Találatok a következő kifejezésre: Mi a és miért van rá szükség (3 db)

C# ben a where kulcsszót mire használják és miért van rájuk szükség?

Nem generikus típusoknál ilyet nem is látni.Ott csak where nélkül simán megadják,hogy pl: class Ember: public Lábak {} Generik esetében pedig miért így: class Ember<T> where T: Lábak {}

Legjobb válasz: Ebbõl elég erõsen következik, hogy a sablon paramétert lehet megadni vele.

Ebbõl elég erõsen következik, hogy a sablon paramétert lehet megadni vele.
A kérdező hozzászólása: Mirõl beszélsz??? :) Sablon paramétereket úgy tudom, hogy a példányosításnál a <> jelek között kell megadni.
És hogy adod meg, ha a sablon paraméter öröklõdik valamibõl? Na? ;)
A kérdező hozzászólása: Nem értem hogy gondolod. Elég volna csak így: class Ember<T>: public Lábak {} //Példányosítás Ember<int> a = new Ember();
A két dolog egyáltalán nem ugyanaz.
A "where T: Lábak"-ben ott van, hogy ahol a T Lábakból származik. Tehát nem csinálhatsz Ember<int>-et. Ember<Lábak>-ot csiálhatsz, vagy Ember<bármi>-t, ahol a bármi a Lábakból származik.
class Ember : Lábak Az Ember osztály származtatása a lábakból. class Ember<T> where T : Lábak Megszorítás T-re C# ban a where kulcsszót mire használják és miért van rájuk szükség? Jelen esetben azért, amiért a felettem hozzászóló írta, hogy ne lehessen akármilyen típussal létrehozni ember objektumokat. Általánosabban a where kulcsszó nem csak itt fordul elõ, pl. linq lekérdezéseknél is, ott más a funkciója.
A generikus típust szûkítheted a segítségével, tehát megadhatod, hogy a te saját generikus típusod nem fogad el bármilyen típust, csak olyat, ahol a típus a Lábak-ból származik közvetlenül vagy közvetve.

Mi a ketoncsík, és miért van rá szükség?

Legjobb válasz: lakmuszpapír féle, lehet vele kontrolálni, hogy ég e a szír vagy hogy hogy ég :)

lakmuszpapír féle, lehet vele kontrolálni, hogy ég e a szír vagy hogy hogy ég :)
Aki nem tudja mit mérhetünk ezzel a csíkkal: Minél sötétebb rózsaszín, illetve bordó, annál jobban ÉG A ZSÍÍÍÍR :)

Mi az a családi pótlék cím, és miért van rá szükség?

Legjobb válasz: Szia!Gondolom azért.hogy tudják hova küldeni a családipotlékot!Az meg azért kell,hogy kapjál pénzt!Ez a cím a tartózkodási helyed(lakcímed)!:-)

Szia!Gondolom azért.hogy tudják hova küldeni a családipotlékot!Az meg azért kell, hogy kapjál pénzt!Ez a cím a tartózkodási helyed(lakcímed)!:-)
Esetleg az ideiglenes tartózkodási helyed!
Az állam segítsége a családosokank! Nem sok, de azért nagyon jól jön aza pár ezer forint!
Bocs! Acím szót nem vettem észre! Az elõttem válaszolónak igaza van! Azért kell, hogy tudják, hoivá postázzák!
Elsõ vagyok!Igen, mert ha postán veszed fel a pénzt, akkor elkérik a lakcímkártyád meg személyidet!Adatok egyesztetésére!
De utaltathatod is, nekem a számlámra jön.
A kérdező hozzászólása: És ez mindenféle képpen a lakcím? (Ne nézzetek hülyének, csak ez elég fontos és bonyolult kérdés :S)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!:)
A kérdező hozzászólása: de az átutalásnak gondolom semmi köze a családi pótlék címhez, engem pedig az érdekel nem pedig az h hogyan kapjam meg..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!