Találatok a következő kifejezésre: Mi a 3. 0 (205 db)

Mi a külömbség a Shader modell 2. 0 és a 3. 0 között, és ez mennyire számít a játékok lejátszhatóságán?

Legjobb válasz: Játékok szempontjából csak annyi, hogy ha nincs meg az a shader ami kell a játéknak (pl.: egy játéknak kell 3.0 nekem meg 2.0 van)akkor az a játék nem fog elindulni sem. Mindenféle képpen 3.0-t vegyél, de ha teheted 4.0-t, vagy 5.0-t.

Játékok szempontjából csak annyi, hogy ha nincs meg az a shader ami kell a játéknak (pl.: egy játéknak kell 3.0 nekem meg 2.0 van)akkor az a játék nem fog elindulni sem. Mindenféle képpen 3.0-t vegyél, de ha teheted 4.0-t, vagy 5.0-t.
ne 3.0-át hanem 5.0-át vegyél, pl ati 5670 már az
Mivel csak találgatunk miért kérdezted így megosztanád velünk? Lehet többet tudnánk segíteni? Netán a shader mint eljárás érdekel?

Mi a külöbség az USB 2. 0 és a 3. 0 között?

Legjobb válasz: a 3.0 gyorsabb

a 3.0 gyorsabb
jah... a 3.0 az tenyleg gyorsabb... (gyorsabban raja ra az adatokat meg stb...)
5Gbps vs 480Mbps csak ennyi.Gyakorlatban csak annyi hogy több terra anyagnál 2.0- 1, 5 nap amíg 3.0-nál 3 óra. http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://ne..


Mi a különbség a 2. 0 és a 3. 0-s pendrive között?

2.0-s müxik 3.0-s alaplapra? és forditva?

Legjobb válasz: 1.0

1.0
Mûködik az 3.0-ás pendrive 2.0-ás USB-vel és a 2.0-ás is mûködik a 3.0-ás USB-vel. Annyi, hogy a 3.0 gyorsabb mint a 2.0, de ha egy 2.0-ásat dugsz egy 3.0-ásba, vagy fordítva akkor a 2.0 sebességén mûködik.

PCI Express 2. 0 és a 3. 0 között mi a külömbség?

A sebesség vagy a csatoló felület?

Legjobb válasz: Sebesség. Fizikailag ugyan azok, és felülrõl kompatibilisek egymással.

Sebesség. Fizikailag ugyan azok, és felülrõl kompatibilisek egymással.
A kérdező hozzászólása: most 2.0 van a gépbe akkor a 3.0 nemjo nekem?

A 2. 0-ás alaplapba belemenne-e a 3. 0-ás videokártya? Ha belemegy. Elromlik-e valamikor és mikor. Vagy belemenne-e. Vagy mikor lennének vele problémák?

Legjobb válasz: Nem.Régebbibe nem megy bele új.Ez alapszabály (PL: Újabb Windows felismeri a régebbit a régebbi nem ismeri fel az újat).

Nem.Régebbibe nem megy bele új.Ez alapszabály (PL: Újabb Windows felismeri a régebbit a régebbi nem ismeri fel az újat).

Mi az, hogy a telefonom támogatja (a 3. 0 bluetooth végett) sztereó hangszórókat?

Vagy egyáltalán mi ez és mit?l függ , hogy milyet kell vennem?

Legjobb válasz: A bluetooth (BT) rövid hatótávolságú kommunikációs forma (adat, hang, fájl átvite...). Folyamatosan fejlõdött, 1-es, 2. 3. verziók alakultak ki sok év alatt. Általában igaz, hogy az újabb eszköz, pl. a 2-es verzió tud kommunikálni a vele azonos szinten lévõ másik (2-es) eszközzel, DE általában kompatibilis (használható) a korábban gyártott pl. 1-es verziókkal is. Lényeg, ha biztosra akarsz menni akkor nézd meg milyen verziójú BT van a telódban és próbálj meg ugyanolyan vagy kisebb verzió verziójú másik BT eszközt vásárolni. Egyébként minél magasabb a verziószám, annál gyorsabb adatátvitel van a két BT eszköz között. De hangátvitelhez bõven elég az 1-es verzió is.

A bluetooth (BT) rövid hatótávolságú kommunikációs forma (adat, hang, fájl átvite...). Folyamatosan fejlõdött, 1-es, 2. 3. verziók alakultak ki sok év alatt. Általában igaz, hogy az újabb eszköz, pl. a 2-es verzió tud kommunikálni a vele azonos szinten lévõ másik (2-es) eszközzel, DE általában kompatibilis (használható) a korábban gyártott pl. 1-es verziókkal is. Lényeg, ha biztosra akarsz menni akkor nézd meg milyen verziójú BT van a telódban és próbálj meg ugyanolyan vagy kisebb verzió verziójú másik BT eszközt vásárolni. Egyébként minél magasabb a verziószám, annál gyorsabb adatátvitel van a két BT eszköz között. De hangátvitelhez bõven elég az 1-es verzió is.

Mit csináljak? Hiába töltöttem le ubuntura a Firefox 3.5-öt, ha megnyitom, még mindig a 3. 0.11 jön be.

Legjobb válasz: Ez legyen a legnagyobb bajod.Tök jól muzsikál a régebbi verzió is,a biztonsági foltozásokra meg szót sem érdemes vesztegetni ubuntun. Egyébként az lehet a baj,hogy elõször le kell szedni a régit,és utána felrakni az újat.Mindezt a synaptic,vagy a programok telepítése/törlése funkció segítségével.Gondolom én...

Ez legyen a legnagyobb bajod.Tök jól muzsikál a régebbi verzió is, a biztonsági foltozásokra meg szót sem érdemes vesztegetni ubuntun. Egyébként az lehet a baj, hogy elõször le kell szedni a régit, és utána felrakni az újat.Mindezt a synaptic, vagy a programok telepítése/törlése funkció segítségével.Gondolom én...
Vagy pediglen a firefoxon belül kell elvégezni a frissítést.
A kérdező hozzászólása: Sikerült azóta, de egyelõre csak a teszt-verzió jött le. Köszi szépen a válaszokat!

Frissítettem a Firefoxomat, így lett belőle a 3. 0.1-es verzió. Eddig jó is, csak nem tudok vele semmit letölteni. Mit csináljak?

A 2-es verzió szuperül m?ködött.

Legjobb válasz: Én pont tegnap inditottam egy hasonló kérdést!:(Csak nekem meg az a bajom hogy lassan nyitja meg az oldalakat!

Én pont tegnap inditottam egy hasonló kérdést!:(Csak nekem meg az a bajom hogy lassan nyitja meg az oldalakat!
elsö válaszoló vagyok! Nekem a letöltés müködik!Nem lehet hogy neked máshová menti el a dolgokat?
A kérdező hozzászólása: Az utorrentet sem indítja el, eddig ez nem volt gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!