Találatok a következő kifejezésre: Mi a és hogyan (29186 db)

Ki mit etet otthon a házi vadászgörényével! Van enekem is egy három hónapos fiú, annyi mindent olvastam hogy mit ehet és hogyan, meg azt is, hogymit nem ehet! Ti mit adtok neki kajcsit?

Legjobb válasz: Csirkealkatrész (fõleg nyak + máj, szív), nyers tojás sárgája és néha száraz táp (direkt görkének való)

Csirkealkatrész (fõleg nyak + máj, szív), nyers tojás sárgája és néha száraz táp (direkt görkének való)
Ahogy az elsõ, kiegészítve egyéb szárnyasokkal (kacsanyak, pulykaaprólék/szív) és néha nyúlhússal. Tojás sárgáját és száraztápot (mi Acana halas macskatáppal helyettesítettük, mert halat nem szerettünk volna adni neki, de az ízét pótolja) mi is adunk, de finnyás, nem tetszik neki. Emiatt a görénytáppal is bizonytalanok vagyunk, vegyünk, ne vegyünk.
Tényleg! Nyúl is van az étlapon, bár csak szökõévente. Az enyém a halas cuccokat egyáltalán nem eszi meg. Az alutasakos és konzerv kaját sem, kizárólag a száraz tápot. Nagyon válogatós. (egyes)
A parizertõl sem lesz semmi baja. Viszonylag olcsó is és a görik szeretik. :)
Én a parizert kerülném, az embernek lehet hogy még belefér, de görinek ? Húsevõ, nem szójazabáló!
egy fokkal rosszabb mint az intõ (ha jólemlékszem 2-es magatartásjeggyel jár)
Sárgalap, kapd össze magad, mert a következõ az igazgatói lesz, utána meg majd kitesznek valami városszéli iskolába.
Ahogy elsõ is írta, egyel rosszabb, mint az intõ. Sorban úgy van, hogy figyelmeztetõ, intõ, rovó. És adhatja szaktanár, osztályfõnök, igazgató, és nevelõtestület. Bár szerintem elég nagy dolgot kell ahhoz csinálni, hogy valaki ilyet kapjon. Állítólag ha összegyûlik X számú figyelmeztetõ, abból intõ lesz, ha megint X számú intõ összegyûlik, abból rovó lesz. Bár nálunk (általánosban) nem nagyon vették komolyan. Egyik évben a fiúk versenyeztek, hogy kinek lesz több. Az egyik fiú 40 valamennyivel nyert, és évvégén négyes volt a magatartása. Középsuliban meg nem volt divat a tanároknál. Inkább bevágták az egyest, h lemenjen az átlag.
Tanulj már meg írni, plusz figyelmedbe ajánlom a V betût. :)

Melyik volt a kutyátok legdurvább húzása? Mit gondoltatok és hogy reagáltatok? :D

Írjatok minél több történetet, kíváncsian várom. :D Ja és a fajtát és kort is írjátok oda lécci. :)

Legjobb válasz: AZ, amikor beleevett az erkélyre kirakott rakott kelbe. Gyanús volt, hogy nagyon elvan ott kint, mikor épp sétaidõ elõtt volt. Kb 6 éves volt akkor, Skótjuhász és nem kapott érte büntit. Elõször pipa voltam, aztán meg jót röhögtünk rajta :)

AZ, amikor beleevett az erkélyre kirakott rakott kelbe. Gyanús volt, hogy nagyon elvan ott kint, mikor épp sétaidõ elõtt volt. Kb 6 éves volt akkor, Skótjuhász és nem kapott érte büntit. Elõször pipa voltam, aztán meg jót röhögtünk rajta :)
Mikor még az elõzõ boxerünk kicsi volt albérletben laktunk, mert költöztünk és a házunkat még újították. Alapjában véve nem volt egyszerû beszervezni oda egy 6 hónapos, nagytestû kutyát, de végül is csak sikerült. A kiskutya nem érezhette túl jól magát a zárt házban, hiába a napi kétszeri órás séta, ugyanis a tapétát egy egész szobában aljától a tetejéig lecibálta a falról. Megtanulta kinyitni a hûtõt, a megmaradt karácsonyi menü teljes tartalmát felzabálta, majd ízlésesen visszahányta a frigóba. Egy napon a nõvérem késõbb jött haza, így a délutáni sétája fél órával késett. Arra nyitott be, hogy a kutya éppen lepisili az apró darabkákra tépett könyveit. A legdurvább húzása talán az volt, mikor rágott egy lyukat az ajtóra és azon kidugva a fejét várt minket haza. Az új boxosunk talán nem ilyen rossz, bár a medencefedõ elfogyasztása talán kicsit sok volt...
Kiskutya szárítóról szépen leszedegette a tiszta ruhákat, majd felvitte õket a lépcsõn, és egyesével szétteregette õket a füvön.
A kérdező hozzászólása: De jókat nevettem, köszi szépen! :D
A Havanese kutyánk rendszeresen besegít apunknak szerelni és ez abból áll, hogy elhordja a szerszámait és elássa/eldugja. Szegény Apu meg ilyenkor keresgéli össze vissza :) Csak mûbalhé van belõle, de szerintem a kutya ezért a belhéért csinálja :)
Gesztenyét sütöttünk, de nem bírtuk mindet megenni, jó fél tepsivel ott hagytuk a dohányzóasztalon. Reggelre az egész szoba, a padlószõnyeg tele volt hintve gesztenyehéj-darabokkal, a tepsi meg üres volt... Mopsz keverékrõl van szó, egész éjjel dolgozhatott a tömpe kis fejével, míg kicsomagolta az összeset. :) A másik kb. 7 kilós kutyám megette a 30 kilós kutyámnak beáztatott száraztápot. Szerencse, hogy be volt áztatva, mert különben kipukkadt volna tõle. Így csak két napig böfögött és nyögött nagyon elégedett pofával, én meg nem aludtam éjszakánként. Ja meg még egyszer kölyökkorában felugrott a levegõbe és pont lefejelte a hozzá lehajoló rokonomat, aki könnyes szemmel tántorgott arrébb, az orrából ömlött a vér - kiderült, hogy pár napja volt egy arcüregmûtétje és még a levegõvétel is fáj...
Törpe uszkárom van, aki nagyon jól viselkedik a lakásban, de... tavaly volt nálam egy másik uszkár ideiglenesben, aki mindenféle rosszaságba belevitte. Diószezon volt, és egy vödörrel állt az elõszobában pucolásra várva, arra mentünk haza délután, hogy a kutyák szépen megbontottak egy adag diót, két külön kupac héj hevert a kanapé két végén... Máskor meg tojástartó dobozt szedtek együtt cafatokra. De ezek csak kis csínytevések, jót nevettünk rajta! (Egyébként mióta újra egyedül van, semmit nem szed szét...)
Festettem az ajtót, és a mobilom nyomta az oldalamat, így kitettem az ajtó üvegére. Festegetés közben megszomjaztam, és bementem a házba inni. Mikor kijövök látom a mancs nyomokat a friss festésen. Mérgelõdtem egyet, és elkezdtem újra festeni, közben észrevettem, hogy a kutyám jóízûen ropogtat valamit. Akkor esett le, hogy hol a mobilom?! Persze, hogy azt rágta. Szépen megsirattam a telefont, örültem, hogy a kártya megúszta. A kutyát nem szidtam le, én voltam a hülye, hogy nem figyeltem rá eléggé, na meg örültem, hogy nem nyelt le semmit, így megúszta õ is.
Én nem tudom, hol nézitek, hogy ki kit pontoz le, de én nem tudom, hol kell és nem is érdekel. Szóval jókat írtatok tényleg, de az, amelyik leölte a csirkéket, puhaszájú labrador keverékként... hát kíváncsi volnék, milyen másik fajta van még benne, hogy ezt bírta tenni :D:D:D
Magyar vizslánk még 3év körüli korában nagyon szeretett lopkodni... ezt azt. szerette a hasát, s szó szerint mindenevõ volt! Anyu húsleveshez megvette a zöldségeket, de valamilyen zöldséget elfelejtett megvenni. Így lement újból, s amit addig megvett a konyhában az asztalon hagyta. Mire felért a kutya mindent leevett az asztalról. Kezdve a sárgarépától, a karalábén át a krumplin keresztül mindent... :) "fejmosást kapott", hogy nem szabad, meg ilyesmi - szóbeli "bünti", utána csak röhögtünk :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki az aki mindenkit lepontoz, én mindenkit felpontoztam. :)
Mire hazajöttem, az ideiglenesem (mert a sajátomból nem nézem ki, õ csak tettestárs lehetett - egyébként felnõtt, közepes testû, amstaff beütésû ivartalanított keverék szuka), kiborította a teli szemetest és annak tartalmát széthordta a teljes lakásban, majdnem sokkot kaptam, mikor megláttam. Nem kapott ki érte, mert már nem lett volna értelme. Éppen takarítottam a romokat, amikor megláttam, hogy a szekrényrõl is leemelt néhány fotót, amiknek a maradványait söprögetés közben feltettem az ágyra. Egyszercsak odalopakodott, leemelte õket az ágyról és elszaladt velük a fürdõbe... Na, akkor úgy begurultam, hogy a szemem láttára lopja el a saját holmimat, hogy kapott a söprûvel, aztán gyorsan kiraktam a szûrét az udvarra. Elég fagyos volt aznap a hangulat. :)
Nos az én kutyám igazán nagy kárt csak párszor csinált eddig. Az elsõ az úgy 2 éve történt meg. Már május, június eleje volt, ez a kellemes meleg idõ, el tudjátok képzelni. Gondoltam egyet és délben amikor már magasan járt a nap, kiengedtem az elõnevelt díszcsirkéimet, körülbelül úgy 100-150 darab volt vegyesen cochin, brahma, plymout, meg kis japánok. Jól érezték magukat, sütkéreztek.Eközben tettem-vettem, aztán el kellett mennem otthonról. Megnyugodtam, mondom a kutya az a legelõ felõli részen lakik, minek jönne be a csirkékhez meg amúgy is jó erõs a rácsos kifutó. Elmentem, hazajöttem, de amilyen szívbajt kaptam ott, nem kívánom senkinek. Nem akarok hazudni senkinek de alig ha 25 csirke megmaradt az ólban. Nyilván õk elbújtak, a többit lefojtotta a drága kutya. Elõször fel sem tudtam fogni, majd egyre mérgesebb lettem magamra hogy miért voltam ilyen marha hogy nem zárom vissza õket. a kutya egy hétig nem került a szemem elé, kint járt-kelt a legelõn, nem sokat volt itthon a tanyánál. Addigra lelohadt a mérgem. 8 éves labrador keverék.
1 éves foxterrierem iszonyatosan félt a vihartól, villámlástól. Éjszaka nyüszögött az ajtóban, kimentem elvittem a 4 éves káj kutyához, odabújt mint egy kisbaba. Bementem a lakásba, visszafeküdtem aludni. Kb 10 perc telt el, már majdnem elaludtam, amikor valami ráugrott a lábamnál a takaróra. Én úgy megijedtem, hogy hirtelen rúgtam egy nagyot, de nem koppant semmi. A páromnak mondtam van valami a szobában, azt mondta, hogy hülye vagyok és vissza aludtunk! Reggel akkorát röhögtünk mind a ketten, mert amikor elhúztuk a sötétítõ függönyt ez a kis idétlen foxi ott aludt a fotelban! Mai napig nem tudom, hogyan osont be a lábamnál!
Szeparációs gondjai vannak... sose kap a hülyeségeiért büntetést. De amit ilyenkor elér, az apró fecnikre és morzsákra tépi szét...ilyenek például a játékai, a takarója, a mûanyag fekhelyének a szélét recésre rágja...a mûanyag itató már teljesen tabu, de a fémtálból a víz testméretébõl fakadóan megmagyarázhatatlan magasságig falra öntögeti :D Ilyenkor arra gondolok, hogy ezen a világon senki se normális, és mivel ez egy fóbia, így nem tehet róla :D Ja meg egyszer édesapám jóindulatból megkínálta egy kolbászkarikával, amit szívesen megevett, ám amikor ölembe ugrott, és nyakamba akart mászni a nagy melóban lehányta a vállam :D Akkor arra gondoltam, hogy azonnal robbanjon fel a füstölõház, ahol azt a kolbászt befüstölték rohadt büdösre :D
A kérdező hozzászólása: Ment a zöld pacsi a szórakoztató történetekért. :D
Nagytakarítás, konyha rész.Kitettem a székre a sok-sok edényt és már nem tudom hányszor rászóltam erre a kerge marhára, hogy húzzon ki a konyhából különben sejhajon billentem.Csak vissza vissza jött a nagy pörgésben-forgásban leverte az összes edényt a székrõl, volt ami ripityára tört, de a legtöbb megúszta, viszont a kõ 1 helyen ketté tört, és mindennek fejében ijedtében végig pisilte a lakást... Staff-pit keverék és akkor volt 7hónap körüli.
Frissen örökbefogadott 3 éves német juhász keverék. Kimentem a kertbe, a kutya az elõszobában (a lakás többi részébe nem volt bejárása, ezt a szabályt nyitott ajtónál is betartja, legalábbis azt hittem). Ajtókat nyitva hagytam, tettem-vettem a kertben. Megyek vissza a házba... gyanús volt, elõszobából hol a kutya? Hívom, semmi. Hangosabban szólongatom, füttyentek. Semmi. Megyek beljebb, s mint aki jól végezte dolgát, battyog az eb kifelé a konyhából veszettül a vizes táljához. Megissza az egészet (1, 2 - 2 liter), majd fut ki a kerti vizes edényéhez, azt is kiissza. Na vajon mi fogadott? Természetesen a konyhapultra kirakott 1 pár szárazkolbászt és a 2 kiló szalonnát mind bepuszilta. A miszlikbe aprított zacskókat, és egyéb nyomokat feltakarítottam, hogy apám ne vegye észre a bûnözést, még pótoltam a hiányzó husikat is aznap... Apám a munkából hazaérve kérdõre vont, hogy mit keres a fognyomokkal tarkított, szárazra nyalt margarinos doboz a hálószobája közepén. :)


Van egy fiú az osztályomban aki szerelmes belém és én is belé. Viszont nem tudom mit tegyek mert ő inkább félénk típus és nem mer ilyenről beszélni szval = velem. Esetleg mi a tanácsotok hogy kezdjek bele?

Egyszer volt olyan hogy féltékennyé is akart tenni engem a haverjaival eggyütt hogy neki már van csaja...

Legjobb válasz: Kicsit gyerekes sztem ha féltékennyé akart tenni..

Kicsit gyerekes sztem ha féltékennyé akart tenni..
"Egyszer volt olyan hogy féltékennyé is akart tenni engem a haverjaival eggyütt hogy neki már van csaja..." XD Kérd meg segítsen neked a házi feladtban....
beszéljél fejével, és akkor megváltozik. beszélgess vele, hogy ne féljen
Igen! Beszélj vele sokat! Kezdetben valami sulis témát, akkor nem ijeszted el! :) A házi jó ötlet szerintem is! ;)

"Minden fiú többre képes ha van kiért" Összességében mit jelent ez a mondat? Kíváncsi vagyok ki mit ír és hogyan: )

Legjobb válasz: Ja igen és volt olyan hogy összevesztünk és elment nélkülem discoba és én egész éjjel nem tudtam aludni majd mikor a barátnõje telefonált hogy menjek érte mert becsípett akkor hazahoztam ágyba tettem és egész nap míg aludt csak néztem és vigyáztam rá. Tehát én se éjjel se nappal nem aludtam.

Ja igen és volt olyan hogy összevesztünk és elment nélkülem discoba és én egész éjjel nem tudtam aludni majd mikor a barátnõje telefonált hogy menjek érte mert becsípett akkor hazahoztam ágyba tettem és egész nap míg aludt csak néztem és vigyáztam rá. Tehát én se éjjel se nappal nem aludtam.
Én elhagytam a családomat 16 év házzasság után egy uj szerelemért. Vártam rá órákat fagyoskodva egy ház elött és térdeltem elötte az utcán.Kitartottam és az enyém lett. Most együtt élünk.És többre vagyok képes mint azelött.
akkor képes fent maradni éjjel csupán azért h nézze milyen szépen alszik a kedvese, avagy nem számít ha jégesõ hull akkor is elindul a lányhoz, nem ugy mint azelõtt h hümm sz*r az idõ inkább maradok otthon...ezt vedd példának
ez mindenkire igaz. te is beláthatod, hogy ha van motiváció, pláne egy lehetséges partner, akkor többre vagy képes, mint egyébként.
20:58 te hány éves vagy. Hogy 16 éves házasság volt? Netán fiatalon házasodtál meg?
igazából ez is egy olyan divatos szöveg, mint hogy "minden fiú meg tud változni ha van kiért" csak a "rossz fiúk" hitegetik ezzel a lányokat

Lett már baja valakinek a mágia, okkultizmus, szellemidézés, stb. miatt? Ha igen, akkor mi bajotok lett, vagy mi történt? És hogy lett vége?

Legjobb válasz: Szellemidézésbõl annyi bajod lehet, hogy összeszedsz egy megszállót, amitõl aztán lehet hangulatváltozásod (rossz kedv).

Szellemidézésbõl annyi bajod lehet, hogy összeszedsz egy megszállót, amitõl aztán lehet hangulatváltozásod (rossz kedv).
Diszgráfiás lettem. Ha nem tudnád, ez azt jelenti, hogy írásban felcserélem a betûket.
Nem. Pedig rendszerint pont olyan dolgokkal szoktam próbálkozni, amire az itteni hobbi ezósok azt mondják, hogy "ne csinád' mert meghósz'!".
Illetve, ha valaki felkészületlen/meg van benne a hajlam, irányított testen kívûli élmény okozhat tudathasadást.
Azelõtt sosem volt pánikrohamom. Nekem nem érte meg.
Túl sok babot ettem és megidéztem egy nagy dzsinnt!
nekem soha semmi bajom nem lett tõle!Igaz csak annyira próbáltam ki mûködik-e, de nincs semmi ilyesmi!
Potenciális halálos betegség? "Az egyik a rák volt"+ a másik kettõ meg az impotencia és az autó elütése... jaj, hová kerültem!

A process monitor mire van és, hogy kell használni?

Legjobb válasz: Ha nem tudod, hogy mire van, akkor nem kell használnod sem ...

Ha nem tudod, hogy mire van, akkor nem kell használnod sem ...
Mi fut a háttérben, mennyi ramot eszik meg... legegyszerûbben képek alapján értelmezd :) http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645

Baratnőmtől kaptam az Avontól a Planet Spa Japán szaké és rizs selymes arcszérumát, mire való és hogy kell használni?

Legjobb válasz: áá azt én is nagyon szerettem mindig olyan puha volt tõle az arcom. de amúgy nem tudom mire való volt:D

áá azt én is nagyon szerettem mindig olyan puha volt tõle az arcom. de amúgy nem tudom mire való volt:D
selymesebbé és simábbá varázsolja a bõrt ennyi leírást találtam róla :P

Min kell majd keresztülmennem? 20. héten milyen a terhességmegszítás? Imádkozom, hogy erre ne kerüljön sor, de sajnos erre is fel kell készülnöm. Mennyi ideig tart (beindítás, szülés, mire hazamehetek)? És hogy dolgozzam fel?

Remélem tapasztalatból kevesen tudnak csak ilyen szörny?ségr?l írni,de ha valaaki tudja hogy zajlik,segítsen,mondja el.

Legjobb válasz: mia abaj? beteg?

mia abaj? beteg?
Én ugyanezen megyek most át, mint akkor te:( Mi lett az eredmény?
NAgyon szorítok, neked! Reméljük nem lesz semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, aki írt.Jó ez az oldal, ahol bár nem ismerjük egymást, mégis a másik mellett állunk lélekben:) Az ultrahang szerint minden oké, tarkóredõ: 1, 3 orrcsont már 12.héten látható volt.Sajnos ahogy tellnek a napok egyre nagyobb a kötõdés, ami normál esetben maga a csoda lenne, de ilyenkor mindig az öröm mögött ott a félelem.Már mocorog:) látták hogy kukija van:) (van egy 20 hós kislányom)és ma hallottam kicsi szívverését:) Majd megírom mi lett az eredmény, szorítsatok nekünk.Mindenkinek felhõtlen babavárást:)
13:33 -as vagyok az uh-ák 70%-ban mutatnak pontos eredményt nekem egyáltalán nem csináltak egyenesen a magzatvíz vételt ajánlották mint írtam nekem 1:53-hoz volt a esély a down korra és mégis minden ok vigyázz magadra és ne aggódj
Nagyon szorítunk!! Csak pozitívan addig is, lásd magad elõtt, amint az egészséges babádat tartod!! Aztán halljunk rólatok! 20hkm
Elõzõ vagyok. A 12 hetes Uh-od rendben volt? Tarkóredõ, orrcsont???? Semmit nem láttak?? Én lehet, hogy elrohannék egy 4d-s UH-ra, és kérnék egy véleményt anélkül, hogy elmondanék bármit nekik. Majd ha nem mond semmit, akkor elmondanám, hogy mi a szitu... Csak hogy ne kelljen még ilyen sokáig idegeskedned...ez nagyon rossz tudom, mert Nekem is volt sajnos. szió
Írj majd, hogy mi az eredmény légyszi... A kombinált teszt nem igazán tuti, "csak" %-os eredményt ad...reméljük a Te esetedben is így lesz...
A kérdező hozzászólása: Igen a kombinált tesztem eredménye lett rossz:( 1:120 lett down-kór.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos, kedves, jó tanácsot.Remélem hamarosan már csak egy rossz emlék lesz ez az egész, de addíg azért bennem van a rettegés.Talán hamarosan azt írhatom, hogy egészséges az én kis babám:) Köszönöm hogy velem vagytok:)
Nem tudok válaszolni a kérdésedre, de nagyon szorítok. Én is úgy tudom, hogy ha gáz van, akkor az kijön az elsõ héten, és akkor felhívnak. A férjedhez kitartást, Õk másképp dolgozzák fel ezeket a dolgokat. De reméljük nem kell majd semmit feldolgozni, csak azt, hogy szülõk lesztek!!! szió
http://www.singer.hu/node/617 Ebben a tanulmányban arról ír a szerzõ igen jól, amikor gond van a magzattal. Hogy mi történik, és fõleg mit él át az anya. De szerintem csak akkor olvasd el, ha tényleg gond van. Drukkolok, hogy ne legyen, és tudom, milyen nehéz ez a várakozás, de csak pozitívan, ne a legrosszabbra készülj szerintem!
bocsi nem nekem hanem NEKED kívánok boldog baba várást bocsi hogy elírtam nem volt szándékos
jaj, Istenem :( nem lennék képes megnézni. ez olyan szörnyû. remélem minden rendben lesz azért
Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat.24 hetes voltál?Jaj szörnyû lehetett, sajnálom. Magzatvizat vettek, mert lehet beteg a babám:(Még 2 hét rettegés, aztán meglátjuk, próbálok optimista lenni, de túl magasról sem szeretnék lezuhanni, ha ne adj Isten tényleg azt a választ kapom, meg kell szakítani.Férjem nem hajlandó elfogadni hogy esetleg gond lehet, remélem igaza lesz, mert különben összeomlik.De tudni akartam mikre kell felkészülnöm, ha egyáltalán ilyesmire fel lehet:(
én is szorítok, hogy ne kelljen végig menned. ez szörnyû lehet!
Szia! Kapsz egy tágitó pálcikát, majd elõkészités(beöntés, borotva) Aztán vénásan oxitocint és nyugtatót adagolnak, majd burkotrepesztenek. Kb 10-12 óra a folyamat, a végén megkérdezik, hogy szeretnéd-e megnézni, mielõtt elviszik :-( nálam igy zajlott 24 hetes voltam, hurok keletkezett a zsinóron és megfulladt a babám :-( ez után nem emlékszem semmire. 3 napig voltam kórházban
A kérdező hozzászólása: Minden rendben volt, egészséges a kisfiam, akit már nagyon várunk, remélem napokban beindul szülés.Tudom min mész keresztül, de csak pozitívan, nagyon sok a rossz eredmény és hál Istennek a vége mindig a megnyugvás és az öröm:) Nektek kitartást és remélem hamarosan írsz hogy minden ok.Hány hetes?Kombinált teszt lett rossz?Ultrahangon?Már túl vagy a magzatvízvételen?Szorítok értetek, de szerintem nem kell félni, jó dolog ez a kombinált teszt, mert kiszûr komoly bajokat, de ugyanakkor sok leendõ édesanyának kell feleslegesen hetekig rettegnie, mert ugye csak százalékos esélyt ad, de ki mer kockáztatni.Minden jót


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!