Találatok a következő kifejezésre: Mi a álmod (706 db)

Mi a véleményetek arról, hogy az álmunk egy másik életünk?

Lehetséges ez? Lehet, hogy egy ezel?tti életünk, vagy pont egy elkövetkez?? És ha megálmodom valaki halálát az mit jelent? És mi van azzal hogy tudunk üzenni agykontroll segítségével? Akkor álmunkban is tudunk kommunikálni? Hol lehet ezeknek utánaolvasni?

Legjobb válasz: Álmaink az elmúlt idõkben (elsõsorban az elmúlt napon) minket ért impulzusok rendszerezése közben keletkezõ "zagyva" képek. Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni. Az álmok csak álmok. L

Álmaink az elmúlt idõkben (elsõsorban az elmúlt napon) minket ért impulzusok rendszerezése közben keletkezõ "zagyva" képek. Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni. Az álmok csak álmok. L
ha megtudnad hogy az almod az az elobbi eleted mit csinalnal?szaladgalnal korbe-korbe mig meg nem halsz? Szerintem marhasag, es tudomanyosan ugy tudom azt allitjak hogy a tudat alatti feldolgozza az informaciot amit begyujtott.ezert almodsz rosszat horror film utan, vagy ahsonlo jelensegek is ezert vannak.
Marhaság. Én elég ritkán álmodom, akkor is olyat, mint egy pörgõs film, ahol néhány másodpercenként vágás van.
jaj ne már megint ez az agykontrollos hülyeség... nem látod h ebben is csak a pénz van? mint uri geller, ezo tv vagy vidámvasárnap. kihasználják a jóemberek jóhiszemûségét.
Én úgy tudom, hogy az ember tudatának egy része (Rudolf Steiner könyvében van egy rajz róla) elhagyja a testet alvás közben, és kalandozik a szellemvilágban(energiavilágban, stb) . Tehát nem az elõzõ, vagy a következõ életben, hanem épp abban az életben, csak a testen kívül. És ezért történnek ott érdekes dolgok, sõt bizonyos ottani történések megelõzik az anyagi világban való megtörténést, ezért fordulhat elõ a "megálmodás".
Marhaság.
Rudolf Steiner egy olyan tekintély ezoterikus körökben, hogy a "marhaság" kifejezést használni vele kapcsolatban, ez kifejezetten szûklátókürûségre utal. De amúgy is durva és beszûkült emberre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából én sem tudom, hogy mit gondoljak e téren, inkább csak a teljességgel "marhaságnak" tekintõknek üzennék annyit, hogy mások szerint amikor zuhansz álmodban és hirtelen egy ugrásra felébredsz (vagyis leérkeztél), akkor az azt jelenti, hogy a lelked visszatért a testedbe. És ugye ilyet már mindenki érzett. Ezt mivel magyarázza a tudomány? Az ilyen szakadékból zuhanásoknak sztem ne sok köze lehet az aznapi eseményekhez...
szerintem lehetnek benne elõzõ életbõl származó emlékek, de nem minden esetben, pl ha egy nagy kék könyv kerget, az nem hiszem, hogy megtörtént, inkább csak sokat tanultál mostanság..ha valakirõl azt álmodod, hogy meghal, az az illetõnek hosszú életet jegyez.. az agykontroll rosszul mûködik, nem megbízható, nem ajánlatos, mert sajna veszélyes.. a telepátiát meg majd lehet hogy 2012 körül el is sajátítjuk, ha az a spirituális "felemelkedés" bekövetkezik, bár már nem sok mindent hiszek el ezzel kapcsolatban..
Amióta egyre gyakrabban megálmodok elõre dolgokat, én már nem tudom mit higgyek. ezeket nem hiszem, hogy a tudomány bizonyítani tudná, viszont a hideg is kiráz néha..
Az álmod a jelenlegi életed feldolgozása (leginkább az aznapi, de lehet régebbi is). Azért szükséges, mert különben az agyadnak dupla nagyságúnak kellene lennie, hogy mindent valós idõben fel tudjon dolgozni. Illetve a tudattalan elõfordulhat, hogy így figyelmeztet valamire, amit ugye egyenesen nem tud megsúgni neked, mert ébren nem arra figyelsz.
"Több dolgok vannak földön és égen Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes" Szerintem kifejezetten muris, ahogy az ember tagadja azt, aminek jelei ugyan vannak, de nincs szeme hozzá, hogy láthassa. Az agykontrollról annyit, hogy bár itt sokan támadják-feltehetõen akik felszínesen ismerik-én az üzenetküldést tudtam belõle a leginkább alkalmazni.Rengeteget használtam, és mivel feltétel nélkül elhittem, hogy amit éjjel üzenek az illetõ(k)nek átmegy, minden egyes esetben megtörtént.Minden egyes esetben!

Elmagyarazna nekem valaki, hogy miert szoktak az emberek almodni? Mitol van hogy idonkent emlekszunk az almainkra maskor meg nem? Mi a tudatos almodas es hogy lehet elerni? Esetleg valami tippek es otletek?

Elkezdtek erdekelni az alommal kapcsolatos dolgok rd halas lennek ha megmagyaraznatok egy nehany dolgot az almokkal kapcsolatban? Igaz, hogy mindig almodunk csak nem emlekszunk mindig ra? Befolyasoljak az eletunket az almaink vagy pont forditva igaz?

Legjobb válasz: Igen minden éjjel álmodunk, méghozzá többször is. Az alvás során ún. REM-fázisok (Rapid Eye Movement – gyors szemmozgás, ekkor álmodunk) és álomtalan alvási fázisok váltogatják egymást, a REM-fázisok egyre rövidülnek. Általában akkor emlékszünk az álmainkra, ha egy REM-fázis közben felébredünk. Tudatos álmodás az, hogy ráeszmélsz álmodban arra, hogy csak álmodsz, és megtanulod irányítani az álmaidat. Az elsõ lépés az, hogy naponta többször is megkérdezed magadtól, ezt: most álmodok-e? Visszaemlékezel arra, mit csináltál fél órája, mit két órája. Ha ezt megszokod, álmodban is fel fogod tenni ezt a kérdést, és öntudatra ébredsz az álmodban. Ha mélyebben érdekel a téma akkor Dr. Paul Tholey - Kaleb Utecht : Alkotó álom címû könyvét olvasd el (fenn van a scribd-en). És nézegesd a www.tudatos-alom.hu oldalt.

Igen minden éjjel álmodunk, méghozzá többször is. Az alvás során ún. REM-fázisok (Rapid Eye Movement – gyors szemmozgás, ekkor álmodunk) és álomtalan alvási fázisok váltogatják egymást, a REM-fázisok egyre rövidülnek. Általában akkor emlékszünk az álmainkra, ha egy REM-fázis közben felébredünk. Tudatos álmodás az, hogy ráeszmélsz álmodban arra, hogy csak álmodsz, és megtanulod irányítani az álmaidat. Az elsõ lépés az, hogy naponta többször is megkérdezed magadtól, ezt: most álmodok-e? Visszaemlékezel arra, mit csináltál fél órája, mit két órája. Ha ezt megszokod, álmodban is fel fogod tenni ezt a kérdést, és öntudatra ébredsz az álmodban. Ha mélyebben érdekel a téma akkor Dr. Paul Tholey - Kaleb Utecht : Alkotó álom címû könyvét olvasd el (fenn van a scribd-en). És nézegesd a http://www.tudatos-alom.hu oldalt.
Több féle álom is van, szimpla napi események feldolgozása a tudat alatti üzenetek, meg hát igazából ezt senki nem nagyon tudja neked tényszerüen. Az álmok egy azokból a dolgokból, amivel a tudomány nem nagyon tud mit kezdeni. http://www.youtube.com/watch?v=M0zPXudM8g4 Spirituális oldalról itt van egy videó, ebbõl kaphatsz egy képet.

Mi a különbség "álmaink" és "vágyaink" között?

Miben más ez a két dolog?

Legjobb válasz: álmaink és vágyaink nem különböznek (max az álom lehet ugye az éjszakai álom, a vágy meg hogy vágysz valamire, de itt a kettõ ugyanazt jelenti). szerintem az álmok/vágyok és a célok közt van nagy különbség.. az álmok álmok maradnak amíg nem kezdesz tenni értük valamit. a cél pedig egy irány amelyre felteszed az életed és mindent megteszel érte.. pl. ha arról álmodozol hogy színész legyél, az csak egy álom marad, mindaddig amíg célnak nem veszed, kezdesz el gyakorolni, stb stb.

álmaink és vágyaink nem különböznek (max az álom lehet ugye az éjszakai álom, a vágy meg hogy vágysz valamire, de itt a kettõ ugyanazt jelenti). szerintem az álmok/vágyok és a célok közt van nagy különbség.. az álmok álmok maradnak amíg nem kezdesz tenni értük valamit. a cél pedig egy irány amelyre felteszed az életed és mindent megteszel érte.. pl. ha arról álmodozol hogy színész legyél, az csak egy álom marad, mindaddig amíg célnak nem veszed, kezdesz el gyakorolni, stb stb.
meg pl. célom hogy elmegyek a boltba, el is megyek, de ha csak el akarok menni akkor ccsk otthon ülök és elképzelem magam a boltba..nn
A külömbség köztük igen csak csekély, mert e két fogalom szinte összefonódik és kiegészíti egymást. Ne kerülj túlságosan a hatalmuk ill. befolyásuk alá, mert hajlamossá válsz miattuk elrugaszkodni a valóság talajáról.
A vágyainkat könnyebben el tudjuk érni, általában nem nagyon szokatlan dolgok. Pl. vágyhatsz egy szép ruhára amit tegnap láttál, de pillanatnyilag nincs pénzed rá, viszont rövid idõn belül, lehet, hogy meg tudod magadnak venni. Az "álmok" elérhetetlenebbek, kevés rá az esély, hogy bekövetkezzen. Például megnyerni a lottó ötöst, kiutazni az ûrbe, örökké élni, etc.

Rengeteg szexuális álmom van mostanában, szinte minden éjjel. Mi a magyarázat?

Régebb alig volt, most meg szinte minden éjjel. 19 éves lány vagyok, egyedülálló ha ez fontos a megfejtéshez. Én nem értem, eddig a komoly kapcsolatom alatt sem, s azelőtt sem volt nagyon ilyen jellegű álmom

Legjobb válasz: Véleményem szerint a komoly kapcsolatod alatt azért nem volt ilyen álmod, mert valószínûleg megkaptad, amire vágytál, és a vágyaid nem voltak elnyomva, vagy nem voltak túl erõsek. Az ilyen álmok inkább akkor jelentkeznek, ha ébrenlétben nem tudod megtenni azt, amire vágysz, ezért álmodban pótlod be, de jelentkezhetnek kiegyensúlyozott párkapcsolatban is, ami nem feltétlen jelez vágyat a megcsalásra. ;) A rendszeresség lehet inkább annak az oka, hogy épp egyedülálló vagy, de vágysz valakire.

Véleményem szerint a komoly kapcsolatod alatt azért nem volt ilyen álmod, mert valószínûleg megkaptad, amire vágytál, és a vágyaid nem voltak elnyomva, vagy nem voltak túl erõsek. Az ilyen álmok inkább akkor jelentkeznek, ha ébrenlétben nem tudod megtenni azt, amire vágysz, ezért álmodban pótlod be, de jelentkezhetnek kiegyensúlyozott párkapcsolatban is, ami nem feltétlen jelez vágyat a megcsalásra. ;) A rendszeresség lehet inkább annak az oka, hogy épp egyedülálló vagy, de vágysz valakire.
Lehet, hogy megtámadott egy succubus, más néven baszólidérc. Ez a gonosz lény álmodban megerõszakol, így szívja el az életenergiádat. Ha távol akarod tartani, spriccelj szenteltvizet a hálószobádba, és az ágyad alá tegyél egy pohár tálba ecetet, abba pedig egy Balaton-szeletet, ez majd elriasztja,
Mindenki változik. Élvezd ki amíg tart, mert úgyis elmúlik.
A kérdező hozzászólása: nem szívtad a vérem :) Köszönöm szépen a válaszod!
2 hét az már régen volt, szexuálisan. Attól még simán álmodhatsz szexuálisan. Na nem szívom tovább a véred, ne haragudj:) Én is szoktam érdekeseket álmodni, de az én esetemben ez kevésbé meglepõ, mert fiú vagyok. Olyan napon is álmodtam már szépeket, amikor 5x, vagy akár ennél kicsit többször volt részem ama bizonyos örömökben, még ébren, napközben. Hormonális eredete van ezeknek az álmoknak.
A kérdező hozzászólása: bevacsoráztam*
A kérdező hozzászólása: Igazából úgy két hete bevacsorátm :) ) és rá pár napra kezdõdtek, s folyamatosan vannak. Szóval nem gondolom, hogy azért mert vágyom rá, mert nemrég volt.
De most akkor, a szexuális álmok elõtt, mit teszel, mennyi ideig tart, míg elalszol, szexuálisan? Lefekvés elõtt keveset eszel, vagy be szoktál nagyon szexuálisan vacsorázni? Nem mintha nagyon befolyásolná a végeredményt, csak megkérdeztem, szexuálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
baszólidérc. :DD
Hiányzik, azért álmodsz róla.
A kérdező hozzászólása: :) ) nem hiszem az lenne a gond :D
Éhes muffal disznókat álmodsz!
itt a legkeményebb a baszólidérc kifejezés :D

Mi a poén a következő szófordulatban: Minden nap egy alma és az orvos alma. Meg tudná valaki magyarázni?

Legjobb válasz: Az alma egészséges, tehát ha minden nap megeszel egy almát nem kell orvoshoz menned. Ha valami nem aktuális, arra szokták mondani, hogy almás.

Az alma egészséges, tehát ha minden nap megeszel egy almát nem kell orvoshoz menned. Ha valami nem aktuális, arra szokták mondani, hogy almás.
Naponta egy alma az orvost távol tarja. (Ha elég jól tudsz célozni!)
És megint dühbe jövünk :D
Igen, nekem is rögtön a ...És megint dühbe jövünk jutott eszembe XDXD

Kocsilopás álomban mit jelent? Álmomban ellopták a kocsimat.

Legjobb válasz: Én is álmodtam már ilyet elég gyakran régen, de én biztos hogy azért, mert imádtam a kocsimat és rettegtem tõle, hogy egyszer elveszítem. Bár egyik ilyen álmom után elloptak egy kocsit a ház alatti garázsból, ahol laktam, egy másikat meg feltörtek, de nem az enyémet. De arra már nem emlékszem, hogy aznap reggelre álmodtam-e, mikor ez történt vagy elõtte egy nappal, de vhogy nagyon egyszerre volt és az álmom is ott játszódott a garázsban. De a többi autómmal kapcsolatos rossz álomnak nem lett következménye.

Én is álmodtam már ilyet elég gyakran régen, de én biztos hogy azért, mert imádtam a kocsimat és rettegtem tõle, hogy egyszer elveszítem. Bár egyik ilyen álmom után elloptak egy kocsit a ház alatti garázsból, ahol laktam, egy másikat meg feltörtek, de nem az enyémet. De arra már nem emlékszem, hogy aznap reggelre álmodtam-e, mikor ez történt vagy elõtte egy nappal, de vhogy nagyon egyszerre volt és az álmom is ott játszódott a garázsban. De a többi autómmal kapcsolatos rossz álomnak nem lett következménye.
Mindíg az ellenkezõje igaz az én álmaimnak. Szerintem em kell félned mostanába, de azért zárd le okvetlen és jó ha van riasztó is benne.

Mit jelenthet ez az álmom? Vagy mi a lényege? Pár hete álmodtam.

Az álmomra onnan emlékszek hogy azon a buszon voltam amivel suliba jártam sokáig és sok kellemetlen személy volt még a buszon akik utálnak engem. Egy ideig így utaztunk és az Árkád közelében kiugrottam az ablakon a buszról, a többiek integettek utánam. Odaértem hirtelen egy kis négyzet alakú térre, nézelödtem és egyszercsak jött két ismeretlen lány. Odajöttek elém, az egyik hátrébb állt és figyelt amíg az alacsonyabb közel jött és valami ilyet mondott, hogy "Szükséged van az eredre?" Ezután egyböl valami kést kapott elö és pár másodperc alatt elvágta a torkomat :S Még éreztem is valami fájdalmat, hiába csak álom volt. Aztán elfutottak és énmeg csak néztem magam elé és kezdtem összeesni a nyakamat fogva és ekkor hirtelen felébredtem. Akkor a legjobb barátnömnél voltam 1 hétig és elmeséltem neki az álmot ahogy felébredtem, de ö se nagyon értette... 15/L

Legjobb válasz: Annyira nem értek az álomfejtéshez de ha álmodban fájdalmat érzel és halál következik be nagyon valószínû hogy az elõzõ életed utolsó percei.. lehet hogy ugy haltál meg elõzõ életedben hogy meg gyilkoltak.. én sokszor azt álmodom hogy le esem valahonnan és akkor is érzem hogy zuhanok.. bocsi ha nem voltam hasznos ! 16/F

Annyira nem értek az álomfejtéshez de ha álmodban fájdalmat érzel és halál következik be nagyon valószínû hogy az elõzõ életed utolsó percei.. lehet hogy ugy haltál meg elõzõ életedben hogy meg gyilkoltak.. én sokszor azt álmodom hogy le esem valahonnan és akkor is érzem hogy zuhanok.. bocsi ha nem voltam hasznos ! 16/F
Félsz, a lelkedben sokminden van, ami nem hagy nyugodni. Talán irigyek is rád, netán elvettél valamit amit nem kellett volna. Menekülnél, de félsz h úgyis megtalálnak és visszaadják neked "ami jár". Ellenségbõl lesz a legjobb barát, próbálj meg inkább barátokat szerezni ; )
A kérdező hozzászólása: Hát nemtudom mennyire lehet ez így, de ahol voltam álmomban azt a helyet felismerem teljesen és létezik is és sokat vagyok arra, szóval nem hiszem, hogy ez valami elözö élet dolog lenne...
A kérdező hozzászólása: Na hát ez amit leírtál sajnos mind igaz rám :S
Én nem nagyon hisze ebben az elõzõ-élet-dologban. Mert én nem hinném egy engem egy zombi lány nyomkodott volna a derekamat. Nos én pszichológiában olvastam, hogy félelmedet elfojtod, és az jön elõ álmodban.
Nos, az, ha megálmodod a saját halálod, egyfajta újjászületést jelent, én ezt tudom. : )

Mik a legnagyobb álmaid? Fel tudnál sorolni mondjuk 5-öt vagy esetleg többet? Fontossági sorrendben! Olyat is amit még családalapítás előtt szeretnél megvalósítani és olyat is, amit majd a családoddal!

Legjobb válasz: Ez jó!:) Nekem nagy álmom eljutni Los Angelesbe, Tokyo-ba, meg még nagyon sok helyre, találkozzak egy olyan lánnyal aki pont olyan mint én, sokat álmodoztam arról is milyen jó lenne ha tudnék énekelni, valamint nagy álmom leszokni a cigirõl is. Fontossági sorrendben LA van elsõ helyen, a többi utána:) Ezeket mind család alapítás elõtt, utána pedig csak boldog szeretnék lenni. Te jössz!:)

Ez jó!:) Nekem nagy álmom eljutni Los Angelesbe, Tokyo-ba, meg még nagyon sok helyre, találkozzak egy olyan lánnyal aki pont olyan mint én, sokat álmodoztam arról is milyen jó lenne ha tudnék énekelni, valamint nagy álmom leszokni a cigirõl is. Fontossági sorrendben LA van elsõ helyen, a többi utána:) Ezeket mind család alapítás elõtt, utána pedig csak boldog szeretnék lenni. Te jössz!:)
Erdély nagyon szép lehet még sosem voltam ott, de barátnõm anyósa oda valósi és szokott képeket mutatni. Igaz õk télen voltak de menetek olyan szánon meg mondta ott van az erdõben medve és volt hogy anyósa szinte szembetalálta magát vele (erdõ mellett volt a "nyaralójuk" is) sok helyen van kutya hogy elriasszák a mackót. Egyszer én is szívesen elmennék oda. A fa házban volt a medencéjük is télen nagyokat csobbantak a meleg vízben. Álmok: 1. megtanulni 1 idegen nyelvet hogy munkát szerezzek és független legyek másoktól újból, mint gyerekszülés elõtt... Ez az egy nekem elég lenne, mert innentõl talpraesettebb lehetnék... Na jó 2. a gyerekeim sose legyenek betegek és boldogtalanok.. -utóbbi a férjem szerint csak rajtam múlik :(
1. Vállalkozásom befutása városi szinten 2. Saját lakás 3. Kigyógyulni a pánikbetegségbõl VÉGLEGESEN! 4. Családalapítás 5. Külföldi tengerparti nyaralás võlegényemmel. Ezek közül idõvel remélem mind összejön, inkább úgy mondom ezeket jövõbeli céljaim és egyben tehát a vágyaim is persze.
1: nagyon nagyon jól beszélni angolul 2: olyan munkát találni, amit szeretek és meg is fizetnek 3: lefogyni 4: a rendszeres sportot beiktatni a mindennapjaimba és egészségesen kajálni 5: és végül gyereket is szerettem volna, de ahhoz már öreg vagyok. 38/n
1: Egészséget a gyermekeimnek, férjemnek, boxer kutyánknak és persze magamnak.- Ez a legfontosabb, hogy álmainkat elérhessük. Ezen kívül, ha tényleg álmokról van szó: Merjenek jó irányba változni az emberek. - Tûnjön el a képmutatás -
- Szeretnék meggyógyulni fizikailag. - És mentálisan is. Sajnos ezek egyelõre elérhetetlenek.
Családalapítás elõtt: 1. Megszerezni a diplomám ( Ez már folyamatban van, 2 évem van még hátra, ha minden jól megy) 2. Rendvédelmi, honvédelmi szervnél munkát kapni (Ha elvégeztem a sulit és szerencsém és kellõ kitartásom lesz akkor ez is sikerülni fog) 3. Jogosítványt megcsinálni (Hát hogy erre mikor lesz idõm meg pénzem sajna nem tudom :SS) 4. Utazgatni egy kicsit külföldre ( Ez is össze fog jönni, mert most van közeli ismerõsöm Londonban és Párizsban is, csak utazást kellene fizetni és mehetnék, illetve a párommal nyáron Erdélybe megyünk) 5. Párommal saját ház ( Már gyûjtünk szorgosan pénzt, úgyhogy elõbb-utóbb ez is meglesz, mire elvégzem az iskolát remélhetõleg) Családalapítás után nincs semmi különös álmom. :) 2 kisfiút szeretnék majd :)
Utolsó-te aztán tudsz élni :P Három nõvel együtt -max. a pároddal és két lányotokkal :P azt az ejtõernyõs ugrást én is kipróbálnám meg egyszer talán azt a paintball-t is -utóbbi a férjem ellen lennék és kiélhetném magam ::P
6-os Az álmaid elérhetõek, csak elhatározás kérdése. Nem vagy öreg semmihez (még a szüléshez sem), elõtted a lehetõség bármire.
1.Suzuki GSXR 600 avagy GSXR 750 2.Ejtõernyõs Tandemugrás 3.Egyszerre három nõvel együtt 4.MacchuPicchu Perui romfaluba ellátogatni 5.Egy hangulatos kis lakás (Amerikai konyhával, padlószõnyeggel, igényes letisztult bútorzattal) Család szinten meg.: 1.1 fiú gyermek vagy pedig 1 lány 2.Egy kellemes családi ház Budaörsön 3.Egy Mercedes s-class személyautó 4.Hangulatos Siófoki nyaraló 5.Pár üzlet tulajdonsága amit százezrekért ki lehet adni Nagyjából ennyi :)
Álmok helyett inkább célokat fogok írni. Családom már van. -erényes, önzetlen, feddhetetlen, példaértékû emberekké nevelni a gyermekeinket -pozitív irányba elõremozdítani a környezetemben élõ emberek értékrendjének fejlõdését Igazából ezzel a két céllal le lehet írni az egész életemet. Lehetne részletezni õket, de a lényeg ez. Aztán persze vannak a kisebb célok, létrehozni egy veteményes kertet pl. Hogy írjak olyan álmot is, amely valószínûleg mindig is álom marad: szeretnék egy olyan gazdaságot létesíteni, ahol ingyenesen termeszthetnek zöldségeket és gyümölcsöket valóban szegény, rászoruló emberek saját fogyasztásra. Így egyszerre jutnának munkához és élelmiszerhez. Bár ez inkább az utópia kategória.
1. és egyetlen: Sok pénzt keresni, hogy végre élni tudjak. 1 (családdal): Mindent megadni nekik.
1. saját ház 2. saját kocsi 3. karrier a szakmámban és egyben hobbimban 4. gyerek/gyerekek 5. szimpla boldog élet...
1, bejutni az egyetemre 1, tagja lenni annak a körnek ami a végzettséggel jár, magyarán olyan munkát végezni amire vágyok 1, minnél jobbnak lenni a hobbimban, versenyekre járni 2, kipróbálni milyen külföldön élni, vagy legalábbis sok helyre eljutni ami érdekel 3, anyagi biztonság Az álmaim mindig elsõnek jönnek, nem tartom fontosnak a családot azon kívül amibe beleszülettem.
Hmm. Leírnám, de kinevetnétek, ami rosszabb, lepontoznátok. Én mást tartok álomnak. Most csak példa: az autóvásárlás cél, Forma1-es pilótának lenni álom. Tehát nekem a könnyen megvalósítható dolgok csak célok (egy csomó embernek van autója), az álmok sokkal nagyobbak és nehezebbek, de nem lehetetlenek.
Diplomat szerezni kettot megvan Kulfoldon tanulni megvan Kulfoldon elni megvan Szereto ferj aki ugyes -megvan 3xgyerek megvan Sajat kertes haz es nyaralo megvan 41 eves no Azsiai ut megvan Valami jot tenni embereket segiteni -folyamatban
1.diploma megszerzése 2.külföldön tanulni 3.mentélis egészség 4.saját élet 5.nyelveket tanulni 6.utazgatni
1. Egészség. Én is pánikos vagyok. A bogyók egy részét önként eldobtam de még muszáj szedni a többit különben nem megy. Egyenlõre... 2. Munkát találni. Ahol nem taposnak az emberbe. Nincsenek nagy igényeim csak normális, korrekt, emberi viselkedést várok és, hogy tisztességesen bejelentsenek a fizetésem meg ne éhbér legyen. 3. Szeretnék egy galériát a szobámba. Persze ahhoz új bútorok kellenének mert a mostaniak nem férnének el. 4. Új szemüveg. Ez már nagyon gáz, ami van. 5. Rendesen megtanulni angolul.
18-as Ritka az ilyen pozitív "álom". - Remélem szép életetek lesz! Õszintén kívánom.

A répát hogy adjátok a babátoknak? Megfőzitek sós vízbe, majd össze turmixoljátok! És mivel keveritek? Almával krumplival

Legjobb válasz: Megfozom, de so nelkul es mikor mit teszek hozza.Szereti almaval csirkevel, feherrepaval stb Egyutt leturmixolom es kesz

Megfozom, de so nelkul es mikor mit teszek hozza.Szereti almaval csirkevel, feherrepaval stb Egyutt leturmixolom es kesz
Csak só nélkül... Nem muszáj turmixolni, villával is nagyon szépen el lehet pépesíteni.
Só nélkül, egyértelmû. Ha most kezdet szoktatni hozzá akkor eleinte elég magában megpárolva, összenyomva, vagy szerintem még finomabb ha megmosod, alufóliába csavarva megsütöd. Puha, krémes és kicsit sütõtökjellegû lesz. Késõbb lehet hozzá krumpli, husi, fehérrépa és egyre változatosabban. Én amior már többfélét evett csináltam répa+ krumpli + paradicsompürét husival.
Én meg szoktam párolni, aztán villával összetöröm. Krumplival, cukkinivel, tökkel keverem, fõzeléket készítek, és mostanában már csirkehúst is adok hozzá. Én picit megsózom, mert sajnos nagyon nem eszi a kislányom a fõzelékeket, ha nincs egy kicsit megfûszerezve.
Én a répát, ha magában fõzöm, csak akkor nem sózom, mert ha együtt fõ a krumplival akkor muszáj megsózni! Mindig turmixolom, mivel még csak 6 hónapos a lányom! Répa-alma-krumpli Répa-zöldborsó-krumpli Répa-petrezselyem-krumpli Répa-Patiszon-krumpli Répa cukkini-krumpli Én néha egy kis csirkemell filét is rakok már bele neki!
Azt nem írtam, hogy rizzsel is szoktam keverni, jól szétfõzõm, 2/3 rizs, 1/3 répa. Én amit lehet villával összetörök már 5 hónapos kora óta, hogy szokja a darabos ételt. Végülis nem nagy, kemény darabkák vannak benne, hanem apró puhák. Egy ismerõsöm mindent turmixolt, másfél évesen is alig akar darabosat enni a babája, én nem akarok így járni.

Állandóan rémálmok gyötörnek. Mindig lekésem a jármüveket. Nem ismernek meg a munkatársaim. Még soha nem volt szép álmom. Egész éjjel álmodok. Rendszerint emlékszem is a álmomra. Az mindig rossz és nagyon kifáradok tőle. Mit jelentenek ezek az álmok?

Legjobb válasz: Ideje venned egy kocsit, mert kikészít a tömegközlekedés.. Nem csoda, engem is kiborítana ha másfél órát kellene mennem hogy megtegyek 30 kilométert, és akkor igazodni menetrendekhez, meg elviselni a többi embert, és akkor még egy csomó pénzbe is kerül.. Egy kocsiba meg beülsz, berakod a kedvenc zenéd, és elindulsz, és arra mész amerre akarsz, akár rövidíthetsz is!!

Ideje venned egy kocsit, mert kikészít a tömegközlekedés.. Nem csoda, engem is kiborítana ha másfél órát kellene mennem hogy megtegyek 30 kilométert, és akkor igazodni menetrendekhez, meg elviselni a többi embert, és akkor még egy csomó pénzbe is kerül.. Egy kocsiba meg beülsz, berakod a kedvenc zenéd, és elindulsz, és arra mész amerre akarsz, akár rövidíthetsz is!!
Én is megfigyeltem már, hogy sokkal feszültebb vagyok ha tömegközlekedni kell mintha kocsival mennék. Szerintem tömegiszonyod is van, nameg a mai késelések korában mennyivel biztonságosabb már egy autó, és kevésbé zajos is.. Emléxem még 10 éve amikor metróztam, minden út után vagy 40 percig csengett a fülem!!
Az álmaid is azt jelzik, hogy napközben túl erõs ingerek érik az idegrendszeredet, gondolok itt zajokra, koncentrációra, emberek közegébe való asszimilálódásra. Pl engem kifejezetten irritál ha tökidegenekkel kell együtt lennem 1-2 méteres közelségben zárt térben.
szerintem stresszes lehetsz. vagy valami régi emléked van amitõl szabadulni szeretnél és álom formájában vetíti ki. gondolkozz el rajta. túl sokat is idegeskedhetsz mostanában.
Vizsgáld meg a fontosabb életterületeidet. Minden rendben van? Van pasid? Ha van, elég gyakran szexeltek? Elég a fizetésed? Vannak gyerekek? stb... A gyakori rémálmok mindig valami megoldatlan, feldolgozatlan dolgot jeleznek. Esetleg még gyerekkorodra is visszagondolhatsz: hogyan bántak veled a szüleid, osztálytársaid, stb.
PFFF....nem tom miért vannak rémálmaid...de, hogy nem azért mert tömegközlekedéssel jársz ez szinte tuti. Én Csepelrõl járok be minden nap a belvárosba...és nem zavar, hogy busszal, hévvel, villamossal, metróval kell járnom... Szerintem inkább valami társadalmi problémád van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!