Találatok a következő kifejezésre: Mi a és ki (8900 db)

Mint tudjuk hamarosan le kell az xp cserélni mert megszûnik ki megy a forgalomból véglegesen. Win 7-8 ban gondolkodok de nem sok tapasztalatom van. Kinek mik a benyomások ki mit tart jónak kezelhetõbbnek egyszerûbbnek és használatra alkalmasabbnak?

Legjobb válasz: WIN 7 ha már választani kell, WIN 8 az már túl van bonyolítva. Egyszerûbb, kezelhetõbb a win7 sok embernek van, nekem ultimate, de ez már saját döntés. win8at nem ajánlom.

WIN 7 ha már választani kell, WIN 8 az már túl van bonyolítva. Egyszerûbb, kezelhetõbb a win7 sok embernek van, nekem ultimate, de ez már saját döntés. win8at nem ajánlom.
Eredeti az a Nod? Mert erdekes.. Virusirtok melle hetente futtasd le a Malwarebytest.
A kérdező hozzászólása: és azt h lehet fel mérni h már nem tagja e egynek kettõnek? advanced nekem minden 3adik nap vagy 18 marwelt meg 1500 adatvédelmi problémát jelez ki pedig van nod a gépen. A marwelt a cromra hivatkoztatja mindig.
Általában nem érzed, hogy tíz-húsz botnetnek tagja a géped, attól még lehet belõle gond.
Eddig se sokan frissitetek a rendszeruket, en se es semmi hatranyom nem szarmazik belole. Virusirtok meg jo par evig tamogatni fogjak, minap olvastam rola.
A kérdező hozzászólása: am ha maradna a xp nem lenne sokkal sebezhetõbb? online használat veszélyes volna ha jól tudom még a nod se lesz frissíthetõ.
A kérdező hozzászólása: az eddigiekbõl nekem sokkal szimpatikusabb a win 7 am a régi jól bevált szoftvereimet nem adnám semmiért a gép vegyesen van használva öcsémék játszanak rajta én meg irodai dolgokat csinálok rajta.
Ha már választani kell, hogy milyen frissítetlen rendszeren futtatok öreg gépen böngészõt emelt jogokkal, akkor inkább egy puppy linux...
XP továbbra is használható marad jó pár évig..Csak frissítés szûnik meg amit eddig se sokat zavart. Ha meg van a géped hozzá, akkor mehet 7 vagy 8.Egy kutya.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kérdés milyen használatra... Win8: gyorsabb kicsit, elég stabil. DE! A felhasználói felületét érintõképernyõhöz tervezték. (És még meg voltak lepõdve, hogy mennyi ember használ billentyûzetet és egeret.) Nem mondom azt, hogy a rendszer rossz, mert nem az. Viszont a kezelése BORZALMAS. Meg lehet szokni, de irodai felhasználásra szerintem nem alkalmas ÍGY. Némi konfigurálgatással kevésbé idegesítõvé tehetõ, de tökéletes sose lesz... Ezen felül, mindenféli "szósöl-média" cucc van bele integrálva, ami játszani meg minden szart megosztogatni, tökéletes, de merem remélni hogy nem az ilyen felhasználók vannak többségben. Összegezve MÉG nem ajánlom, amíg a felhasználó felületét rendbe nem teszik. Win7: stabil, kiforrottabb, bekapcsolható a classic windows felület, szintén jó a memória kezelése bár olyan gépek esetében ahol dinamikusan változik az órajel (új gépek turbó funkcióval) talán a win8 kicsit jobban teljesít. Legalábbis nekem eddig úgy tûnt, hogy a win7 néha belassul mikor sokat változik a proci frekvencia. De mondom, ez csak nálam volt, lehet alapból nincs ilyen gond vele. Irodai programokhoz, MUNKÁRA mindenképpen a win7 alkalmasabb. Sõt böngészéshez is, bár az új IE a win8-ban meglepõen jól teljesített, de azért a Chrome-ot nem cserélném le rá.
A Windows 8/8.1 -et feleslegesen túlcicomázták, inkább érintõképernyõre van optimalizálva. Ezen kívül bugosabb, sokkal kevesebb program fog futni a régi jó bevált szoftvereid közül. És a hardver kompatibilitás is gyérebb picit. Nekem nem egyszerûen adta be, ezért a Windows 7-et ajánlom.
Win8-at használok, nincs vele SEMMI probléma, nem értem, hogy miért utálják annyira a win7-et használók. Gyors, jól fut rajta minden, szerintem egyáltalán nincs "túlbonyolítva". De ez az ÉN véleményem!!!
A kérdező hozzászólása: oké de mondja már el valaki mit jelent ez?
Szerintem bõrgyógyászt kéne felkeresned, oda nem is kell beutaló, csak- gondolom én- idõpontot kell kérni.
Nekem is terhesség alatt nõtt kettõ a hüvelynyílásomtól pár centire. Doki látta õ nem mondott rá semmit. Lehet nekem is el kellene mennem bõrgyógyászhoz?
Üdvözletem! Számítsd ki a kalóriaszükségletedet, és egyél többet annál!
A kérdező hozzászólása: Jó , de az tényleg igaz , hogy napi 800kcal-tól már hízhatok. Mert nem bírok még ennél többet enni , mivel kicsi még a gyomrom. A kcal szükségletem , pedig 1000kcal felett van. Akkor én most ettõl is fogyok vagy mi? Mert már nem szabadna. :(
Házidokival kéne beszélned. Õ - ha úgy látja jónak - akkor tovább küld szakemberhez vagy õ maga ad egy listát ami szerint hízhatnál. Az anorexiát mi fórumozók nem tudjuk kikezelni belõled, az orvos pedig a hízásodat figyelemmel tudja kísérni, és azt is hogy visszaesel-e idõközben.
Tudom hogy hogy lehet de nem mondom el, mert az ég világon semmi közöd hozzá hogy ki kivel és mirõl beszélget.
Mellesleg ilyen program hivatalosan nem létezik.
Távcsõvel.
A kérdező hozzászólása: Hogy? a TeamViewer? kösz mára már megszereztem de a távcsõ sem rossz:D

Bear Grylls-ultimate survival.. Kinek mi a velemenye? Kinek tetszik, ki vállalna be, es ki szokott valoban igy turazni?

Legjobb válasz: Késes Krisz a mûsor elején mindig elmondja hogy pár alapvetõ túlélõ eszköz van nála kés, kulacs, tûzgyújtó , és láttam nála már kis kötözõ madzagot ( csapda állításhoz) A GERBER márka (Fiskars cég teljes körû tulajdona) Grylls szerzõdött velük és segítségével több kést is megjelentettek a világpiacon (több mást is ruházatot stb....). a kést már meglehet venni akár vateráról is MAX 15 E forintért , kulacs az kb 3 E forint lehet , a tûzgyújtó a késsel együtt van , de külön is meglehet venni 5 E forintért , azt kis madzag párszáz forint lehet. tehát kb 23 E forint . És én a helyedben és SAS és Idegen légiós katonával nem nagyon "bunyóznék".

"Bear Grylls-nél csak egyetlen ember keményebb: Az operatõr. Ugyanazt csinálja mint Bear, csak közben még egy 15 kilós kamerát is cipel a vállán" XD
már hogyne kockáztatná az életét : mérges kígyók , barna medvék, piránnyák, amikor hegyet mászik õ nincs kikötve csak az operatõrjei , futóhomokba beleugrik , az egyik részben az egyik szigetrõl ment át a másikra persze tengerben és az operatörje felvette hogy cápát úszkálnak mellette , Montanában ment az egész stáb egy vasúti alagútban az alagút felénél jártak és jött a vonat erre õk elkezdtek sprintelni vissza felé az operatõre elesett és bear vissza ment érte , és még ugyan itt felmászott egy magasban futó vasúti sínre ami volt vagy 50 méter magasan . Eléggé veszélyben van néha
Késes Krisz a mûsor elején mindig elmondja hogy pár alapvetõ túlélõ eszköz van nála kés, kulacs, tûzgyújtó , és láttam nála már kis kötözõ madzagot ( csapda állításhoz) A GERBER márka (Fiskars cég teljes körû tulajdona) Grylls szerzõdött velük és segítségével több kést is megjelentettek a világpiacon (több mást is ruházatot stb....). a kést már meglehet venni akár vateráról is MAX 15 E forintért , kulacs az kb 3 E forint lehet , a tûzgyújtó a késsel együtt van , de külön is meglehet venni 5 E forintért , azt kis madzag párszáz forint lehet. tehát kb 23 E forint . És én a helyedben és SAS és Idegen légiós katonával nem nagyon "bunyóznék".
Bear Grylls Az ISTEN olyan dolgokat tesz amit más (átlag ember) kisem bírja . Szibériában beleugrott a pár fokos vízbe és alá is merült vagy fél percre , máshol mérges kígyókat meg skorpiókat öl, sõt még aligátort is . Több világrekordot is döntött õ a legfiatalabb aki meg mászta a everestet , szolgált még az idegenlégióban is . és még folytathatnám nagyon sokáig. Bezzeg a sok hülye ember nem tudom miért úgy oda van norris-ért és õ mit csinált ?
részben igaza van Krisznek, de azt nem szabad elfelejteni hogy ez nem túlélõ show hanem csak szimplán egy olyan mûsor ami bemutatja hogy mit kéne csinálni olyan helyzetben. õ persze nem teszi kockára az életét meg nem éhezik mert ez nem szükséges a mûsorhoz. egyébként tényleg néha csinál olyan hülyeségeket hogy az valami õrület. mint pl. mikor be ment a vizes barlangba egy eszkábált fáklyával ami pár percig bírja csak és azt sem tudta hogy van e a barlangnak másik kijárata. azért ezt a valóságba nem kéne senkinek sem bevállalni. egyébként bírom a mûsort, meg tényleg kemény a csávó nem hiába volt a brit különleges alakulatnál a SAS-nál.
Gyûlölöm azt a [email protected], egy irritáló, okoskodó, hóbortos gyökér. Maga a mûsor is egy erõltetett kamu marhaság. Saját magának mon ellent, mert azt magyarázza, hogy minden nélkül hogy kell túlélni, de õ bezzeg a legdrágább legspécibb felszerelésben van. Na mindegy. Bunyózzon velem, ha az túléli akkor tényleg ultimate survival a csávó. Addig kussoljon. Persze aki szereti az nézze nyugodtan. Ízlések és pofonok. Nekem ez a véleményem róla, én nem csípem az ürgét. Késes Krisz
Nem hinném, h bárki is így túrázna. :) Ezzel együtt imádom a faszit (hasznos dolgokat lehet tanulni, végszükség esetére), bár kissé néha olyan, mint aki túlzottan bekávézott, kicsit túl van pörögve. (Na, meg persze meg se nagyon csókolnám..) :D
Homer 006 az a norris az csak vicc nem kell kiakadni nem azért születtek meg a viccek róla mert norris annyira jó hanem a filmjei miatt, fõleg a texasi kopó filmben valaó alakítása miatt.
Hát, azért.. én nem :) õ neki nem kell az éjszakákat is a vadonban tölteni, könnyen beszél :D
Én mindent bevállalnék!

Ki donti el, hogy mi a rossz, s mi a jo, Ki jo ember es ki rossz?

Ki hatarozza meg, hogy mi helyes es mi helytelen? Neten baratkozni, idosebb fellel osszejonni,porno szinesznek lenni? Ki donti ezt, el hogy kik,mik a jok es melyek azok a dologkot amiket ha megteszunk rosszemberekke valunk?!

Legjobb válasz: ez súlyos filozofiai kérdés, nem fogsz itt rá kielégítõ választ kapni. egyesek szerint a vallás, mások szerint a társadalom elvárásai... szerintem saját elvárásuk. én azt vallom, ami szubjektív és szinte senki nem ért velem egyet, hogy egy ember addig számít jónak amíg: 1. saját "erkölcseit" nem sérti meg. 2. másnak nem árt. nálam ennyi a kritérium. ha te seninek nem rátassz ezzel (nincs pasid, mindenkinek oké stb) és a saját erkölcseid nem rúgod fel vele felõlem pisi-kaki szexet is vehetsz videóra és árusíthatod, számomra akkor is jó ember maradsz. más kérdés hogy nyilván befoláysol a megítélésben ha valami olyat csinálsz ami kib*ðzza a biztosítékot nálam, de az nagyon ritka, és általában csak olyan dolgok amikkel másnak ártassz...

ez súlyos filozofiai kérdés, nem fogsz itt rá kielégítõ választ kapni. egyesek szerint a vallás, mások szerint a társadalom elvárásai... szerintem saját elvárásuk. én azt vallom, ami szubjektív és szinte senki nem ért velem egyet, hogy egy ember addig számít jónak amíg: 1. saját "erkölcseit" nem sérti meg. 2. másnak nem árt. nálam ennyi a kritérium. ha te seninek nem rátassz ezzel (nincs pasid, mindenkinek oké stb) és a saját erkölcseid nem rúgod fel vele felõlem pisi-kaki szexet is vehetsz videóra és árusíthatod, számomra akkor is jó ember maradsz. más kérdés hogy nyilván befoláysol a megítélésben ha valami olyat csinálsz ami kib*ðzza a biztosítékot nálam, de az nagyon ritka, és általában csak olyan dolgok amikkel másnak ártassz...
Azért a tizparancsolat elég jó támpont szerintem. Amúgy, vannak alap dolgok, amikrõl egyértelmûen elmondható, hogy helytelenek, ezeken felül pedig mindenki maga dönti el, hogy mit tart elfogadhatónak, és mit nem.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, En NEM vagyok Porno szineszno, csak most ahogyan novok, belelepek a felnott korba egyszeruen nemtudom eldonteni, hogy mi az a mi jo, es mi az ami nem. :(

Mi a ***** írja ki a SA MP amikor csatlakozok 1 szerverhez server didn't respond és ezt írja ki egymás után és nem csinál semmit?

Legjobb válasz: nekem is ezt írja ki de tudom már hogy miért mert vannak szerók amik 0.3a-val máûkszenek de van aami meg 0.3b-vel és azáért nem mûkszik mert a másik van meg nekead aminek lennie kéne

nekem is ezt írja ki de tudom már hogy miért mert vannak szerók amik 0.3a-val máûkszenek de van aami meg 0.3b-vel és azáért nem mûkszik mert a másik van meg nekead aminek lennie kéne

Az ancijaim leikráztak az apa szépen vigyáz a barlangra, viszont az akváriumban van 10 xifó és egy 10 cm aranyhal, nem lesz gond mikor a kicsik ki úsznak az oduból? Vagy mikor kikeltek különitsem el õket más akiba? Mire ügyeljek?

Legjobb válasz: Nekem is volt egy csomó ancim, nem vigyáztam rájuk, sõt, azt sem tudtam hgoy leikrázott anyuci, mert nem volt szem elõtt. Kikeltek szépen, maradtak az akváriumba és egyszer 18-at számoltam meg... Pedig van xifó és black molly is. Szerintem hagyd nyugodtan õket:)

Nekem is volt egy csomó ancim, nem vigyáztam rájuk, sõt, azt sem tudtam hgoy leikrázott anyuci, mert nem volt szem elõtt. Kikeltek szépen, maradtak az akváriumba és egyszer 18-at számoltam meg... Pedig van xifó és black molly is. Szerintem hagyd nyugodtan õket:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!