Találatok a következő kifejezésre: Mi a és leghatékonyabb módja a (2 db)

Mi a leghatékonyabb és persze legkíméletesebb módja egy CD/DVD lemez megtisztításának?

Tudom,vannak bolti CD-tisztító pakkok,de igazából házi praktikákra lennék kíváncsi.;)

Legjobb válasz: Puha ronggyal, pamut legyen!

Puha ronggyal, pamut legyen!
és ne körbe-körbe töröld, hanem egy irányba vagy fel, v le(remélem érted XD)
Hi! Kiegészítésként: ha esetleg karcos a lemez, akkor fluoridos fogkrémmel kend be az egész felületet, hagyd egy kicsit rászáradni, majd bõ vízzel és a fentebb leírt módszerekkel tisztítsd le. Ez egy minimális szinten "leold" egy réteget a lemezrõl, így a karcolások mélysége ugye csökken, ergo tudja olvasni a meghajtó. Természetesen ez csak kisebb karcolásoknál alkalmazható jól, egy grand canyon-nál nem effektív :) Peace
A kérdező hozzászólása: Persze!Tudom!;) Köszi!

Mi a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a macska bélférgének kiírtására?

3 hónapos macskámról észrevettem hogy bélférges. ezt követ?en adtam neki cestal féregirtó tablettát,de mikor 1 hét után megint beadtam neki egy adagot még mindíg sok férget találtam az ürülékében. Mit tehetnék hogy ezeket a férgeket teljessen ki tudjam írtani? Mert úgy látom hogy elég sok lehet benne és félek hogy én is elkapom.

Legjobb válasz: Azért lehetett ez mert az elsõ adag féreghajtótól elpusztultak a már kifejlett férgek viszont a petéik csak ezután keltek ki. Kérdezz meg állatorvost, hátha ad hatékonyabb gyógyszert. Ha nagyon-nagyon fertõzött a cica, hosszabb kezelés kell majd neki. Fokkozottan ügyelj a tisztaságra a lakásban, kézmosásra stb. így rád nézve nem lehet baj.

Azért lehetett ez mert az elsõ adag féreghajtótól elpusztultak a már kifejlett férgek viszont a petéik csak ezután keltek ki. Kérdezz meg állatorvost, hátha ad hatékonyabb gyógyszert. Ha nagyon-nagyon fertõzött a cica, hosszabb kezelés kell majd neki. Fokkozottan ügyelj a tisztaságra a lakásban, kézmosásra stb. így rád nézve nem lehet baj.
Flubenol paszta két egymást követõ napon, majd egy hónap múlva ismételni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!