Találatok a következő kifejezésre: Mi a és a PSZSZT (1 db)

Mi a PSZT és a PSZSZT?

Legjobb válasz: a PSZT-t akkor használják mikor azt akarják kifejezni, hogy maradj csendben :D:D na jo biztos, hogy nem erre gondoltál , de másféle "pszt"rõl én még nem hallottam.

a PSZT-t akkor használják mikor azt akarják kifejezni, hogy maradj csendben :D:D na jo biztos, hogy nem erre gondoltál , de másféle "pszt"rõl én még nem hallottam.
PSZT: Párhuzamos szelõk tétele: Ha egy szög szárait párhuzamosokkal metszük, akkor az egyik száron keletkezõ szakaszok aránya megegyezik a másik száron keletkezõ, megfelelõ szakaszok arányával. Lemma (segédtétel): Ha egy szög szárait párhuzamosokkal metszük és az egyik száron egyenlõ szakaszok keletkeznek, akkor a másikon is. PSZSZT: Párhuzamos szelõszakaszok tétele: Ha egy szög szárait párhuzamos egyenesekkel metszük, akkor a szakaszon az egyenesek által kimetszett szakaszok hosszának aránya megegyezik az egyeneseken a szögszárak által kimetszett szakaszok hosszának arányával.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Péter gépkocsival megtette az út három nyolcadát, amikor egy benzinkútnál tankolt. A hátralevő út 40%-ának megtétele után egy parkolóhelyre behajtva megpihent. Ekkor még 96km volt hátra az útjából. Milyen hosszú volt a teljes út?

1

Mi a technológiai tőke fogalma?

Előre is köszönöm a válaszokat!

0

Egy dobozban 3 sárga, 4 fehér és 5 piros golyó van. Egymás után, visszatevés nélkül két golyót húzunk ki a dobozból. Mi a valószínűsége annak, hogy két egyforma színű golyót húzunk ki?

A megoldás 0,29. (elvileg) Arra lennék kíváncsi, hogy ez hogy jön ki? Mi a kiszámítás módja?

2

Hol keletkezik a dns, mrns, trns, rrns? Működésük helye, bázishármasuk neve? Valaki, aki bioszzseni, segítsen, plííííííííííízzzzzzzzzzz! :-)

5

A tanárom azt a házidogát adta hogy írjunk Önéletrajzot. Én még csak középiskolás vagyok de gőzöm sincs mit irhatnek bele?

Valaki tusna tanacsot adni?

4

Valaki segítene megoldani az alábbi részfeladatokat (magyarázattal)?

Adott p(x) = x^4+x^2+1

a) Irreducibilis-e p(x) a racionális számtest felett?

b) Adjuk meg p(x) komplex gyöktényezős alakját, és ábrázoljuk a gyökeit a komplex számsíkon!

c) Mennyi a gyökeinek a négyzetösszege?

d) Adjuk meg p(x) valós gyöktényezős alakját!

6

Év végén kilenc hetedik osztályos tanuló, a tanulók 18%-a kapott jelest matematikából, 32%-uk jót. Hányan kaptak jót matematikából?

1

Megoldanátok ezt az EGYSZERŰ feladatot?

x a másodikon+ 8x-10=
Szorzattá kell alakítani.
Légyszi segítsetek mert nem tudom megoldani.

1

Tudnél kétütemű szabadgyakorlatokból négyütemű szabadgyakorlatokat pálcikaember ábrázolássel és vezényszavak ellátásával küldeni?

0

Rns keletkezésének, működésének helye? Működése?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!