Találatok a következő kifejezésre: Mi a ügyfél szolgálati (2 db)

Mi a mailbox ügyfél szolgálati cime ahová tudok irni ha valami problémám van?

Legjobb válasz: Itt írnak egy címet,ahová lehet írni,ha valakinek gondja van.Próbáld meg esetleg: http://www.mailbox.hu/sugo.php

Itt írnak egy címet, ahová lehet írni, ha valakinek gondja van.Próbáld meg esetleg: http://www.mailbox.hu/sugo.php

Nem rég vettem a telefonomba egy simet (30). Amikor fel szeretném hívni az ügyfél szolgálatot, hogy aktiváljam egy hiba üzenetet kapok "Nincs regisztrálva a hálózaton"Mi lehet a baj?

Nem tudom mi van, a sim rendesen bele van rakva, mivel pin kódot is kér. A telefon egyik menüpontjában megtaláltam a " hálózat keresés opciót " RÁ megyek a szolgáltatóméra ( t-mobile) És azt írja, hogy " a sim nem engedélyezi a regisztrálást" Mit tehetnék hogy jó legyen ?

Legjobb válasz: Egyébként Sony Xperia J-m van

A kérdező hozzászólása: Egyébként Sony Xperia J-m van
ÁÁÁ nem hiszem el xxD Talán egy másik telefonról hívd mert az a kártya MÉG NINCS AKTIVÁLVA!
A kérdező hozzászólása: Igen, a kártya csomagjában azt írták, hogy az aktiváláshoz hívja fel az ügyfél sz. De hiába hívom ezt a hiba üzenetet kapom.
De mondom ne arról, hanem fogj egy másik telefont és hívd fel arról...
A kérdező hozzászólása: Fel hívnám, de se családtagjaimnak, de ismerõseimnek nincs 30 as telójuk. Ha pl 30 ast hívsz 20 asról azt nem engedik :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!