Találatok a következő kifejezésre: Mi a és a PSZSZT (1 db)

Mi a PSZT és a PSZSZT?

Legjobb válasz: a PSZT-t akkor használják mikor azt akarják kifejezni, hogy maradj csendben :D:D na jo biztos, hogy nem erre gondoltál , de másféle "pszt"rõl én még nem hallottam.

a PSZT-t akkor használják mikor azt akarják kifejezni, hogy maradj csendben :D:D na jo biztos, hogy nem erre gondoltál , de másféle "pszt"rõl én még nem hallottam.
PSZT: Párhuzamos szelõk tétele: Ha egy szög szárait párhuzamosokkal metszük, akkor az egyik száron keletkezõ szakaszok aránya megegyezik a másik száron keletkezõ, megfelelõ szakaszok arányával. Lemma (segédtétel): Ha egy szög szárait párhuzamosokkal metszük és az egyik száron egyenlõ szakaszok keletkeznek, akkor a másikon is. PSZSZT: Párhuzamos szelõszakaszok tétele: Ha egy szög szárait párhuzamos egyenesekkel metszük, akkor a szakaszon az egyenesek által kimetszett szakaszok hosszának aránya megegyezik az egyeneseken a szögszárak által kimetszett szakaszok hosszának arányával.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy álló helyzetből induló autó 12 másodperc alatt 108 km\h gyorsul fel. Mekkora utat tett meg eközben?

1

Kémia háziban segítséget kaphatnék valakitől?

Így szól a feladat:a légkörben található neonban főként kétféle izotópatom található: a Ne(20) 91%-os, a Ne(22) 9%-os arányban.Számítsd ki a neon átlagos moláris tömegét!
Előre is köszi a választ!

2

Egy gépkocsi 72 km\h sebességről 8 s alatt fékezett le egyenletesen változó mozgással. Mekkora a fékút?

2

A halmaz szerkezet ugyanazt jelenti a kristályrács típussal?

Amit még nem értek, hogy a molekulák között vagy az atomok között van-e másodrendű kötés és a rácspontokban diszperziós erő?? mert a nemesgázok nem képeznek molekulát, de a tk-ben a kapcsolódás másodrendű. Hiába olvasom el a kémiai kötéseket mindenhol(wikipedia - borzalmas), egyszerűen nem bírom, nem tudom felfogni, hogy most mi van, pedig eddig aránylag jó voltam kémiából. Előre is köszönöm, ha lehet minél hamarabb válaszolna valaki aki érti, mert elég sűrgős lenne!!! 8.-os

1

Hogy értelmes magyarul?

Sie schleppen wohl die Gesundheit in Ihrem Köfferchen mit sich herum und verkaufen sie pfundweise, was?
Német házifeladatunk.
12/L

3

Mi az 5. feladat megoldása?

http://kepfeltoltes.hu/131012/feladat0003_www.kepfeltoltes.h..

2

Hány négy jegyű egész szám van amiben van 0 is és 1 is?

Megtudná nekem valaki mondani a fenti kérdés eredményét, és letudná írni hogy hogyan számolta ki? Előre is köszönöm szépen!

4

3x kongruens 5 mod 7, ennek mi a megoldása? Hogyan lehet az ehhez szükséges fí szöget megkapni?

0

Gondolatébresztő cikk az ételekről?

Ebben a témában miről lehetne írni? Tudna valaki tippet adni? Semmi ötletem nincs. :(

4

Kémiások egyenlet rendezésben kérnék egy kis segítséget, a következő amit rendezni kellene (krómtimsó előállításos kísérlethez )? : K2 Cr2 O7+ H2 SO4+C2 H5 - OH + H2O = K Cr (SO4) 2+CH3-CHO

K2 Cr2 O7+ H2 SO4+C2 H5 - OH + H2O = K Cr (SO4) 2+CH3-CHO

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!