Találatok a következő kifejezésre: Mi a és ki az (4113 db)

Egy bátor hadnagy meghal a csatában. Ki ő? Mi őrzi az emlékét? Miklós és Éva az Egerrel szomszédos vűrba érkeznek. Mi a céljuk? Ki az áruló a magyarok között? Mi lesz a sorsa? Miért megrázó Miklós tette? Mi a válasz ezekre a kérdésekre?

lécci segítsetek mert nem találom ezeket!!vagy legalább mondjátok meg h hol találom meg a könyvbe a választ el?re is köszi!!!

Legjobb válasz: Õ Medgyessi Péter, tettei. Le akarják hugyozni Medgyessi sírját. Az áruló Gyurcsány Ferenc, lemond. Azért mert sok pénzt nyúlt le. Kérdézhetek valamit? Mi a könyv címe?-.-

Õ Medgyessi Péter, tettei. Le akarják hugyozni Medgyessi sírját. Az áruló Gyurcsány Ferenc, lemond. Azért mert sok pénzt nyúlt le. Kérdézhetek valamit? Mi a könyv címe?-.-
A kérdező hozzászólása: egri csillagok
Akit az elsõ válaszoló linkelt azok nem áltagosak, hanem szépek!
Utolsó válaszoló: Csak annyit szeretnék mondani, hogy jó nagy bunkó vagy. "értelmes kapcsolatot nem teremtek velük". Szánalmas, hogy a küldõrõl ítélsz meg embereket. Lehet valaki otlári bunkó csõgatyában, szoknyában, vagy bõ szárú nadrágban is. Lehet valaki okos akinek van pc-je, tornacipõje, vagy trapéznadrágja, mell alatti öve. Tudod, ezek amiket felsoroltál, ez most a divat. Az átlag látom nállad egy elég negatív fogalom. Kíváncsi lennék, te mennyire tûnsz ki a többi ember közül, mert ha ilyeneket mondasz, akkor te biztos átlagon felüli vagy. Amúgy meg, mivel ezek a ruhák és kiegészítõpk most a dfivatok, így a boltok ezeket árulják. És sajnos valakinek nincs annyi pénze, hogy elutazzon mindenhová keresgélni nem hétköznapi ruhákat. Szánalmas vagy, hogy így beszélsz.
Átlagos lány? A csajok kb. 95%-a az. Ez alatt a csõgatyát, a mell alatti övet, a cicanacit, a latexgatyát, az ülepes gatyát, az ilyen ocsmány forgó dolláros övet, színes ruhákat, a vasalt hajat, a tornacipõt, a deszkáscipõt, a boszorkánycipõt, a hülye piercingeket, a tüctüc zenét, a mûkörmöt, az ivást és a vízipipázást kell érteni. Akiben már valamelyik is megvan, az átlagos, tehát értelmes kapcsolatot nem teremtek velük.
Támaszd már alá az érveid... ;D
A kérdező hozzászólása: köszi!!(=
"Hidegen hagy, mit gondolnak rólam ilyen ócska ribancok..." LOL. Szerintem pedig mindenki jobban járt volna, ha beleszakadt volna a fejed abba a [email protected] anyádba! :) Pácolódj csak nyáron is a bakancsodban és a gagyi fekete cuccaidban, meg recskázzál a szobádban, mert normális nõvel neked az életben nem lesz dolgod! Igénytelen p*cs...
"mert normális nõvel neked az életben nem lesz dolgod! " Bukta, mert boldog párkapcsolatban élek barátnõmmel... ;D Ócska kis ribancok...
Jaj bocsi, normális kinézetû nõre gondoltam. Gondolom a nõd is olyan kis igénytelen rockerg*ci mint te...
Az a baj, hogy amit te nõnek gondolsz, az mind ócska ribanc... ;D
Az ilyen faszik mint te 44%, azok az ócska ribancok.
"Támaszd már alá az érveid... ;D" Mivel kifejtetted hogy te ribancokat magasról leszarod, ergo valószínûleg messzirõl elkerülöd mind, így nem tul valószínû hogy sok tapasztalatod lenne ezen a téren. :D A másik ok pedig az hogy nem vagy tisztában a szavak jelentésével: az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... (Egyébként jelmezem hogy nem kéne lesülyledni az õ szintjére, hogy egymás öltözködését és párját ócsároljuk)
"az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... " Persze, az lenne, ha a normális lenne az átlagos. De így egy és ugyan az...
Egy átlagos lány miért ne lehetne normális? Meglátsz valakin egy csõnadrágot és már automatikusan ribanc?
Igen. Én itt végeztem, unalmas már...
Nem alaptalanul.
Gondolod Te...
átlagosan szépek ;)
Bocsánat, utolsó elõtti válaszolónak szólt, közben jött egy komment.
*divatosak, küldõrõl
18:44 Szépek? ezek mind erõsen ki vannak festve.
Ha annyira érdekel: van szép hosszú hajam, 2 farmerom és 5 Trianonos és Magyarországos pólóm, egy acélbetétesem fehér fûzõvel, pár fekete ing, és ennyi. Ez volt kb. 2 konverz cipõ ára, ami ugye marhaócsó... Szóval én vígan fikázlak titeket, nyugat által elbutított, fogyasztóvá nevelt barmokat...
Az a baj hogy az ide linkelt képek mind azt bizonyítják, hogy egy kis smink mennyit tud dobni valakin. A linkelt szépek mind ki vannak fetve, míg az átlagosa nem. pedig ha elegondolunk: manapság mindenki festi magát... szép: http://de.flash-screen.com/free-wallpaper/uploads/200907/img.. átlagos: http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/3280_2007-1605.jpg Itt egy fordított verzió, és mégis a smink nélküli a szebb.(szerintem)
18:42 Nem kötekedni akarok, hanem komolyan érdekel. Itt felsoroltál 20millió ruhadarabot és kiegészítõt. Ezeket lehet venni a boltban, na bumm. Akkor neked mi NEM átlagos? Komolyan érdekel. Ha kukászsákba bújok, rögtön szóbaállsz velem, mert nem vagyok átlagos? WTF???
Nem, akkor azért nem, mert szimplán hülye vagy...
51 %! LOL, te alternatív [email protected], te valóban nem vagy átlagos. Inkább GÁZ vagy. :) És ahogy elnézem még jó nagy hülye is lehetsz mellé, ha csak addig terjed a logikád, hogy aki csõgatyát hord az ribanc...
Nem bunkó, csak tapasztalatlan....nem volt neked még dolgod ribanccal..:P
Én úgy gondolom az az átlagos, akinek nincs meg az a ragyogás a szemében, nincsen kedves mosolya és sminkelheti magát, nincs kisugárzása mert belül üres és hagyja, hogy terelje a többség. Valaki lehet attól szép, hogy nincs agyonra festve és nem babaarca van, ha igenis van lelke.
Szerintem bõrgyógyászt kéne felkeresned, oda nem is kell beutaló, csak- gondolom én- idõpontot kell kérni.
Nekem is terhesség alatt nõtt kettõ a hüvelynyílásomtól pár centire. Doki látta õ nem mondott rá semmit. Lehet nekem is el kellene mennem bõrgyógyászhoz?
Üdvözletem! Számítsd ki a kalóriaszükségletedet, és egyél többet annál!
A kérdező hozzászólása: Jó , de az tényleg igaz , hogy napi 800kcal-tól már hízhatok. Mert nem bírok még ennél többet enni , mivel kicsi még a gyomrom. A kcal szükségletem , pedig 1000kcal felett van. Akkor én most ettõl is fogyok vagy mi? Mert már nem szabadna. :(
Házidokival kéne beszélned. Õ - ha úgy látja jónak - akkor tovább küld szakemberhez vagy õ maga ad egy listát ami szerint hízhatnál. Az anorexiát mi fórumozók nem tudjuk kikezelni belõled, az orvos pedig a hízásodat figyelemmel tudja kísérni, és azt is hogy visszaesel-e idõközben.
Tudom hogy hogy lehet de nem mondom el, mert az ég világon semmi közöd hozzá hogy ki kivel és mirõl beszélget.
Mellesleg ilyen program hivatalosan nem létezik.
Távcsõvel.
A kérdező hozzászólása: Hogy? a TeamViewer? kösz mára már megszereztem de a távcsõ sem rossz:D
A kérdező hozzászólása: Légyszi válaszoljatok!!!

Mik, azoknak a könyveknek a címe és ki az írója, amiket tanulni kell emeltszintű töri vizsgára és középszintű magyarra?

Legjobb válasz: Bocsi elõre is, de ha már középszintû magyarról van szó, akkor nem "Mik", hanem "Mi" (hiszen a többes számot az "azoknak" és a "könyvek" szóban jelzed és nincs utána vesszõ. A kérdésedre a választ pedig feltehetõen csak az adott tanáraid tudják, mivel valószínûleg õk jelölik ki ezeket.

Bocsi elõre is, de ha már középszintû magyarról van szó, akkor nem "Mik", hanem "Mi" (hiszen a többes számot az "azoknak" és a "könyvek" szóban jelzed és nincs utána vesszõ. A kérdésedre a választ pedig feltehetõen csak az adott tanáraid tudják, mivel valószínûleg õk jelölik ki ezeket.

Ki az, akit idegesít, ha gyorsan ver a szíve? És ki az, akinek ez tetszik, és szokta, és szereti hallgatni? És mi a véleményetek a videoirol? www.youtube.com/user/simoh1181

Legjobb válasz: engem nem izgat hogy ver, de azthittem nem lepõdök meg semmin de még szép új fétisek és parafíliák várnak rám azthiszem. nem szoktam hallgatni, nem is szeretném. ha valakinek ez tetszik csinálja nyugodtan de mikor majd a buszon csinálja mellettem biztos beszólok neki, vagy furán nézek rá.

engem nem izgat hogy ver, de azthittem nem lepõdök meg semmin de még szép új fétisek és parafíliák várnak rám azthiszem. nem szoktam hallgatni, nem is szeretném. ha valakinek ez tetszik csinálja nyugodtan de mikor majd a buszon csinálja mellettem biztos beszólok neki, vagy furán nézek rá.

Azt kérdeznem hogy mi a baj ha azt írja ki a gépem h operating system not found. Lefagyott elzártam és ezt írja ki ezt ne lehet völgy megcsinálni vagy mi a baja? Csak el kell vinni szerelohoz?

Fent

Legjobb válasz: Amit ki ír azt jelenti, hogy nem talál operációs rendszert(Windows XP/7/Vista,Ubuntu stb.). Lehetséges okok: hibás merevlemez, nem megfelelõ boot sorrend a BIOS-ban, kábel hiba, stb. De a leírásod második fele elég homályos. Mi az a völgy?

Amit ki ír azt jelenti, hogy nem talál operációs rendszert(Windows XP/7/Vista, Ubuntu stb.). Lehetséges okok: hibás merevlemez, nem megfelelõ boot sorrend a BIOS-ban, kábel hiba, stb. De a leírásod második fele elég homályos. Mi az a völgy?
A kérdező hozzászólása: Bocs rosszul javított a telefonom
Elzárni a gázt kell.
A kérdező hozzászólása: Ne kössél mar bele

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!