Találatok a következő kifejezésre: Mi a És mi az (39178 db)

Mik a vagyaid, mik az almaid? Mi tenne boldogga? Es hol tartasz most? Kort is irjatok kerlek.

Legjobb válasz: álomom: Mangaka lehessek! (Nekem nem jönnek be az olyan célok amit túl könnyen el lehet érni olyan kell ami egy életen át tart) Ami boldoggá tenne: Eljussak Japánba (azon belül Hokkaidóba) Ahol tartok: Japánul tanulok és jól haladok :D L/13

álomom: Mangaka lehessek! (Nekem nem jönnek be az olyan célok amit túl könnyen el lehet érni olyan kell ami egy életen át tart) Ami boldoggá tenne: Eljussak Japánba (azon belül Hokkaidóba) Ahol tartok: Japánul tanulok és jól haladok :D L/13
# 11/11 Szerintem a motiváltabb jövõképedet ebben a korban még csak alapozod.Ha jól akarsz kijönni az életben akkor érdemes tanulnod.Mindenki aki jól tanult körülöttem 2xer annyi a fizetése mint nekem(aki kitermeli a pénzt) Diákmelót helyi MCDonaltsban nézzed meg esetleg keress fel diákszövetkezeteket és válogatás nélkül vállalj el diákmunkát ha van.Ami a vásárolgatást illeti, nem muszáj mindenbõl a legdrágábbat megvenni, így tudsz spórolni másra is, vagy olyat ne vegyél amit csak egy két alkalomra veszel fel, szal feleslegesen ne költekezz, hanem szórd el hasznos élvezetes dolgokra. :)
Nagyon szeretnék motiváltabb, céltudatosabb lenni, valahogy felépíteni egy reális jövõképet. Örülnék neki, ha nem rágódnék állandóan semmi kis dolgokon, csak könnyedén átsuhannék felettük és nem stresszelnék ennyit. Továbbá jól jönne egy normális diákmeló, amibõl tudnám állni a szórakozásra és az öltözködésre a pénzt, és örülnék, ha mostanában is olyan sokat utazhatnék, mint korábban. 16/L
# 9/9 Szóval barátnõd az illetõ? mert ha igen akkor még könnyebb helyzetben vagy mint hinnéd. Ne veszekedj vele, hanem mindig tegyél a kedvére, vidd el olyan helyre amit õ szeretne megnézni, foglalkozz Vele az a lényeg! Szerintem ne szórakozz, menj szedj neki rózsát , add oda neki és csókold meg, mond el neki hogy nagyon szereted és kész.Ha sokat veszekedtek, lehet nem lesz jó vége ha csak valamelyikötõk nem változtat a dolgokon, vagy nem simultok jobban egymáshoz.Lehet hogy most Neked kéne picit papucsnak lenned csak hogy éreztessed vele hogy fontos számodra.Ha nem tudjátok helyrehozni a dolgokat és mindig veszekedtek akkor szakítsál vele, mert akkor csak az idõdet pazarlod mellette!
Álmom/vágyam: Bárcsak viszont szeretne Õ (elõre szólok, lány), akiért bármit megtennék. Ez tenne boldoggá. Most ott tartok, hogy folyamatosan veszekszünk, és bármit teszek, az rossz. 17/f
Álmom?Az hogy legyen elég benzinem mindenhová, és kísérjen el az õrangyalom! :) Jelenlegi álmom egy normális nõ összeszedése, aki szeressen Velem motorozni. Hogy hol tartok?Az élet közepében , mikor rengeteg tenni valóm van, sok a munka , kevés a szabadidõ és a pénz is hamar elmegy.Most célom hogy másik munkahelyre menjek, hogy összehozzak annyi pénzt hogy minden hétvégén menjek el motorozni az ország másik felébe vagy esetleg külföldre is(tengernek örülnék a legjobban) Én részben boldog vagyok, mert nem panaszkodhatom semmire sem , azon kívül hogy nincs normális barátnõm, asszonyom. stb. 28F
A kérdező hozzászólása: :) Hajra Japanhoz! Hidd el nincs az olyan tavol, tanuld a nyelvet es figyeld az osztondijakat mar most akar gimi alatt!!! 15/lany, hivd el oket! Mit veszithetsz? Ha a rosszabbik lehetoseg jon be es nemet mondanak akkor is ugyanott vagy mint most... rosszabb nem lesz. De ha igent mondanak akkor meg buliztok egy jot! 17/fiu miert nem hivod fel telefonon holnap az sokkal szebb :) Es kulfold is elerheto! Ugyesen!
Hmm...jelen pillanatban az, ha az a személy akit elvileg megbántottam venné a fáradságot és feljönne skypera, hogy megbeszéljük. Aztán örülnék ha nem szeretnék folyamatosan bele ebbe a személybe, hanem megtudnám tartani a baráti viszonyt. Nagy álmom, hogy külföldön élhessek, esetleg legyen egy vállalkozásom. 17/f
és most kb az egész életemet leírtam neked
"hóbarátot" = barátot
bocsi: "álmom"-at akartam írni
A kedvenc énekesnõmmel jò baràtsàgba kerülni és smàrolni is vele. :P /L
Mirõl van szó?
Az eladási ár: valamilyen dolgot, házat, földet, stb pénzért megvásárol valaki. Megváltási ár, ha egy bérletet, bérleti jogot vesz meg valaki, vagy egy juttatott föld értékét pénzben fizeti ki.
A kérdező hozzászólása: akkor addig nem adhatom el az ingatlant amig meg nem váltom a másikfél részét? errõl volna szó?

SR-I: 44 (Nagyon magas). SR-I mit jelent és mi az a 44?

http://gepigeny.hu/games.php?id=1694


A terhesség első tünetei mikor jelentkeznek, és mik azok? (félek)

A bnőm egésznap rosszul volt hányt is, fájt a feje meg szédült. A bnőmel kb. 2 hete lefeküdtünk 2szer, is elsőnek mindig rendben volt, másodiknak meg kiszakadt a gumi, de nem mentem el. És akkor szakadt ki amikor kint volt a szerszám, mert véletlen hevességemben, mellé toltam a farkam, és ugye a száraz bőre (ahol kicsit szőros is) kilyukasztotta. Szóval nem nagyon kerülhetett belé előváladék sem, utánna meg nem folytattuk. Vagy felhoztam még azt, hogy esetleg az ujjamra egy kis száradt sperma került amikor aktus után megtöröltem a szerszámot, mert kézjáték is volt.(de nemhiszem h ettől lehetne terhes.) A másik gond, meg hogy a gumi szűk rám, ezért ele ugy húzom fel mint egy zoknit. Legöndörítem, belenyulok 2 kézzel és ugy teszem magamra. És, hogy valamilyen módon nem-e folyhat ki az alján előváladék vagy akármi.. De azis lehet, hogy csak egyszerű rosszullét, ez szokásos nála.. szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nincs baba....

Szerintem nincs baba....
nem terhes
Anyám ez a leírás. Inkább járjatok suliba maszatolás helyett.

Mien érzés és mi az a gatyázás?

A barátom azt mondja hogy a here fáj töle de szerintetek ???

Legjobb válasz: wedgie? :D

wedgie? :D
Igen a here fáj tõle. Ezért nem muszáj gatyázni!

Mit jelent az hogy moderátor, mit csinál? És mi az hogy banner annak mi a dolga?

Legjobb válasz: A moderátor moderál. Hihetetlen, mi?

A moderátor moderál. Hihetetlen, mi?
:D
anyám... a moderátor a rendfenntartó, a banner meg egy grafikus reklám... pl amit a válaszom alatt látsz
most má nem az én válaszom alatt, hanem az elsö válaszadó válasta alatt., vagy az oldalon jobboldalt, stb
A moderátor fórumokon vagy levlistákon van jelen, és felügyeli a rendet, tekintélyével és tudásával kordában tartja (=moderálja) a hozzászólásokat. Moderátoroknak hívják a nyilvános rendezvényeken (pl. közmeghallgatás) a közönségnek szót osztó személyt is. A banner magyarul lobogó egy olyan képes többnyire mozgó reklám, ami az internetes website-ok tetején és oldalán jelenik meg. Reklámhordozóként üzemel, általában megjelenésenként kell fizetni érte.

Mit tehetek és mi az eljárás a lenti esetben, milyen úton induljak el?

50 ezer ft. összeg tűnt el a szobámból,bizonyítékom nincs rá de biztos vagyok benne ,hogy anyám élettársa volt a tettes.Hajlandó vagyok messzire elmenni,hogy bizonyítsam a lopását. Ujjlenyomat minta vételre gondoltam,de nem tudom,hogy alkalmazható-e esetleg a megmaradt pénzösszegről levehető-e a minta vagy a körülötte lévő tárgyakról,amikhez hozzáért.

Legjobb válasz: Ha az élettársnak bejárása van az ingatlanba, akkor nem bizonyíték az ujjlenyomat, mivel a tárgyakat bármikor megfogdozhatta pl. mert megnézte vagy megtámaszkodott zokniigazítás közben.

Ha az élettársnak bejárása van az ingatlanba, akkor nem bizonyíték az ujjlenyomat, mivel a tárgyakat bármikor megfogdozhatta pl. mert megnézte vagy megtámaszkodott zokniigazítás közben.
A kérdező hozzászólása: Értem, a rendõrség számára biztos nem elegendõ bizonyíték, de számomra és a családom számára már elegendõ lehet, ugyanis a pénzt megfogta, mivel egy részét ott hagyta, az meg olyan helyre volt téve, hogy az elõtt nem volt hozzáférése ergo nem lehetett a kezében.
Pénz közforgalmú cikk, számtalan ember végigtapogatja, bárkinek az ujjlenyomata rajta lehet.

Mit jelent a veszélyeztetett terhesség? Mit szabad és mik azok amik abszolut tiltólistásak? Gyakrabban kell vizsgálatra járni?

Legjobb válasz: Én veszélyeztetett voltam, de semmi különleges bánásmódban nem részesültem. A vérömlenyem miatt nem élhettünk nemi életet, és biciklizni, sportolni sem lehetett. Ugyanannyi vizsgálatom is volt. Ma már, ha egy apró pici bajod van, akkor is veszélyeztetettnek jelentenek ki. Nincs mindig jelentõsége ennek.

Én veszélyeztetett voltam, de semmi különleges bánásmódban nem részesültem. A vérömlenyem miatt nem élhettünk nemi életet, és biciklizni, sportolni sem lehetett. Ugyanannyi vizsgálatom is volt. Ma már, ha egy apró pici bajod van, akkor is veszélyeztetettnek jelentenek ki. Nincs mindig jelentõsége ennek.
Veszélyeztetett terhes akkor valaki ha pl. - Elõtte volt már 1-2 vetélése - Ikerterhes - vagy pedig valami gond merülhet fel, ha nem pihen eleget. (pl. nyitott a méhszáj, méhszájsebe van, túlságosan rátapad a lepény a méhszájra stb.) Gyakran házaséletet sem lehet élni. Ha az orvos állapítja meg tényszerûen azt komolyan kell venni, a baba (mama) érdekében. De van olyan is, hogy
Csak azt akartam írni, hogy van olyan is, hogy szabad pl. házaséletet is élni . Tiltólista mindenképp a nagy súlyú dolgok emelése, cipekedés, hosszú séta, futás, biciklizés.... bármi, ami megterhelheti a szervezetet. ezek normál terhesség alatt sem ajánlatosak, de veszélyeztetettnél aztán semmiképp.
Nekem terhességi cholestasisom volt (toxikémia egy fajtája, a hozzám képest nagy baba kicsit elnyomta májamat). Kórházban voltam az utolsó 3 hétben, ágynyugalmat javasoltak, gyakran nézték a véremet, babát NST-vel, ultrahanggal, majd a 38. héten programozott császár lett. Utána is volt még pár kontroll vérvétel.
Hát nekem a világon semmi bajom volt, csak 38 évesen lettem elõször terhes, és óvatosságból veszélyeztetettnek írtak fel. Semmit nem néztek többször. Ez irányomban semmi pluszt nem jelentett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!