Találatok a következő kifejezésre: Mi a érzés a köldökömnél (8 db)

16 hetes kismama vagyok, náthásan. Köhögésnél, orrfújásnál nagyon fáj a köldökömnél, mintha ki akarna szakadni. Nagyon rossz érzés, mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Biztos az erõlködéstõl van. Nekem nátha nélkül is elõfordul, egy-egy tüsszentésnél vagy orrfújásnál... Én ilyenkor a pocimra teszem a kezem...ettõl a fájdalom nem gyengül, de ha megtartom a hasam, akkor gyorsabban elmúlik a rossz érzés. Szerintem ha elmúlik a betegséged, vele együtt a kellemetlenség is.

Biztos az erõlködéstõl van. Nekem nátha nélkül is elõfordul, egy-egy tüsszentésnél vagy orrfújásnál... Én ilyenkor a pocimra teszem a kezem...ettõl a fájdalom nem gyengül, de ha megtartom a hasam, akkor gyorsabban elmúlik a rossz érzés. Szerintem ha elmúlik a betegséged, vele együtt a kellemetlenség is.

38 hetes kismami vagyok! Fáj a derekam és a hasam és olyan szuro érzés van a köldökömnél meg alulrol olyan érzés mintha valami nyomna sürün kell pisilnem, ma délután hasmenésem volt! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A hasmenés lehet a legfõbb jel, mert aszülés elõtt a szervezet elintézi az önürítést..Éjjel nagyon figyelj , de azért aludj,jöhetnek lassan a fájások, de a magzatvíz is..én a 10 percesfájásokkal mármennék a kórházba! Mindenképpen készülj indulásra!

A hasmenés lehet a legfõbb jel, mert aszülés elõtt a szervezet elintézi az önürítést..Éjjel nagyon figyelj , de azért aludj, jöhetnek lassan a fájások, de a magzatvíz is..én a 10 percesfájásokkal mármennék a kórházba! Mindenképpen készülj indulásra!
Talán nemsoká szülni fogsz. Az enyhe fájásokat derékfájásként is észlelheted. :) Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam mert napok ota görcsölgetek és tegnapelött olyan nyálkás ragacsos vmi jött ki!De mitöl szúrhat a köldökömnél és a hasamalja?

Mi a szúró érzés a köldökömnél?

8 hetes vagyok.Ma egésznap kisebb-nagyobb megszakításokkkal pici t?sz?rás szerü fájdalmat érzek a köldököm táján.A szerveim helyezkednek.Más tünetem nincs se vérzés se barnás folyás.

Legjobb válasz: Szia! Én 11 hetes terhes vagyok és én ezt érzem mióta terhes vagyok, nem tudom mi az olyan mintha tûvel szurkálnának belülrõl, de nem fájdalmas.

Szia! Én 11 hetes terhes vagyok és én ezt érzem mióta terhes vagyok, nem tudom mi az olyan mintha tûvel szurkálnának belülrõl, de nem fájdalmas.
Nem tudom, hogy ez ugyan az-e, de nekem azt mondták, hogy elõfordulhat, hogy a babának már egészen kinõttek a körmei, és kaparészik. Na mondjuk én már 34 hetes vagyok, ilyenkor ez már lehet, de nem tudom, hogy ez korábban is elõfordulhat-e.
Szia! 8 hetesen ez normális. Ilyenkor még nincs a babádnak körme, de, ha lenne, akkor sem érezhetnéd még..Egy 20 hetes kismama
En 13 hetes vagyok es nekem is vannak ilyen szuro erzeseim. Szerintem attol hogy nyulnak az izmok.
Én 15 hetes kismama vagyok és sokszor csak derékszögben tudok közlekedni! Elég elkeserítõ! Védõnõ szerint azért, mert a lépény a mellsõ falon van, a doki szerint ez hülyeség! Napi 3X2 Magne B6-ot kell szednem és semmi megerõltetõt nem csinálhatok! Védõnõ szerint sexuális életet sem lehet élni...!

A köldökömnél erõs szúró érzést tapasztalok mintha belém nyilalna a fájdalom, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Köldöksérv, bélhurut, bélgázosság, székrekedés, kezdeti vakbélgyulladás

Köldöksérv, bélhurut, bélgázosság, székrekedés, kezdeti vakbélgyulladás
Menj el egy jó homeopátiás orvoshoz! De addig is ezt szedhetnéd: COLOCYNTHIS CH9 minden nap 1-szer 3 globuluszt elszopogatni éhgyomorra 1 hónapon keresztül. (Pláne, akkor ajánlom, hogyha amikor fáj, akkor jól esik neki a nyomás, vagy, ha pl. ráfekszel.) Ezt bármely patikában megrendelheted, 1 nap alatt meghozzák és 800 Ft egy dobozzal. (Törzskönyvezett gyógyszer.)
Most veszem észre, hogy nõ vagy! Akkor a petefészektõl kezdve a petevezetéken át a méhig bármilyen betegség lehet. Az sem kizárható, hogy húgyúti fertõzés stb Ez a tünetegyütte rengeteg betegségre utalhat. Ilyenkor célszerü várni, hátha lesz más tünet is... vagy kibírhatatlan a fájdalom, akkor orvoshoz fordulni, mert a nõi belsõ ivarszervek alattomosabbak, mint mondjuk férfiaknál a prosztata.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a baj az hogy most jöttem vissza németországi lakhelyemre még otthon voltam semmi bajom nm volt, itt meg ha nagy gáz lesz muszály leszek kézzel lábbal elmagyarázni h mi a bajom! :S
Szia! Épp ilyen problémával jöttem ide fel, megnézni, hogy van-e róla infó.Nekem a köldököm mellett balra fáj, ott kicsit puffadt is, nyomásra mégjobban fáj s mozgásra is.A vakbél és a méh+petevezetékek lentebb vannak.Ezért azok nem lehetnek nem? Én csak valami gyomorproblémára tudok gondolni.De hogy mi lehet ez?Nem szoktam orvoshoz járni, de ha nem múlik holnap elmegyek, mert tényleg kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Na kiderült mi az? nekem idõközben elmúlt vagy csak nyomáskor érzem de nem mentem el vele dokihoz.
Én sem mentem el vele orvoshoz, egy idõ után el is múlt az a fájdalom, amirõl itt írtam.Viszont most úgy begörcsöltem köldöktõl egészen lentig, hogy vagy fél óráig meg se bírtam mozdulni.Még levegõt sem tudtam rendesen venni, csak félig, mert aztán ott fájt.Olyan volt, mintha egy kötelet feszítenének ott végig.Hú de rossz volt, most jobban utána nézek mi lehet ez....
Szia! Mármint kivûl a bõrödnél?
Szia! ha kívülrõl érzed ezt, akkor jó korán érzed, én a 20.héttõl éreztem ilyen elvétve.
A kérdező hozzászólása: igen kívül éreztem, nem fájt meg el is múlt, csak olyan "furcsa" már a baba mozogna?

Pár hete a köldökömnél bal oldalon, néha egy szúró érzés jelentkezik, főleg sportolás közben. Mi lehet? Milyen szerv van ott? (Nem vagyok várandós)

Legjobb válasz: Nekem lovaglás közben szokott elõjönni, amikor rosszul veszem a levegõt és beszúr az oldalam... Milyen sportot ûzöl?

Nekem lovaglás közben szokott elõjönni, amikor rosszul veszem a levegõt és beszúr az oldalam... Milyen sportot ûzöl?
A kérdező hozzászólása: Futok. Én is gondoltam a levegõvételre, de nekem néha napközben is elõjön mikor csak sétálok, bár inkább fuás közben.

30 hetes vagyok ma délután autóval felmentünk egy kisebb padkára és azt éreztem a köldökömnél belülröl mintha valami húzodott volna nagyon furcsa érzés volt! Mi lehetett? Lehet valami baja a babámnak?

Legjobb válasz: Biztos hogy nem lett ettõl baja a babónak,nyugodj meg.Ott bent húzodhatott meg akár a méh, vagy a babó kereste a helyét hirtelen.

Biztos hogy nem lett ettõl baja a babónak, nyugodj meg.Ott bent húzodhatott meg akár a méh, vagy a babó kereste a helyét hirtelen.
Menjél az orvosodhoz mihamarabb, hogy te is megnyugodjál a hétvége igen hosszú tud lenni. Utána szerezzél be egy kismama biztonsági övet kb. 8500 Ft, annyit megér.

36hetes vagyok! Éjszakánként ha a hátamra fordulok eléggé fáj a köldökömnél olyan feszitő vagy nem is tudom milyen érzés. Mintha szét akarna szakadni. Valakinek ilyen volt? Mit jelenthet?

Legjobb válasz: Ilyenkor már az lenne a csoda, ha nem fájna sehol... Én 37 hetes vagyok, a másodikat várom, és már hetek óta szenvedek a fekvésnél - az elsõnél is így volt. A vége felé amúgy sem javasolják a hátonfekvést, de néha én is így ébredek. Ha felhúzom a térdem, akkor egy pár percig kényelmes. Próbáld ki!

Ilyenkor már az lenne a csoda, ha nem fájna sehol... Én 37 hetes vagyok, a másodikat várom, és már hetek óta szenvedek a fekvésnél - az elsõnél is így volt. A vége felé amúgy sem javasolják a hátonfekvést, de néha én is így ébredek. Ha felhúzom a térdem, akkor egy pár percig kényelmes. Próbáld ki!
Néha nekem is húzódik és fáj a köldökömnél. 36 hetes vagyok szintén és elsõ baba. Kíváncsi vagyok a további válaszokra.
szia, nekem is fájt, de ahogy süllyedt le a hasam egyre kevésbé. Én kizárólag oldalt tudok aludni. 38 h km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!