Találatok a következő kifejezésre: Mi a és a macedón (49 db)

Mi a különbség a Maca Vibe és a Multi Maca kapszulák között?

Összetev?iben van eltérés? Spermiumszám növel?nek melyiket ajánljátok inkább?

Legjobb válasz: A Multi Maca egy komplex, egymás hatásait kiegészítõ és erõsítõ gyógynövény kivonatok együttese. Elõsegíti a nemi érés folyamatát, erõsíti a libidót, erõsíti az immunrendszert, általános regeneráló hatású, szellemi erõsítõ is. Szedése során a hímivarsejtek száma nõ, gyorsul és erõsödik. Nõknél harmonizálja a menstruációs ciklust. De van még számos más hatása is.

A Multi Maca egy komplex, egymás hatásait kiegészítõ és erõsítõ gyógynövény kivonatok együttese. Elõsegíti a nemi érés folyamatát, erõsíti a libidót, erõsíti az immunrendszert, általános regeneráló hatású, szellemi erõsítõ is. Szedése során a hímivarsejtek száma nõ, gyorsul és erõsödik. Nõknél harmonizálja a menstruációs ciklust. De van még számos más hatása is.
http://bushidogs.freeweb.hu/forevermultimaca.html Itt sok minden le van írva pontosan. Sok sikert hozzá. Elõzõ válaszoló.
A kérdező hozzászólása: DM-ben és Rossmannban csak Maca Vibe-t találtam..:-( Vagy elkerülte a figyelmemet a Multi Maca??
Úgy tudom, hogy lehet kapni Dm-ben Rossmannban, Patikában, Gyógynövényboltban, és interneten is meg lehet rendelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A Multi Maca hol kapható amúgy?
Azért kérdeztem, hogy a párodnak-e, mert mind a ketten szedhetitek. A nõkre és a férfiakra is jó hatással van.
megint én, a 3. válaszoló. Mi a Foreveres-et szedjük. De nem hinném, hogy hatalmas eltérés lenne. Ha nekünk ez elfogy, lehet, hogy én is herbáriában veszek, mert ott kapok kb 3000 ft-ért, FLP-set meg 5500-ért...
A Multi Maca valóban több mindent tartalmaz, és csak a Forever-nél kapható, míg a Maca Vibe csak perui macát, és herbáriában kapható. Mi mindketten szedjük, nekem beállította a rendszertelen ciklusomat!
A kérdező hozzászólása: Páromnak. Miért kérdezed?
A párodnak gondoltad, vagy magadnak? Elõzõ.
Nem, a Multi-Maca kizárólag aloés webshop-ban és Forever-es termékforgalmazótól kapható!

Mi a véleményetek a MAC bookokról, és az MAC operációs rendszerekről?

Lehet, és megéri e MAC-at telepíteni pl. Acer laptopra?

Legjobb válasz: osx86.hu Ma már teljes mértékben megoldható az osx pc-n való futtatása. Láttam már nem egy Acer notebookon kiválóan mûködni. Nekem az asztali gépemen és a 5(!) éves laptopomon is OSX 10.6 van és elmondhzatom, hogy gyorsan, szépen mûködik, szinte mindenhez van driver meg kext. A laptopon minden mûködik (bluetooth, wifi, kamera is) Az asztali gépen az integrált hang kivételével minden megy, de a hangot megoldottam egy usb-s hangkártyával.

osx86.hu Ma már teljes mértékben megoldható az osx pc-n való futtatása. Láttam már nem egy Acer notebookon kiválóan mûködni. Nekem az asztali gépemen és a 5(!) éves laptopomon is OSX 10.6 van és elmondhzatom, hogy gyorsan, szépen mûködik, szinte mindenhez van driver meg kext. A laptopon minden mûködik (bluetooth, wifi, kamera is) Az asztali gépen az integrált hang kivételével minden megy, de a hangot megoldottam egy usb-s hangkártyával.
A Mac egészen más chipsetre íródott, pc-n nem fog menni (vagy nagyon ügyesnek kell lenned, hogy megtaláld a megfelelõen átírt verziókat), ráadásul elég komolyan veszik ennek a büntetését. Ha Mac oprendszer kell, akkor kénytelen vagy megvenni hozzá a hardvert, amin rendesen elfut. Egyébként tényleg a legjobb, legletisztultabb oprendszer, winfos a nyomába sem érhet, csak az a baj, hogy mindent meg kell venni rá, és elég mélyen a zsebébe kell nyúlni az embernek (feltéve, hogy mindezt legálisan szeretné). Az a baj, hogy nálunk a Mac-os gépek kétszer, háromszor annyiba kerülnek, de nem tudnak annyival többet, holott USA-ban nagyjából egy árkategóriában vannak a jobbféle pckkel.

Baj az, és mi oka lehet annak ha egy 12 éves gyerek játékmackóval (is) játszik és beszél hozzá, és a mackót is megszólaltatja?

Kit?n? tanuló, engedelmes, nagyon de nagyon ritka amikor nem csinálja meg azt amira kérem, beteg, ezért diétáznia kell, de azt is ügyesen betartja. Nos. baj.e és mi oka lehet annak?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy érzelmileg, intellektuálisan teljesen rendben van, gazdag képzelõerõ és fantázia , kreativitás jellemzi! Bár sok gyerek játszana még ebben a korban ilyen és ehhez hasonló szerepjátékokat

Azt jelenti, hogy érzelmileg, intellektuálisan teljesen rendben van, gazdag képzelõerõ és fantázia , kreativitás jellemzi! Bár sok gyerek játszana még ebben a korban ilyen és ehhez hasonló szerepjátékokat
Hát azért valljuk be, hogy jó kreatív és van fantáziája, de 12 éves korban ha nem is szexel, de nem így kellene játszania!Azért ilyen idõs korban még mindig fantázia világban él.....szerintem meg nincs rendben valami!Nem fejlõdik érzelmileg!Nem is akar szabadulni a tündérek és sárkányok világából!Ez sem normális!
Ha elvonul, és akkor játszik , beszélget a mackóval, ebben semmi baj nincs, sõt!! A gond akkor lene, ha ezt a szerepjátékot nem választaná el a mindennapi tevékenységtõl, és folyamatosan hurcolná a mackót, és mindíg mindent beszélne vele
utolsó vok!Az egyik féltestvérem is így játszik, hogy egy kavicsot is varázsbabnak lát, 9 éves!Pszichológushoz járatják, mert gondjai vannak lelkileg!Tehát ez nem normális!
bármennyire komoly, vagy felnõttes is néha, azért engedd meg neki hogy gyerekes is legyen. A képzelet a legjobb mód arra, hogy majd felnõttként jól oldjon meg helyzeteket, hisz a képzeletben végigjátszott szitukat megoldva késõbb gyorsabb jobb gondolkodású lesz, gyorsabb jobb döntésekre lesz képes. Ha meg kérdez a szexrõl az nem baj, beszélgess vele, add meg neki a válaszokat, de ne csinálj belõle nagy ügyet. legyél csak büszke a gyerekedre, és örülj, hogy beszélget egy mackóval.
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg csak most nyáron kezdte el, suliidõben abszolút nincs semmi! És érdekes módon, már a szexrõl is kérdezett....
Szerintem egyáltalán nem baj, sõt! Én is szoktam macikkal játszani, pedig már 16 vagyok;) Jó néha úgy viselkedni, mint egy kisgyerek, fõleg ha nagyon stresszelem magam.
21 éves létemre, és ebben a világban/társadalomban fantáziadús, kreatív, mesekedvelõ és elvont vagyok, sõt, szerepjátékozom (RPG) is, szóval mondhatni "tündérek és sárkányok világában" élek kicsit. Akkor én most nem vagyok normális? Pedig kedves, érdekes és jó embernek ismernek, sõt, még egyetemre is járok (biosz) Semmi baja nincs a gyermekednek :) , örülj neki, hogy még nem akar diszkóba járni vagy cigizni, meg ilyesmik... Talán picivel több találkozás a barátokkal azért jó lehetne... 12 éves koromban mi azt játszottuk az ismerõs gyerekekkel, hogy farkasok vagyunk, vagy ping-pong asztalon ülve azt képzeltük, hogy repülõszõnyegen utazunk, és mégis értelmes nõvé nõttem ki magam... 21/L
A kérdező hozzászólása: Javítok, nem egyetlen barátja sincs, hanem keveset van a barátaival!
A kérdező hozzászólása: De mondom, semmilyen "sárkányvilágban" nem él, semmilyen mese nem érdekli, informatika, humánbiológia érdekli! Mondom hogy kitûnõ tanuló, versenyeket is nyer, szóval teljesen normális ezen kívûl. A kreativitás, és az egyetlen barátja sincs, talán lehet ok.
Én 14 éves koromig csak magyar népmeséket olvastam, és mégis rendes "fenõtt" lett belõlem, családdal, jó hivatással. Nincs azzal a sráccal semmi gond. 42 F
a játék a gyereknél fontos azzal dologzza fel az élményeit játszhatsz mackóval, Lego bábukkal, de akár tamagochival is a felnõttek közül is sokan simseznek, és nem csak a nõk nincs azzal semmi baj, ha játékmackóval játszik még azzal sem, ha meg is dugja (amikor nem látod) :) )
Nincs ezzel semmi gond. 12 éves voltam, amikor végleg letettem a babákat és a játékokat, mert a többiek cikiztek azzal, hogy én még játszottam. Nem tudom, hogy van ez, de nekem sem voltak olyan igaz barátaim és ezért játék közben találtam magamra. Ráadásul nagyon érzékeny gyerek voltam, gyakran bántottak lelkileg és csak akkor voltam igazán boldog, amikor játszottam. Minél tovább maradjon gyerek. Ez sokkal jobb, mintha már 12 évesen csókolózna mindenkivel, meg azon járna az esze, hogy kivel járjon éppen. Néha még most is elõvennék valami plüssjátékot vagy ilyesmit és kreálnék egy jó kis történetet, aztán eljátszanám:) 16L
szerintem ez kifejezetten aranyos lehet;) semmi baja nyugi.
fenekeld el
A kérdező hozzászólása: Figyelj! 14ezerért vettem a kislányomnak, nemkellene belõle viccet csinálni, szegény nemtud vele így játszani !!
ja az más elnézést kérek

Az apple mac pro és a powermac 5 között mi a külömpség? házra egyformák?

Legjobb válasz: Minden. http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Mac_G5 http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_Pro De már házra sem egyformák. http://www.apple.com/mac-pro/

A kérdező hozzászólása: akkor a g5 100x többet tud mint mac

. Dmg Letöltöttem a mac os snowleopard-ot dmg fájlba és fel akartam rakni virtual PC-re de hibát irki mit csináljak a fájlal hogy működjön?

Letöltöttem a mac os snowleopard-ot dmg fájlba és fel akartam rakni virtual PC-re de hibát irki mit csináljak a fájlal hogy m?ködjön??

Legjobb válasz: Semmit, a DMG a Mac formátuma - az ilyen feltöltéseket Mac felhasználóknak tették fel. VirtualPC-hez ISO-t tölts le. a DMG-t úgysem tudod felcsatolni valszeg. Továbbá módosítatlan Mac OS X nem fog nekeg virtualPC-re se felmenni, majd meglátod. :)

Semmit, a DMG a Mac formátuma - az ilyen feltöltéseket Mac felhasználóknak tették fel. VirtualPC-hez ISO-t tölts le. a DMG-t úgysem tudod felcsatolni valszeg. Továbbá módosítatlan Mac OS X nem fog nekeg virtualPC-re se felmenni, majd meglátod. :)

Mi a különbség az Apple Mac Air és a Apple Mac pro között?

Legjobb válasz: macbook air van meg mac pro az egyik laptop a másik meg egy asztali gép

macbook air van meg mac pro az egyik laptop a másik meg egy asztali gép
Ígyvan. A MacBook Air és a MacBook Pro laptopok, a Mac Pro pedig asztali gép. Ha esetleg a két laptop közötti különbségre vagy kíváncsi... a Pro drágább, komolyabb gép, munkára (pl. videószerkesztések) inkább az javasolt, ugyanis a hardvere erõsebb, sokkal többre képes. Nagyobb méretben kapható, van belõle Retina Display-es is. Átlagos felhasználásra az Air is tökéletes, rendkívül vékony, könnyû, mégis hihetetlenül gyors. A Mac Pro pedig (különösen az új) szinte összehasonlíthatatlan a laptopokkal. Az Apple csúcsterméke jelenleg. Egyébként specifikációkat találhatsz az apple.com oldalon.

Mi a véleményetek az Aréna Plazaban lévő MAC-es sminkelésről?

Ha jól tudom, akkor van arra lehet?ség, hogy 15 ezer forintért kisminkelik az embert, és utána ez az összeg teljes egészében le is vásárolható.

Legjobb válasz: Az aréna MAC felújítás aatt van, menj a váci utcába. http://www.crystalmakeupstudio.com/2010/12/mac-applikacio.html

Az aréna MAC felújítás aatt van, menj a váci utcába. http://www.crystalmakeupstudio.com/2010/12/mac-applikacio.html
Nekem a westendben kínálgattak ilyesmit. Bóvli.
A westendben max il makiage van, MAC nincs...a MAc-be nyugondtan elmehetsz, csak jókat hallottam róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!