Találatok a következő kifejezésre: Mi a és a macedón szó (2 db)

Egy sorozatban hallottam ezt a kifejezést, azt hiszem a Family guy-ban és azóta sem tudom, hogy pontosan mit jelent. Na szóval, mit jelent az hogy " Maci f*szán vitézkötés"? Nem tudom, hogy milyen szövegkörnyezetben használják és hogy mire mondják.

Legjobb válasz: Nem tudom, mit jelent, de: Eredetiben azt mondja: You're just splitting hairs here. (Kb. szõszálhasogatást "mûvelni") Mivel az átlagmagyar nem ismeri olyan jól az amerikai politikát és popkultúrát, szerintem ezért rakják tele b*zmeggel meg f*sszal, hogy azért röhögjenek rajta. Eredeti South Park-ban feleannyi káromkodás nincs, mint a másítottban. Megy a szabadfordítás rendesen.

Nem tudom, mit jelent, de: Eredetiben azt mondja: You're just splitting hairs here. (Kb. szõszálhasogatást "mûvelni") Mivel az átlagmagyar nem ismeri olyan jól az amerikai politikát és popkultúrát, szerintem ezért rakják tele b*zmeggel meg f*sszal, hogy azért röhögjenek rajta. Eredeti South Park-ban feleannyi káromkodás nincs, mint a másítottban. Megy a szabadfordítás rendesen.
XDDDDDD
Milyen súlyos problémái vannak egyes embereknek...
ÁHÁHÁHÁHÁHáháháháá á:D:D::::::D
Ezt nem bírtam xDDDDDD

Mi a makedón és a macedón szó jelentése között a különbség?

Legjobb válasz: A Makedón birodalom az ókorban létezett, Nagy Sándor volt a legismertebb uralkodójuk. Macedónia viszont Görögország egyik tartománya, és a délszláv háborúban Jugoszláviából kiszakadt egyik állam neve!

A Makedón birodalom az ókorban létezett, Nagy Sándor volt a legismertebb uralkodójuk. Macedónia viszont Görögország egyik tartománya, és a délszláv háborúban Jugoszláviából kiszakadt egyik állam neve!
Pontosan F.Y.R.O. Macedonia azaz Former Yugoslav Republic of Macedonia. A görögök miatt nem lehetett Macedónia az ország neve, mert hát ugye egyezik a tartományuk nevével. Ezért lett Volt Jugoszláv Köztársaság Macedónia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!