Találatok a következő kifejezésre: Mi a és ki az (4281 db)

Egy bátor hadnagy meghal a csatában. Ki ő? Mi őrzi az emlékét? Miklós és Éva az Egerrel szomszédos vűrba érkeznek. Mi a céljuk? Ki az áruló a magyarok között? Mi lesz a sorsa? Miért megrázó Miklós tette? Mi a válasz ezekre a kérdésekre?

lécci segítsetek mert nem találom ezeket!!vagy legalább mondjátok meg h hol találom meg a könyvbe a választ el?re is köszi!!!

Legjobb válasz: Õ Medgyessi Péter, tettei. Le akarják hugyozni Medgyessi sírját. Az áruló Gyurcsány Ferenc, lemond. Azért mert sok pénzt nyúlt le. Kérdézhetek valamit? Mi a könyv címe?-.-

Õ Medgyessi Péter, tettei. Le akarják hugyozni Medgyessi sírját. Az áruló Gyurcsány Ferenc, lemond. Azért mert sok pénzt nyúlt le. Kérdézhetek valamit? Mi a könyv címe?-.-
A kérdező hozzászólása: egri csillagok
Akit az elsõ válaszoló linkelt azok nem áltagosak, hanem szépek!
Utolsó válaszoló: Csak annyit szeretnék mondani, hogy jó nagy bunkó vagy. "értelmes kapcsolatot nem teremtek velük". Szánalmas, hogy a küldõrõl ítélsz meg embereket. Lehet valaki otlári bunkó csõgatyában, szoknyában, vagy bõ szárú nadrágban is. Lehet valaki okos akinek van pc-je, tornacipõje, vagy trapéznadrágja, mell alatti öve. Tudod, ezek amiket felsoroltál, ez most a divat. Az átlag látom nállad egy elég negatív fogalom. Kíváncsi lennék, te mennyire tûnsz ki a többi ember közül, mert ha ilyeneket mondasz, akkor te biztos átlagon felüli vagy. Amúgy meg, mivel ezek a ruhák és kiegészítõpk most a dfivatok, így a boltok ezeket árulják. És sajnos valakinek nincs annyi pénze, hogy elutazzon mindenhová keresgélni nem hétköznapi ruhákat. Szánalmas vagy, hogy így beszélsz.
Átlagos lány? A csajok kb. 95%-a az. Ez alatt a csõgatyát, a mell alatti övet, a cicanacit, a latexgatyát, az ülepes gatyát, az ilyen ocsmány forgó dolláros övet, színes ruhákat, a vasalt hajat, a tornacipõt, a deszkáscipõt, a boszorkánycipõt, a hülye piercingeket, a tüctüc zenét, a mûkörmöt, az ivást és a vízipipázást kell érteni. Akiben már valamelyik is megvan, az átlagos, tehát értelmes kapcsolatot nem teremtek velük.
Támaszd már alá az érveid... ;D
A kérdező hozzászólása: köszi!!(=
"Hidegen hagy, mit gondolnak rólam ilyen ócska ribancok..." LOL. Szerintem pedig mindenki jobban járt volna, ha beleszakadt volna a fejed abba a [email protected] anyádba! :) Pácolódj csak nyáron is a bakancsodban és a gagyi fekete cuccaidban, meg recskázzál a szobádban, mert normális nõvel neked az életben nem lesz dolgod! Igénytelen p*cs...
"mert normális nõvel neked az életben nem lesz dolgod! " Bukta, mert boldog párkapcsolatban élek barátnõmmel... ;D Ócska kis ribancok...
Jaj bocsi, normális kinézetû nõre gondoltam. Gondolom a nõd is olyan kis igénytelen rockerg*ci mint te...
Az a baj, hogy amit te nõnek gondolsz, az mind ócska ribanc... ;D
Az ilyen faszik mint te 44%, azok az ócska ribancok.
"Támaszd már alá az érveid... ;D" Mivel kifejtetted hogy te ribancokat magasról leszarod, ergo valószínûleg messzirõl elkerülöd mind, így nem tul valószínû hogy sok tapasztalatod lenne ezen a téren. :D A másik ok pedig az hogy nem vagy tisztában a szavak jelentésével: az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... (Egyébként jelmezem hogy nem kéne lesülyledni az õ szintjére, hogy egymás öltözködését és párját ócsároljuk)
"az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... " Persze, az lenne, ha a normális lenne az átlagos. De így egy és ugyan az...
Egy átlagos lány miért ne lehetne normális? Meglátsz valakin egy csõnadrágot és már automatikusan ribanc?
Igen. Én itt végeztem, unalmas már...
Nem alaptalanul.
Gondolod Te...
átlagosan szépek ;)
Bocsánat, utolsó elõtti válaszolónak szólt, közben jött egy komment.
*divatosak, küldõrõl
18:44 Szépek? ezek mind erõsen ki vannak festve.
Ha annyira érdekel: van szép hosszú hajam, 2 farmerom és 5 Trianonos és Magyarországos pólóm, egy acélbetétesem fehér fûzõvel, pár fekete ing, és ennyi. Ez volt kb. 2 konverz cipõ ára, ami ugye marhaócsó... Szóval én vígan fikázlak titeket, nyugat által elbutított, fogyasztóvá nevelt barmokat...
Az a baj hogy az ide linkelt képek mind azt bizonyítják, hogy egy kis smink mennyit tud dobni valakin. A linkelt szépek mind ki vannak fetve, míg az átlagosa nem. pedig ha elegondolunk: manapság mindenki festi magát... szép: http://de.flash-screen.com/free-wallpaper/uploads/200907/img.. átlagos: http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/3280_2007-1605.jpg Itt egy fordított verzió, és mégis a smink nélküli a szebb.(szerintem)
18:42 Nem kötekedni akarok, hanem komolyan érdekel. Itt felsoroltál 20millió ruhadarabot és kiegészítõt. Ezeket lehet venni a boltban, na bumm. Akkor neked mi NEM átlagos? Komolyan érdekel. Ha kukászsákba bújok, rögtön szóbaállsz velem, mert nem vagyok átlagos? WTF???
Nem, akkor azért nem, mert szimplán hülye vagy...
51 %! LOL, te alternatív [email protected], te valóban nem vagy átlagos. Inkább GÁZ vagy. :) És ahogy elnézem még jó nagy hülye is lehetsz mellé, ha csak addig terjed a logikád, hogy aki csõgatyát hord az ribanc...
Nem bunkó, csak tapasztalatlan....nem volt neked még dolgod ribanccal..:P
Én úgy gondolom az az átlagos, akinek nincs meg az a ragyogás a szemében, nincsen kedves mosolya és sminkelheti magát, nincs kisugárzása mert belül üres és hagyja, hogy terelje a többség. Valaki lehet attól szép, hogy nincs agyonra festve és nem babaarca van, ha igenis van lelke.

Mint tudjuk hamarosan le kell az xp cserélni mert megszûnik ki megy a forgalomból véglegesen. Win 7-8 ban gondolkodok de nem sok tapasztalatom van. Kinek mik a benyomások ki mit tart jónak kezelhetõbbnek egyszerûbbnek és használatra alkalmasabbnak?

Legjobb válasz: WIN 7 ha már választani kell, WIN 8 az már túl van bonyolítva. Egyszerûbb, kezelhetõbb a win7 sok embernek van, nekem ultimate, de ez már saját döntés. win8at nem ajánlom.

WIN 7 ha már választani kell, WIN 8 az már túl van bonyolítva. Egyszerûbb, kezelhetõbb a win7 sok embernek van, nekem ultimate, de ez már saját döntés. win8at nem ajánlom.
Eredeti az a Nod? Mert erdekes.. Virusirtok melle hetente futtasd le a Malwarebytest.
A kérdező hozzászólása: és azt h lehet fel mérni h már nem tagja e egynek kettõnek? advanced nekem minden 3adik nap vagy 18 marwelt meg 1500 adatvédelmi problémát jelez ki pedig van nod a gépen. A marwelt a cromra hivatkoztatja mindig.
Általában nem érzed, hogy tíz-húsz botnetnek tagja a géped, attól még lehet belõle gond.
Eddig se sokan frissitetek a rendszeruket, en se es semmi hatranyom nem szarmazik belole. Virusirtok meg jo par evig tamogatni fogjak, minap olvastam rola.
A kérdező hozzászólása: am ha maradna a xp nem lenne sokkal sebezhetõbb? online használat veszélyes volna ha jól tudom még a nod se lesz frissíthetõ.
A kérdező hozzászólása: az eddigiekbõl nekem sokkal szimpatikusabb a win 7 am a régi jól bevált szoftvereimet nem adnám semmiért a gép vegyesen van használva öcsémék játszanak rajta én meg irodai dolgokat csinálok rajta.
Ha már választani kell, hogy milyen frissítetlen rendszeren futtatok öreg gépen böngészõt emelt jogokkal, akkor inkább egy puppy linux...
XP továbbra is használható marad jó pár évig..Csak frissítés szûnik meg amit eddig se sokat zavart. Ha meg van a géped hozzá, akkor mehet 7 vagy 8.Egy kutya.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kérdés milyen használatra... Win8: gyorsabb kicsit, elég stabil. DE! A felhasználói felületét érintõképernyõhöz tervezték. (És még meg voltak lepõdve, hogy mennyi ember használ billentyûzetet és egeret.) Nem mondom azt, hogy a rendszer rossz, mert nem az. Viszont a kezelése BORZALMAS. Meg lehet szokni, de irodai felhasználásra szerintem nem alkalmas ÍGY. Némi konfigurálgatással kevésbé idegesítõvé tehetõ, de tökéletes sose lesz... Ezen felül, mindenféli "szósöl-média" cucc van bele integrálva, ami játszani meg minden szart megosztogatni, tökéletes, de merem remélni hogy nem az ilyen felhasználók vannak többségben. Összegezve MÉG nem ajánlom, amíg a felhasználó felületét rendbe nem teszik. Win7: stabil, kiforrottabb, bekapcsolható a classic windows felület, szintén jó a memória kezelése bár olyan gépek esetében ahol dinamikusan változik az órajel (új gépek turbó funkcióval) talán a win8 kicsit jobban teljesít. Legalábbis nekem eddig úgy tûnt, hogy a win7 néha belassul mikor sokat változik a proci frekvencia. De mondom, ez csak nálam volt, lehet alapból nincs ilyen gond vele. Irodai programokhoz, MUNKÁRA mindenképpen a win7 alkalmasabb. Sõt böngészéshez is, bár az új IE a win8-ban meglepõen jól teljesített, de azért a Chrome-ot nem cserélném le rá.
A Windows 8/8.1 -et feleslegesen túlcicomázták, inkább érintõképernyõre van optimalizálva. Ezen kívül bugosabb, sokkal kevesebb program fog futni a régi jó bevált szoftvereid közül. És a hardver kompatibilitás is gyérebb picit. Nekem nem egyszerûen adta be, ezért a Windows 7-et ajánlom.
Win8-at használok, nincs vele SEMMI probléma, nem értem, hogy miért utálják annyira a win7-et használók. Gyors, jól fut rajta minden, szerintem egyáltalán nincs "túlbonyolítva". De ez az ÉN véleményem!!!
A kérdező hozzászólása: oké de mondja már el valaki mit jelent ez?
Szerintem bõrgyógyászt kéne felkeresned, oda nem is kell beutaló, csak- gondolom én- idõpontot kell kérni.
Nekem is terhesség alatt nõtt kettõ a hüvelynyílásomtól pár centire. Doki látta õ nem mondott rá semmit. Lehet nekem is el kellene mennem bõrgyógyászhoz?
Üdvözletem! Számítsd ki a kalóriaszükségletedet, és egyél többet annál!
A kérdező hozzászólása: Jó , de az tényleg igaz , hogy napi 800kcal-tól már hízhatok. Mert nem bírok még ennél többet enni , mivel kicsi még a gyomrom. A kcal szükségletem , pedig 1000kcal felett van. Akkor én most ettõl is fogyok vagy mi? Mert már nem szabadna. :(
Házidokival kéne beszélned. Õ - ha úgy látja jónak - akkor tovább küld szakemberhez vagy õ maga ad egy listát ami szerint hízhatnál. Az anorexiát mi fórumozók nem tudjuk kikezelni belõled, az orvos pedig a hízásodat figyelemmel tudja kísérni, és azt is hogy visszaesel-e idõközben.

Mikor nyílik már ki az Olivér fanok szeme és döbbennek rá, hogy micsoda színész és álságos ez a férfi?

Úgy érzem, hogy Olivér azért kavar Anikóval, mert így akarja bent tartatni magát a villában. Szerintem úgy taktikázik, hogyha kavar a lánnyal biztosan nem szavazzák ki, mert érdekelni fogja a néz?ket, hogy vajon történik-e majd valami kettejük között, vajon megcsalja-e a barátn?jét. Ügyesen taktikázik, de végtelenül unszimpatikus egy figura.

Legjobb válasz: Én csípem, ha nem lene odabent hidd el nem történne semmi, ha Olivér kiesik(ami nem fog megtörténni) ott olyan dög unalom lesz, hogy a Való Világot utána a kutya sem fogja megnézni, mivel hogy Olivér a beépített embere az Rtl-nek. Mindig kapja a riportszobában az infókat, hogy mit csináljon, kivel kapjon össze stb... Ha Olivér csínytevései nem lennének, soha sem lenne konfliktus, vita amit leadhatnak a tv-ben, mert az emberek a szarkavarást szeretik! Gondolj csak bele! Zsuzsi, Kristóf, Gina mind Oli miatt ment ki! Nincs Olivér-Nincs Való Világ Ennyi!

Én csípem, ha nem lene odabent hidd el nem történne semmi, ha Olivér kiesik(ami nem fog megtörténni) ott olyan dög unalom lesz, hogy a Való Világot utána a kutya sem fogja megnézni, mivel hogy Olivér a beépített embere az Rtl-nek. Mindig kapja a riportszobában az infókat, hogy mit csináljon, kivel kapjon össze stb... Ha Olivér csínytevései nem lennének, soha sem lenne konfliktus, vita amit leadhatnak a tv-ben, mert az emberek a szarkavarást szeretik! Gondolj csak bele! Zsuzsi, Kristóf, Gina mind Oli miatt ment ki! Nincs Olivér-Nincs Való Világ Ennyi!
Mikor nyílik már ki a VV fanok szeme, és döbbennek rá, hogy egy megrendezett, olcsó, gagyi hulladék parasztvakítást néznek nap mint nap fõmûsoridõben?
Én sem bírom annyira Olivért, de azért nem kell minden lépésében taktikát látni. Nem hinném, hogy az Anikós dolog emiatt van, hisz ez a lépése épp annyira ellenszenvet is kiválthat az emberekbõl, mint amennyire érdekes lenne, ha összejönnének.
Mivel nem vagyok Olivér fan , így nem tudom mikor nyílik ki a szemük...sajnos az a baj ha valaki szimpatikus nekünk, nem látjuk azt sem ha hibázik vagy nem úgy kellene valamit csinálnia.Aki bírta ezután is bírni fogja:S Én meg azt mondom, hogy :HAJRÁ BÉCIIII
Persze hogy megrendezett. A VV1 nem volt megrendezett és milyen unalmas volt, semmi nem történt benne csak ültek és néztek ki a fejükbõl az emberek. Ez is az lenne ha nem lenne forgatókönyv.
sose fog kinyílni a szemük mert õk ezt élvezik. ráadásul annyir azt hiszik, hogy uncsi lesz a vv Olivér nélkül pedig nem. Ma pl végre nem Olivérrõl szólt az összefoglaló, és érdekes nekem nem volt unalmas.
Tudom hogy hogy lehet de nem mondom el, mert az ég világon semmi közöd hozzá hogy ki kivel és mirõl beszélget.
Mellesleg ilyen program hivatalosan nem létezik.
Távcsõvel.
A kérdező hozzászólása: Hogy? a TeamViewer? kösz mára már megszereztem de a távcsõ sem rossz:D
A kérdező hozzászólása: Légyszi válaszoljatok!!!

Mik, azoknak a könyveknek a címe és ki az írója, amiket tanulni kell emeltszintű töri vizsgára és középszintű magyarra?

Legjobb válasz: Bocsi elõre is, de ha már középszintû magyarról van szó, akkor nem "Mik", hanem "Mi" (hiszen a többes számot az "azoknak" és a "könyvek" szóban jelzed és nincs utána vesszõ. A kérdésedre a választ pedig feltehetõen csak az adott tanáraid tudják, mivel valószínûleg õk jelölik ki ezeket.

Bocsi elõre is, de ha már középszintû magyarról van szó, akkor nem "Mik", hanem "Mi" (hiszen a többes számot az "azoknak" és a "könyvek" szóban jelzed és nincs utána vesszõ. A kérdésedre a választ pedig feltehetõen csak az adott tanáraid tudják, mivel valószínûleg õk jelölik ki ezeket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!