1.7-1.8 is van .Ahogy a víz visszahûl , úgy esik a nyomás vissza is .1 bar alatt már a kazánok szoktak is jelezni .
Max. 0, 4-es kiugrása lehet egy rendszernek, rosszul van méretezve a tartály, és eleve nem szokás fújkodni ezeket, mert gyárilag ki van méretezve, mekkora tartály kell egy x litert vizet tartalmazó x gépészeti fûtési rendszerhez. Nekem ugyan ez volt tavaly, új renszert csináltattam, és kicsi volt a tartály, kellett venni egy 5x akkorát, hogy ne legyenek ekkora kiugrások. Vagy lehet tényleg elfolyik a víz, vagy a gumi ment szét a tartályban.
Kedves Yoda, no meg a többiek! A tágtartály ûrmérete és az elõfeszítési nyomása, nos az két külön dolog. A méretét a rendszer ûrtartalma szabja meg. A membrán elõfeszítési nyomását, pedig a rendszer nullpontjára jutó hidrosztatikai nyomás (épületmagasság). Tehát nem mindegy, hogy a tartály hol van elhelyezve, illetve, hogy hol csatlakozik a fûtésrendszerhez. És igenis szükséges lehet fújkodni a tartályt, ha nagyobb nyomás kell, mint a gyári 1, 5 bar. Rendszeres hiba, hogy a tartály elõfeszítési nyomását úgy ellenõrzik, illetve úgy "állítják" be, hogy az nincs függetlenítve a rendszertõl. Egy kis google, és ezt találtam a fentiekrõl röviden: [link]

Közgazdaságtan. Meg van adva hogy p=20, 5-1, 5q továbbá egy táblázat mi szerint q=0, q=1, q=2, q=3, q=4, q=5, q=6, g=7, q=8 ehhez kiszámoltam a p-t es a tR-t, h kapom meg az MR-t. Mi a különbség a sima TR és a 3szög TR között?

Közgazdaságtan, MR, TR, p

Legjobb válasz: Köszönöm válaszod :) mint ahogy írtam is sikerült kiszámolni a p-t és a TR-t is csak az MR nél akadtam meg . A tanár azt mondta nem kell deriválnunk így fogalmam sincs h az h kell :/ Igen igen valóban elírtam az q=7 köszönöm segítségedet

A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod :) mint ahogy írtam is sikerült kiszámolni a p-t és a TR-t is csak az MR nél akadtam meg . A tanár azt mondta nem kell deriválnunk így fogalmam sincs h az h kell :/ Igen igen valóban elírtam az q=7 köszönöm segítségedet
Akkor a delta tr-t számítsd ki és azt nevezd mr-nek. Azt pedig az elõzõbõl számolhatod ki-azaz, hogy egy többlet q mekkora változást eredményez tr-ben. Remélem érthetõ. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy h segítesz , de ez nekem kínai . Azért köszönöm hogy próbáltál segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Lehet kezdem érteni, szóval ahol TR=48 ott q=3, ahol pedig TR=65 ott q=5 akkor az MR= 17/2 ???
a delta tr az nem más mint a tr változása. ha az elozo állapothoz mérve nézzuk, akkor q_0=0 ekkor TR_0=0 q_1=1 ekkor TR_1=19 tehát itt a deltaTR_0= TR_1-TR_0 azaz 19-0=19 stb. a '_' itt az alsó indexet jelenti, az egyes idõszakokban
A kérdező hozzászólása: Uhhh de jóóó :) köszönöm most már értem :) örök hála


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!