Találatok a következő kifejezésre: Mi a és mire (102256 db)

Időnként miért fut végig rajtam a hideg, egyáltalán mi a hidegfutkosás? Mit szolgál és mi a célja a testnek ezzel?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekel. Néha nekem olyan erõs (akár 40fokban is), hogy szabályosan összerándulok/rángatózok tõle.

Ez engem is érdekel. Néha nekem olyan erõs (akár 40fokban is), hogy szabályosan összerándulok/rángatózok tõle.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem el, hogy erre senki nem tudja a választ... már másodszor tettem fel a kérdést, de csak ilyen jön rá, hogy "ez engem is érdekel". Kész...
Szia! Ez a reakció még a régi idõkbõl maradt meg, amikor még nem voltunk ennyire elcsökevényesedve (vagy nem voltunk ennyire fejlettek, ki honnan nézi). Ilyenkor a testen lévõ szõrök felállnak, így ha még szõrösek lennénk, létrejönne egy hõszigetelõ réteg (mint a dupla üvegû ablakoknál). Ennyire egyszerû a válasz. :-)
Szerintem a hõháztartásunkkal függhet össze. Nállam is van ilyen borzongás érzés.
Dr.Dave biztos tudja, õ elég jó válaszokat szokott adni, szerintem õ megmondja nekünk, ha erre téved. Reméljük nemsokára.
A kérdező hozzászólása: Nosza, akkor fohászkodjunk közösen Dr. Dave eljöveteléért... :D

Most mi is ez a galaktikus együttállás, és mikor lesz? és mi a tudomány álláspontja?

Egy m?sorban volt ma, hogy december 21-én lesz.

Legjobb válasz: És mégis mi fog együtt állni mivel? Pláne galaktikus mértékben?

És mégis mi fog együtt állni mivel? Pláne galaktikus mértékben?
Valószínûleg az az igazság, hogy a küszöbön álló világkatasztrófát az emberi társadalom, konkrétan a kapitalista piacgazdaság erõforrásfelélõ és nem fenntartható mivolta fogja okozni. Ha épp idén dec. 21-én fog beomlani a világgazdaság, akkor az sem azért lesz, mert valami galaktikus együttállás van.
Tessék? Miféle galaktikus együttállásról beszélsz? Azt ugye tudod, hogy a galaxisokban számottevõ hatása kizárólag a központi fekete lyuknak és a sötét anyagnak (az egésznek együtt) van? És még ez is csak arra jó, hogy egyben marad a galaxis, nem repül szét az egész. Tehát miféle együttállásról van szó?
Új technoblabla az ezoizéknek.
Galaktikus együttállás annyit tesz:a naprendszerünk összes bolygója egy vonalban fog állni, mind emellett egy síkban áll a Galaxisunk(Tejútrendszer)középpontjával. Vagyis, ez olyan, mintha egy kört megfeleznél. És csupán azért galaktikus, mert a galaxis is közrejátszik benne(Ennek a síkjával egy vonalban állnak a bolygók). Írtak Dec.21-ét, és a tudomány álláspontja csak annyi, hogy 4-5 napig teljes sötétség lesz, elmegy az áram, elektromosság, stb. Az állatok elrejtõznek, és ha egyáltalán lesz ilyen(ugyanis én nem nagyon hiszek benne, csupán leírom, amit hallottam) akkor lesznek emberek, akik nagyon rosszul fogják lelkileg viselni ezt, és nyilván sok gyilkosság lehetne, vagy baleset, depresszió, meg ilyen lelki betegségek. Habár a magyarázat(maga a galaktikus együttállás fogalma) elég ésszerû, én mégsem hiszem, hogy bekövetkezik, mivel pár helyen az emberek számláit, tartozásait helyezték elõtérbe, hiteleket, pénzügyi dolgokat, meg ilyesmiket. Tehát, a tartozások rendezését. Szóval valószínûleg csak erre megy ki a játék, aztán hirtelen kiderül, hogy elszámoltak valamit, és késõbb lesz, vagy valamilyen tényezõ miatt mégsem következett be az együttállás. Hidd el, 22.-én már csak röhögni fogsz az egészen.
"Galaktikus együttállás annyit tesz:a naprendszerünk összes bolygója egy vonalban fog állni, mind emellett egy síkban áll a Galaxisunk(Tejútrendszer)középpontjával." Na ez az, ami nem fog bekövetkezni. Nézz csak meg egy asztronaptárt.

Ütöttetek már el valamilyen állatot? Ilyenkor mi a teendő? Mi kötelező és mi illik?

Tegnap láttam egy elütött kutyit és rettenetes volt ahogy nyüszített, nagyon kiakadtam t?le. Már volt ott pár autó remélem hogy segíteni, de nem tudom hogy az elüt? vagy éppen valaki más. Ilyenkor mi a teend?, ti mit tennétek vagy tettetek? Aki elüti a kutyit, macsit annak kötelessége orvost hívni hozzá? Nagy kutya volt és a lámpa miatt ott nem lehetett gyorsan menni úgyhogy nem értem miért lett elütve.

Legjobb válasz: voltam kb 10 éves mikor szüleimmel elütöttünk egy nyuszit... még élt betettük a kocsiba,visszamentünk nagyimékhoz,nekik volt sok nyuszi,hogy hátha menthetõ...erre fogták,megnyuzták és megették...napokig sirtam,én azt hittem meggyogyitják,és lehet az enyém... nyusziktol azota is kiráz a hideg,ssoe felejtem el,pedig tieznéve történt:S:( szerencsére én még nem ütöttem el semmit,de ha elütnék,akkor állatorvos,legyen az nyuszi,kutya,vagy akármi. 22/L

Én nem ütöttem el állatot, de sokszor közel voltam hozzá. Én mindig nagyon oda is figyelek (pláne éjszaka, vagy autóúton, autópályán, kivilágítatlan gyorsforgalmin folyamatosan cikázik a szemem balra-jobbra). Ha mégis megtörténne, azonnal bepakolnám a kocsiba és vinném dokihoz. Akkor is, ha meglátok az úton egyet, akit más cserben hagyott. Szerintem alapvetõ lenne, hogy az emberek segítsenek az úton balesetet szenvedett állatokon. Igen, jogos a pénz kérdés, de a jobb menhelyek ebben segítséget nyújtanak (pláne Pest és a vidéki nagy városok környékén lévõk), az állatorvos könnyen tudja igazolja, hogy autóbaleset, és mondjuk pl. nem a valódi gazda hazudik, aki szétmaratta a kutyáját egy másikkal, vagy akármi más. Normális állatorvos ad részletfizetési lehetõséget is. Vagy legalább csak annyi, hogy 1 éjszakára hazavinni, fájdalomcsillapítózni, megetetni, megitatni, és reggel irány a menhely. Súlyosan sérült állatot nem utasítanak vissza, akármennyire is telt ház van mindenhol. Itt a felvilágosításon (lehetõségek, veszélyek, pl. harapás, hova lehet vinni, stb.) lenne a hangsúly. Akinek nincs kutyája, fogalma sincs róla, hogy mûködik (feltételezzük a jó szándékot). Egy eset: egy vadi új BMW (úgy cirka 20 milla) elütött egy amerikai bulldogot. Kiszállt, megnézte, hogy a kocsija rendben van-e, majd beszállt, és tovább hajtott. A kutya darabokra tört, 2 hónapig volt gipszben, 156e Ft-ba került az állatvédõ szervezetnek. Ma már boldog gazdis kutya. Õ legalább túlélte, nem szenvedett, és egészséges életet élhet. De nagyon sok kutya szenved órákig, napokig magára hagyva, kínok között. Én azt is megértem, ha egy laikus nem mer hozzányúlni, mert fél, hogy megharapja. Nem ritka, hogy az állat fájdalmában és félelmében harap, jogos a felvetés. Erre lenne jó egy kiépített non-stop állatmentõ szolgálat. Szép álom, mindezzel az a gond, hogy semelyik állatvédõ nem rendelkezik elegendõ anyagi forrással ahhoz, hogy ezt el tudja indítani. Minimum két kocsi, fizetett alkalmazottak, a sérült kutyák mûtétjei (ami sokszor több száz ezer forint), elhelyezése tiszta, lehetõleg csempés, fûtött körülmények között. Irgalmatlan összeget emésztene fel. És az örökbefogadás? Ha 10-30e-t is kifizetnek egy "ilyen" kutyáért, ami valljuk be, ma Magyarországon nem kevés összeg egy átlagember számára, töredékét sem fedezné a mûtétnek, és a "rezsijének" (kocsi, benzin, kaja, oltások, ivartalanítás, chip, stb.) Ki akar ma egy halálból visszahozott, összecsavarozott, jó eséllyel keveréket 10-30e-ért? Egy ilyen drága, és nem jövedelmezõ "vállalkozásra" szponzort találni... Hát ember legyen a talpán, akinek ez sikerül. Csak hangosan (írva :) ) gondolkodtam.
voltam kb 10 éves mikor szüleimmel elütöttünk egy nyuszit... még élt betettük a kocsiba, visszamentünk nagyimékhoz, nekik volt sok nyuszi, hogy hátha menthetõ...erre fogták, megnyuzták és megették...napokig sirtam, én azt hittem meggyogyitják, és lehet az enyém... nyusziktol azota is kiráz a hideg, ssoe felejtem el, pedig tieznéve történt:S:( szerencsére én még nem ütöttem el semmit, de ha elütnék, akkor állatorvos, legyen az nyuszi, kutya, vagy akármi. 22/L
Én sajnos ütöttem már el cicát: a városban, egy, az úttest szélén álló sittes konténer mögül ugrott éppen a kerekek alá olyan közelrõl, hogy nem láttunk semmit, csak a kocsi alja csattant egy hatalmasat. Sejtettem, hogy állatka lehet. A párom kiszállt és megnézte, akkor látta, hogy egy cica, de azonnal meghalt. Sokkot kaptam, zokogtam, a párom vezetett hazáig, én csak reszkettem. A cicát hazavittük és eltemettük. Hiába tudom, hogy kivédhetetlen volt, mégis kísért az eset. Azóta, ha az úthoz ennyire közel raknak sittes konténert, mindig nagyon lelassítok, nehogy megint megtörténjen.
Hát soha nem gondoltam volna az emberekrõl , hogy tudnak ennyire önzõ állatok lenni... Mi sem ütötünk még el egy állatot sem(kocsival, visznt apám mesélte, hogy mikor õ dolgozik(mozdonyvezetõ)már sok õzet, vagy egyéb kisállatot ütött el és csak az a baj ezzel hogy ha esetleg kocsival ütnek el az emberek állatot azon még tudnának vagy megpróbálhatnának segíteni. ez sok ember fejében sem fordul meg... Komolyan...
Szia! Én még ugyan nem vezetek, nincs jogsim, de szerintem ha valakit elüt egy állatot az a minimum, hogy orvoshoz viszi. Nyáron vásárolni mentünk a pocaklakó kisfiamnak a barátnõmmel és a város ettõl néhány száz méterrel láttuk, hogy elütöttek egy õzet. 2 kocsi és 3 férfi volt ott. Az õz feküdt, vérzett az orra/szája és az egyik férfi a lábán állt, hogy ne tudjon elszaladni. Megkérdeztem, hogy szólt e már valaki állatorvosnak, mert ha még nem én tudok egy nagyon jó állatorvost és szívesen felhívom. Erre a válasz az volt, hogy és ki fogja kifizetni? Mondom hát az aki elütötte. De hát én ezt hogy képzelem hogy majd pont egy õzért fognak fizetni, mikor az õ autójukban 1, 5 millió Ft-os kár keletkezett. Jelzem az egész autó nem ért 1, 5 millió Ft-ot. Azt mondták, kihívták a rendõrséget és amíg meg nem érkeznek itt tartják az õzet, hogy tudják bizonyítani a balesetet és kérhessenek kártérítést. De az senkit nem érdekelt, hogy szegény õzzel mi lesz. Ráadásul mi úgy vettük észre a barátnõmmel, hogy vemhes is volt, mert elég nagy hasa volt. Nagyon sajnáltam, azóta is bennem maradt ez az eset.
Mi láttuk, amikor egy autó elütött egy kutyát és továbbment. Kb.200 m-re van egy állatorvos, berohantam, elõször nemigen akart rámozdulni, de amikor el kezdtem kiabálni vele (nagyon kiborított, hogy csak a pénzes állatokat hajlandó megmenteni), hogy egy szemét pénzéhes hiéna és híre megy a városi újságban is, összekapta magát és odaszaladt. Sajnos már csak elaltatni lehetett a kutyit, miszlikbe volt törve, dölt a vér orrán, fülén, száján. Persze a kemény kiosztás után már nem mert tõlem pénzt elfogadni, pedig felajánlottam. Mivel felírtuk a kocsi rendszámát, bejelentettük a rendõrségen de nem érdekelte õket, szó szerint azt mondták, hogy van ennél fontosabb dolguk is.
Nekem 1, 5 éve van Jogsim , szerencsére még soha nem ütöttem el semmilyen állatot (kopp-kopp) ! De ha ez megtörténne , természetesen nem hagynám ott ha még él , mert nagyon állatbarát vagyok , és ezt nem tudnám feldolgozni , hogy csak úgy magára hagyom ! Tegnap a kamion majdnem elütött egy pár hetes kis macsekot, aztán mikor kerestem a bolt elõtt volt , azt mondták tegnap óta ott van , nagyon sajnálják , de nem adnak neki enni , ne hogy ott maradjon , ennyit az emberi szeretetrõl! Sajnálkozni mindenki tud , de valamit tenni is azt elég kevés ember, hát én fogtam és elvittem a másik 5 cicám mellé , mert minden állatot befogadok , ha csak addig is míg nem jön a gazdi , vagy nem találok neki! Szóval, sokan tojnak arra hogy elütöttek egy érzõ lényt , ez lenne a legjobb ha ezért is büntetés járna, nem csak az emberi életekért . Mert van olyan aki tényleg véletlen üti el , és segít is , de aki nem , az megérdemelné hogy elvegyék a jogsiját érte.
Pedig sok állat ezerszer többet ér bármelyik embernél!!!!
Én egyszer láttam amikor egy kutyát ütöttek el tõlem 2 m-re az úton amikor a buszt vártam. Egy nagy csattanás volt , a kocsi próbált megállni de nem sikerült. A csattanáskor megállta kocsi egy pillanatra és utána tovább ment. A kutya elkezdett remegni és a száján folyt a vér. Nagyon durva volt:S 1 perc és jött a busz szal senki nem tudott csinálni semmit.
A kérdező hozzászólása: Tegnap én is sírtam vagy fél órát a kocsiban. Elõttem van szegény kutyus és hallom ahogy vonyított. Most is. Legszivesebben ottmaradtam volna, hogy tudjam segítettek-e a kutyinak. Most csak remélni tudom hogy igen és olyan rossz ez a bizonytalanság.

Hallottam valahol "hónaljfétisről". Pontosan mit takar ez (mit jelent) és mik a vélemények?

Legjobb válasz: Hónaljfétis -> A hónaljkutya utáni beteges vonzalom... XD

Hónaljfétis -> A hónaljkutya utáni beteges vonzalom... XD
én dobhártyafétisrõl hallottam na ez mit jelent???
Én úgy tudom azt jelenti, hogy a férfi a péniszét a nõ oldala és karja közé teszi be és azt "dugja" meg. Nem igazán vonz :)

Győri kórházba mit kell vinni a babának, mit adnak és mit nem? És ha Győrben házasodtunk akkor kell e egy évnél régebbi anyakönyvi kivonattól frissebb vagy nem?

Gondolok arra, hogy takaró, ruha, pelus, kérdeztem a védőnőmet de mindig az a válasz, hogy majd következő alkalomra utána jár, pár hét és szülök és még mindig nem tudok semmit.

Legjobb válasz: Én vittem a kislányomnak puha plédet, ruhákat, mini pelust (2010-ben nekünk napi 3db-ot adtak) popsitörlõt, popsikrémet, textilpelust. Szerintem kérdezd meg telefonon a házassági anyakönyvit, mert ehhez nem tudok hozzászólni. szülés elõtt 2 hónappal volt az esküvõnk, úgyhogy nekünk friss volt. Úgy is kell kérdni az irodában valami zöld papírt, ott is megkérdezheted. Engem nst-rõl küldtek oda.

Én vittem a kislányomnak puha plédet, ruhákat, mini pelust (2010-ben nekünk napi 3db-ot adtak) popsitörlõt, popsikrémet, textilpelust. Szerintem kérdezd meg telefonon a házassági anyakönyvit, mert ehhez nem tudok hozzászólni. szülés elõtt 2 hónappal volt az esküvõnk, úgyhogy nekünk friss volt. Úgy is kell kérdni az irodában valami zöld papírt, ott is megkérdezheted. Engem nst-rõl küldtek oda.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Mi az a zöld papír? Az is a szüléshez kell??

Hozzátáplálás során, akik maguk főzték a bébiételt, mivel kezdtek és miket készítettek és hogyan a továbbiakban?

Én csak a Kecskemét süt?tök pürét veszem, a többit én készítettem. Alma, alma-barack, répapüré, krumpli-barack. Nincs saját receptem, ahogy érzem, de lehet ez nem jó, rosszul is összeállíthatom az arányokat? Mondjuk amikor burgonyával s?rítek?

Legjobb válasz: 5,5 hós a lánykám, miket adhatok még neki? A bébiételek mind tele vannak mixelt dolgokkal, én meg nem tudom, hogy miket készíthetek.

A kérdező hozzászólása: 5, 5 hós a lánykám, miket adhatok még neki? A bébiételek mind tele vannak mixelt dolgokkal, én meg nem tudom, hogy miket készíthetek.
Senki nem mondta, hogy kell a krumpli vagy a répa, ez csak egy régi , ódivatú berögzült dolog. Ahogy írtam, az elején csak gyümit adtam
12.23-as vagyok. Na látod ezt nem tudom. De én adtam répát magában, krumpli nélkül is. Sõt szerintem fogok is.
A kérdező hozzászólása: És miért kell általában krumplival sûríteni a fõzelékeket? Késõbb lehet sajttal is, tudom ezt is. Csak miért nem lehet fõzeléknek is sima barack-almát-körtét stb. adni, miért kell oda a krumpli? A szénhidrát miatt?
én mindig megkostóltam, ha nekem ízlett, neki is fog. Mert ha nagyobb lesz azt fogja enni amit ti, akkor is úgy fõzõl majd, hogy mindenki megegye. Pl: ha barackot kostóltatok, de krumplival sûrítem, megkostolom, hogy barack íze maradjon.
3. Én több gyümölcsöt összeturmixoltam (alam, barack, banán, körte, szilva) mikor mit és ezeket adtam.
Én is ilyesmiken gondolkodtam tegnap. Én két barack + 3 krumplit csináltam mára, de nagyon kicsi krumplik (és az én fiam elég sokat eszik). Ezt úgyis érzed. Tegnap a répa pürébe raktam baba almalét, nagyon finom lett (gondolom, sima almával is jó, csak nem volt itthon), imádta a fiam. Csak nagyon megfogta a hasát. Én pár nap múlva vagy jövõhéten rizst is fogok csinálni almával, barackkal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Ha uzsira fõzeléknek barack-krumplit kap, akkor milyen arányban célszerû keverni? egy- egy? Cékla-krumplit?
6 hónaposan kezdtem , leginkább gyümölccsel, a fõzelékek késõbb jöttek, elõször volt az átmenet (gyümölcs és zöldség) Burgonyával sûrítettem sokáig. A répát utálta
En is ilyen idosen kezdtem a hozzátáplálást. Eleinte elég csak ennyi, majd késobb megismerteted más ízzel is. Csak simán megpároltam a zoldégeket, gyumolcsoket meg nyersen turmixoltam.
amit próbálhatsz már:cékla, brokkoli, cukkini, tök.Két marék :) zöldséghez :) tegyél egy krumplit, párold és saját levével mixeld(biztos hogy jól csinálod, nagyon nem lehet elrontani)
A kérdező hozzászólása: Okés értem, de azért szeretném tudni, miért sûrítik krumplival?

Hogy lehet a Fővátosi Állat és Növénykertben diák munkát vállalni? Mikor kell jelntkezni? Mik a feltételek? Mit a tapasztalaitok?

jöv?re szeretnék jelentkezni igazából mi a feladat?

Legjobb válasz: Na már most, biztos infók: - diákmunkára már legalább áprilisban jelentkezni kell, és akkor sem biztos, hogy lesz helyed, mert nagyon sokan jelentkeznek. - ha kapsz is, ilyen lepkeházas cuccot kapnál (ajtó csukogatás nyolc órában), ugyanis a komolyabb melókra bejáratott emberek vannak, akiknek már nem kell magyarázni és nem kell õket felügyelni - ezért egy-két (három-négy) év diákönkéntesség nem árt. - mivel az állatkert helyzete sokat romlott, nem is biztos, hogy lesz egyáltalán diákmunka (nem tudnak fizetni lassan már a dolgozóknak sem). De a diákönkénteseket szívesen látják, lehet érdeklõdni személyesen a gazdasági bejáratnál, vagy lehet nekik írni e-mailt is :)

Na már most, biztos infók: - diákmunkára már legalább áprilisban jelentkezni kell, és akkor sem biztos, hogy lesz helyed, mert nagyon sokan jelentkeznek. - ha kapsz is, ilyen lepkeházas cuccot kapnál (ajtó csukogatás nyolc órában), ugyanis a komolyabb melókra bejáratott emberek vannak, akiknek már nem kell magyarázni és nem kell õket felügyelni - ezért egy-két (három-négy) év diákönkéntesség nem árt. - mivel az állatkert helyzete sokat romlott, nem is biztos, hogy lesz egyáltalán diákmunka (nem tudnak fizetni lassan már a dolgozóknak sem). De a diákönkénteseket szívesen látják, lehet érdeklõdni személyesen a gazdasági bejáratnál, vagy lehet nekik írni e-mailt is :)
Ez engem is érdekelne
A feltételei meg ilyenek le vannak írva a honlapjukon. Azt nem tudom, mit kell konkrétan csinálniuk. De mi most voltunk, a lepkeház bejáratánál két csaj engedte be kis csoportonként a népet, elég fiatalok voltak, szerintem õk is diákok voltak.

Mi a XYLEN, mik azosszetevoi es mire hasznaljak?

Legjobb válasz: Ha arra gondolok amire te, akkor ez a xilol angolul (helyesen xylene-nek kell írni) A benzol dimetil származéka(i), ugyanis három van belõlük: orto- para- és meta-xilol, a két metilcsoport helyzetétõl függõen. Az összetevõi, mint a szénhidrogéneknek általában szén és hidrogén:) Bõvebb információt szerintem a Wikipéián is találhatsz.

Ha arra gondolok amire te, akkor ez a xilol angolul (helyesen xylene-nek kell írni) A benzol dimetil származéka(i), ugyanis három van belõlük: orto- para- és meta-xilol, a két metilcsoport helyzetétõl függõen. Az összetevõi, mint a szénhidrogéneknek általában szén és hidrogén:) Bõvebb információt szerintem a Wikipéián is találhatsz.

LANYOK! Akiknek mar volt dolguk ket pasival egyszere, milyen volt a szex, mivel jobb, es mi a rosz benne?

Tapasztalatokat kernek ha lehet, elore is koszonom!

Legjobb válasz: Jó: mert dupla élvezet. Rossz, mert.....majd valaki befejezi, mert én nem tudok rosszat mondani.

Jó: mert dupla élvezet. Rossz, mert.....majd valaki befejezi, mert én nem tudok rosszat mondani.
Én próbáltam és nagyon jó volt! Két szexi pasi kényeztetett egyszerre. Talán annyi a nehezebb, hogy ügyelni kell arra senki ne érezze magát kirekesztve és egyformán kapjanak az élvezetekbõl!!
Kedves kérdezõ! Így azért neccesebb...mert nekem egyik sem volt a barátom (bár az utolsó ilyen felállásnál ismertem meg a férjem). Neked kell tudnod, h mit visel el a szíved. Nálunk a férjem sokáig azt mondta, h nem zavarja, h ismerkedtünk meg...így 10 év távlatában zavarja...pedig soha nem csaltam meg. De beleégett az agyába, ahogy mással szexelek. Tehát, jól gondold meg!
Csajok: egészséges lelkem és párkapcsolatokhoz való hozzáállásom van, adok egy kéretlen tanácsot: a pasijaitok elõtt, ha lehet, titkoljátok el az ilyesfajta élményeiteket. Egyszer összejöttem egy lánnyal, aki elmondta, hogy párszor volt több pasival egyszerre. Nagyon nem volt jó érzés lelkileg.. Valahogy nem tudtam onnantól kezdve úgy hozzáérni, ahogy elõtte. Persze tudom, vannak toleráns pasik, sõt, olyanok, akiket ez külön izgat. De elhihetitek, ennél csak az lenne kiábrándítóbb, ha kiderülne, hogy az illetõ lány a testét árulta.
Nem volt benne részem, de engem zavarna ha elõttem egy másik pasi rakná a csajomat.
A kérdező hozzászólása: es abszolut nem tartom kvanak a baratnomet!
A kérdező hozzászólása: Nekem a baratnom dobta fol a temat es en bele egyeztem, meg nem volt reszem harmasban es most lenne az elso, persze az o kedvere tehat plusz egy fiu, ezert kertem, hogy akiknek volt reszuk benne azok irjanak, akiknek meg nem tetszik a tema anank nem kell valaszolnia!
Nem hiszem, h ettõl valaki k*rva lenne. Nagyon sok pasi benne lenne a hármasban (2 lánnyal). Ne ítéljünk már el valakit csak azért, mert nõ. Én vagyok, aki írta, h 3* volt ilyenben részem..és milyen meglepõ 10 éve együtt vagyok valakivel és teljesen monogám vagyok...
De ezért szeretjük õket! :D XD
A k**váknak tetszik, hogy megalázzák õket, szétdugják, aztán rájuk verik. Ezek eszközök.
Kedves 5. válaszoló: ha lány vagy, kipróbálhatod. :-) Egyébként meg belátom, ez nem mindenkinél nyerõ.
Én sose értettem h abban mi az élvezet h az egyik pasi éppen dug a csaj nyögne meg élvezne de nem tud mert rakják neki a szájába. de mind1 nemértek hozzá:D
A kérdező hozzászólása: elso ha nem zavar beszelnel rola reszleteseben, hogy tudjam mire szamitsak?
Próbáltam. 3*
elsõ, próbáltad, hányszor?
utolsó, hány ilyen partiban voltál?

Mire kell szedni a Frontint és mire a Xanaxot? Mi a különbség?

Legjobb válasz: egy és ugyanaz a kettõ, csak a frontin 0,25 mg alprazolamot tartalmaz a xanaxból meg vagy 0,5, 1 és 2 mg-os változat is. további részletek google

egy és ugyanaz a kettõ, csak a frontin 0, 25 mg alprazolamot tartalmaz a xanaxból meg vagy 0, 5, 1 és 2 mg-os változat is. további részletek google
A Xanax ugyanaz, mint a Frontin.
Szorongásgátló és nyugtató mindkettõ. Ráadásul valóban ugyanaz a hatóagyag mindkettõben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!