Találatok a következő kifejezésre: Mi a és leghatékonyabb módja (2 db)

Mi a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a macska bélférgének kiírtására?

3 hónapos macskámról észrevettem hogy bélférges. ezt követ?en adtam neki cestal féregirtó tablettát,de mikor 1 hét után megint beadtam neki egy adagot még mindíg sok férget találtam az ürülékében. Mit tehetnék hogy ezeket a férgeket teljessen ki tudjam írtani? Mert úgy látom hogy elég sok lehet benne és félek hogy én is elkapom.

Legjobb válasz: Azért lehetett ez mert az elsõ adag féreghajtótól elpusztultak a már kifejlett férgek viszont a petéik csak ezután keltek ki. Kérdezz meg állatorvost, hátha ad hatékonyabb gyógyszert. Ha nagyon-nagyon fertõzött a cica, hosszabb kezelés kell majd neki. Fokkozottan ügyelj a tisztaságra a lakásban, kézmosásra stb. így rád nézve nem lehet baj.

Azért lehetett ez mert az elsõ adag féreghajtótól elpusztultak a már kifejlett férgek viszont a petéik csak ezután keltek ki. Kérdezz meg állatorvost, hátha ad hatékonyabb gyógyszert. Ha nagyon-nagyon fertõzött a cica, hosszabb kezelés kell majd neki. Fokkozottan ügyelj a tisztaságra a lakásban, kézmosásra stb. így rád nézve nem lehet baj.
Flubenol paszta két egymást követõ napon, majd egy hónap múlva ismételni.

Mi a leghatékonyabb és persze legkíméletesebb módja egy CD/DVD lemez megtisztításának?

Tudom,vannak bolti CD-tisztító pakkok,de igazából házi praktikákra lennék kíváncsi.;)

Legjobb válasz: Puha ronggyal, pamut legyen!

Puha ronggyal, pamut legyen!
és ne körbe-körbe töröld, hanem egy irányba vagy fel, v le(remélem érted XD)
Hi! Kiegészítésként: ha esetleg karcos a lemez, akkor fluoridos fogkrémmel kend be az egész felületet, hagyd egy kicsit rászáradni, majd bõ vízzel és a fentebb leírt módszerekkel tisztítsd le. Ez egy minimális szinten "leold" egy réteget a lemezrõl, így a karcolások mélysége ugye csökken, ergo tudja olvasni a meghajtó. Természetesen ez csak kisebb karcolásoknál alkalmazható jól, egy grand canyon-nál nem effektív :) Peace
A kérdező hozzászólása: Persze!Tudom!;) Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!