Találatok a következő kifejezésre: Mi a érzés a (1691 db)

Mi a véleményetek a teáztatásról? Kisfiam majdnem két hónapos és néha szopizás közben/után az az érzésem, hogy inkább szomjas mint éhes, de a tejem túl erős, vagy én nem is tudom. Ti adtok teát a babátoknak? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.

Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.
A tej milyensége folyamatosan változik. Az elején a hígabb innivaló jöm, aztán a táplálóbb tej. Ha beteg van a szoptató anya közelében úgy változik a tej, hogy egybõl ellenanyag is kerül bele, hogy a baba ne legyen beteg. El tudom képzelni, hogy amikor ennyire meleg napok vannak a tej is kicsit jobban oltja a szomjúságot!
Szia.Én éppen tegnap kérdeztem meg a dokinõt mi a véleménye errõl.Azt mondta ebben a nagy melegben adhatok neki egy két kiskanál vizet.Baba vizet, forraltat, lehütve.Az én kislányom két honapos.Persze igény szerint szoptatok.
a teáztatás és viz ivása azért nem jó 6 hó alatt, mert a tejcsi immunglobulinjai beépülnek a vastagbél falába, egymáshoz kötõdve. Ha itatsz rá teát vagy vizet, akkor az "kimossa" onnan ezeket a dolgokat ami az immunrendszer felépítéséhez kell, és 2-3 nap kell ahoz, hogy ismét felépítse magának. A tejcsit úgy alkotta meg a természet, hogy jó enni-inni. Végül is issza a baba.
Szerintem se adj neki teát. Én 9. hónapja szoptatok, most már ugye mást is eszeget, de még mindig tejjel oltom a szomját, kivéve ebéd után és ha nagyon meleg van, de akkor is csak babavizet.
Az enyém az édeskömény teától hasfájós lett, szóval, ha van tej, fölösleges...
Ha mégis teát adnál neki, akkor cukor nélkülit adj! (Pl édeskömény teát)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igény szerint szoptatom, akkor valószínûleg elégnek kell lennie.
Teljesen fölösleges a tea, ha szopik. Amikor elkezd szopni a baba, az anyatej elsõ fele, hígabb, "vizesebb", ha kinyomsz egy kicsit te is láthatod, hogy áttetszõbb a színe. Ez tökéletesen alkalmas a szomjoltásra. Ha a baba csak szomjas, rövidebben szopik és inkább csak ezt az elsõ részt issza ki. Az utána következõ hátsó tej zsírban gazdagabb, táplálóbb. Nem tudom, igény szerint szopiztatod-e vagy sem, de ha kialakult napirend szerint szopiztatod is babádat, ilyen melegben szerintem tedd gyakrabban cicire, vagy minden esetben, ha kéri, hogy a szomját olthassa. Más folyadékot csak akkor, ha nem tudod megoldani, hogy mellre tedd. Akkor is szerintem forralt, lehûtött vizet adj pohárból vagy kiskanálból, nem teát. Ha szomjas, meg fogja inni. Nekem mindig azt mondták a szoptatási tanácsadók, hogy az anyaej egyszerre ital is, étel is. Persze anyám pl. ki volt akadva, hogy 6 hós koráig a gyerekem nem kapott mást a tejen kívûl. Mégis gyönyörûen fejlõdött. Szóval szerintem érdemes a kizárólagos szoptatásra törekedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is! Akkor marad a tej, én is ennek örülök a legjobban. Legvégsõ esetben pár korty víz. Jó babázást!

A boldogságérzést az endorfinnal hozzák összefüggésbe. Mi a helyzet a kellemetlen érzésekkel, pl. a féltékenységgel? Milyen fiziológiai magyarázata van a kellemetlen érzéseknek, mi történik ilyenkor a testben (pl. hormonális szinten)?

Legjobb válasz: A boldogság egy mélyen gyökerezõ érzés, a féltékenység viszont magasabb szintû. Valószínûleg visszavezethetõ valamilyen félelemre, úgyhogy a fiziológiáját inkább félelemként keresd. Pl: http://mlmhogyan.com/pszichologia/az-erzelmek-agyi-mechanizm..

A boldogság egy mélyen gyökerezõ érzés, a féltékenység viszont magasabb szintû. Valószínûleg visszavezethetõ valamilyen félelemre, úgyhogy a fiziológiáját inkább félelemként keresd. Pl: http://mlmhogyan.com/pszichologia/az-erzelmek-agyi-mechanizm..

Mi a külömség a mensi előtti "majdnem meg jön "érzés és a poz. Teszt előtti "majdnem meg jön" érzés között?

Legjobb válasz: semmi...ezért a neve majdnem megjön érzés...max a melled em úgy fáj, pozi teszt nél inkább amellbimbó de ez sem mindenkinél van így

semmi...ezért a neve majdnem megjön érzés...max a melled em úgy fáj, pozi teszt nél inkább amellbimbó de ez sem mindenkinél van így
szerintem sincs semmi különbség. én elõzõ héten teszteltem pozítivat. de nekem is soszor megjön érzésem volt és van és a melleim majd leszekadtak, nak.
Elmaradt menstruáció napján reggel. Szerintem hiába van ráírva, hogy bármikor meg lehet csinálni, érdemes reggel. Akkor a legnagyobb a hcg. Ajánlom a lillyt, nem túl drága, rossmannban lehet kapni (vagy dm-ben). Nekem a medilab egyszer téves pozitív eredményt mutatott, uh azt egyáltalán nem ajánlom. Ja, még annyi, hogy jóval halványabb volt a második csík. De a halvány csík is csík! Szorítok Nektek!
Nekem naponta többször jelentkezett az érzés, hogy na most jött meg. Nem görcsölt, hanem tényleg olyan érzés mintha 1 perc múlva kész itt van. Amikor tényleg megjött akkor elõzõ nap már érzem intenzíven, ezt nem éreztem a poz tesztnél. Nekem a mellem sem fájt, csak amikor már a teszt is pozi lett, utána 1-2 nap múlva.
Szerintem is semmi különbség nincs közte.
A világon semmi....
A kérdező hozzászólása: köszi és gratula nektek:D
Ui.: Lehet sokan azért éreznek különbséget mert pszihésen képzelik maguknak a tünetet,
utolsó válaszoló! Neked mikor lett pozitív a teszt?
Nekem az érzésben nem volt különbség, csak az idõtartamában. Mensi elõtt, jobban pufi voot a hasam, és 10-20-30 percig is eltartott a megjönérzés, de babával a mensi napjától kezdve csak 1-2 percre jelentkezik ez a hasfájás.
A kérdező hozzászólása: köszi és ismét egy nagy GRATULA !!
Nagyon más érzés!
A hüvelyi nekem intenzívebb. Annál viszont nincs jobb mikor egyszerre van mind a kettõ :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Neked mennyiben másabb a hüvelyi? Úgy értem mit érzel orgazmus közben, milyen?

Mi a véleményetek a Rammstein Seeman cimü szárol? Nekem olyan érzésem támad mintha a lelkem megkönnyebülne, nagyon szeretem és ti?

Rammstein

Legjobb válasz: Fura érzések kavarognak bennem közte, ez olyan gondolkodós, és nem megszokott szám a Rammsteintõl. Mindnestre jó.

Fura érzések kavarognak bennem közte, ez olyan gondolkodós, és nem megszokott szám a Rammsteintõl. Mindnestre jó.
Én se sokat ismerek (személyesen), nyugi. Mármint lány Rammstein rajongót - magamon kívül, úgy értem. :D De azért koncerten elég sokat láttam. :D Igaz, nagyjából kukitúltengés volt, de hát egyébként szerintem ez evidens egy ilyen bandánál. :) De, hogy ne csak offoljak, vissza a Seemann-hoz: belegondolva altatónak is tökéletes. Ha lesz gyerekem, ezt fogom neki esténként gitározni. Én legalábbis nagyon jó altatódalnak tartom. Tényleg megnyugszik tõle az ember lelke. A szöveg pedig annyira költõi, hogy sokszor a kedvenc költõimet is veri. Én komolyan megkönnyezem ezt a számot. De zongorán eljátszva is nagyon szép. Na meg az orchestra versiont gondolom hallottátok már: http://www.youtube.com/watch?v=I3-54CxlDjw Hát kövezzetek meg, ha nem Vivaldihoz hasonló szint. :D
A kérdező hozzászólása: na vègre egy làny Rammstein rajongò :-D
Én sírok rajta. Kedvencem a Herzeleid-ról.... :')
A kérdező hozzászólása: Jaja mint a Weisses Fleisch a szövege szerint, ahogy èn èrtem, kicsit durva mòdja az udvarlàsnak :-D
ja, meg a Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen is
Herzeleid-ról az Asche zu Asche mellett még ez a kedvencem
Seemann? A Herzeleid albumról az egyetlen szám, amit napjában többször is meghallgatok. Valóban nagyon érzelmes, és kellemes érzés hallgatni. Bár a szövegét nem fordítottam le, ami kár, mert eddig azt szoktam meg, hogy a Rammstein-zenék nagyon nem arról szólnak, amire elõször tippelnék.xD
nekem ez az egyik kedvenc számom tavaszi vagy nyári estéken van hogy nézem a csillagokat az égen és közben a Seemann-t hallgatom Engem ez nagyon meg tud nyugtatni és utána jó kedvû szoktam lenni :)
A kérdező hozzászólása: igen egyetèrtek , nagyon szeretem a Rammstein t, az egèsznek van egy fura hangzàs vilàga persze pozitív èrtelemben ami màs ipari metàlt jàtszò együttesekben nincs meg, meg Till Lindemann nak vagy egy depressziv karakteres jelleme ami megint csak kihat a zenèjükre.
*közben
A kérdező hozzászólása: :-D ràèreztèl a dologra azt mondtad költõi valòban. Till Lindemann költõ is , komolyan keress rà vannak versei verses gyûjtemènye, az irodalom tanàrom mondta mert kèrdezte hogy milyen zenèt hallgatok mèg az òràjàn is headset en, èn meg mondtam hogy Rammstein, erre meg mondta hogy az ènekes verseket is ìr ès nem is rosszak.

Mi a különbség a vízbeli és a "szárazi" szexben? Érzésben más?

Legjobb válasz: igen, a víz jelenléte mindenképpen más érzés...

igen, a víz jelenléte mindenképpen más érzés...
Vízben nekem nem volt jó mert nem tudtam úgy élvezni mint szárazon...:P
Szerintem függ attól is hogy kád-viz, medence esetleg tengerviz. Érzésen más, szerintem fõleg a "víznyomás" miatt amit "belédpumpál" a párod. Márha lány vagy. Bocs de értelmesebben nem tudom leirni, aki próbálta már az tudja mire gondolok. :) Én próbáltam már kádban, medencében, tengerben. Utóbbi kettõben amugy is van egy kis plusz izgalom, szerintem kipróbálni mindenképpen érdemes. :)
Szerintem is jó érzés vízben szexelni:D! A múlthétvégén voltunk nyaralni a férjemmel. Résztvettünk valami illatos, izgató fürdõnek nevezett dolgon, ahol csak ketten voltunk a masszázskádban, körülöttünk pedig mécsesek világítottak:D. Simogattuk, izgattuk egymást, és sokkal izgatóbb, különlegesebb volt, mintha az ágyban csináltuk volna. Persze ott is jóóó:D! Ezután felmentünk lezuhanyozni, ahol folytattuk az izgatást:) eszméletlenül jó volt ahogy folyt ránk a víz, és a tusfürdõtõl síkos testünk egymáshoz ért, és.... :) szóval vízben szexelni naggggyon jóóóóó:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , ismét

Mi a jelemzőbb a terhességre görcsölés vagy inkább semmi mensi szerű érzés?

Az els? mensi elmaradása környékére gondolok.

Legjobb válasz: Szia! Ez nem hogy csak egyén függõ, de még egy nõ két terhességénél is mások lehetnek a tünetek. Az elsõ gyerekemnél a világon semmi bajom nem volt, most a másodikat várom, és már a mensi elõtt éreztem, hogy eljött a mi idõnk!! Neked milyen érzéseid vannak?

Szia! Ez nem hogy csak egyén függõ, de még egy nõ két terhességénél is mások lehetnek a tünetek. Az elsõ gyerekemnél a világon semmi bajom nem volt, most a másodikat várom, és már a mensi elõtt éreztem, hogy eljött a mi idõnk!! Neked milyen érzéseid vannak?

Mi a különbség a hüvelyi orgazmus és a csiklóorgazmus között (érzésben)?

Lányok/nõk!

Legjobb válasz: Nehéz ezt körülírni, de megpróbálom. A hüvelyi orgazmus mélyebb, tompább érzés, de tovább tart, kielégítõbb. A csiklóorgazmus gyors, intenzív.

Nehéz ezt körülírni, de megpróbálom. A hüvelyi orgazmus mélyebb, tompább érzés, de tovább tart, kielégítõbb. A csiklóorgazmus gyors, intenzív.
Jah, és a legjobb a kettõ együtt, nekem olyat még csak lovaglópózban sikerült.
Nehéz tényleg így leírni de a hüvelyi az mélyeb, nekem jobb a csikló bár lehet hogy ez partner, tapasztalat függõ is, nekem könnyebben van csikló és intenzívebb számomra talán kielégítõbb is
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi az eddigi a válaszokat! Kíváncsi vagyok még mások véleményére is, úgyhogy írjatok, légyszi! És esetleg ha valaki meg tudja fogalmazni részletesebben, akkor tegye meg, légyszíves! Az a helyzet, hogy nem tudom eldönteni, hogy én melyiket szoktam átélni.

Tudományosan mi a különbség a csikis érzés és a fájdalom érzés között?

Eddig én azt hittem, hogy a tapintás érzéséért felelős receptor megegyezik a fájdalom érzésének receptorával. De ennek ellenére, ha megsimítom gyengéden a tenyeremet, akkor a csiklandós érzés sokkal intenzívebb, mint az az érzés amikor erősen szorítva belecsípek ugyanebbe a tenyérbe. Mások is ugyanígy vannak ezzel?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat. Azon gondolkodtam már egy ideje, hogy a normál fájdalom érzet kiskorunkban az egy tartomány mondjuk 1-tõl 10-ig. Aztán egyre nagyobb fájdalmak érik az embert és ettõl a tartomány kitolódik 11-tõl 20-ig és ami 11 alatt van azt már szinte nem is fájdalomként éli meg.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azon gondolkodtam már egy ideje, hogy a normál fájdalom érzet kiskorunkban az egy tartomány mondjuk 1-tõl 10-ig. Aztán egyre nagyobb fájdalmak érik az embert és ettõl a tartomány kitolódik 11-tõl 20-ig és ami 11 alatt van azt már szinte nem is fájdalomként éli meg.
Szerintem, hogy melyik érzés intenzívebb attól is függ, hogy a test mely pontján keletkezik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!