Találatok a következő kifejezésre: Mi a és mi a (102256 db)

Moliere - Tartuffe c. könyvben mi helyzetkomikum és mi a jellemkomikum?

Legjobb válasz: Helyzetkomikum pl.: mikor Orgon az asztal alá bújik, hogy kihallgassa Tartuffe-t. Jellemkomikum az, ami az ember jellemébõl fakad. pl.: Dorine-t szemérmetlenséggel vádolja Tartuffe, majd rögtön letámadja Elmirát.

Helyzetkomikum pl.: mikor Orgon az asztal alá bújik, hogy kihallgassa Tartuffe-t. Jellemkomikum az, ami az ember jellemébõl fakad. pl.: Dorine-t szemérmetlenséggel vádolja Tartuffe, majd rögtön letámadja Elmirát.

Mi ez? És mi a neve?

Az elején akkora,mint egy kicsi kavics,de ha egy kis idõre vízbe tesszük, akkor magába szívja azt.


Vampire The Masquerade Bloodlines-nek win7-en (volt már fenn) mi baja és mi a megoldás rá?

Volt már fenn a gépen, hibátlanul m?ködött, de most nosztalgiázni akartam és sehogy nem megy. Mikor elindítom, hang van de minden fekete, majd mikor a menü jön akkor kilép azzal, hogy "vampire.exe m?ködése leállt". Kompatibilitást (xp2-sre rakni, stb.) próbáltam már, illetve unofficial patch-t is meg az 1.2-set is, mindent végigpróbáltam, egyikkel se megy. Felbontást is állítgattam, megpróbáltam widescreen-be is anélkül is, meg neten néztem hogy át kell másolni egy dll-t a vampire mappába, de nem lett jobb, szóval hiába próbálkozok, semmi. :(

Legjobb válasz: telepitsd újra

telepitsd újra
A kérdező hozzászólása: nem megy ígyse :S

Magnézium + sósav. Mi keletkezik és mi a reakció típusa? (sürgős)

Legjobb válasz: Ha olyan rogadt sürgõs, akkor miért nem nyitsz ki egy tankönyvet?

Ha olyan rogadt sürgõs, akkor miért nem nyitsz ki egy tankönyvet?
A kérdező hozzászólása: azóta már segítettek, de kösz....

Key Account Manager mit csinál és mi a magyar neve?

Nézegettem az állásokat és már magyarul ki sem írják :))

Legjobb válasz: Fõkönyvelõ. Fõleg könyvel. De fõ módon.

Fõkönyvelõ. Fõleg könyvel. De fõ módon.
A kérdező hozzászólása: Akkor az nem is olyan tessék lássék munka, hanem komoly végzettséget igényel.Azt hittem hogy csak valami piti meló aminek hangzatos nevet adtak, mint az eladóra a sales manager vagy a kukásra a hulladéklogisztikai szakasszisztens :)
Dehogyis, nem könyvelõt jelent. A cégeknek a kiemelt partnereivel, nekik való értékesítéssel foglalkozik. Pl. ha a T-Mobilnak a kiemelt partnere a Tesco, akkor õ ápolja velük a kapcsolatot, megállapodást köt, új szolgáltatást ajánl nekik, stb.
Account managernek szokták hívni a sima értékesítõt, key account managernek pedig aki a fõ partnerekkel, vagy nagyobb cégekkel foglalkozik, vagyis ez már komolyabb meló.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. Ez milyen végzettséget igényel?
Kereskedelem. De szerintem inkább a munkatapasztalatot nézik, az iskola miatt még nem lesz valaki jó értékesítõ. Pl. feltornázhatod magad telemarketingbõl, Avonbõl, MLM-bõl, ha jól tudsz értékesíteni dolgokat.

Mi ez és mi a teendő?

UTorrentel töltök le egy filmet már megvan a film de amikor fel akarom tölteni akkor a tracker-nél azt irja ki hogy HTTP Error 504, mi ez?

Ha zaklatásért feljelentek valakit mit kaphat és mik a költségei az én részemről?

Pár napja már vezetékes telefonon szórakozik valaki, és a számát kiírja a telefon annyi esze nincsen, hogy letiltsa. Kérdeztem a telenort, de a kérésére az adatai titkosítva vannak. Ott azt mondták, ha meg akarom tudni ki az akkor a rend?rségen kell feljelentést tennem.

Legjobb válasz: Feljelentésnek költsége nincs. Ha bíróságra kerül az ügy akkor az esetleges költségeket vagy az állam vagy pedig az elkövetõ fizeti

Feljelentésnek költsége nincs. Ha bíróságra kerül az ügy akkor az esetleges költségeket vagy az állam vagy pedig az elkövetõ fizeti


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!